ranj9119
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 881
- لایکها
- 0
علیرضا افتخار ما میدونم پاکت پیسی نیست فقط میخواستم ببینم چند تا نظر میگیره!اره آقا این iPhone که گویا قراره Cingular ریلیزش کنه( pocket pc نیستش کلا!!)
علیرضا افتخار ما میدونم پاکت پیسی نیست فقط میخواستم ببینم چند تا نظر میگیره!اره آقا این iPhone که گویا قراره Cingular ریلیزش کنه( pocket pc نیستش کلا!!)
به احتمال زیاد ساپورت میکنه عزیز منم میخوام که ساپورت کنهاولا iphone که هنوز معلوم نیست برای GSM آنتن بده یا نه!
دوما شما که کارت درسته یک pda dell axim بگیر
سوما هم چاکرتم![]()
من یه رب پیش زنگ زدم گفت 650 تومنسلام
امروز با رمضانی تماس گرفتم O2 فقط XDA Atom داره میده 680 یادمه دوستمنون گفت 610 گرفتم 3 روز قبل
از O2 مدلی دیگه هم نداشت به نظرتون از کجا میتونم EXEC ÷یدا کنم؟؟؟؟![]()
عزیز دلیل چی رو بگم؟؟؟؟
من یه رب پیش زنگ زدم گفت 650 تومن![]()
من چند چیز ملاکم هست:منظورم این بود اگه یکی رو به بقیه ترجیح میدید دلیلش چیه
اخه من گوشی میخوام که کیبورد داشته باشه یعنی موقه رانندگی بشه sms نوشت
ماله خودم نداره دیونم کرده
از یه چیز jasjarخوشم نماد اینکه دوربینش خیلی نابوده:blush:
دست رو هر دستگاهی که میزاری ینقصی داره اون دستگاهی که باب دلت هست تو ایران نیست موندم چه کنم![]()
فرانک جون منم نخودمتاسفانه کاملا موفقم![]()
من یه PDA برای دیدن فایل های PDF و ... می خوام بخرم با صفحه 3.5 اینچ (ترجیحا non phone ) به نظر شما کدوم یکی از این دستگاههارو بخرم؟
axim x51v
loox c550
jasjar
اگه PDA دیگه ای هم توی بازار هست که صفحه بزرگ باشه ممنون می شم معرفی کنید.( تا 900 تومن)
علیرضا افتخار ما میدونم پاکت پیسی نیست فقط میخواستم ببینم چند تا نظر میگیره!![]()
شانس آوردی که بهم بخاطر چاق سلامتی های خفن و قوربون بشم های زیاد از مقامات بالا گیر دادن و گر نه ترورت میکردم عزیز
حال نظرت راجع به EtenX800 چیه؟؟؟؟؟
دوستان بعد از كلي بالا و پائين كردن بالاخره با توجه به شرايط به چنتا نكته رسيدم براي انتخاب .
1 keyjam
2 jamin
3 everex
4 eten
و در نهايت موردي كه خيلي به موارد بالا ربط نداره و اونم هست p990 .
بنظر شما كدوم براي انتخاب و خريد مناسبتره؟:blink: