• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده ، مادربرد ، رم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
در مورد این مدل GIGABYTE GA-Z97-D3H و مقایسه اش با Asus z97-C به این نتیجه رسیدم که هر دو امکانات مشابهی دارند و تنها مزیتی که بیشتر قابل لمس هستش توی چیپ کارت صداست که مدل گیگابایت از چیپ ALC1150 بهره میبره ولی مدل ایسوس از چیپ ALC892 بقیه چیز هاشون یکسان هستش ولی قیمت ایسوس با گارانتی شرکتی (الماس) 430 هستش ولی قیمت گیگابایت با گارانتی آواژانگ 535 هستش که 100 تومن بیشتر برای کاغذ میگیرن چون گارانتی اصلی مدل c ایسوس هم 540 هستش خواستم بگم که انتخاب Asus Z97-C از خیلی از نظر به صرفه تر هستش چون 100 هزار تومن مدل شرکتیش (همون مدل همون محصول) رو ارزونتر میفروشه تا مالیات و حق گمرک روی این محصولات نیومده بهتره برنامه ای برای خرید این مدل ها دارین بذارین چون هیچی معلوم نمیکنه قیمت های شاید بالا بره ولی فکر نکنم پایین تر بیاد
خوب در قسمت تغذیه و یکسری چیپ های روی برد هم متقاوت هستند . گیگابایت از ior power stage استفاده میکند که بهترین pwm controller هست و یکسری موارد دیگه

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
خوب در قسمت تغذیه و یکسری چیپ های روی برد هم متقاوت هستند . گیگابایت از ior power stage استفاده میکند که بهترین pwm controller هست و یکسری موارد دیگه
مورد زیر در خیلی از سایت ها در نقد و بررسی مدل گیگابایت نوشته بودند ولی همین تکنولوژی اینتل در مدل های ایسوس سری z97 هم هستش دیگه ولی چطوری در مدل گیگابایت عمکلرد سیستم 4 برابر میشه آیا اینا فقط شعار تبلیغاتیه ؟ یا واقعا همچین چیزی صحت داره ؟ و اینکه برای power green 530 EU مدل Asus z97-C مشکلی باهاش نداره ؟ مظورم سازگاریشونه اگه مدل گیگابایت سازگاریش بیشتر باشه اون برای من در اولویت هستش چون مدریت منبع تغذیه هم برای من مهمه فقط در مورد منبع تغذیه زیاد توی نقد ها نخوندم یا روی اون مطلب زوم نکردم که شما الان گفتین
  • افزایش عملکرد سیستم تا چهار برابر با استفاده ار فناوری Smart Response اینتل

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مورد زیر در خیلی از سایت ها در نقد و بررسی مدل گیگابایت نوشته بودند ولی همین تکنولوژی اینتل در مدل های ایسوس سری z97 هم هستش دیگه ولی چطوری در مدل گیگابایت عمکلرد سیستم 4 برابر میشه آیا اینا فقط شعار تبلیغاتیه ؟ یا واقعا همچین چیزی صحت داره ؟ و اینکه برای power green 530 EU مدل Asus z97-C مشکلی باهاش نداره ؟ مظورم سازگاریشونه اگه مدل گیگابایت سازگاریش بیشتر باشه اون برای من در اولویت هستش چون مدریت منبع تغذیه هم برای من مهمه فقط در مورد منبع تغذیه زیاد توی نقد ها نخوندم یا روی اون مطلب زوم نکردم که شما الان گفتین
  • افزایش عملکرد سیستم تا چهار برابر با استفاده ار فناوری Smart Response اینتل
سیستم تغذیه مادربرد ربطی به پاور سیستم نداره . سیستم ior powerstage گیگابایت باعث استیبل بودن بیشتر قسمت تغذیه cpu و رم میشه .
پاورهای 530 گرین کمی قدیمی شدند و دارای استاندارد های جدید atx نیستند . بهتره از سری گرین uk تهیه کنید .

