• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
اینطور من شنیدم amd سری 890 ترکونده

من شدیدا دنبال مین هاش هستم ...

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
تا رنج قیمتی 150 تومن سی پی یو های ای ام دی ترکوندن و بهتر عمل می کنن !
رم دی دی آر 3 بردارین حتما ! دیگه دوران دی دی آر 2 داره تموم میشه و تازه گرونتر از دی دی آر 3 میشه !

borze

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میشه یه مادر برد توپ تا 150 معرفی کنید؟ یکم بالاتر هم باشه مهم نیست - عوضش بشه از سی پی یو زد
مارکش مهم نیست
intel یا amd هم مهم نیست
فقط کامل باشه
ddr3
...
می خوام یه سیستم برا بازی جمع کنم
اما برام خیلی مهمه که مادربرد کامل باشه که اگه الان سی پی یو زیاد هزینه نکتم - بعدن قابل ارتقا باشه
ممنون

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
گیگابایت 770t-USB3 هم دی دی آر 3 هست و هم دارای پورت یو اس بی 3 هست . قیمت حدود 110

Mohammad 1985

Registered User
لایک‌ها
1
گیگابایت 770t-USB3 هم دی دی آر 3 هست و هم دارای پورت یو اس بی 3 هست . قیمت حدود 110

mohammad.kaveh

Registered User
لایک‌ها
4
آقا یه مادربرد میخوام تو مایه های 60 - 70 که am3 رو ساپورت کنه چیزی پیدا میشه ؟
ترجیحا گرافیک آنبرد:cool:

superaryan

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

دوستان میخوام ببینم نظرتون درباره پردازنده Phenom II X4 955 چیه و آیا به مادربورد Gigabyte 770T-USB3 میخوره و مشکل سخت افزاری یا غیره نداره؟

با تشکر

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
سلام دوستان,چندتا سوال خدمتتون داشتم:
من بین این قطعات مردد هستم!
اگه شما با این cpu ها کار کردید یا از عملکرد اونها اطلاع دارید ممنون میشم راهنمایی کنید:
1.Intel Core 2 Duo E7500 - 2.93GHz
Intel Core i3 530 - 2.93GHz
.2
راستی ارزونترین مادربوردی که cpu دومی روش کار کنه چیه؟(lga1156)
نظرتون راجع به این مادربورد ها چیه:
1.INTEL - DH55TC
GA-H55M-S2H.2
GA-H55M-USB3.3
مادربورد های اینتل گارانتی معتبر دارن؟
به نظرتون آیا امکاناتی مثل usb3 یا ddr3 ارزششو دارن که مادربورد و رم گرونتری بابت اونها خرید؟

ممنون

Samin

Registered User
لایک‌ها
44
سلام دوستان,چندتا سوال خدمتتون داشتم:
من بین این قطعات مردد هستم!
اگه شما با این cpu ها کار کردید یا از عملکرد اونها اطلاع دارید ممنون میشم راهنمایی کنید:
1.Intel Core 2 Duo E7500 - 2.93GHz
Intel Core i3 530 - 2.93GHz
.2
راستی ارزونترین مادربوردی که cpu دومی روش کار کنه چیه؟(lga1156)
نظرتون راجع به این مادربورد ها چیه:
1.INTEL - DH55TC
GA-H55M-S2H.2
GA-H55M-USB3.3
مادربورد های اینتل گارانتی معتبر دارن؟
به نظرتون آیا امکاناتی مثل usb3 یا ddr3 ارزششو دارن که مادربورد و رم گرونتری بابت اونها خرید؟

ممنون

به صرف ترین اون دوتایی که قرمز شدن.

ali1a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان .نظرتون درباره اين سيستم چيه ؟
AMD x6 1055t
MSI 890fxa-gd70 يا biostar 890 fxe
RAM 4gb ddr3
VGA ATI 5770 1gb
power green 535a
H.D.D W.D 500gb
بهترين برند رم و گرافيك و هارد چيه؟
كدوم مادربورد بهتره؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مادربرد foxconn a7da-s بگير . سراغ بايئستار نري بهتره
رم gskill بگير
گرافيك برند سفاير بگير
پاور 500 وات كولر مستر بگير حتي شب ها روشن بمونه صداش اذيتت نميكنه و پاور قدرتمنديه
يك كولينگ خوب مثل hyper 212+ كولر مستر براي پردازندت بگير .
هارد وسترن بلك بگير بادو پردازنده
top.jpg

Last edited:

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
دوست عزیز این پیشنهادات دوستمون DARYACO لزوما بهترین قطعات در بازار نیست

