• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

Jacky

مدیر بازنشسته - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
34
رفقا فكر نمي كنم توليد سوكت 754 به اين زودي ها بخواد متوقف بشه و از لحاظ كارايي هم تفاوت خيلي فاحشي با 939 نداره . مخصوصا كه الان قيمتهاشون اينقدر هم اختلاف پيدا كردن . و يكي از دلايل اساسي كه AMD بيشتر روي 939 مانور بده ، به خاطر هزينه كمتر توليد پردازنده در اين قالب 939 است .
در هر حال با اين وضع بازار ما كه مادربردها با اختلاف چندماه بعد از توليد به ايران مي رسن ، فكر نمي كنم خيلي درست باشه كه به همه بگيم صبر كنن .
در هر حال فكر كنم هر چيزي كه لازم به گفتن بود ، گفته شده و ديگه انتخاب با دوست مونه كه مي خواد چي كار كنه .
جهت يادآوري ،‌ در بخش مادربرد صفحه 12 پست 179 بطور كامل 754 و 939 مقايسه شدن ،‌ دوست داشتين يه سري بزنين .

TONDAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قوربون همتون دستتون درد نكنه از راهنمائيها

در ضمن TONDAR جان، ای کاش اینو قسمت خرید کلی برای مادربرد در فروم مشاوره برای خرید قطعات می پرسیدی. من چند روز دیگر که مشکلتون برطرف شد اونو به اونجا منتقل می کنم. اما خواهشا در اونجا مطرح کنید

متاسفانه من نميدونستم ببخشيد :blush:

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
مدير جان من الان هم به فاره زنگ زدم ؛ و كماكان از 939 هاي msi خبري نيست ولي از سري 754 برد k8n neo رو داشت و قيمت رو هم 111 گفت و ظاهرا هم معلوم نيست كه چه زماني برد هاي 939 رو بيارن ، مخصوصا با وضعي كه براي cpu‌هاي پيش اومده .بدر الكتريك هم كه خوابش سنگين تر از اين حرفهاست .

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
متشکرم جکی. :)

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
جكي خان من ميتونم از شما بپرسم كه وقتي همه جا مي خوانيم گيگا بايت سومين توليد كننده بزرگ مادر بورد در دنيا است,پس مقام اول و دوم متعلق به چه كسي است؟

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
جكي خان من ميتونم از شما بپرسم كه وقتي همه جا مي خوانيم گيگا بايت سومين توليد كننده بزرگ مادر بورد در دنيا است,پس مقام اول و دوم متعلق به چه كسي است؟
مقام اول ماله ASUS هستش ( البته بیشتر تولیدات ASUS محصولات OEM هستن یعنی واسه خرده فروشی نیستن بلکه طبق قرار داد با شرکت های بزرگ مثل DeLL و ... برای محصولاتشون تولید میشه ) مقام دوم ولی یادم نیست! :D
البته این سوالو من بااجازه جکی تا جایی که بلد بودم جواب دادم! ;)

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
امروز يكي از رفقا رفته بود Power pc بهش گفتن اين ها مشكل داره ، يعني گفتن 3 تا 4 رو بستن و همگي مشكل داشته و نبري بهتره ، اون بنده خدا هم نگرفت .
راستي xplod‌جان همه اين سيستماه براي خودته ؟ :blink: اون كارت 6800 ، مادربرد abit و ... :blink:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اين توصيه رو جدي بگيريد:

A8V نخريد.

طي دو روز اخير، با بچه هاي پاور پي سي، از مجموع 10 مادربرد A8V موجود، 5 تاش رو تست كرديم و عين 5 تاش مشكل داشت. اونايي هم كه خريدن كم كم دارن مرجوع مي كنن.
سيستم ها كاملا ناپايدارن، تعداد هنگ ها خيلي زياده. خيلي بد اوركلاك ميشن و بنچمارك هاشون فوق العاده پايينه. بنچمارك رم توي Sisoft Sandra 2K5 به زحمت به 5000 ميرسيد و نتايج 3Dmark 2K3 هم خيلي پايين بود.
اين تست ها تقريبا روي 3-4 سري سخت افزار كاملا متفاوت انجام شد و نتايج بلا استثنا مشابه بود. به نظر من اين برد يكي از بدترين بردهايي هستش كه تا حالا ASUS توليد كرده.

