سلام
اگه من بخوام یه پاکت پی سی تو مایه های 400 تا 700 بخرم پیشنهادهای شما چیه ؟![]()
از بین گزینه های زیر شما کدوم رو انتخاب میکنید؟؟؟؟؟؟
نظرات شما واقعاً ارزشمندن.
1.ASUS P525
2.Eten M700
3.Eten X500
4.O2 XDA Atom
5.HTC Hermes
6. Imate JasJam
7.Apple iPhone
8.HTC P6300
9.Samsung i710
سوال 2:
شما اگه 800 تومان بودجه داشتید چه گوشی میگرفتید؟؟؟
*برای دریافت اطلاعات درباره هر گوشی به GSM Arena مراجعه کنید.
هر کی هر چیز میتونه به شما پیشنهاد بده :blush:شما باید ببینید چی میخواین مثلا صفحه بزرگ ،کیبورد ،و...........
که خیلی آپشن هست شما یه خورده ریز تر کن موارد خودتون رو![]()
+ کیبرد داشته باشه + دوربینش هم خوب باشه+تا حد امکان صداش خوب باشه (زیاد مهم نیست)+اسکرینشم کوچیک نباشه
wifi همشون دارن میمونه مارکش یه مارکی باشه که امتحانه خودشو پس داده باشه
یه چیزی هم باشه هی هنگ نکنه (این مهمه چون دیگه حال هنگ کردن این و ندارم)
رنج قیمتش هم تا 700 تا پایم
ممنون
اگر صبر کنی بدون شک kaiser البته فکر کنم خیلی گرون بیاد:blush:
ولی اگر عجله داره tytn بهترین انتخاب![]()
1-htc tytn الان قیمتش چنده ؟
2-مشه بهش اعتماد کرد یعنی امتحانشو پس داده؟ میگن صداش و باتریش خیلی ضعیفه....
3-تو مارکای دیگه مثل o2 مثلش هست ؟ اگه هست اون چطوره ؟ بهتر از اینه؟ (چون من فقط با ای میت کارکردن زیاد راضی نیستم)
ممنون
![]()
من واقعا نامید شدم از این Kinpo Saturn SP90... جالبه هنوز انور نیومده ولی اینجا به اسم iDo Saturn S900 میفروشن. ( فقط فکر کنم وین ام 5 هستش بجای 6) رمضانی میگه 700..![]()
فکر کنم هیج جای دنیا همچین مدلی موجود نباشه..برید عکس بگیرید که اولین نفر باشید..![]()
سلام دوستان!
![]()
من یه گوشی جمین دارم ازش هم کاملا راضیم (بجز سرعتش) ولی این iPhone خیلی رفته تو مخم. میخوام بخرم ولی نمیدونم توی ایران رجیستر میشه؟ اصلا کار میکنه یا نه. اگر کسی اطلاعاتی از این Device داره مرهمت کنه به ما هم بده. قیمتش هم نمیدونم چقدره.
این اپل هم عجب شرکت تو مخیه هااااااااااااااااا![]()
صداش خوبه. باطریش هم خوبه، ولی باید بدونید چه برنامه هایی رو نصب می کنید1-htc tytn الان قیمتش چنده ؟
2-مشه بهش اعتماد کرد یعنی امتحانشو پس داده؟ میگن صداش و باتریش خیلی ضعیفه....
3-تو مارکای دیگه مثل o2 مثلش هست ؟ اگه هست اون چطوره ؟ بهتر از اینه؟ (چون من فقط با ای میت کارکردن زیاد راضی نیستم)
ممنون
![]()
700 تومن!؟!من واقعا نامید شدم از این Kinpo Saturn SP90... جالبه هنوز انور نیومده ولی اینجا به اسم iDo Saturn S900 میفروشن. ( فقط فکر کنم وین ام 5 هستش بجای 6) رمضانی میگه 700..![]()
فکر کنم هیج جای دنیا همچین مدلی موجود نباشه..برید عکس بگیرید که اولین نفر باشید..![]()
iPhone تازه یه ماه دیگه قراره ریلیس بشه ... وقتی هم که شد لاک شده روی AT&T خواهد بوداحیاناً کسی علاقه ای نداره یه نظری به نوشته ما بده؟
700 تومن!؟!![]()
واسه یه دستگاه بی اسم و رسم!؟ تایتن همین قیمتا نبود؟!![]()
به نقل از iPhone تازه یه ماه دیگه قراره ریلیس بشه ... وقتی هم که شد لاک شده روی AT&T خواهد بود تا آخر 2007 هم آنلاک شده هاش رو پخش نمی کنه apple. از الان تا 2008 هم اگر بتونن آنلاکشون کنن-[B :اگر[/B] ، قیمت های نجومی روشون می ذارن.