بهتره بگید قطعات با گارارنتی دریا کامپیوتره
فکر کنم بجای تبلیغ بهتره راهنمایی درستی داشته باشیم و منصفانه (البته دریا هیچوقت قطعات بدی رو گارانتی نمیکنه و همیشه جزو بهترین گارارنتی های بازاره و اینو بشخصه قبول دارم)

ali1a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی دوست عزیز از راهنماییت.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
سلام دوستان.
من دارم یک کار پردازشی خیلی سنگین انجام میدم که قابلیت چند نخی رو هم پشتیبانی میکنه و متاسفانه خیلی زمان بره.
برای همین هم میخوام یک پردازنده داشته باشم که بیشترین تعداد هسته های واقعی رو داشته باشه و قدرت پردازشی اش هم خوب باشه (فرکانس و اینا برام مهم نیست، معماریش خوب باشه و سرعت انجام دستور العمل هاش بالا باشه).
کلا چه پردازنده ای رو پیشنهاد میکنید؟ برای این پردازنده چه مادربردی مناسب هست؟ در ضمن اینکه مادر بردش پورت ساتا زیاد داشته باشه و ترجیحا گرافیکش هم آنبرد باشه.
یک مسئله بسیار مهم، حتما مادربردش با لینوکس سازگاری داشته باشه، برای اینکه یک مدت Asus داشتم همش هنگ میکرد وقتی ماژول رم دومش رو میذاشتم.
رم هم مناسب این کار پیشنهاد کنید ممنون میشم.
قیمت برام اهمیتی نداره، اما خواهشا هرچی پیشنهاد میکنید قیمتش رو هم بگید.

با تشکر.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
سلـام

قیمت داخل ندارم.

SUPERMICRO MBD-X8DTL-iF-O(ATX) 300
Intel Xeon E5520×2 700
Ordinary Case & Ram

سلام، ممنون از جوابتون
من این سیستم رو توی اینترنت یک سرچی زدم سیستم خوبی به نظر میرسه، فقط چند تا سوال دارم
۱- پردازنده های زنون، هرکدوم ۴ هسته دارن و ۸ نخ، این نخ دقیقا چه فرقی با هسته داره؟ مگه میشه هر هسته در آن واحد ۲ نخ رو اجرا کنه؟
۲- پردازنده های Core i7 در مقایسه با زنون ها، فرکانس بالاتری دارند و ارزان تر هم هستند. همانند زنون ها هم میتونن تا ۸ نخ رو پشتیبانی کنند، تنها مزیتی که من توی سایت اینتل دیدم، اینه که حافظه فیزیکی و تعداد بیت بالاتری برای PAE ارائه میکنن. آیا اینها ارزش ۱۰۰ تومن اختلاف قیمت رو دارن؟
۳- شما برای اینکه میشه دو تا زنون رو کنار هم گذاشت و ۸ تا هسته فیزیکی گرفت زنون رو پیشنهاد دادید یا اینکه کلا زنون بهتر از Core i7 هستش؟

M654

Registered User
لایک‌ها
3
سلام، ممنون از جوابتون
من این سیستم رو توی اینترنت یک سرچی زدم سیستم خوبی به نظر میرسه، فقط چند تا سوال دارم
۱- پردازنده های زنون، هرکدوم ۴ هسته دارن و ۸ نخ، این نخ دقیقا چه فرقی با هسته داره؟ مگه میشه هر هسته در آن واحد ۲ نخ رو اجرا کنه؟
۲- پردازنده های Core i7 در مقایسه با زنون ها، فرکانس بالاتری دارند و ارزان تر هم هستند. همانند زنون ها هم میتونن تا ۸ نخ رو پشتیبانی کنند، تنها مزیتی که من توی سایت اینتل دیدم، اینه که حافظه فیزیکی و تعداد بیت بالاتری برای PAE ارائه میکنن. آیا اینها ارزش ۱۰۰ تومن اختلاف قیمت رو دارن؟
۳- شما برای اینکه میشه دو تا زنون رو کنار هم گذاشت و ۸ تا هسته فیزیکی گرفت زنون رو پیشنهاد دادید یا اینکه کلا زنون بهتر از Core i7 هستش؟

-بله.

-شما تنها با زئون چندپردازنده‌ای خواهید داشت، و شاید با افزایش قیمت بیشتری نیز نسبت به دسکتاپ در داخل روبرو باشید.

-بله؛ 8 هسته و 16 هسته‌مجازی. البته درحال حاضر بعضی شرکت‌ها با پردازش جی‌پی‌یو هم سروکاردارند که مؤثرتر است.

منبع‌تغذیه بعد از انتخاب قطعات تهیه شود.

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
-بله.

-شما تنها با زئون چندپردازنده‌ای خواهید داشت، و شاید با افزایش قیمت بیشتری نیز نسبت به دسکتاپ در داخل روبرو باشید.

-بله؛ 8 هسته و 16 هسته‌مجازی. البته درحال حاضر بعضی شرکت‌ها با پردازش جی‌پی‌یو هم سروکاردارند که مؤثرتر است.

منبع‌تغذیه بعد از انتخاب قطعات تهیه شود.

سلام دوست عزیز، ممنون از راهنمایی تون.
فقط یک سوال کوچیک داشتم، نظرتون در باره AMD چیه؟ چون AMD ارزون تره میگم، میشه AMD رو هم مثل زنون ها دو تا گذاشت کنار هم و مثلا ۱۲ تا هسته گرفت ازشون؟

بالا