فعلا

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از xPlod :
اين توصيه رو جدي بگيريد:

A8V نخريد.

طي دو روز اخير، از مجموع 10 مادربرد A8V موجود، 5 تاش رو تست كرديم و عين 5 تاش مشكل داشت. اونايي هم كه خريدن كم كم دارن مرجوع مي كنن.
سيستم ها كاملا ناپايدارن. خيلي بد اوركلاك ميشن و بنچمارك هاشون فوق العاده پايينه. بنچمارك رم توي Sisoft Sandra 2K5 به زحمت به 5000 ميرسيد و نتايج 3Dmark 2K3 هم خيلي پايين بود.
اين تست ها تقريبا روي 3-4 سري سخت افزار كاملا متفاوت انجام شد و به اصطلاح A8V با هيچ صراطي مستقيم نبود.

فعلا
مشكل از چي بوده؟
خيلي جاها A8V رو تاييد كردن بالاخره بردي از asus نميتونه انقد بي ثبات باشه ببينم بايوسشو به روز كردي؟
راستي اين 5 تا رو از كجا گرفتيد خود الماس(نمايندگي asus) اورده يا شركتي ديگه؟

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
اگه اشتباه نكنم گارانتي MTC بودن . الماس كه خيلي تجا ري شده ، خودشرو به زحمت نميندازه . اين چندتا دونه رو هم دالاي كامپيوتر وارد كرده بود و به power pc داده بود . ( در حد همين چندتا دونه بود نه بيشتر )

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Jacky :
امروز يكي از رفقا رفته بود Power pc بهش گفتن اين ها مشكل داره ، يعني گفتن 3 تا 4 رو بستن و همگي مشكل داشته و نبري بهتره ، اون بنده خدا هم نگرفت .
راستي xplod‌جان همه اين سيستماه براي خودته ؟ :blink: اون كارت 6800 ، مادربرد abit و ... :blink:
يه نكته: پست 288 رو قبل از 287 بخونين. چون من تا داشتم اصلاحش مي كردم جكي جواب داد!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

جكي جان، همه كدوم سيستما؟! من مادربرد خودم Abit AV8 ـه و كارتم هم 6800GT . بقيه اش رو نمي دونم ;)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
همين طور كه جكي هم گفت اينا گارانتي MTC اند. الماس خيلي وقته ديگه بردهاي AMD رو وارد نمي كنه. ظاهرا امروز قرار شد كه آقاي قرباني (دالاي) همه رو مرجوع كنه دبي. چون مي گفت اونايي هم كه از خودش بردن مشكل داشته.

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
آره من يه لحظه پست شما رو ديدم ، بعد ديدم رفت .
آخه دو سه روز پيش بود كه شما در مورد خريد مادربرد و كارت گرافيكي صحبت كردي ، من هم تعجب كردم كه چقدر مصرفت بالاست ، رفيق :)

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Xradical :
مشكل از چي بوده؟
خيلي جاها A8V رو تاييد كردن بالاخره بردي از asus نميتونه انقد بي ثبات باشه ببينم بايوسشو به روز كردي؟
راستي اين 5 تا رو از كجا گرفتيد خود الماس(نمايندگي asus) اورده يا شركتي ديگه؟

بخدا خودمون هم آخرش نفهميديم. هر چي به ذهنتون برسه رو ما تست كرديم. بايوس، رم (1×256 - 2×256-1×512-2×512-مارك هاي مختلف- چيدمان هاي مختلف)، CPU ، كارت گرافيك( 5900xt*2 ، 6800GT ، 6600GT) ، پاور ( انواع و اقسام) ، ويندوز (همه جوره با تقريبا تمام حالات ممكن) خلاصه فقط لامپ هاي مغازه رو عوض نكرديم! نشد كه نشد. همين الان هم من تازه رسيدم خونه تا 12:30 اونجا بوديم.
تنها نتيجه اي كه ما بهش رسيديم اين بود كه اين A8V ها اصلا معلوم نيست كه تست كنترل كيفيت سازنده رو با موفقيت گذرونده باشن و احتمال داره كه جزو مرجوعي ها باشن، همين.

