• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستان و اقا فرهاد گل:
من jasjam گرفتم S/N:HT706F216007 ,ولی در مورد موضوعی که XFARHAD گفت که سریال نباید کمتر ار HT637xx باشه چیزی از سریال گوشی خودم نفهمیدم,مال من از HT637xx کمتر یا بیشتر؟ منتظر ایرادات صفحه نمایش باشم یا نه؟!
thanks

به نظر که مال شما بیشتره!:rolleyes:

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا نشرتون در مورد i-mate PDA-N چیه ؟
دستگاه خوبیه ؟
مشخصات خوبی داره. نمیدونم شما چی میگید.
ممنون اگه راهنمایی کنید.

nargol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

تقریباً4/3 صفحات رو خوندم. متأسفانه به دلیل اطلاعات کمی که دارم جمع بندی برام غیر ممکنه. خیلی ممنون میشم اگر وقت بذارید و راهنماییم کنید.

مشخصاتی که برام مهمه:
1- کارآیی SIM Card دولتی بدون مشکل و آنتن دهی
2-استفاده من بیشتر از فایل های Office هست و دیکشنری، به این خاطر تصور می کنم باید keyboard داشته باشه و اگر نه آیا با keyboard الصاقی میشه کار کرد ؟
3- WiFi
4- اندازه LCD مناسب برای استفاده از فایل های Pdf .
5- :rolleyes: و از همه مهمتر و محدود کننده تر: قیمتش زیر 500 باشه.

با توجه به تعرفه های جدید و خبری که امروز در روزنامه خوندم: شرکت HTC قراره با persian Telecom تا یک ماه آینده گوشی وارد کنند و مخابرات هم قول همکاری داده برای حمایت از امکانت گوشی؛ آیا عاقلانه است که الان خرید کنم؟

خیلی خیلی ممنونم:)
(من همش میام این پستو ادیت می کنم بلکه کسی لطف کنه جواب بده.)

کاش زودتر میشد از نظراتتون استفاده کنم. ببخشید می دونم دارم عجله می کنم اما باید تا همین دو روزه تکلیف خریدمو معلوم کنم ( به دلایل مالی). :(

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان

تقریباً4/3 صفحات رو خوندم. متأسفانه به دلیل اطلاعات کمی که دارم جمع بندی برام غیر ممکنه. خیلی ممنون میشم اگر وقت بذارید و راهنماییم کنید.

مشخصاتی که برام مهمه:
1- کارآیی SIM Card دولتی بدون مشکل و آنتن دهی
2-استفاده من بیشتر از فایل های Office هست و دیکشنری، به این خاطر تصور می کنم باید keyboard داشته باشه و اگر نه آیا با keyboard الصاقی میشه کار کرد ؟
3- WiFi
4- اندازه LCD مناسب برای استفاده از فایل های Pdf .
5- :rolleyes: و از همه مهمتر و محدود کننده تر: قیمتش زیر 500 باشه.

با توجه به تعرفه های جدید و خبری که امروز در روزنامه خوندم: شرکت HTC قراره با persian Telecom تا یک ماه آینده گوشی وارد کنند و مخابرات هم قول همکاری داده برای حمایت از امکانت گوشی؛ آیا عاقلانه است که الان خرید کنم؟

خیلی خیلی ممنونم:)
(من همش میام این پستو ادیت می کنم بلکه کسی لطف کنه جواب بده.)
سلام دوست من،
عرض کنم که تمامی پاکت پی سی ها قابلیت کار با آفیس رو دارن،اما زیاد به این فکر نباشین که بخواین فایلهای آفیسی که در پی سی دارید رو تو پی پی سی ویرایش کنید،اما از لحاظ دیدن این فایلها هیچ مشکلی وجود ندارد،به همین خاظر کیبورد شاید نقش چندان زیادی در این رابطه نداشته باشه،چون اصولا" تایپ با یک کیبورد کوچک خیلی مشکل هست،کلی زمان برد تا به کلاویه های لپ تاپم که 10 اینچ هست عادت کنم،حالا شما یک کیبورد کوچک را فرض کنید که کار با آن چقدر مشکل خواهد بود،
اما در رابطه با نیازهای شما و گزینه های موجود،
هیوندای آ200
کیوتک اس 200
اینها رو من پیشنهاد می کنم،قیمت هر دو زیر 500 هست،(یه نکته هم بگم اصولا" با 500 تومان همین دو پی پی سی فون ادیشن را می توانید انتخاب کنید که ویندوز موبایل 5 هستند و جدیدتر از بقیه)به نظر من اس 200 تست شده هست و کاراییش مشخص،اما چند وقت پیش مشکلاتی در هیوندای آ 200 در رابطه با تداخل با مخابرات داشتیم که من کامل پیگیری نکردم و نمی دونم این مشکلات رفع شده و یا نه،در صورت رفع شدنش که در تاپیک هیوندا آ200 بحث شده،فکر می کنم که انتخاب خوبی باشه،

کاش زودتر میشد از نظراتتون استفاده کنم. ببخشید می دونم دارم عجله می کنم اما باید تا همین دو روزه تکلیف خریدمو معلوم کنم ( به دلایل مالی). :(
دوست من؛درک می کنم که عجله دارید و به همین خاطر هم به من پی آم دادید،اگر بازهم سوالی بود من همچنان آنلاین هستم،از پروفایلم با آی دی یاهو من می تونید با من در ارتباط باشید.
موفق باشید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستان و اقا فرهاد گل:
من jasjam گرفتم S/N:HT706F216007 ,ولی در مورد موضوعی که XFARHAD گفت که سریال نباید کمتر ار HT637xx باشه چیزی از سریال گوشی خودم نفهمیدم,مال من از HT637xx کمتر یا بیشتر؟ منتظر ایرادات صفحه نمایش باشم یا نه؟!
thanks
نه دیگه;) S/N شما HT706 ــه!

اگه کی بورد از اولویت هاتونه، i-mate k-jam/qtek 9100 تنها موردیه که می تونید تهیه کنید، قیمتش البته حدود 560 ــه

بدون حتی 1 ساعت گارانتی..
127fs3556139.gif
حالا ایناش هم تو سرشون بخوره.. دستگاهی که 330 دلاره رو من بخرم 700؟

اقا ما نظرمون برگشت..میریم همون P51 رو میخریم و خلاص.. حداقل بقول xPlod ارمانهامون رو زیر پا نذاشتیم..
127fs3017718.gif
P51 ؟
leer.gif
شد یه بار یه چیزی پسند کنی که آدم مجبور نشه سه ساعت سرچ کنه پی کشف ماهیتش!؟
vahidrk.gif

خدا عمرت بده! خیالم رو راحت کردی

خوب حالا که باید بیخیال iPhone بشم یه گوشی میخوام با مشخصات زیر یکی راهنماییم کنه

- اولا خییییییییییییییلی خوشکل باشه
- دوما دوربین خوب داشته باشه
- سوما صدای قوی هم داشته باشه
- ترجیحا ویندوز 6 داشته باشه
- قابلیت دیدن فیلم و عکس رو به خوبی داشته باشه
- از همه مهمتر سرعتش بالا باشه
- LCD بزرگ داشته باشه
- کیبرد مهم نیست
- قیمتش هم مهم نیست (فکر نکنید بچه مایه دارم هااااااااا فقط نظرم اینه که آدم یا چیزی نمیخره یا خوبشو میخره)

حالا دوستان لطف کنن و نظر بدن.
ازتون هم به شدت ممنونم

یا حق

از خارج می تونید تهیه کنید؟ رجیستر نشده مشکلی نداره؟

اگه رجیستر شده می خواید، یکی یا چند تا از خواسته هاتون رو باید فدا کنید، مثلاً Gigabyte i300 امکانات و سرعتش خیلی عالیه (2MP AF Camera, wm6, 520mhz intel CPU, SirfStar III GPS) ، ولی از لحاظ ظاهری معمولیه وصفحه نمایشش هم به نسبت کوچیکه (2.4 اینچ، اندازه ی n73) ، قیمتش هم 620 ـه

nargol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای مجتبی خان از توجهتون بی نهایت سپاسگزارم. همین طور هم از آقای X-Farhad
درباره مشخصات s200 در gsmarena مطالعه کردم همین طور قسمت A200 را هم در forum خوندم (که کلاً نا امیدم کرد از این گوشی)
در مورد keyboard فکر می کنم کار کردن باهاش برای خانم ها راحت تر باشه ( من مترجم هستم و مدام در سفرم برای همین به office و edit کردنش نیاز دارم.) چقدر میشه روی ویرایش حساب باز کرد؟

اگر کمی صرفه جویی کنم می تونم روی خرید 9100 هم فکر کنم اما می خوام ببینم آیا ارزشش رو داره؟با اطلاعاتی که توی سایت Gooshi پیدا کردم قیمت S200 هست 475 و 9100 هم 565
در مقایسه بین S200 و 9100 به چند نکته برخوردم:
1- دوربین s200 از 9100 قویتره اما 9100 فلاش داره( که اصلاً مهم نیست برام)
2- s200 کارت Sd میخوره اما اون یکی minisd ( تفاوت قیمت فاحشی در بازار دارن؟من یک SD یک گیگ دارم الان)

تفاوت اساسی دیگه ای غیر از keyboard دارن که تعیین کننده باشه؟ خواهشم اینه که باز هم لطف کنید و بگید کدوم را با شرایط من پیش نهاد میدید؟

خیلی خیلی ممنونم

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
درباره مشخصات s200 در gsmarena مطالعه کردم همین طور قسمت A200 را هم در forum خوندم (که کلاً نا امیدم کرد از این گوشی)
در مورد keyboard فکر می کنم کار کردن باهاش برای خانم ها راحت تر باشه ( من مترجم هستم و مدام در سفرم برای همین به office و edit کردنش نیاز دارم.) چقدر میشه روی ویرایش حساب باز کرد؟

اگر کمی صرفه جویی کنم می تونم روی خرید 9100 هم فکر کنم اما می خوام ببینم آیا ارزشش رو داره؟با اطلاعاتی که توی سایت Gooshi پیدا کردم قیمت S200 هست 475 و 9100 هم 565
2- s200 کارت Sd میخوره اما اون یکی minisd ( تفاوت قیمت فاحشی در بازار دارن؟من یک SD یک گیگ دارم الان)

تفاوت اساسی دیگه ای غیر از keyboard دارن که تعیین کننده باشه؟ خواهشم اینه که باز هم لطف کنید و بگید کدوم را با شرایط من پیش نهاد میدید؟

خیلی خیلی ممنونم

سلام
در مورد مقایسه بین کیوتک اس 200 و 9100 یا همون کی جم،خوب همونطور که خودتون متوحه شدید،قیمت کی جم بالاتر از 500 هست،اما خوب اگر کیبورد اینقدر براتون اهمیت داره خوب می تونید به 9100 فکر کنید،
در رابطه با اس دی و مینی اس دی هم تفاوت قیمتی ندارند،مینی اس دی دو گیگ فکر می کنید در حدود 40 تو من هست،البته اگر دستگاه در گاه اس دی داشته باشه،می تونه با کمک خشابی که همراه مینی اس دی هست،از مینی اس دی هم استفاده کنه،
در رابطه با تفاوت بین این دو تقریبا" خودتون به اکثر نکات اشاره کردید،روی ویرایش فایلهای آفیس هم همونطور که گفتم زیاد حساب نکنید،چون فرمتها و فونتها خیلی مواقع به هم می ریزه،اما اگر برای دیدن و استفاده کردن در مواقع ضروری می خواید،خوبه،ضمنا" اگر از اول یه فایل آفیس رو تو پی پی سی کار کنید دیگه مشکل ویرایش به صفر می رسه،اما خوب بازم سختیهای خاص خودش رو داره،
من هنوزم معتقدم که کیبورد خیلی کم به کار میاد،اما با وجود ترجیحات شما که کیبورد رو تاکید می کنید،فکر می کنم کی جم برای شروع بد نباشه تا با پی پی سی کار کنید و به نیازها و انتظاراتتون از پی پی سی ها پی ببرید،
اما یه نکته هم بگم که صرف کار با آفیس سمت پی پی سی ها نیاید و یا امکانات فون قوی،بیشترین مزیت پاکت پی سی ها در برنامه های کاربردی هست که واقعا" کارراه انداز هست،از برنامه هایی برای فاینانس تا برای محاسبات ریاضی،ماشین حسابها،برنامه هایی برای یادداشت،تقویم ها(که یه نمونه ایرانیش بسیار عالی است)دیکشنریها مثل آکسفورد و ... که بنا به زمینه کاریتون می تونید از اونها استفاده کنید،به نظر من بزرگترین مزیت پاکت پی سی هاست،والا گوشیهای با سیستمهای عامل سیمبین هم می تونن فایلهای آفیس رو نمایش بدن،
موفق باشید.

farhad.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام،
می خواستم ببینم بهترین دستگاه با توجه به معیار های زیر از نظر شما کدومه؟:
1- صدای بلند (صداش یا هم اندازه یا بیشتر از گوشی هایی مثل P910 یا P990 باشه)
2- آنتن دهی خوب
3- کیفیت دوربین خوب
4- فایلهای آفیس (به خصوص Access حتی الامکان 2007) روش نصب بشه
5- زیاد بزرگ نباشه
6- حتی الامکان زیر 600 هزار تومان باشه (در کنارش اگه چیزی که بهتره ولی قیمتش بیشتر از 600 هم هست پیشنهاد بدین)

