• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از xPlod :
ارادت...
.

آره... ولي... راستش حول شدم! دست و پامو گم كردم... نمي دونم چي بايد بگم ;)
فقط همين قدر بگم كه سري 3rd-eye از لحاظ قابليت هاي OCing هيچ تفاوتي با سري هاي عادي نداره و تنها تفاوتشون همون μGuru Clock ـه.
نكته جالب در مورد اين ساعت اينه كه كاملا مستقل از نرم افزار و سيستم عامل عمل مي كنه و CPU Utilization اش صفره. براي همين شما در هر شرايطي (حتا وقتي دستگاه هنوز بوت نشده و يا هنگ كرده) مي توني اطلاعات كامل دستگاهت رو ببيني. يا مثلا هنگام اوركلاك كردن توي ويندوز ميشه بلافاصله نتايج تغيرات اعمال شده رو مشاهده كرد.
اينم عكساش:

guruclock.jpg

3rd-eye-lcd-display.jpg

3rdeyeback.gif

:blink: ايول عجب چيزيه :blink:
راستي تو اين انجمن فكر كنم بارتون يكم مظلوم واقع شده . درسته به پايه 64 نمي رسه اما واقعا كاراييش معركس :D

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از DSP :
ولي MSI براي هردو برد K8T Neo2-FIR و K8T Neo2-F نوشته 8 Ch. Audio و حتي بردهاي asus و soltek هم همينطور ، در کل صداي 8 کاناله آيا نسبت به 6 کاناله وقتي که از دو اسپيکر استفاده کنيم کيفيت بهتري داره يا نه .
رفيق قبلا هم كه گفتم ، اين تعداد كانالهاي خروجي صدا براي وصل كردن اسپيكر با كانالهاي بيشتر و تعداد بيشتر ه . و نه تنها براي شما كه از اسپيكر دو تكه استفاده مي كني فرقي نمي كنه ، بلكه براي من هم كه از اسپيكر 7.1 استفاده مي كنم در اكثر موارد فرقي نداره .
موسيقي ها و ويدئو كليپ ها و فايلهاي vcd همگي صداي دو كاناله دارن و تعداد اسپيكر بيشتر فقط همون صدا رو از چند اسپيكر پخش مي كنه . در واقع همون صدا از چند طرف پخش مي شه و هيچ تفيكيك صدا و يا چيزي از اين قبيل وجود نداره /
dvd و بعضي از بازي ها صداي 5.1 دارن و فقط تعداد محدودي از بازيها صداگذاري 7.1 دارن . براي همين در اكثر موارد اين 71. بودن كاربردي نداره . و بطور كلي اين قضيه اهميت خاصي نداره و نبايد بعنوا ن يك فاكتور تعيين كننده در انتخاب مادربرد درگيرش كني .

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از suicide :
دو تا سوال دارم.
اول اينكه با حدود 160 يا 170 هزار تومن بهترين cpu اينتلي كه ميتونم بگيرم چي هست؟واز كجا؟
لطفا مادر بورد مناسب قيمتي و كاركردي رو هم بگيد.
البته به كمك جكي عزيز خيلي قطعات رو انتخاب كردم اما تو اينا هنوز شك دارم.
مادر بورد p4p800 مدل عاديش مادر بورد خوبيه؟سيستمي كه احيانا با اين مادر بورد جمع كنم سوكت478 هست درسته؟
ايني كه تو لينكه همينه كه بالا گفتم؟وتو بازار به همين اسم هست؟
http://tomshardware.bizrate.com/marketplace/product_info/details__cat_id--419,prod_id--7588500.html
سري P4 مادربردهاي asus همگي سوكت 478 هستن و سري p5 سوكت 775 . براي ديدن ليست كامل مادربردهاي asus به اينجا مي توني سر بزني .
اين هم يك roundup از سايت anandtech در مورد سوكت 775 : 915 Mainboard Roundup

در ضمن اين هم ليست كامل cpu هاي اخير P4
Extreme Edition
HT Technolog

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
3dmark03-2.png

quake3.png

3dsmax-2.png

photoshop.png

xmpeg.png

براي خوندن كامل review به اينجا مراجعه كنيد .

