• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نظرت اگه gaga MA-770-ud3 بگیرم بهتر نیست اگه نه برتریهای ازراک رو بگو.
آخه گیگا رو مین خوبی میدونم.
و ازراک رو تا حالا تجربه نداشتم.
من از تبلیغات متنفرم . ازراک رو به دلیل قیمتش به شما پیشنهاد دادم . چیپ 870 رو با 770 میخوای عوض کنی خوب حرف دیگه است. نظرتون محترم.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
تا آبان ماه ممکنه قیمت مین بوردهای z68 بیاد پایین؟ یا اینکه بولدوزر با قیمت مناسب وارد بازار بشه و قیمت 2500k بیاد پایین؟ اصلا بولدوزر ارزش صبر کردن داره؟ کلا اینکه بالاخره کی قرار این سی پی یو به بازار ارائه بشه؟

بولدوزر به زودی معرفی میشه . چیزی که معرفی نشده رو نمیشه ارزش گذاری کرد . اونهایی هم که هنوز چیزی رو ندیدن راجبشون نظر میدن دیگه تکلیفشون مشخصه .
والا با توجه به قیمت دلار و نوساناتش اصلا چیزی قابل پیش بینی نیست . اما با توجه به ارائه پلتفرم X79 احتمال کاهش قیمت پردازنده کم نیست.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
و یه چیز دیگه اگه بخوام یه فن مناسب براش بگیرم چی پیشنهاد میکنید
یادم برای داداشم بسته بودن تو بازی ها دورش خیلی میرفت بالا که خیلی صدا میداد . مجبور بودم در کیس رو باز بذارم
FAN GREEN Twister 120 این مدل چطوره؟
ایا میشه رو اون ازراک یا گیگا براحتی نصب کرد یا باید مدل کوچکتری انتخاب کنم
دوست عزیز شما من نفهمیدم چقدر بودجه دارید . به هر حال این فنی که میگید 1/3 هزینه پردازنده اتونه تو بودجه ی شما.
این فنها رو هر بردی نصب میشه . بحث سر کیسه . باید ببینی رو کیسه چه موقعیتی قرار میگیره . برای برد نهایتا شما 2 اسلات رمت مثلا میره زیر فن.اما اگر کیس جا نداشته باشه در رو اصلا نمیتونی ببندی .

meyysam

Registered User
لایک‌ها
1
من از تبلیغات متنفرم . ازراک رو به دلیل قیمتش به شما پیشنهاد دادم . چیپ 870 رو با 770 میخوای عوض کنی خوب حرف دیگه است. نظرتون محترم.

نه اشتباه نکنید من منطورم چیپ نبود (کاملا مشخص هست که 870 برتری داره). منظور برند بود. گیگارو بخواطر این که چندین سال با هاش کارکردم و هیچ مشکلی پیش نیاورد . گفتم برد خوبی هست و ازراک رو بخواطر کار نکردن باهاش.
اگه دقت کنید تو جمله ام همین رو گفتم.
بهرحال من به تجربه شما احترام میذارم.
دوست عزیز شما من نفهمیدم چقدر بودجه دارید . به هر حال این فنی که میگید 1/3 هزینه پردازنده اتونه تو بودجه ی شما.
این فنها رو هر بردی نصب میشه . بحث سر کیسه . باید ببینی رو کیسه چه موقعیتی قرار میگیره . برای برد نهایتا شما 2 اسلات رمت مثلا میره زیر فن.اما اگر کیس جا نداشته باشه در رو اصلا نمیتونی ببندی .

