hwt
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 15,954
- لایکها
- 2,415
MA770T-UD3خوب چند نمونه مناسب معرف کن لطفا
770T-usb3
880GM-USB3
MA770T-UD3خوب چند نمونه مناسب معرف کن لطفا
آقا من ديروز رفتم
بازار و بلاخره خريدم با اين مشخصات:
cpu: phenom II X4 955
Madeboard: 770t-UD3
Ram: DDR3 2*2GB Patriot 1333
اما روي مين بورد يزره مردد شدم نميدونم يجوريم
مادربورد 770T-usb3 توي بازار ايران اصلا نبود ولي توي بازار رضا دوتا مغازه داشتن 135 ميدادن كه گفتم قيمت واقعي نيست نگرفتم extreme 870 هم نبود 770 هم همينطور فقط چند تا مين سطح پايين بود.
فقط گيگا و ايسوز تو بازار پيدا ميشد . تو كار ايسوس هم نرفتم نميدونم چرا ولي از قيافش خوشم نمياد.
چندتا از فروشنده ها گفتن بخاطر اين چندروز تعطيلي بوده كه بعضي از مدلا پيدا نميشه و اونهايي هم كه دارن قيمت هاي كذايي ميدن. گفتم بعد از تعطيلات بگيرم كه يكي از دوستان بازار گفت قيمتها داره كم كم زياد ميشه و ممكنه شنبه همين مدلهاي امروز هم زياد بشه .
بهرحال ما كه گرفتيم
حالا يزره دلداري بديد كه درمورد مادر بورد دل قرص بشه
راستي اين مادر بورد اجازه اوركلاك ميده يا نه .البته من زياد به اوركلاك نياز ندارم فقط محض اطلاع
ویندوز و فتوشاپتون 64 بیتی هستن؟آقا من سیستم رو جمع کردم ولی متاسفانه تغیری آنچنان که با آزمایش فتوشاب انجام دادم رخ نداد اون زمان 1 دقیقه فقط 20 ثانیه کم شد و به 40 ثانیه تبدیل شد که اصلا خوب نیست
به نظر شما باید چکار کرد![]()
چه مقدار قراره هزینه کنید ؟
به جز هارد ها دیگه چه چیزهایی روی سیستمون قراره باشه ؟
ASUS P6X58D-E
رم هم میتونید Adata Tri Channel 1600 3*2 بگیرید . حدود 180 تومن .
ویندوز و فتوشاپتون 64 بیتی هستن؟
HDtune رو اجرا کن یک اسکرین شات اینجا بزار.نه 32 بيتي هست البته به فكرم رسيد كه 64 بيتي نصب كنم گفتم شايد تاثير چنداني نداشته باشه .توي انجمن ديگري هم مطرح كردم كه گفتن هارد را هم عو كن كه وسترن ديجيتال black 1TB رو پيشنهاد كردن كه 98 تومن هست ولي ديگه پولي نمونده كه بابت اين بدم البته نميدونم تاثير داره يا نه![]()