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خب...
من يه سيستم مي خوام بگيرم كه در حد اين A64 3200 ام كارايي داشته باشه ، البته از نوع اينتل. فكر كنم كه CPU 540 انتخاب مناسبي باشه.
حالا چيزي كه در موردش مشكل دارم انتخاب مادربرده:اولش فقط به P5GD1 فكر مي كردم. بعد كه فهميدم 1394 نداره رفتم سراغ P5GD2 كه WiFi دارش الآن حدود 170 تومنه. مشكلي كه هست اينه كه اين مادربرد فقط DDR2 ساپورت مي كنن و ظاهرا قيمت 1GB DDR2-533 OCZ الان حدود 500 تومنه كه من نمي تونم براي رم اين قدر هزينه كنم.
خب سئوال من ايناس: آيا رم DDR2 ارزون (ارزونتر) كه قيمت منطقي تري داشته باشه هست؟ آيا مادربرد با چيپ 915 كه PCIe داشته باشه و از لحاظ كارايي به خوبي P5GD1 باشه توي بازار هست؟ چند؟

اگه اين قضيه حل بشه ايشالا درمورد كارت گرافيك هم توي اتاق بغلي صحبت مي كنيم.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
بهتره اين رو هم به سئوالام اضافه كنم كه:
آيا غير از Abit AG8 براي سوكت 775 مادربرد ديگه اي هم هست كه رم DDR-I بشه روش گذاشت؟

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من تصمیم داشتم Geforce 6600 GT AGP بگیرم اما بعدش گفتم شاید این کار بهتر باشه که مادربرد را PCI-E کنم.
خب 3200+ Socket939
ولی مادربرد خب انتخاب Nforce 4 هست که فکر نمی کنم برد خوبش بازار باشه فعلا.
شما چه نظری دارین؟
یک مادربرد و پردازنده ی جمع و جور سوکت 939 با PCI-E و Athlon 64
چه قدر در میاد>؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
بابا جميعا مايه دارينا ! دست مارو هم بگيرين ثواب داره :(

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از xPlod :
خب...
من يه سيستم مي خوام بگيرم كه در حد اين A64 3200 ام كارايي داشته باشه ، البته از نوع اينتل. فكر كنم كه CPU 540 انتخاب مناسبي باشه.
حالا چيزي كه در موردش مشكل دارم انتخاب مادربرده:اولش فقط به P5GD1 فكر مي كردم. بعد كه فهميدم 1394 نداره رفتم سراغ P5GD2 كه WiFi دارش الآن حدود 170 تومنه. مشكلي كه هست اينه كه اين مادربرد فقط DDR2 ساپورت مي كنن و ظاهرا قيمت 1GB DDR2-533 OCZ الان حدود 500 تومنه كه من نمي تونم براي رم اين قدر هزينه كنم.
خب سئوال من ايناس: آيا رم DDR2 ارزون (ارزونتر) كه قيمت منطقي تري داشته باشه هست؟ آيا مادربرد با چيپ 915 كه PCIe داشته باشه و از لحاظ كارايي به خوبي P5GD1 باشه توي بازار هست؟ چند؟

اگه اين قضيه حل بشه ايشالا درمورد كارت گرافيك هم توي اتاق بغلي صحبت مي كنيم.

شايد تو roundup سايت anand به جوابت برسي
915 Motherboard Roundup: Socket 775 for the Rest of Us

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از MohammadR :
من تصمیم داشتم Geforce 6600 GT AGP بگیرم اما بعدش گفتم شاید این کار بهتر باشه که مادربرد را PCI-E کنم.
خب 3200+ Socket939
ولی مادربرد خب انتخاب Nforce 4 هست که فکر نمی کنم برد خوبش بازار باشه فعلا.
شما چه نظری دارین؟
یک مادربرد و پردازنده ی جمع و جور سوکت 939 با PCI-E و Athlon 64
چه قدر در میاد>؟