بودجه محدود همون 300 با رم و احنمالا همون پاور گرین 530
درمورد فن زیاد اصراری برای تعویض ندارم(شاید بعدا) گفتم نظر شمارو در مورد دور فن استوک 955 بدونم. گفتم با یه هزینه کم بتونم برطرفش کنم قیمتش هم نمیدونستم 42 تومن هست .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
کلا فن استوک AMD چیز خیلی خیلی بدیه . منتها چاره ای براش جز خرید فن جدید نیست . یا اینکه تنظیم کنی که کمتر صدا بده و دورش بیاد پایین.
منم مدتهاست تجربه گیگا نداشتم . نمیتونم راجبش نظر بدم.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من باهاش کار نکردم . متاسفانه فن خوب زیر 40 تومن کم گیر میاد.

hosseincjboss

Registered User
لایک‌ها
66
سلام دوستان
می خواستم بدونم برد ASRock 870iCafe R2.0 خوب هست؟
توی میهن مارکت زده 98 تو سایت asrok که رفتم دیدم تو رده بندی+am3 گذاشته علاوه بر اون قابلیت کراس فایر رو هم داره
حالا می خواستم بدونم قیمتش همینه؟
اینم لینک
کد:
http://www.mihanmarket.com/Product.aspx?p=13554

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام دوستان
می خواستم بدونم برد ASRock 870iCafe R2.0 خوب هست؟
توی میهن مارکت زده 98 تو سایت asrok که رفتم دیدم تو رده بندی+am3 گذاشته علاوه بر اون قابلیت کراس فایر رو هم داره
حالا می خواستم بدونم قیمتش همینه؟
اینم لینک
کد:
http://www.mihanmarket.com/Product.aspx?p=13554

برای چه کاری میخوای ؟
پردازنده ای که میخوای بزاری روش چیه؟

hosseincjboss

Registered User
لایک‌ها
66
برای چه کاری میخوای ؟
پردازنده ای که میخوای بزاری روش چیه؟
سی پی یو که یکی از دوستان می خواد phenom II x4 945 رو میخواد بفروشه (فعلا همین خوبه تا بلدوزر بیاد سال دیگه سی پی یو رو عوضش می کنم)
دیدم این مین نسبت به قیمتش و امکاناتش خیلی خوبه گفتم هین رو بگیرم با رم KINGMAX 2Gb-DDR3-FSB1600-Overclock که توی میهن مارکت زده بود 31
این ها رو انتخاب کردم که سال دیگه با بلدوزر مشکلی نداشته باشم
در مورد این که برای چه کاری می خوام فقط برای گیم نمی خوام بعضی مواقع می خوام باهاش فیلم ادیت کنم یا فرمت فیلم ها رو تغییر بدم
شاید تا 3500 هم اورش کردم

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
راستش با توجه به سرعت خوب بولدوزر من جای شما باشم کلا پلتفرم رو از سری 8XX بر نمیداشتم.برو سراغ سری 9XX که کلا برای بولدوزر طراحی شده.
اما . با توجه به این پردازنده که داری و قیمت فعلی بلدوزر اگر ایران بیاد زیر 280 90 نخواهد بود.برو سراغ سری 7 یا 6 ه مادربردها که ارزون باشه . بعدش که بلدوزر اومد جفتشو با حداقل ضرر بده بره . رم هم برای 945 فکر میکنم 1333 کاملا کفایت میکنه . با توجه به قیمت فعلیش یک 2 گیگ هم کارت رو راه میندازه . نتیجه اینکه مادربرد و رمت کلا در میاد 80 تومن .

hosseincjboss

Registered User
لایک‌ها
66
پس نظر شما اینه که مثلا من بیام یه مین 770icafe رو با یه رم 2x2gig 1333 بگیرم کفایت میکنه؟(حتی برای گیم)
سی پی یوی خودم الان x2 5000 هست و تو خیلی از نرم افزار ها کم میاره می خوام یه چیزی بگیرم که با کارت 460 مچ باشه و قدرت کارت رو نگیره

Last edited:

عمو میلاد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
67
سلام
مدل نوت بوک dell 5040
ایا گرافیکش انبرد هست ؟
چنده این گرافیک ؟ (128؟)
ایا میشه گرافیک intel HD graphic رو عوض کنم ؟
مثلا یه گرافیک 512 بندازم ؟
چقدر خرج بر میداره ؟

hosseincjboss

Registered User
لایک‌ها
66
من واسه این سی پی یو مین ASRock 770DE3L رو انتخاب کردم
ولی فکر کنم با اندازه مین مشکل پیدا می کنم
مادر بورد فعلی من MSI K9N NEO V3 هست که توی کسم رو کامل پر کرده بود ولی این مین یه اسلات اضافه برای گرافیک داره که نمی دونم جا میشه یا نه
مدل کیسم GREEN SIMBADDA هست که استاندارد مین بوردش ATX&ATX mini هست حالا می خواستم بدونم توی کیسم جا میشه؟
اینم لینک کیس
کد:
http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=simbadda

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
سلام
مدل نوت بوک dell 5040
ایا گرافیکش انبرد هست ؟
چنده این گرافیک ؟ (128؟)
ایا میشه گرافیک intel HD graphic رو عوض کنم ؟
مثلا یه گرافیک 512 بندازم ؟
چقدر خرج بر میداره ؟
تو بخش لپتاپ باید بپرسید.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من واسه این سی پی یو مین ASRock 770DE3L رو انتخاب کردم
ولی فکر کنم با اندازه مین مشکل پیدا می کنم
مادر بورد فعلی من MSI K9N NEO V3 هست که توی کسم رو کامل پر کرده بود ولی این مین یه اسلات اضافه برای گرافیک داره که نمی دونم جا میشه یا نه
مدل کیسم GREEN SIMBADDA هست که استاندارد مین بوردش ATX&ATX mini هست حالا می خواستم بدونم توی کیسم جا میشه؟
اینم لینک کیس
کد:
http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=simbadda

ATX یک استاندارد هست . اگر مینی ATX باشه تو کیس ATX جا میشه و مشکلی نیست.

hosseincjboss

Registered User
لایک‌ها
66

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
حالا مشکل منم اینه که شک دارم این مین ATX باشه حالا از شما هم می خوام یه بررسی بکنید و نظر خودتون رو بدید
این هم لینک مین

عزیز من از این برد تا حالا n تا بستم .
سایزش هم نوشته تو توضیحش : - ATX Form Factor: 12.0-in x 7.5-in, 30.5 cm x 19.1 cm

evance

Registered User
لایک‌ها
150
سلام
این هفته میرم پایتخت برا خرید قطعات
بین دو مین زیر برا انتخاب نهایی فعلا موندم..
با توجه به اختلاف قیمت دوستان پیشنهاد میکنن کدوم یکی رو بخرم بصرفه تره؟ ارزش این اختلاف قیمت برا خرید معقوله؟ چه تفاوتی در معماری ساخت این دو مین بکار رفته که باعث این اختلاف قیمت شده؟

Asus P8Z68-V PRO یا Giga-Z68X-UD7
فقط زودتر که 1شنبه شب پرواز دارم و دسترسی به نت محدوده..
ممنون

meyysam

Registered User
لایک‌ها
1
آق ما این قطعات رو خریدیم:
asrock 870icafe r2
cpu phenom 955
ram 2*2g king max 1333
power green 480a eu
قبلش از مدیر انجمن kwh تشکر میکنم بخاطر راهنمایی و وقت گذاشتن در این زمینه.
پاور 530eu نتونستم گیر بیارم از خود نمایندگی 480 رو گرفتم. مین برد تو بازار پیدا نکردم (یکی از آشنایان رو فرستادم بازار ایران نتونست پیدا کنه) تو سایت شاب رفتم نماینده فروش اینترنتیش سایت chare.ir بود که موجود بود و از اونجا گرفتم 48 ساعت بعد واریز پول دستم رسید (شهرستان).
در مورد cpu یه سایت مقایسه پیدا کردم AnandTech - Bench - CPU بین phenom 955 vs intel i3 2100 مقایسه اون رو نگاه کردم تو بیشتر نمودار ها i3 مکان بهتری داره از نظر قیمت هم تو یه رنج قیمت هست .
به نظر شما این سایت مرجع خوبی برای مقایسه هست یانه . چون مقایسه توی cpu ها اینتل ردههای اول رو داره.??

Last edited:
بالا