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
سیستم تغذیه مادربرد ربطی به پاور سیستم نداره . سیستم ior powerstage گیگابایت باعث استیبل بودن بیشتر قسمت تغذیه cpu و رم میشه .
پاورهای 530 گرین کمی قدیمی شدند و دارای استاندارد های جدید atx نیستند . بهتره از سری گرین uk تهیه کنید .
همین مادبرد گیگابایت که گفتین خریداری کردم و دیروز ویندوز نصب کردم خیلی خوب و سریعتر از مادربرد ایسوس ویندوز (8.1) رو در کمتر از 10 دقیقه نصب کرد و موقع روشن شدن LED های زمینه مادربرد نمای زیبایی به داخل کیس میدند مخصوصا شبها چیپست هاشو نصب کردم به غیر کارت گرافیک که آنبرد بود و نیازی نداشتم بهش یک مورد دیگه هم که موفق به نصبش نشدم Smart Response بود که موقع نصب ارور میداد که یا این گزینه رو مادربرد ساپورت نمیکنه ( که این ممکن نیست چون این مدل این رو داره) و یا از بایوس غیر فعال هستش که من دیشب هرچی بایوس رو گشتم این گزینه رو پیدا نکردم برای فعالسازیش در مورد پاور هم این گرین 530 EU رو تازه تهیه کردم فکر کنم با g3220 و HD 7750 جوابگو باشه تا زمانی که یه 4790 بگیرم بندازم که اون موقع پاور هم ارتقاء میدم فقط یه مورد این مادربرد امکانات اورکلاک هم زیاد دیدم تو بایوسش به نظرتون یه 4790K بگیرم بهتره یا 4790 معمولی هم کافی هستش ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
همین مادبرد گیگابایت که گفتین خریداری کردم و دیروز ویندوز نصب کردم خیلی خوب و سریعتر از مادربرد ایسوس ویندوز (8.1) رو در کمتر از 10 دقیقه نصب کرد و موقع روشن شدن LED های زمینه مادربرد نمای زیبایی به داخل کیس میدند مخصوصا شبها چیپست هاشو نصب کردم به غیر کارت گرافیک که آنبرد بود و نیازی نداشتم بهش یک مورد دیگه هم که موفق به نصبش نشدم Smart Response بود که موقع نصب ارور میداد که یا این گزینه رو مادربرد ساپورت نمیکنه ( که این ممکن نیست چون این مدل این رو داره) و یا از بایوس غیر فعال هستش که من دیشب هرچی بایوس رو گشتم این گزینه رو پیدا نکردم برای فعالسازیش در مورد پاور هم این گرین 530 EU رو تازه تهیه کردم فکر کنم با g3220 و HD 7750 جوابگو باشه تا زمانی که یه 4790 بگیرم بندازم که اون موقع پاور هم ارتقاء میدم فقط یه مورد این مادربرد امکانات اورکلاک هم زیاد دیدم تو بایوسش به نظرتون یه 4790K بگیرم بهتره یا 4790 معمولی هم کافی هستش ؟
چه مدلی تهیه کردید ؟

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
چه مدلی تهیه کردید ؟
Gigabyte Z97-D3H
مدل EU پاور گرین هم تکنولوژی ATX رو ساپورت میکنه فقط سری UK v2.4 بقیه بغیر از OC ها همه v2.31 هستند این 2.4 خیلی کیفیتش یعنی بهتر شده اگه خوب باشه 650w UK چیز خوبی به نظر میاد اونو بعدا تهیه کنم ظاهر خوب و جمع و جوری هم داره البته کیفیت کالا برام مهمتره :)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
Gigabyte Z97-D3H
مدل EU پاور گرین هم تکنولوژی ATX رو ساپورت میکنه فقط سری UK v2.4 بقیه بغیر از OC ها همه v2.31 هستند این 2.4 خیلی کیفیتش یعنی بهتر شده اگه خوب باشه 650w UK چیز خوبی به نظر میاد اونو بعدا تهیه کنم ظاهر خوب و جمع و جوری هم داره البته کیفیت کالا برام مهمتره :)
قبل از نصب یکسری برنامه های مربوط به اینتل باید Microsoft .NET Framework 4.5 نصب بشه / بله سری uk .
80 plus gold هم دارد .

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
قبل از نصب یکسری برنامه های مربوط به اینتل باید Microsoft .NET Framework 4.5 نصب بشه / بله سری uk .
80 plus gold هم دارد .
خود ویندوز 8.1 فکر کنم تا نسخه 4 نصب داره حتما باید 4.5 هم نصب باشه ؟

masuod_ATI

Registered User
لایک‌ها
40
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
دوست عزیز یه مین و پردازنده و رم DDR3 سطح پایین که فقط برای استفاده حسابداری
یه مغازه نیاز دارم که گرافیک آنبرد هم داشته باشه چی پیشنهاد میکنید
البته میخوام قیمتش مناسب باشه واسه همین گرافیک انبرد دارم میگیرم.
با تشکر از پاسخ شما

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با تشکر از پاسخ شما
Intel Pentium G3220 165t
main gigabyte h81ms-2pv 230t

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
با تشکر از پاسخ شما
پیشنهادم اینکه هرچی میگیرین از چیپ 81 به بالا بگیرین که جدید هستند و سی پی های هاسول (نسل جهارم) اینتل رو پشتیبانی میکنند سه مدل هستش که کارکرد و کیفیت بالایی بین مدل های ارزون قیمت دارند Gigabyte H81M-S2pv و Asus H81M-C یا MSI H81M-p32 هر سه تاشون گرافیک آنبرد دارند و قیمتهاشونم نزدیک هم هستش
سی پی یو هم پیشنهادم مدل G3220 یا G3240 هستش اگه میخوایین یکم دیگه قویتر از این داشته باشین میتونین Core i3 4170 رو تهیه کنین
رم هم Geil 4 گیگ یا Kingston HyperX 4 گیگ خوب هستند قیمت هاشونم 80 تا 90 تومن هستش

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
قبل از نصب یکسری برنامه های مربوط به اینتل باید Microsoft .NET Framework 4.5 نصب بشه
آقا نصبه همه اشون 4.5 هم نصب بود اومدم نصب دستی کنم دیدم میگه نصب هستش فکر کنم باید از بایوس فعال کنم فقط زیاد با بایوس گیگابایت کار نکردم پیداش نمیکنم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
این گزینه برای من از قبل باز بود ولی توی استاتوس گزینه سوم اصلن دیده نمیشه که مربوط به نصب برنامه است وقتی نصب نباشه اینجا هم دیده نمیشه یکم عجیبه چرا برنامه موقع نصب ارور میداد حالا ویندوزم دارم آپدیت میکنم ببینم میشه نصبش کرد

فایل های ضمیمه

• Snapshot_2015-08-14_075710.jpg
    Snapshot_2015-08-14_075710.jpg
    43.1 KB · نمایش ها: 3
  • Snapshot_2015-08-14_080123.jpg
    Snapshot_2015-08-14_080123.jpg
    46.6 KB · نمایش ها: 3

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود
دوستان میشه این دوتا مین رو با هم مقایسه کنید ؟
یک سوال :
کدومش بهتره ؟
GA-H61M-USB3-B3

P8H61/USB3

ممنون از همگی
موفق و موید باشید
یا حق

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

kaveh-gh

کاربر فعال سخت افزار
لایک‌ها
285
درود
دوستان میشه این دوتا مین رو با هم مقایسه کنید ؟
یک سوال :
کدومش بهتره ؟
GA-H61M-USB3-B3

P8H61/USB3

ممنون از همگی
موفق و موید باشید
یا حق
خیلی از لحاظ کانفیگ نزدیک به هم هستند . GA-H61M-USB3-B3 چیپ صدا و شبکه قوی تری داره . در ضمن اگه میخوای تهیه کنی من هم همین مدل رو پیشنهاد میدم . برگشتی های برد های گیگا خیلی کمتر از ایسوس هست .

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
خیلی از لحاظ کانفیگ نزدیک به هم هستند . GA-H61M-USB3-B3 چیپ صدا و شبکه قوی تری داره . در ضمن اگه میخوای تهیه کنی من هم همین مدل رو پیشنهاد میدم . برگشتی های برد های گیگا خیلی کمتر از ایسوس هست .

درود
مرسی واقعا سریع و عالی بود
ممنونم ازتون

یا حق

k4v3h

Registered User
لایک‌ها
66
یه مشکلی دارم تو این تاپیک کسی میدونه چطوری اوکی کرد ممنون میشم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا