مادربرد تو رنج P55-USB3 با یک اسلات PCIe یعنی فاقد قابلیت crossfire و sli ممکنه معرفی کنید؟
اینا مال لپتاپ مگه نیست؟دوستان قیمت اینا چنده؟
Intel 720QM Core i7 2.86 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
ATI Radeon HD 5730 DDR3 1024 MB UpTo 4096 MB
ممنون
اینا مال لپتاپ مگه نیست؟
معادلش رو که نمیشه تقریبا گفت . اما قطعا یک Core i7-920 + 5750 که جمعا میشند 460 تومن حدودا از گزینه شما قویتره.یعنی برا دسکتاپ همچین مدلهایی نیست؟حالا i7 برای دسکتاپ و گرافیک ati 5730 یا یه چیزی تو همین مایه ها که قدرت 5730 رو داشته باشه چنده؟
کل کیس قراره بشه 400 تومن؟
سلام
می خواستم یه سیستم جمع کنم برای نقشه کشی میشه راهنماییم کنید cpu , VGA , MB چی بگیرم.
قیمتم متوسط باشه چون نهایت هزینه ای که کنم بدون مانیتور 400 بیشتر نمی خوام.
Asrock 770 Extreme 3 = 105نه بابا منظورم همون 3 تا بود کلا بشن 400 .
ای افراد کامپیوترشناس..... ای حرفه ای ها بگین چی بگیرمممممممممممممم!!!!!!!!!!
سلام
در 2 مورد زیر نیاز به راهنمایی دوستان حرفه ای دارم:
1- یه مادربورد حدود 90 تومن می خوام که AM3 ساپورت کنه.( رمش هم DDR3 باشه)
2- بین AM3 - Athlon II X2 255 - 3.1GHz و AM3 - Athlon II X3 440 - 3.0GHz کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
اولی 2x1MB کش داره (قیمت حدود 80 هزار تومن) و دومی 3x512KB کش داره با قیمت 85 هزار تومن
ممنون
2- هیچکدوم. Athlon II X3 435 - 2.9GHz بگیر که بتونی هسته 4 امش رو unlock کنی.(البته بعضیا رو خود AMD کاری کرده انلاک نمیشه)
:f34r:اين مسئله بيشتر شانسي هست و قاعده خاصي نداره .
من شنیدم فقط سری بلک ادیشن این قابلیت رو داره
خودم تست نکردم و نمیدونم تا چه اندازه درسته
Cpu Athlon II 635با سلام و سپاس از مشورت رایگان.با 650 تا 670 میخواستم کامپیوتر بخرم.مانیتور زیاد مهم نیست حتی میتونم بعدا بخرم چون یه سی.ار.تی دارم.مثل اینکه AMDارزونتر در میاد و مناسب منه.میگن اینتل بهتره و تکنولوژیش جلوتره ولی من با دو کامپیوتر AMD کار کردم و حقیقتا توی سرعت با توجه به قیمت سیستمها عالی بودن.بازی هم میکنم ولی نه همه بازیها . روی متوسط اجرا بشن کافیه.گرافیک هم انبرد نباشه(ترجیحا ATIسابق)ولی NVIDIAهم پشتیبانی میشه!!هارد دارم.رم چی باشه و چقدر و...هکذا.مادربرد یه اشنا که توی سام سرویس کار میکنه گفت MSI.ولی خودم به ایسوز(آسوس)بیشتر مایلم و تا حالا باهاش راحتتر بودم.مرسی از راهنمایی های مجانیتون