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Jacky :
آخه دو سه روز پيش بود كه شما در مورد خريد مادربرد و كارت گرافيكي صحبت كردي ، من هم تعجب كردم كه چقدر مصرفت بالاست ، رفيق :)

خفن سيستمي مي خواستم از براي يكي از نزديك عزيزان، سرعت وار!

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از xPlod :
يه نكته: پست 288 رو قبل از 287 بخونين. چون من تا داشتم اصلاحش مي كردم جكي جواب داد!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

جكي جان، همه كدوم سيستما؟! من مادربرد خودم Abit AV8 ـه و كارتم هم 6800GT . بقيه اش رو نمي دونم ;)

شما چندي قبل هم امار 6600GT رو داشتي ميگرفتي چي شد 6800GT گرفتي يا گرفته بودي

بخدا خودمون هم آخرش نفهميديم. هر چي به ذهنتون برسه رو ما تست كرديم. بايوس، رم (1×256 - 2×256-1×512-2×512-مارك هاي مختلف- چيدمان هاي مختلف)، CPU ، كارت گرافيك( 5900xt*2 ، 6800GT ، 6600GT) ، پاور ( انواع و اقسام) ، ويندوز (همه جوره با تقريبا تمام حالات ممكن) خلاصه فقط لامپ هاي مغازه رو عوض نكرديم! نشد كه نشد. همين الان هم من تازه رسيدم خونه تا 12:30 اونجا بوديم.

جالب كه نه عجيبه احتمال داره اين سري كه همين گارانتي MTC تو بازار پخش كرده ايراد داشتن لابد از اونطرف ارزونتر خريده گفته بزار بكنم تو پاچه ملت... :blink: شما ميتونيد خيلي از جاها امار asus a8v رو بگيريد اگه نگم جزو بردهاي خوب حداقل جزو بدها هم نيس

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
به نقل از Xradical :
شما چندي قبل هم امار 6600GT رو داشتي ميگرفتي چي شد 6800GT گرفتي يا گرفته بودي

6600GT رو براي همون سيستم مذكور در پست 295 مي خواستم. من كارت خودم رو خيلي وقت پيش خريدم و به اندازه كافي هم اينجا مورد عنايت دوستان قرار گرفته بودم :happy:

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
داش راديكال كسي به بردهاي asus‌مخصوصا اين سري اخيرش شك نداره ، فقط منظور اين بود كه اين سري كه در بازار ما امده ، سري خوبي نيست و مشكوكه .

اين هم چند تا benchmark‌ كه اگه سو تفاهمي پيش امده ، رفع شه :

1090388885ZHMayXH2ly_6_5.gif

utfbhi.png

اين جمله AMD Zone‌ در مورد اين برد خيلي جالبه :
We don't yet have benchmarks from another K8T800 Pro Socket 939 motherboard

و اين هم يه benchmark‌ از همين سايت :

sandramemint.gif

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
به نقل از pay :
مقام اول ماله ASUS هستش ( البته بیشتر تولیدات ASUS محصولات OEM هستن یعنی واسه خرده فروشی نیستن بلکه طبق قرار داد با شرکت های بزرگ مثل DeLL و ... برای محصولاتشون تولید میشه ) مقام دوم ولی یادم نیست! :D
البته این سوالو من بااجازه جکی تا جایی که بلد بودم جواب دادم! ;)

از شما بدليل توجه تان بسيار متشكرم.همچنين بدليل پاسخ گويي سريعتان.
اين جكي خان هم كه بنده رو تحويل نگرفت...باكي نيس...!!!!!!
مديريت محترم سخت افزار بنده قوانين جديد را كه آپ تو ديت فرموده بوديد خواندم و چون طرف خطاب آن من بودم,معذرت مي خواهم.البته شما ملاحظه مرا نموديد كه بسيار متشكرم.

Jacky

کاربر فعال
لایک‌ها
34
مخلص اسفنديار خان هم هستيم ،‌ دربست :)
بابا شما بد بخش Laptop‌ رو آباد كردي ، چرا تحويل نگيرم . خوب وقتي pay‌ عزيز به اون خوبي جواب داد من ديگه جسارت نكردم .
من اطلاع بيشتري نداشتم كه بخوام به شما بدم ،‌فقط يه نكته رو مي تونم يادآوري كنم ، كه روي ميزان فروش و يا ميزان توليد شركت ها حساب خاصي باز نكن . ( يه جمله كاملا كلي )

بالا