EAlireza50141
Registered User
- نوشتهها
- 1,480
- لایکها
- 125
اینطور من شنیدم amd سری 890 ترکونده
من شدیدا دنبال مین هاش هستم ...
من شدیدا دنبال مین هاش هستم ...
سلام دوستان,چندتا سوال خدمتتون داشتم:
من بین این قطعات مردد هستم!
اگه شما با این cpu ها کار کردید یا از عملکرد اونها اطلاع دارید ممنون میشم راهنمایی کنید:
1.Intel Core 2 Duo E7500 - 2.93GHz
Intel Core i3 530 - 2.93GHz.2
راستی ارزونترین مادربوردی که cpu دومی روش کار کنه چیه؟(lga1156)
نظرتون راجع به این مادربورد ها چیه:
1.INTEL - DH55TC
GA-H55M-S2H.2
GA-H55M-USB3.3
مادربورد های اینتل گارانتی معتبر دارن؟
به نظرتون آیا امکاناتی مثل usb3 یا ddr3 ارزششو دارن که مادربورد و رم گرونتری بابت اونها خرید؟
ممنون
به صرف ترین اون دوتایی که قرمز شدن.
سلـام
قیمت داخل ندارم.
SUPERMICRO MBD-X8DTL-iF-O(ATX) 300
Intel Xeon E5520×2 700
Ordinary Case & Ram
سلام، ممنون از جوابتون
من این سیستم رو توی اینترنت یک سرچی زدم سیستم خوبی به نظر میرسه، فقط چند تا سوال دارم
۱- پردازنده های زنون، هرکدوم ۴ هسته دارن و ۸ نخ، این نخ دقیقا چه فرقی با هسته داره؟ مگه میشه هر هسته در آن واحد ۲ نخ رو اجرا کنه؟
۲- پردازنده های Core i7 در مقایسه با زنون ها، فرکانس بالاتری دارند و ارزان تر هم هستند. همانند زنون ها هم میتونن تا ۸ نخ رو پشتیبانی کنند، تنها مزیتی که من توی سایت اینتل دیدم، اینه که حافظه فیزیکی و تعداد بیت بالاتری برای PAE ارائه میکنن. آیا اینها ارزش ۱۰۰ تومن اختلاف قیمت رو دارن؟
۳- شما برای اینکه میشه دو تا زنون رو کنار هم گذاشت و ۸ تا هسته فیزیکی گرفت زنون رو پیشنهاد دادید یا اینکه کلا زنون بهتر از Core i7 هستش؟
-بله.
-شما تنها با زئون چندپردازندهای خواهید داشت، و شاید با افزایش قیمت بیشتری نیز نسبت به دسکتاپ در داخل روبرو باشید.
-بله؛ 8 هسته و 16 هستهمجازی. البته درحال حاضر بعضی شرکتها با پردازش جیپییو هم سروکاردارند که مؤثرتر است.
منبعتغذیه بعد از انتخاب قطعات تهیه شود.