Cold398
Registered User
- نوشتهها
- 1,241
- لایکها
- 6
به نظرتون این قطعات چطورن؟و چه ایراداتی دارن؟وقیمتشون سرجمع چنده؟
Main:GIGA-ep43-s3l
cpu:7400 intell core2 dou
اون سیستم AMD که من خدمتتون معرفی کردم از این قوی تره
به نظرتون این قطعات چطورن؟و چه ایراداتی دارن؟وقیمتشون سرجمع چنده؟
Main:GIGA-ep43-s3l
cpu:7400 intell core2 dou
آخه گارانتیشم مهمه
من شنیدم آواژنگ بهترین گارانتی رو داره
با عرض سلام و خسته نباشید
درست نمی دونستم این سوال کجا بپرسم
من میخوام سیستم ارتقا بدم که بتونم فیلم اچ دی باهاش روی ال سی دی ببینم و حالا میخوام بدونم یه مادربرد خوب با خروجی hdmi و کارت گرافیک آنبرد بگیرم بهتره یا یه کارت گرافیک خوب با خروجی hdmi و یه مادربرد معمولی . اینو با توجه به بودجه م میگم .
در هر دو صورت ممنون میشم مارک و مدل هر قطعه رو هم بهم بگید .
ممنون
سلام دوستان
می خواستم یک مادربرد و یک سی پی یو هر کدام در حدود 100 تومان بگیرم. (AMD باشه)
سیستم رو واسه کارهای روزمره و اگر وقت شد بازیهای روز رو بتونم اجرا کنم و حداقل تا 3-4 سال دیگه هم نمیخوام ارتقا بدم.
آیا سی پی یو athlonII X4 630 بگیرم یا PhenomII X2 550 ؟؟
لطفا چند تا مادربرد خوب هم برای این سی پی یوها پیشنهاد کنید.
با تشکر
سلام
با عرض خسته نباشید.
بنده به تازگی با این سایت آشنا شدم چون به یاری و کمک شما دوستان جهت خرید چند قطعه خوب نیاز داشتم:
بنده میخوام این قطعات زیر رو که جمعا حدود 480 هزار تومن برام درمیاد بگیرم فقط نمی دونم از نظر گارانتی کدوم شرکت این قطعات رو ساپورت می کنند و دوام گارانتی اونها چقدر هست و بهترین شرکت های گارانتی برای هر قطعه کدام است:
power suply: Power Green GP485A 57000 تومان
cpu: Intel Core 2 Duo E7500 try 125000 تومان
vga: HIS - ATI RADEON HD 5570 - 1GB 126000 نومان
m.b: GIGABYTE - EP43T-USB3 116000 تومان
این قیمت ها رو از سایت رایانه درآوردم.
راستی یکی از دوستان گرافیک اچ آی اس رو به خاطر خنک کنندگی فن اون بهم پیشنهاد داد اما در رتبه بندی رتبه پنجم رو در فروم گرافیک همین سایت داره موندم چکار کنم.
بعد آیا این قطعات با هم مچ هستند یا نه چون من این سیستم رو برای کارهای فتوشاپ و برنامه های مهندسی مانند سالید ورک(solid work) و کاتیا(catia) میخام.
اگه این سیستم مورد قبول است لطفا یه رم دو گیگ که دی دی آر سه باشه حدود 50 تومن باشه پیشنهاد دهید
راستی Core 2 Duo با Core 2 Extreme چه فرقی داره؟
با تشکر
خیلی ممنون که جواب من رو دادید سوالات زیادی برام پیش آمده:
آیا این مین که فرمودید میتونه کاری کنه که من کارت گرافیک نگیرم درعوض ورژنی بالاتر از این مین بگیرم و کار کارت گرافیک رو هم برام انجام بده منظورم اینه که کارت گرافیکی که توی اون سی پی یو هست آیا تا چه حد جواب گوی نیاز من در کارهای مهندسی هست اگه جوابگو باشه دیگه نمیام یک کارت گرافیک جدا بگیرم نظرتون چیه؟
اگه جوابگو است می تونم نوع
M.B GIGABYTE GA-H57M-USB3 با قیمت 206000 تومان
یا
GIGABYTE - H55-USB3 با قیمت 167000
رو بگیرم و کارت گرافیک رو سالهای بعد بگیرم.
راستی RAID 0, RAID 1, and JBOD یعنی چه؟ آیا مادربورد داشته باشه خوبه یا فرقی نمیکنه؟
موفق باشی
دوست عزیز,گرافیک های آنبورد فقط جهت انجام کارهای معمولی مناسب هستند و برای کارهای گرافیکی سنگین مناسب نیستند.من در مورد کارهای مهندسی مطمئن نیستم ولی شنیدم که بیشتر پردازنده قویتر میخوان تا گرافیک قویتر,من تا حالا با solid workو catia و...کار نکردم و اطلاعی ندارم...!!!
این مادربورد هایی هم که میگی صرفا تو امکانات جانبی مثل پشتیبانی از تعداد رم های بیشتر و مقدار حافظه بیشتر,پشتیبانی از usb3,...قویتر هستن.البته اون مینی هم که من معرفی کردم usb3 رو ساپورت میکنه ولی نه به صورت پیش فرض یعنی باید بعدا خودت بهش اضافه کنی.
در ضمن چیپ h55 در واقع همون ارزون شده h57 هستش که در نهایت جفتشون از پردازنده های با سوکت 1156 ساپورت میکنن.
در مورد RAID 0, RAID 1, and JBOD بهتره به تاپیک زیر مراجعه کنی,اونجا مفصل دربارش بحث شده,هر چند تاپیکش مال سال 2004 ولی اطلاعات همون اطلاعاته.
موفق باشی
گرافيكهاي آنبرد AMD 785G يا همون سري 4200 توانائي اجراي بازيهاي جديد رو در حداقل تنظيمات دارند . اجراي برنامه هاي مهندسي هم مشكلي نيست .
سلام موندم چی بگیرم
amd athlon x4
asus 890
یا
i3 با یه مادربد ایسوس
من همه کاری با سیستم می کنم به جز بازی!
سلام
نظرتون راجبه مادربورد ازراک G41C-S
چیست ؟
بودجمم 55 تا 60 هست
من گیج شدم یکی میگه خوبه یکی می گه اشغاله ولی تو این رنج مادر بوردی با امکانات این من ندیدم حالا باز شما بگید ؟
دوستان با 55 الی 60 بهترین مین چیه ؟ (اینتلی )