برا nforce4 شرگت گيگا خيلي از مشكلاتي كه در مورد زمانبندي حافظه تو سريهاي nforce3 يا k8t 800 pro با ماژولهاي حافظه مختلف داشت رو تو nforce4 برطرف كرده وبه همراه يه عملكرد عالي ،قابليت فوق كلاك زني بالا و متعلقات زياد يكي از بهترينها رو تو سري nforce4 ارائه داده(چه در نسخه nforce4 ultra چه در sli) هر چند مشخصا اين برد نميتونه ارزون باشه اما ارزش خريدش بالاست ضمن اينكه پيش بيني ميشه كه آواژنگ به زودي اين برد رو به بازار ما وارد كنه
5405.png
5402.png

...In this First Look at the Gigabyte K8NXP-9, we come away very impressed with the features and performance of the first shipping nForce4 board
nForce4: Gigabyte K8NXP-9

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Xradical :
به نقل از Xradical :
نه.. كاملا نرسيدم.
توي اين Roundup دوتا مادربرد هستند كه DDR-I هستند: Abit AG8 و Jetway 915 PDBG كه ظاهرا دوميش حرفي براي گفتن نداره.
البته من فكر مي كنم كه اين مشكل DDR-II خيلي مشكل بزرگي باشه و تا وقتي حل نشه اينتل 775 و PCIe عملا بدون مشتري باقي مي مونه. (البته تا اومدن nForce4 و K8T890)

يه برد ديگه ام Asus داره به اسم P5GDC كه 4GB DDR-I ساپورت مي كنه و 2GB هم DDR-II. كسي نظري در مورد اين نداره؟ آيا تو بازار هست؟ چند؟

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از xPlod :
نه.. كاملا نرسيدم.
توي اين Roundup دوتا مادربرد هستند كه DDR-I هستند: Abit AG8 و Jetway 915 PDBG كه ظاهرا دوميش حرفي براي گفتن نداره.
البته من فكر مي كنم كه اين مشكل DDR-II خيلي مشكل بزرگي باشه و تا وقتي حل نشه اينتل 775 و PCIe عملا بدون مشتري باقي مي مونه. (البته تا اومدن nForce4 و K8T890)

يه برد ديگه ام Asus داره به اسم P5GDC كه 4GB DDR-I ساپورت مي كنه و 2GB هم DDR-II. كسي نظري در مورد اين نداره؟ آيا تو بازار هست؟ چند؟

اين Roundup بيشتر مقايسه عملكرد بردها بود تا مقايسه متعلقاتشون...
برد Gigabyte GA-8GPNXP Duo هم انتخاب خوبيه
حداكثر ويژگيها مضاف برا پشتيباني ddr 400 سنتي در كنار ddr2 با يه عملكرد قابل قبول
البته از قيمتش شوكه نشي:218500 طبق اخرين ليست آواژنگ
بيشتر اينو پيشنهاد دادم چون از متعلقات بيش از حد در حال انفجاره!
8GPNXP-DUO (8SIGMA)
اين لينك رو هم ببين:
915P Chipset Roundup: ABIT AG8, ASUS P5GD2 Premium, and Foxconn 915A01-P

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از Xradical :
برا nforce4 شرگت گيگا خيلي از مشكلاتي كه در مورد زمانبندي حافظه تو سريهاي nforce3 يا k8t 800 pro با ماژولهاي حافظه مختلف داشت رو تو nforce4 برطرف كرده وبه همراه يه عملكرد عالي ،قابليت فوق كلاك زني بالا و متعلقات زياد يكي از بهترينها رو تو سري nforce4 ارائه داده(چه در نسخه nforce4 ultra چه در sli) هر چند مشخصا اين برد نميتونه ارزون باشه اما ارزش خريدش بالاست ضمن اينكه پيش بيني ميشه كه آواژنگ به زودي اين برد رو به بازار ما وارد كنه
5405.png
5402.png

nForce4: Gigabyte K8NXP-9
اوه دستت درد نکنه.
:)
من یک مادربرد از MSI دیدم. البته چیپستش Nforce 4 SLI هست که به درد من نمی خوره اما...