خیلی خیلی ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با سلام،
می خواستم ببینم بهترین دستگاه با توجه به معیار های زیر از نظر شما کدومه؟:
1- صدای بلند (صداش یا هم اندازه یا بیشتر از گوشی هایی مثل P910 یا P990 باشه)
2- آنتن دهی خوب
3- کیفیت دوربین خوب
4- فایلهای آفیس (به خصوص Access حتی الامکان 2007) روش نصب بشه
5- زیاد بزرگ نباشه
6- حتی الامکان زیر 600 هزار تومان باشه (در کنارش اگه چیزی که بهتره ولی قیمتش بیشتر از 600 هم هست پیشنهاد بدین)

خیلی خیلی ممنون

در حال حاضر اتم وایسوس p525

farhad.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه راجع به امکانات و قیمتشون بیشتر توضیح بدین؟

بهترین از نظر شما کدومه؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

خیلی خیلی ممنونم

سلام
در مورد مقایسه بین کیوتک اس 200 و 9100 یا همون کی جم،خوب همونطور که خودتون متوحه شدید،قیمت کی جم بالاتر از 500 هست،اما خوب اگر کیبورد اینقدر براتون اهمیت داره خوب می تونید به 9100 فکر کنید،
در رابطه با اس دی و مینی اس دی هم تفاوت قیمتی ندارند،مینی اس دی دو گیگ فکر می کنید در حدود 40 تو من هست،البته اگر دستگاه در گاه اس دی داشته باشه،می تونه با کمک خشابی که همراه مینی اس دی هست،از مینی اس دی هم استفاده کنه،
در رابطه با تفاوت بین این دو تقریبا" خودتون به اکثر نکات اشاره کردید،روی ویرایش فایلهای آفیس هم همونطور که گفتم زیاد حساب نکنید،چون فرمتها و فونتها خیلی مواقع به هم می ریزه،اما اگر برای دیدن و استفاده کردن در مواقع ضروری می خواید،خوبه،ضمنا" اگر از اول یه فایل آفیس رو تو پی پی سی کار کنید دیگه مشکل ویرایش به صفر می رسه،اما خوب بازم سختیهای خاص خودش رو داره،
من هنوزم معتقدم که کیبورد خیلی کم به کار میاد،اما با وجود ترجیحات شما که کیبورد رو تاکید می کنید،فکر می کنم کی جم برای شروع بد نباشه تا با پی پی سی کار کنید و به نیازها و انتظاراتتون از پی پی سی ها پی ببرید،
اما یه نکته هم بگم که صرف کار با آفیس سمت پی پی سی ها نیاید و یا امکانات فون قوی،بیشترین مزیت پاکت پی سی ها در برنامه های کاربردی هست که واقعا" کارراه انداز هست،از برنامه هایی برای فاینانس تا برای محاسبات ریاضی،ماشین حسابها،برنامه هایی برای یادداشت،تقویم ها(که یه نمونه ایرانیش بسیار عالی است)دیکشنریها مثل آکسفورد و ... که بنا به زمینه کاریتون می تونید از اونها استفاده کنید،به نظر من بزرگترین مزیت پاکت پی سی هاست،والا گوشیهای با سیستمهای عامل سیمبین هم می تونن فایلهای آفیس رو نمایش بدن،
موفق باشید.

منم تایید می کنم حرفای مجتبی عزیز رو، ویرایش فایل ها توی wm ها یه خورده ای سخته، مشکل ناسازگاری و به هم ریختن صفحه هم بعضاً به وجود می یاد (به خصوص در document هایی که فارسی و انگلیسی همراه هم دارن)

البته در مورد کی بورد، باید بگم که با وجود کوچیک بودن، من با کی بوردم می تونم واقعاً سریع بنویسم.. بعد یه مدت که عادت می کنید دل کندن ازش براتون سخت می شه
G.gif

دوتا برتری دیگه هم داره 9100 به s200 ، یکی اینکه اسپیکرش زود به زود خراب نمی شه، یکی هم اینکه رام های wm6 تقریباً بدون باگ براش وجود داره، و از نظر من wm6 برای دستگاه های دارای سی پی یو omap یه مزیت بزرگه.

