• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پردازنده و مادربرد

meyysam

Registered User
لایک‌ها
1
770T-usb3
870 Extreme 3
MA770T-UD3
كدام ؟؟؟؟؟؟
!!!!!!!!!!!!!!!!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
870 Extreme 3 اگر پیدا کردی.
نکردی این Asus m4a88td-m /usb3

meyysam

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من ديروز رفتم
بازار و بلاخره خريدم با اين مشخصات:
cpu: phenom II X4 955
Madeboard: 770t-UD3
Ram: DDR3 2*2GB Patriot 1333

اما روي مين بورد يزره مردد شدم نميدونم يجوريم
مادربورد 770T-usb3 توي بازار ايران اصلا نبود ولي توي بازار رضا دوتا مغازه داشتن 135 ميدادن كه گفتم قيمت واقعي نيست نگرفتم extreme 870 هم نبود 770 هم همينطور فقط چند تا مين سطح پايين بود.
فقط گيگا و ايسوز تو بازار پيدا ميشد . تو كار ايسوس هم نرفتم نميدونم چرا ولي از قيافش خوشم نمياد.
چندتا از فروشنده ها گفتن بخاطر اين چندروز تعطيلي بوده كه بعضي از مدلا پيدا نميشه و اونهايي هم كه دارن قيمت هاي كذايي ميدن. گفتم بعد از تعطيلات بگيرم كه يكي از دوستان بازار گفت قيمتها داره كم كم زياد ميشه و ممكنه شنبه همين مدلهاي امروز هم زياد بشه .
بهرحال ما كه گرفتيم
حالا يزره دلداري بديد كه درمورد مادر بورد دل قرص بشه
راستي اين مادر بورد اجازه اوركلاك ميده يا نه .البته من زياد به اوركلاك نياز ندارم فقط محض اطلاع

meyysam

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان کجا رفتن
چرا جوابی نمیاد
من هنوز منتظرم آخه هنوز مادر برد رو باز نکردم

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
دوستان چند مادربرد ( از 50 تومن به بالا) که کارت گرافیک آنبرد دارن و البته قابلیت این رو هم داره که در آینده بشه روش کارت گرافیک انداخت (گرافیک بالاتر و جدا) رو معرفی کنید

لطفا ویزگی های کاملشون رو هم بزارید

-----

من یک سی پی یو قدیمی AMD sempron 3000x دارم که اگر بتونم روی مادربرد جدید سوارش کنم خیلی بهم کمک می شه ولی اگر این مادربردها پشیتبانی نمی کنند ناچار خواهعم بود پردازنده هم بخرم

با سپاس

meyysam

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من ديروز رفتم
بازار و بلاخره خريدم با اين مشخصات:
cpu: phenom II X4 955
Madeboard: 770t-UD3
Ram: DDR3 2*2GB Patriot 1333

اما روي مين بورد يزره مردد شدم نميدونم يجوريم
مادربورد 770T-usb3 توي بازار ايران اصلا نبود ولي توي بازار رضا دوتا مغازه داشتن 135 ميدادن كه گفتم قيمت واقعي نيست نگرفتم extreme 870 هم نبود 770 هم همينطور فقط چند تا مين سطح پايين بود.
فقط گيگا و ايسوز تو بازار پيدا ميشد . تو كار ايسوس هم نرفتم نميدونم چرا ولي از قيافش خوشم نمياد.
چندتا از فروشنده ها گفتن بخاطر اين چندروز تعطيلي بوده كه بعضي از مدلا پيدا نميشه و اونهايي هم كه دارن قيمت هاي كذايي ميدن. گفتم بعد از تعطيلات بگيرم كه يكي از دوستان بازار گفت قيمتها داره كم كم زياد ميشه و ممكنه شنبه همين مدلهاي امروز هم زياد بشه .
بهرحال ما كه گرفتيم
حالا يزره دلداري بديد كه درمورد مادر بورد دل قرص بشه
راستي اين مادر بورد اجازه اوركلاك ميده يا نه .البته من زياد به اوركلاك نياز ندارم فقط محض اطلاع

آقا من سیستم رو جمع کردم ولی متاسفانه تغیری آنچنان که با آزمایش فتوشاب انجام دادم رخ نداد اون زمان 1 دقیقه فقط 20 ثانیه کم شد و به 40 ثانیه تبدیل شد که اصلا خوب نیست :(:(:(
به نظر شما باید چکار کرد:(:(:(:(:(:(

Last edited:

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
آقا من سیستم رو جمع کردم ولی متاسفانه تغیری آنچنان که با آزمایش فتوشاب انجام دادم رخ نداد اون زمان 1 دقیقه فقط 20 ثانیه کم شد و به 40 ثانیه تبدیل شد که اصلا خوب نیست :(:(:(
به نظر شما باید چکار کرد:(:(:(:(:(:(
ویندوز و فتوشاپتون 64 بیتی هستن؟

sysman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می خواهم CPU Core i7 950 بردارم برای همین باید مادربرد و ram را عوض کنم
چه RAM و مادربردی را توصیه می کنید که هم از نظر قیمت مناسب باشه هم از نظر کارکرد خوب. ترجیحا X58 باشه
اصلا چند تا کارت گرافیکی استفاده نمی کنم الان هم یک 4890 دارم که کافی هست.

برای سیستمی که پیشنهاد می دهید در کنار 5 هارد چه power بخرم؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
چه مقدار قراره هزینه کنید ؟
به جز هارد ها دیگه چه چیزهایی روی سیستمون قراره باشه ؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
P6T Asus حدود 260 تومن هست .
اما خوب اگر ساتا3 و USB3.0 بخواین من اینو پیشنهاد میدم که میشه 370 تومن. ASUS P6X58D-E
رم هم میتونید Adata Tri Channel 1600 3*2 بگیرید . حدود 180 تومن .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
تفاوت زیادی باهم ندارند . منتها گارانتی Adata به نظرم قابل قبولتره.

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

دوستان گرامی قیمت رو می تونم تا 150 هزار تومن هزینه کنم. برای من گرافیک برای بازی کردن خیلی مهم هست.

چیزهایی که نیاز دارم

cpu amd (اگر ارزون تر هست از اینتل)

ram 2 gig

vga

حالا از دید شما من یک مادربرد با یک گرافیک آنبرد بگیرم بهتر هست یا اینکه این دو را جدا بگیرم؟ نزدیک به 150 هزار تومن می تونم هزینه کنم و البته دوست دارم که از تازه ترین فن آور ها هم پشتیبانی بکنه هر چند می دونم با این پول نمی شه بهترین ها رو داشت ولی خب یک چیزی باشه که به هر حال بازی های کنونی رو جواب بده و چیز جدیدی به شمار بیاد

با 150 تومن و برای بازی از دید شما بهتر هست که یک مادربرد آنبرد بگیرم یا مادربرد و گرافیک جدا؟ رم هم باید خریداری بشه البته

----------------
یک پرسش دیگه هم دارم اینکه پاور قدیمی رایانه ی من یک پاور هست به نام بنز! و روش نوشته شده 450W آیا می تونم از همین پاور بهره ببرم؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
نگفتی مانیتورنتون چند اینچه؟

meyysam

Registered User
لایک‌ها
1
ویندوز و فتوشاپتون 64 بیتی هستن؟

نه 32 بيتي هست البته به فكرم رسيد كه 64 بيتي نصب كنم گفتم شايد تاثير چنداني نداشته باشه .توي انجمن ديگري هم مطرح كردم كه گفتن هارد را هم عو كن كه وسترن ديجيتال black 1TB رو پيشنهاد كردن كه 98 تومن هست ولي ديگه پولي نمونده كه بابت اين بدم البته نميدونم تاثير داره يا نه :(

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
نه 32 بيتي هست البته به فكرم رسيد كه 64 بيتي نصب كنم گفتم شايد تاثير چنداني نداشته باشه .توي انجمن ديگري هم مطرح كردم كه گفتن هارد را هم عو كن كه وسترن ديجيتال black 1TB رو پيشنهاد كردن كه 98 تومن هست ولي ديگه پولي نمونده كه بابت اين بدم البته نميدونم تاثير داره يا نه :(
HDtune رو اجرا کن یک اسکرین شات اینجا بزار.
64 بیتی برای کار شما خیلی تاثیر داره . 32 بیت 3 گیگ رم ساپورت میکنه . فتوشاپ 32 بیت هم اگر اشتباه نکنم از 2 گیگ رم نهایتا استفاده میکنه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
g.skill خيلي بهتر از ADATA هست . سري ECO براي سري P55 انتخاب مناسبيه .
GSkill_ECO_Package.jpg

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
اساتید!

حدود 150 می تونم هزینه کنم برای سه قطعه:

رم
مادربر (گرافیک آنبرد)
سی پی یو amd

بازی ها مهم هستن

نظر شما چیست؟ سپاس از راهنمایی

همچنین biostar a785g3 بهم پیشنهاد شده. نظر شما چیست؟

Last edited:
بالا