امکانات جالبی داشت و بردش هم..
7100D.jpg

نظرت در مورد این برد چیه؟
و یا K8n Neo4 Platinum؟

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
msi از همون اولي كه برا athlon64 با برد k8t-neo شروع كرد تا الان يكي از برترينهاي سازنده مادربرد چه براسوكت 754 و چه 939 بوده مطمئنا سري k8n neo4 هم صرفنظر از عملكرد نزديك به هم بيشتر بردهاي athlon64 (به خاطر كنترلر حافظه يكپارچه با پردازنده) بردي با ثبات و پايدار با پشتوانه بايوسهاي كم نقص msi ميتونه باشه ولي عمرا اگه بتوني اين برد رو حالا حالاها تو بازار ما تهيه كني وقتي سوكتهاي 754 به روز پيدا ميشه چه برسه به اين..

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
علي جان ، بحث cpu رو كه كرديم . اين cpu شما 32 بيتي است .
اما در مورد overclock‌ من در تاپيك overclock تقريبا مفصل توضيح دادم .ببخشيد كه هي اين تاپيك اون تاپيك شد ، حواسم نبود كه تاپيك overclock هم داريم .
در هر صورت كاري از دستم بربياد ، در خدمتم .

DSP

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان نظرتون راجع به مادر بوردهاي Epox چيه ؟ شركت Amd Iran نمايندگي amd در ايران براي athlon64 اين مادر بوردها را پيشنهاد مي كند به نظرتون خوب هستند يا نه !

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از DSP :
دوستان نظرتون راجع به مادر بوردهاي Epox چيه ؟ شركت Amd Iran نمايندگي amd در ايران براي athlon64 اين مادر بوردها را پيشنهاد مي كند به نظرتون خوب هستند يا نه !
ايني كه ميگم هيچ ربطي به هيششششكي نداره...

چند روز پيش رفته بودم مركز خريد ايران. رفتم توي يه مغازه كه Sempron قيمت كنم يارو بهم گفت كه: دارم با بهترين مادربرد دنيا. گفتم چيه؟ گفت: Epox. گفتم: چرا بهترین؟ گفت: چون Epox توی بنچمارکا همیشه رتبه اول رو داره (!) گفتم: خب... گفت: تازه، 19 تا هم جايزه ( Award) آورده. گفتم: عجب... ببخشيد شما احيانا نمايندگي AMD Iran نيستين؟ گفت: آره، ولي تو از كجا فهميدي؟! ;) ;)

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
به نقل از Jacky :
علي جان ، بحث cpu رو كه كرديم . اين cpu شما 32 بيتي است .
اما در مورد overclock‌ من در تاپيك overclock تقريبا مفصل توضيح دادم .ببخشيد كه هي اين تاپيك اون تاپيك شد ، حواسم نبود كه تاپيك overclock هم داريم .
در هر صورت كاري از دستم بربياد ، در خدمتم .
این قسمت برای این ایجاد شد که تاپیک به تاپیک نشه. اما خب نمیشه جلوی این وضعیت را گرفت.
من چند تا تاپیکی که در این زمینه در قسمت سخت افزار باز شده اند را
چند روز بعد (که از داغی درآمده اند) منتقل می کنم اینجا. :(

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
به نقل از DSP :
اول اينكه اين شركت ، بردها رو نصفه و نيمه مياره و حضور فعال و دائمي در بازار نداره
دوم هم كه بردها ، بردهاي خوبي هستن ولي اين كه بهترين بردها باشن ، خيلي درست ومنصفانه نيست . كافي شما به چندتا از سايت هاي سخت افزاري سر بزني و خودت بررسي كني .در اين سري 754و 939 بردهاي منتخبي كه من ديدم اكثرا مال asus , msi , abit , dfi بود .
سوم در نمايشگاه هم كه باهاشون صحبت كردم ، مي گفتن چون كيفيت و سرعت بردهاي ما بيشتره قيمتهاي بالاتري هم خواهند داشت . :blink:
چهارم خيلي خودت رو درگير اين جملات تبليغاتي نكن ،‌ و ببين كه با چه قيمتي چه جنسي رو مي توني بخري . بهترين انتخاب با درنظر گرفتن كارايي و بودجه است .

بالا