در ضمن من با رمضانی تماس گرفتم امروز، qtek 9100 رو می ده 520 ، با تخفیف پی تی احتمالاً تا 510 هم راه بیان (
swear1.gif
) ، تایتن رجیستر نشده هم 700 می داد, i300 رو هم گفت تموم کرده و هفته ی دیگه می یاره

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از X_Farhad :
از خارج می تونید تهیه کنید؟ رجیستر نشده مشکلی نداره؟

اگه رجیستر شده می خواید، یکی یا چند تا از خواسته هاتون رو باید فدا کنید، مثلاً Gigabyte i300 امکانات و سرعتش خیلی عالیه (2MP AF Camera, wm6, 520mhz intel CPU, SirfStar III GPS) ، ولی از لحاظ ظاهری معمولیه وصفحه نمایشش هم به نسبت کوچیکه (2.4 اینچ، اندازه ی n73) ، قیمتش هم 620 ـه

بله آقا فرهاد، از خارج هم میتونم تهیه کنم. اما نمیدونم برای گوشی هایی که رجیستر نشدن اتفاق مهمی میفته یا نه
چند تا مدلی رو هم که فرمودید تو خارجه فقط پیدا میشه رو هم بهم بگید ببینم چطوریه!!!!

به نقل از amin3d :
- اولا خییییییییییییییلی خوشکل باشه
- دوما دوربین خوب داشته باشه
- سوما صدای قوی هم داشته باشه
- ترجیحا ویندوز 6 داشته باشه
- قابلیت دیدن فیلم و عکس رو به خوبی داشته باشه
- از همه مهمتر سرعتش بالا باشه
- LCD بزرگ داشته باشه
- کیبرد مهم نیست
- قیمتش هم مهم نیست (فکر نکنید بچه مایه دارم هااااااااا فقط نظرم اینه که آدم یا چیزی نمیخره یا خوبشو میخره)

دستتون نیز درد ننُماید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اما نمیدونم برای گوشی هایی که رجیستر نشدن اتفاق مهمی میفته یا نه
مشخص نیست!! تا به حال که خوش بختانه مشکلی درست نکردن..

بر اساس این مشخصاتی هم که گفتید،
HTC Advantage
و O2 xda Flame رو پیشنهاد می کنم

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرهاد جان!
دستت درد نکنه.

حالا بین O2 و HTC خودت کودومشو پیشنهاد میکنی؟ قیمتاشون تقریبا نزدیک به هم هستن نزدیک به 1300$ .

اگر میشه یکم از تفاوت هاشون رو برام بنویس.
فکر میکنم O2 خوش دست تر باشه ولی تفاوت امکاناتش رو اگه بهم بگی ممنونت میشم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
کدوم مدل اتم رو پیشنهاد می کنین؟

آیا قابلیت اجرای فایلهای Access 2007 که روی PC معمولی اجرا می شه رو دارن؟

با بوجه شما همون اتم خالی نه اتم اگزگ البته فرهاد هم به شما ÷یشنهاد خوبی داد ولی خوب کلا من خاطره خوشی از گیگابایت ندارم:blush:ولی از CPU اون نمیشه به راحتی گذشت:)

درباره سوال بعد تون هم من تابحال تست نکردم نمیتونم نظر بدم:)اساتید زیاد هستند:)

Mohfath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یه سوال شاید خنده دار باشه!! :blush:

این آقای رمضانی که این قدر اسمشو میارید کیه؟ اگه فروشنده پاکت پی سی هستش که آدم منصفی هم باشه، اگه میشه آدرس مغازه اش رو به ما هم بدید.

ممنون می شم.

راستی بچه ها HTC X7500 رو دیدید؟؟

624 MHz CPU
8GB Harddrive
5 inch VGA Display
QWERTY keyboard

قیمتش هم 1.200.000 هستش به نظر ارزش داره.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد جان!
دستت درد نکنه.

حالا بین O2 و HTC خودت کودومشو پیشنهاد میکنی؟ قیمتاشون تقریبا نزدیک به هم هستن نزدیک به 1300$ .

اگر میشه یکم از تفاوت هاشون رو برام بنویس.
فکر میکنم O2 خوش دست تر باشه ولی تفاوت امکاناتش رو اگه بهم بگی ممنونت میشم.
برای چک کردن قیمت ها از این سایت استفاده کنید.. فلیم 915 دلاره و Advantage هزارو صد دلار

Advantage خیلی بزرگه. ریویوی که دادم رو ببینید
ولی از Flame خوب خیلی سرتره. سی پی یو قوی تر، صفحه نمایش 5 اینچی، میکرو درایو 8 گیگی، صفحه نمایش 5 اینچی، کی بورد جدا، GPS ، دوربین 3.2 مگاپیکسلی ، تکنولوژی VouFLO و سازگاری با مموری کارت های SDHC ، برتری های Advantage هستن

اگه بخواید از Advantage استفاده کنید، احتمالاً باید همیشه یه هندزفری کوچیک بلوتوث هم همراهتون باشه.
اگر بتونید با سایزش کنار بیاید، من Advantage رو پیشنهاد می کنم، در غیر این صورت، Flame دستگاه فوق العاده ایه
Just_Cuz_19.gif

بالا