• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اقا من نیاز به یه مانیتور دیگه پیدا کردم موندم چی کار کنم .
vx ها قیمت مناسبی دارن تو ایسوس .
فرقی بین زیرمجموعه های vx هست مثلا 23 یا 24 یا 22 اینچشون.
برای کار با عکس مناسب هستن؟
من برای کار با عکس یه mx گذاشتم و یه pa که مدل دومی خیلی عالیه ولی mx چنگی به دل نمیزنه
سامسونگ های pls کیفیت خوبی دارند .

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
پیشنهادم خرید Gigabyte GA-Z97-D3H
سری Asus Z97 بیشتر به خاطر امکانات NVMe میخواستم بگیرم که طی سرچی که در مورد پیشنهاد شما Gigabyte Z97 داشتم امکانات مشابهی در کل داشت ولی دو مورد بود که بیشتر متمایزش میکرد که به نظرم جالب بود البته کارت شبکه گیگابایت هم با بقیه متمایز بود که به ادعای نویسنده سرعت نت و شبکه رو بهبود میبخشید مورد بعدیش صدای فراگیر و با کیفیتش و ساتا اکسپرس که تا 10 گیگ بر ثانیه بود و این مزیت خوبی هستش ولی NVMe در Asus تا 32 گیگ بر ثانیه هستش و 3 برابر ساتا اکسپرس سرعت داره که در ssd های آینده این تکنولوژی ایسوس بیشتر کابرد داشت البته بعد از آپدیت بایوس این امکان قابل بهره برداری میشد یکی از نکات جالب آپدیت بایوس گیگابایت بود که در سری z97 مثل اینکه در داخل برنامه خود کنترل مادربرد Easy Tune قرار داره که دیگه نیاز به کارهای عجیب و غریب نیست تنها با چند کلیک در محیط ویندوز بایوس خود به خود آپدیت میشه و این مزیت خوبیه در کل نظرمو گیگابایت جلب کرد فقط اون امکان NVMe رو ایسوس داشت که البته در آینده قابل استفاده بود ولی گیگابایت به نظرم کابردش در حال حاضر بیشتر مثمر ثمر هستش

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مسئله مهم در گیگابایت کیفیت عالی گارانتی اون هست .
1.png

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
مسئله مهم در گیگابایت کیفیت عالی گارانتی اون هست .
1.png

این آمارو ارقام برای کی هستش؟ آخه سری قدیمی اش این مشکل رو در مادبرد دوستم دیده بودم که عدم سازگاری با رم یا سی پی یو زیاد دیده میشد امیدوارم که گیگابایت دیگه این مشکل رو در سری های الانش نداشته باشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این آمارو ارقام برای کی هستش؟ آخه سری قدیمی اش این مشکل رو در مادبرد دوستم دیده بودم که عدم سازگاری با رم یا سی پی یو زیاد دیده میشد امیدوارم که گیگابایت دیگه این مشکل رو در سری های الانش نداشته باشه
حدود سه ماه پیش . بایوسش یکی از کم دردسرترین و بدون باگ ترین بایوس موجود هست . یکی دیگه از تمایز بردهای گیگابایت با رقبا استفاده از IOR POWERSTAGE در قسمت تغذیه رم و پردازنده هست .
بطور مثال مادربردهای بلک ادیشن گیگابایت قبل از خارج شدن از کارخانه تست 168 ساعته رو باید PASS کنند . این نوع تست فقط در کلاس سرورها انجام میشد قبلا .

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
حدود سه ماه پیش . بایوسش یکی از کم دردسرترین و بدون باگ ترین بایوس موجود هست . یکی دیگه از تمایز بردهای گیگابایت با رقبا استفاده از IOR POWERSTAGE در قسمت تغذیه رم و پردازنده هست .
بطور مثال مادربردهای بلک ادیشن گیگابایت قبل از خارج شدن از کارخانه تست 168 ساعته رو باید PASS کنند . این نوع تست فقط در کلاس سرورها انجام میشد قبلا .

بایوس هر سیستم قلب اونجاست و خیلی مهمه که خوب کار کنه تا مشکلی برای سیستم پیش نیاد و این مزیت خوبیه فقط یک نکته مادربرد های ایسوس سری Z97 حدود 1000 ساعت تست ثبات سیستم رو میگذرونند آیا این مدل گیگابایتی که شما پیشنهاد دادین هم این جور تست ها پشت سر میذاره ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بایوس هر سیستم قلب اونجاست و خیلی مهمه که خوب کار کنه تا مشکلی برای سیستم پیش نیاد و این مزیت خوبیه فقط یک نکته مادربرد های ایسوس سری Z97 حدود 1000 ساعت تست ثبات سیستم رو میگذرونند آیا این مدل گیگابایتی که شما پیشنهاد دادین هم این جور تست ها پشت سر میذاره ؟
میل خودتون هست . میتونید هر برندی که خواستید تهیه کنید .
1000 میدونید چه زمانی و چند روز میشه . فکر میکنید منطقیه . اون هم با کیفیت حال حاضرش که برگشتی هاش سر به فلک میکشه
این هم میکرو سایت گیگابایت برای مادربردهای سری 9
http://avajang.com/microsite/9Series-UD/9Series-UD.html

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
میل خودتون هست . میتونید هر برندی که خواستید تهیه کنید .
1000 میدونید چه زمانی و چند روز میشه . فکر میکنید منطقیه . اون هم با کیفیت حال حاضرش که برگشتی هاش سر به فلک میکشه
این هم میکرو سایت گیگابایت برای مادربردهای سری 9
http://avajang.com/microsite/9Series-UD/9Series-UD.html

از نظر کیفیت که فکر کنم هردو خوب باشند ولی از نظر اینکه امکانات گیگابایت کاراییش بیشتر و کاربردش در حال حاضر بیشتر هستش نظرمو جلب کرده احتمال زیاد همین مدل رو میگیرم گارانتی آواژنگ هم که معتبره فقط یه چیزی که عجیب بود رم من الان Geil Evo Veloce 1600 - 8 gig هستش که در سایت گیگابایت این مدل رو در قسمت ساپورت مادردبرد ندیدم از اونجایی که گارانتی جفتش برای آواژانگ هست کمی خیالم راحته ولی عجیب بود چرا این مدل از رم رو قسمت ساپورتش ندیدم

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
از نظر کیفیت که فکر کنم هردو خوب باشند ولی از نظر اینکه امکانات گیگابایت کاراییش بیشتر و کاربردش در حال حاضر بیشتر هستش نظرمو جلب کرده احتمال زیاد همین مدل رو میگیرم گارانتی آواژنگ هم که معتبره فقط یه چیزی که عجیب بود رم من الان Geil Evo Veloce 1600 - 8 gig هستش که در سایت گیگابایت این مدل رو در قسمت ساپورت مادردبرد ندیدم از اونجایی که گارانتی جفتش برای آواژانگ هست کمی خیالم راحته ولی عجیب بود چرا این مدل از رم رو قسمت ساپورتش ندیدم
همه رمها رو امکان تست ندارند . فقط یکسری مشخص لیست میشه تو QVL LIST

ho3einsa

Registered User
لایک‌ها
129
با سلام بین این دوتا کدوم بهتره؟
ASROCK H97M
ASROCK Fatal1ty-B85-Killer

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
با سلام بین این دوتا کدوم بهتره؟
ASROCK H97M
ASROCK Fatal1ty-B85-Killer
سلام. مدل H97 بهتره. این لیست پردازنده هایی که این دو مادربورد ساپورت می کنن:
H97 :
http://www.asrock.com/mb/Intel/H97M/?cat=CPU

B85 :
http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty B85 Killer/?cat=CPU

همونطور که می بینید H97 پردازده های سری جدید اینتل یعنی Broadwell رو هم ساپورت می کنه که اون یکی اینجور نیستش. از نظر سایر مشخصات تفاوت چشمگیری در برابر این اختلاف مهم با هم ندارند.

ho3einsa

Registered User
لایک‌ها
129
سلام. مدل H97 بهتره. این لیست پردازنده هایی که این دو مادربورد ساپورت می کنن:
H97 :
http://www.asrock.com/mb/Intel/H97M/?cat=CPU

B85 :
http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty B85 Killer/?cat=CPU

همونطور که می بینید H97 پردازده های سری جدید اینتل یعنی Broadwell رو هم ساپورت می کنه که اون یکی اینجور نیستش. از نظر سایر مشخصات تفاوت چشمگیری در برابر این اختلاف مهم با هم ندارند.
بین این چهارتا چی؟
asrock h97m
asrock b85 killer
asrock z97-anniversary
asrock h97m-pro4
خودم نظرم رو چهارمیه(asrock h97m-pro4).
بین این چهارتا به نسبت قیمت و کاربرد کدوم بهتره؟
اخه pro4 با 330 به نظرم عقلانی تره به نسبت anniversary با 360. باز نظر شما بزرگان رو میخوام بدونم.
با تشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بین این چهارتا چی؟
asrock h97m
asrock b85 killer
asrock z97-anniversary
asrock h97m-pro4
خودم نظرم رو چهارمیه(asrock h97m-pro4).
بین این چهارتا به نسبت قیمت و کاربرد کدوم بهتره؟
اخه pro4 با 330 به نظرم عقلانی تره به نسبت anniversary با 360. باز نظر شما بزرگان رو میخوام بدونم.
با تشکر

asrock z97-anniversary
مادربرد خوش قیمتیه و چیپش هم z97 هست .

ho3einsa

Registered User
لایک‌ها
129
asrock z97-anniversary
مادربرد خوش قیمتیه و چیپش هم z97 هست .
فرکانس کمتری از رم هارو ساپورت میکنه. من هرچی تلاش میکنم هزینه نهایی رو کمتر کنم بیشتر میشه :D
عجب حکایتی شده.یه 4170 هم ببندم حله فک کنم + 2تا رم 2100

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
فرکانس کمتری از رم هارو ساپورت میکنه. من هرچی تلاش میکنم هزینه نهایی رو کمتر کنم بیشتر میشه :D
عجب حکایتی شده.یه 4170 هم ببندم حله فک کنم + 2تا رم 2100
نه تا 3100 ساپورت میکنه .فقط کافیه xmp رو فعال کنی .
Supports DDR3/DDR3L 3100+(OC)/2933(OC)/2800(OC)/2400(OC)/2133(OC)/1866(OC)/1600/1333/1066 non-ECC, un-buffered memory

ho3einsa

Registered User
لایک‌ها
129
نه تا 3100 ساپورت میکنه .فقط کافیه xmp رو فعال کنی .
Supports DDR3/DDR3L 3100+(OC)/2933(OC)/2800(OC)/2400(OC)/2133(OC)/1866(OC)/1600/1333/1066 non-ECC, un-buffered memory
xmp کاربردش چیه؟ فعال بودن و نبودنش چه فرقی ایجا میکنه؟ ممنون بازم

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
منم بانظر AMD.Power در خصوص انتخاب مادربورد برتر موافقم. XMP باعث میشه بتونید رمهای باس بالا یعنی مثلا 2400Mhz هم به همین سرعت روی مادربورد کار کنند. اگر فعال باشه شما می تونید RAM BUS2400Mhz رو با همین سرعت روی سیستم استفاده کنید , اما اگر نباشه شما از حالت پیش فرض رم می تونید استفاده کنید و حتی اگر رمتون باسش 2400Mhz باشه و این گزینه فعال نباشه ممکنه روی فرکانس 1600Mhz کار کنه.
به امید روزی که شما بتونید بالاخره از اینهمه مشاوره گذشته و حال نتیجه بگیرید و سیستم تهیه کنید!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
xmp کاربردش چیه؟ فعال بودن و نبودنش چه فرقی ایجا میکنه؟ ممنون بازم
در حالت عادی سرعت رم برابر با سرعت کنترلر مموری پردازنده هست که ماکزیمم 1600 هست . ولی با فعال کردن xmp در بایوس و استفاده های رم های بالای 1866 میتوانید از فرکانس های بالای 1600 بهرمند شوید .

ho3einsa

Registered User
لایک‌ها
129
منم بانظر AMD.Power در خصوص انتخاب مادربورد برتر موافقم. XMP باعث میشه بتونید رمهای باس بالا یعنی مثلا 2400Mhz هم به همین سرعت روی مادربورد کار کنند. اگر فعال باشه شما می تونید RAM BUS2400Mhz رو با همین سرعت روی سیستم استفاده کنید , اما اگر نباشه شما از حالت پیش فرض رم می تونید استفاده کنید و حتی اگر رمتون باسش 2400Mhz باشه و این گزینه فعال نباشه ممکنه روی فرکانس 1600Mhz کار کنه.
به امید روزی که شما بتونید بالاخره از اینهمه مشاوره گذشته و حال نتیجه بگیرید و سیستم تهیه کنید!
دوست من نتیجه گرفتم کارت و پاور خریدم
galax gtx 960 oc
corsair vs 650
الان این یه بحث دیگس میخوام براش سیستم ببندم سیستم خودم مال عهد بوقه حیفه برا این کارت و پاور
دقت کرده باشید قبلا بیشتر دنبال کارت بودم و الان ازش راضیم ممنون از دوستان

ho3einsa

Registered User
لایک‌ها
129
در حالت عادی سرعت رم برابر با سرعت کنترلر مموری پردازنده هست که ماکزیمم 1600 هست . ولی با فعال کردن xmp در بایوس و استفاده های رم های بالای 1866 میتوانید از فرکانس های بالای 1600 بهرمند شوید .
خیلی ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا