• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
از اساتید یه خواهش دارم میشه TI's OMAP™ 850, 201 MHz رو با CPU های دیگه مقیسه کنید و یه لینک ریویو هم بدید؟؟؟؟ بدجوری رفتم تو نخ HTC TOUCH قیمتشم خوبه آخه 619$ ولی باید وایسم تا بیاد:(

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
از اساتید یه خواهش دارم میشه TI's OMAP™ 850, 201 MHz رو با CPU های دیگه مقیسه کنید و یه لینک ریویو هم بدید؟؟؟؟ بدجوری رفتم تو نخ HTC TOUCH قیمتشم خوبه آخه 619$ ولی باید وایسم تا بیاد:(

من یکی که اصلا نمیتونم کنار بیام با این مدل cpu ولی اگر شما مشگل سرعت و برنامه های متعدد و همین طور تم و... روندارید و اگر از قیافه و .. گوشی خوشتون امد میتونه برا شما انتخاب خوبی باشه :)

ولی شمای که دارید از cpu samsung استفاده میکنید مشگل براتون ایجاد میشه:blush:

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای چک کردن قیمت ها از این سایت استفاده کنید.. فلیم 915 دلاره و Advantage هزارو صد دلار

Advantage خیلی بزرگه. ریویوی که دادم رو ببینید
ولی از Flame خوب خیلی سرتره. سی پی یو قوی تر، صفحه نمایش 5 اینچی، میکرو درایو 8 گیگی، صفحه نمایش 5 اینچی، کی بورد جدا، GPS ، دوربین 3.2 مگاپیکسلی ، تکنولوژی VouFLO و سازگاری با مموری کارت های SDHC ، برتری های Advantage هستن

اگه بخواید از Advantage استفاده کنید، احتمالاً باید همیشه یه هندزفری کوچیک بلوتوث هم همراهتون باشه.
اگر بتونید با سایزش کنار بیاید، من Advantage رو پیشنهاد می کنم، در غیر این صورت، Flame دستگاه فوق العاده ایه
Just_Cuz_19.gif

آقا فرهاد دستت درد نکنه. خیلی اطلاعاتت خوب و کافی بود.
تو 10 روز آینده دارم میرم دبی از اونجا تهیه میکنم (اگر عمری باقی بود)
بهتون خبرش رو میدم ;)

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
من یکی که اصلا نمیتونم کنار بیام با این مدل cpu ولی اگر شما مشگل سرعت و برنامه های متعدد و همین طور تم و... روندارید و اگر از قیافه و .. گوشی خوشتون امد میتونه برا شما انتخاب خوبی باشه :)

ولی شمای که دارید از cpu samsung استفاده میکنید مشگل براتون ایجاد میشه:blush:
یعنی دقیق 201 MHZ هست؟ من فکر میکردم که قدرت OMAP ها با Samsung ها فرق دارن;) منظورم از نظر درجه بندیه :wacko:
نه بابا ما دنبال 520 ایم حالا پسرفت کنیم رو 201؟ عمراً
ازتم بابت راهنمایی خیلی ممنون:blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا فرهاد دستت درد نکنه. خیلی اطلاعاتت خوب و کافی بود.
تو 10 روز آینده دارم میرم دبی از اونجا تهیه میکنم (اگر عمری باقی بود)
بهتون خبرش رو میدم ;)
خواهش می کنم.. خوش خبر باشید:happy:

هیراد جان، توی complete یه صحبت مختصری شد، ایندکسش رو ببین پیدا می کنی

( نظر منم اینه که واسه یه "ریلیز تستر" ، انتخاب جالبی نیست..
3550.gif
)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
یعنی دقیق 201 MHZ هست؟ من فکر میکردم که قدرت OMAP ها با Samsung ها فرق دارن;) منظورم از نظر درجه بندیه :wacko:
نه بابا ما دنبال 520 ایم حالا پسرفت کنیم رو 201؟ عمراً
ازتم بابت راهنمایی خیلی ممنون:blush:

بارها بحثش شده چرا یه ترید در مورد انواع و اقسام CPU ها نمیزنید؟ یکم از تاریخچه و قدرت و اهمیت فرکانس پایه.. قدرت اورکلاک و دستورات پایه قیمت و مصرف باطری و پلتفرمی روش قرار میگیرن همینطور میتونید از اکسلستور ها مثه GF Go هم بحث به میون بکشید..

الان مثلا حتی تو گذاشتن اسمها کنار هم هم داریم اشتباه میکنیم.. وقتی میخواید سام رو قایسه کنید باید با TI مقایسه بشه نه Omap... OMAP رو میشه با S3 مقایسه کرد.. همینطور با Xscale ...

الان یه موردی که بارها توش بحث شده اینجا همه میان قدرت رو با فرکانس میسنجن.. ولی بسته به کاری که شما انجام میدی طبعا نوع پردازنده خیلی مهمتر تا فرکانس..

راستی شیرفرهاد:

P51 ؟
leer.gif
شد یه بار یه چیزی پسند کنی که آدم مجبور نشه سه ساعت سرچ کنه پی کشف ماهیتش!؟
vahidrk.gif

این که تابلوترین دیوایس ممکن بود بابا..:lol:
من ریویو درست و حسابی ازش ندیدم ولی این مشخصات یعنی بهترین انتخاب ممکن..:p

nargol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
در مورد مقایسه بین کیوتک اس 200 و 9100 یا همون کی جم،خوب همونطور که خودتون متوحه شدید،قیمت کی جم بالاتر از 500 هست،اما خوب اگر کیبورد اینقدر براتون اهمیت داره خوب می تونید به 9100 فکر کنید،
در رابطه با اس دی و مینی اس دی هم تفاوت قیمتی ندارند،مینی اس دی دو گیگ فکر می کنید در حدود 40 تو من هست،البته اگر دستگاه در گاه اس دی داشته باشه،می تونه با کمک خشابی که همراه مینی اس دی هست،از مینی اس دی هم استفاده کنه،
در رابطه با تفاوت بین این دو تقریبا" خودتون به اکثر نکات اشاره کردید،روی ویرایش فایلهای آفیس هم همونطور که گفتم زیاد حساب نکنید،چون فرمتها و فونتها خیلی مواقع به هم می ریزه،اما اگر برای دیدن و استفاده کردن در مواقع ضروری می خواید،خوبه،ضمنا" اگر از اول یه فایل آفیس رو تو پی پی سی کار کنید دیگه مشکل ویرایش به صفر می رسه،اما خوب بازم سختیهای خاص خودش رو داره،
من هنوزم معتقدم که کیبورد خیلی کم به کار میاد،اما با وجود ترجیحات شما که کیبورد رو تاکید می کنید،فکر می کنم کی جم برای شروع بد نباشه تا با پی پی سی کار کنید و به نیازها و انتظاراتتون از پی پی سی ها پی ببرید،
اما یه نکته هم بگم که صرف کار با آفیس سمت پی پی سی ها نیاید و یا امکانات فون قوی،بیشترین مزیت پاکت پی سی ها در برنامه های کاربردی هست که واقعا" کارراه انداز هست،از برنامه هایی برای فاینانس تا برای محاسبات ریاضی،ماشین حسابها،برنامه هایی برای یادداشت،تقویم ها(که یه نمونه ایرانیش بسیار عالی است)دیکشنریها مثل آکسفورد و ... که بنا به زمینه کاریتون می تونید از اونها استفاده کنید،به نظر من بزرگترین مزیت پاکت پی سی هاست،والا گوشیهای با سیستمهای عامل سیمبین هم می تونن فایلهای آفیس رو نمایش بدن،
موفق باشید.

فرمایش شما کاملاً درسته . من فقط از اینکه استفاده زیاد از touch screen باعث بشه خیلی زود خراب بشه میترسم. اگر چنین مسئله ای پیش نمیاد، خودم هم S200 رو ترجیح میدم. من باید تو این دو روز تکلیف پولی رو مشخص می کردم که با توجه به راهنمایی های شما و آقای x-farhad ( از ایشون هم خیلی خیلی مممنونم) مبلغ لازم رو کنار گذاشتم.
فقط من به خبری اشاره کردم درباره قرارداد واردات گوشی های HTC توسط شرکت persiantelecom تا یکماه آینده. سؤالم اینه که با توجه به کاهش تعرفه ها و همین طور این خبر، بهتره برای خرید صبر کنم یا در مورد این میزان بودجه ای که من دارم تفاوت چندانی نمی کنه؟!

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
فرمایش شما کاملاً درسته . من فقط از اینکه استفاده زیاد از touch screen باعث بشه خیلی زود خراب بشه میترسم. اگر چنین مسئله ای پیش نمیاد، خودم هم S200 رو ترجیح میدم. من باید تو این دو روز تکلیف پولی رو مشخص می کردم که با توجه به راهنمایی های شما و آقای x-farhad ( از ایشون هم خیلی خیلی مممنونم) مبلغ لازم رو کنار گذاشتم.
فقط من به خبری اشاره کردم درباره قرارداد واردات گوشی های HTC توسط شرکت persiantelecom تا یکماه آینده. سؤالم اینه که با توجه به کاهش تعرفه ها و همین طور این خبر، بهتره برای خرید صبر کنم یا در مورد این میزان بودجه ای که من دارم تفاوت چندانی نمی کنه؟!
استفاده از اسکرین های حساس به فشار هیچ تاثیری تو عمرشون نداره... اپل نیوتن 1994 الان داره مثه بنز کار میکنه..:happy:

S200 رو درسته با حدود 380 هم میتونی بخری.. ولی در نظر بگیر بسرعت ممکنه مجبور بشی عوضش کنی بری سراغ یه چیز دیگه..

نکته اول در مورد افیس ویووینگ اینکه هیچ وقت فکر نکن تو 320-240 میتونی راحت باشی.. تقریبا هیچ چیزی رو نمیتونی درست بخونی و ویرایش کنی..

ممکنه جسجار برای گزینه خوبی باشه.. یا برای 2 ماه دیگه اگه برنامه ریزی میکنی +Eten X500 هم مناسبه..

کلا هر چی انتخاب میکنی توجه کن VGA بودن برای افیس بیس بودن دستگاه استاندارده...

من خودم با QVGA یه سری ثبت امار داشتم تو یه جایی به تمام معنی دهن سرویس شد.. پاکت اکسل رو باز میکرد 1 ربع ساعت فقط اسکرول افقی داشتم.. بعدش اسکرول عمودی..:lol: با 9500 نوکیا یکم مشگلم کمتر شد.. ولی بازم اسکرول عمودیش وحشتناک بود.. رفتم رو یه X51V اصلا دنیا عوض شد..:happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
استفاده از اسکرین های حساس به فشار هیچ تاثیری تو عمرشون نداره... اپل نیوتن 1994 الان داره مثه بنز کار میکنه..:happy:

S200 رو درسته با حدود 380 هم میتونی بخری.. ولی در نظر بگیر بسرعت ممکنه مجبور بشی عوضش کنی بری سراغ یه چیز دیگه..

نکته اول در مورد افیس ویووینگ اینکه هیچ وقت فکر نکن تو 320-240 میتونی راحت باشی.. تقریبا هیچ چیزی رو نمیتونی درست بخونی و ویرایش کنی..

ممکنه جسجار برای گزینه خوبی باشه.. یا برای 2 ماه دیگه اگه برنامه ریزی میکنی +Eten X500 هم مناسبه..

من خودم با QVGA یه سری ثبت امار داشتم تو یه جایی به تمام معنی دهن سرویس شد.. پاکت اکسل رو باز میکرد 1 ربع ساعت فقط اسکرول افقی داشتم.. بعدش اسکرول عمودی..:lol: با 9500 نوکیا یکم مشگلم کمتر شد.. ولی بازم اسکرول عمودیش وحشتناک بود.. رفتم رو یه X51V اصلا دنیا عوض شد..:happy:

Long Live The Mighty Dell:p

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ببینید من همیشه گفتم که برای خرید کردن بهترین موقع همون موقعی است که متوجه شدید پاکت پی سی به کارتون میاد،من و فرهاد هم با توجه به بودجه ای که دارید و همچنین دستگاههای موجود که رجیستر هم هستند،این پیشنهادات رو به شما دادیم،در رابطه با آینده هم پیش بینی دقیق میسر نیست،اما من همیشه به افرادی که می خوان پاکت پی سی بخرن می گم که ابتدا با یه پاکت پی سی کار کنن،برا ی یه هفته،اگر دور و برشون نیست برن یه پاکت پی سی بگیرن که افت قیمت شدیدی داشته و به قیمت کف رسیده و دیگه افت قیمت نداره،اس 200 الان 6 تا 9 ماه هست که روی 475 ثابت مونده و اگر افت قیمت هم داشته بسیار اندک بوده،این موضوع رو هم همونطور که در پست قبلیم گفتم برای این به دوستان سفارش می کنم که ببینند ایا کارشون رو راه می ندازه و یا نه؟اگر مورد توجهشون قرار نگرفت خوب،ضرر زیادی نخواهند کرد نسبت به مدلهای گران قیمت تر،اما اگر خوششون بیاد،خوب می تونن پولهاشون رو پس انداز کنن و هدف گیری کنن برای یه پاکت پی سی که مناسب با نیازهاشون باشه،البته بحث رجیستر کار همه رو خراب کرده،
در نهایت می تونم به شما بگم که صبر کنید،اما اگر این قضایا درست نشد و قرار و مدار اچ تی سی به هم خورد،آیا نگران فرصت از دست رفته نخواهید بود؟

دقیقا" صحبتهای رکس تایید می شه،اما چند نکته هم خدمت جناب رکس بگم که ایشون می خوان پاکت پی سی شون فون ادیشن باشه،با در نظر گرفتن تمامی جوانب و همچنین بودجه ایشون،من و فرهاد پیشنهاد دادیم،البته در رابطه با بحث vga , qvga ،حق با شماست اما محدودیتهای ایشون از جنبه های مختلف دست ایشون رو برای انتخاب بسته و محدود کرده،
در رابطه با تاچ هم که توضیح ایشون جای هیچ حرفی رو باقی نمی گذاره،

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
Long Live The Mighty Dell:p
حاجی X500 پلاس رو شنیدم نشون کردی..:D
دقیقا" صحبتهای رکس تایید می شه،اما چند نکته هم خدمت جناب رکس بگم که ایشون می خوان پاکت پی سی شون فون ادیشن باشه،با در نظر گرفتن تمامی جوانب و همچنین بودجه ایشون،من و فرهاد پیشنهاد دادیم،البته در رابطه با بحث vga , qvga ،حق با شماست اما محدودیتهای ایشون از جنبه های مختلف دست ایشون رو برای انتخاب بسته و محدود کرده،
در رابطه با تاچ هم که توضیح ایشون جای هیچ حرفی رو باقی نمی گذاره،

خوب 100%محدودیت هستش.. ولی کلا کار ایشون هم مخصه.. اگه از جنبه عمومی دستگاه رو میخواستن خرید یه دستگاه سبکتر معقول بود ولی الان به نظر من حداقل ها همون جسجاره..:happy:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خوب 100%محدودیت هستش.. ولی کلا کار ایشون هم مخصه.. اگه از جنبه عمومی دستگاه رو میخواستن خرید یه دستگاه سبکتر معقول بود ولی الان به نظر من حداقل ها همون جسجاره..:happy:

پس باید به ایشون پیشنهاد کنیم که سراغ دستگاه دیگه ای مثلا" تبلت پی سی برن،که اونها هم کلی قیمتشون بالاست،اما تو پی پی سی ها همون پیشنهادهای قبلی معقولانه هست،
اگر محدودیت بودجه و رجیستر نبود من خودم او2 فلیم می گرفتم که از وقتی مشخصاتش رو دیدم تو فکرشم،احتمالا" هم یه دونه بخرم،:lol:بالاخره بحث کل کله دیگه:lol:
اما جدای از شوخی ایشون با 500 اومن یا باید از فون صرفنظر کنه و یه دل اکسیم بگیره و کارش رو راه بندازه که بهترین دستگاه نان فون ادیشن هست و یا از بین اس 200 و 9100 یکی رو انتخاب کنه که اسکرین کوچکتر داره اما فون هستن و ضمنا" مشکل رجیستر ندارن و یا کلا" صبر کنه تا ببینه چند ماه آینده تو این مملکت گل و بلبل چه اتفاقی میفته،

موفق باشید.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
پس باید به ایشون پیشنهاد کنیم که سراغ دستگاه دیگه ای مثلا" تبلت پی سی برن،که اونها هم کلی قیمتشون بالاست،اما تو پی پی سی ها همون پیشنهادهای قبلی معقولانه هست،
اگر محدودیت بودجه و رجیستر نبود من خودم او2 فلیم می گرفتم که از وقتی مشخصاتش رو دیدم تو فکرشم،احتمالا" هم یه دونه بخرم،:lol:بالاخره بحث کل کله دیگه:lol:
اما جدای از شوخی ایشون با 500 اومن یا باید از فون صرفنظر کنه و یه دل اکسیم بگیره و کارش رو راه بندازه که بهترین دستگاه نان فون ادیشن هست و یا از بین اس 200 و 9100 یکی رو انتخاب کنه که اسکرین کوچکتر داره اما فون هستن و ضمنا" مشکل رجیستر ندارن و یا کلا" صبر کنه تا ببینه چند ماه آینده تو این مملکت گل و بلبل چه اتفاقی میفته،

موفق باشید.

خوب ایشون مطئنا نمیتونه از فون کنار بکشه چون حمل 2 تا دستگاه مشگله.. والا نوت بوکم میتونه در اون صورت بخره..:D

البته 51 وی به این گرونی نیست.. میشه نوشو 350 یا 370 خریدد حتی 730 ایسوس رو زیر 150 تومن دست 2 تمز.. ولی بازم عاقلانه نیست...

همون Eten X500 پلاس هم گزینه خوبیه اگه بیاد و رجیستر بشه..:D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خوب ایشون مطئنا نمیتونه از فون کنار بکشه چون حمل 2 تا دستگاه مشگله.. والا نوت بوکم میتونه در اون صورت بخره..:D

البته 51 وی به این گرونی نیست.. میشه نوشو 350 یا 370 خریدد حتی 730 ایسوس رو زیر 150 تومن دست 2 تمز.. ولی بازم عاقلانه نیست...

همون Eten X500 پلاس هم گزینه خوبیه اگه بیاد و رجیستر بشه..:D
بحث جالبی بود جناب رکس،من مثلا" امروز می خوام دوباره ویندوز بریزم رو نوت بوکم،اما من رو فعلا" تو فروم نگه داشتید،یه نکته هم اینکه فکر می کنید اگر ایکس 500 به ایران بیاد و رجیستر بشه،قیمتش 500 تومان خواهد بود؟آها یادم رفت محدودیت قیمت رو در نظر نگرفتید،
موفق باشید.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
بحث جالبی بود جناب رکس،من مثلا" امروز می خوام دوباره ویندوز بریزم رو نوت بوکم،اما من رو فعلا" تو فروم نگه داشتید،یه نکته هم اینکه فکر می کنید اگر ایکس 500 به ایران بیاد و رجیستر بشه،قیمتش 500 تومان خواهد بود؟آها یادم رفت محدودیت قیمت رو در نظر نگرفتید،
موفق باشید.

دقیقا مشگل همینه که من اصلا اول بحثو ندیدم..:happy:

ولی با محدودیت 500 تومن شاید در اینده دور با برداشته شدن تعرفه ها همون ایکس 500 پلاس رو بشه خرید..:lol:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دقیقا مشگل همینه که من اصلا اول بحثو ندیدم..:happy:

ولی با محدودیت 500 تومن شاید در اینده دور با برداشته شدن تعرفه ها همون ایکس 500 پلاس رو بشه خرید..:lol:

آره منم می خوام تو آینده خیلی چیزا بخرم:lol::lol::lol:;)

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
یه سئوال
پاکت پی سی ها رو هم می تونند سریال چنج کنند ...
تو بازار علائدین یه بحث مسخره راه افتاده با عنوان اینکه مثلا دستگاه ما سریال اصلیه ...
حالا اگه فرضا سریال چنج باشه با یه Hard Reset یا ROM Update باید خودش رو نشون بده دیگه .... درسته؟
به نظر شما چقدر احتمال داره PPC ها هم سریال چنج باشند؟

Mohfath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای چک کردن قیمت ها از این سایت استفاده کنید.. فلیم 915 دلاره و Advantage هزارو صد دلار

Advantage خیلی بزرگه. ریویوی که دادم رو ببینید
ولی از Flame خوب خیلی سرتره. سی پی یو قوی تر، صفحه نمایش 5 اینچی، میکرو درایو 8 گیگی، صفحه نمایش 5 اینچی، کی بورد جدا، GPS ، دوربین 3.2 مگاپیکسلی ، تکنولوژی VouFLO و سازگاری با مموری کارت های SDHC ، برتری های Advantage هستن

اگه بخواید از Advantage استفاده کنید، احتمالاً باید همیشه یه هندزفری کوچیک بلوتوث هم همراهتون باشه.
اگر بتونید با سایزش کنار بیاید، من Advantage رو پیشنهاد می کنم، در غیر این صورت، Flame دستگاه فوق العاده ایه
Just_Cuz_19.gif

خب راستش درسته که Advantage زیادی بزرگه اما خب خیلی خوفه،

مثلا من تا حالا خروجی تلویزیون رو هیچ پاکت پی سی ای ندیده بودم.

راستی نگفتید بابا رمضانی کیه؟؟!!!!:wacko:

nargol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:) این تبادل نظرها خیلی برای من جالب و آموزنده بود.البته شرمنده هم شدم که اینهمه باعث تلف شدن وقتتون شدم.مثل همیشه بی پولی و توقع مشکل سازه :happy:
خب من Laptop دارم اما در سفر و موقع کار حملش از جلسه ای به جلسه دیگه وهمین طور تو کوه و دشت نامناسب و محدود کننده است. به همین دلیل هم تمام سعیم اینه که نیازهای اولیه کاریم با یه دستگاه جمع و جور برآورده بشه.

آقای رکس( مرسی از توجهتون) به خاطر همون مشکل باز شدن فایل هست که می فرمایید اگر S200 بخرم خیلی زود مجبورم عوضش کنم؟
آقای مجتبی حق با شماست و قبلاً هم با خواندن راهنمایی که درباره خرید گوشی نوشته بودید، به همین نتیجه رسیده بودم که صبر کردن گاهی وقتها تلف کردن موقعیت هست. و چون می فرمایید که این دستگاه به کف قیمتش رسیده پس شرایط متفاوت میشه و می دونم که همیشه روزی میاد که خیلی دستگاه ها ارزون میشن چون فن آوری در حال پیشرفته ( توضیح واضحات).
رجیستر کردن گوشی چقدر هزینه داره؟ ( به نسبت قیمت گوشی ارزیابی میشه؟)

این فروم خیلی برای من چاره ساز بوده از آقای King-Dani که باعث و بانی این خیر بودن متشکرم.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
یه سئوال
پاکت پی سی ها رو هم می تونند سریال چنج کنند ...
تو بازار علائدین یه بحث مسخره راه افتاده با عنوان اینکه مثلا دستگاه ما سریال اصلیه ...
حالا اگه فرضا سریال چنج باشه با یه Hard Reset یا ROM Update باید خودش رو نشون بده دیگه .... درسته؟
به نظر شما چقدر احتمال داره PPC ها هم سریال چنج باشند؟
سلام
در رابطه با سریال چینج کردن پاکت پی سی ها،جاهایی شنیده می شه که بعضی افراد می تونن این کار رو بکنن،یه مهندسی هست که راجع به این قضیه صحبت می کرد و کار ساده ای می دونست،حالا منتظر نتیجه هستم ببینم چی میشه،اما در رابطه با اینکه مغازه داران ادعای سریال اصل بودن می کنند،من فکر می کنم که یه نوع بازار گرمی هست،من فکر می کنم که در جریان رجیستر هم نوعی بازی در رابطه با بعضی دستگاهها مثل کیوتک اس 200 پیش اومد،به هر حال اینها دنبال بهونه برای بالاتر فروختن جنسشون هستن،

:) این تبادل نظرها خیلی برای من جالب و آموزنده بود.البته شرمنده هم شدم که اینهمه باعث تلف شدن وقتتون شدم.مثل همیشه بی پولی و توقع مشکل سازه :happy:
خب من Laptop دارم اما در سفر و موقع کار حملش از جلسه ای به جلسه دیگه وهمین طور تو کوه و دشت نامناسب و محدود کننده است. به همین دلیل هم تمام سعیم اینه که نیازهای اولیه کاریم با یه دستگاه جمع و جور برآورده بشه.

آقای رکس( مرسی از توجهتون) به خاطر همون مشکل باز شدن فایل هست که می فرمایید اگر S200 بخرم خیلی زود مجبورم عوضش کنم؟
آقای مجتبی حق با شماست و قبلاً هم با خواندن راهنمایی که درباره خرید گوشی نوشته بودید، به همین نتیجه رسیده بودم که صبر کردن گاهی وقتها تلف کردن موقعیت هست. و چون می فرمایید که این دستگاه به کف قیمتش رسیده پس شرایط متفاوت میشه و می دونم که همیشه روزی میاد که خیلی دستگاه ها ارزون میشن چون فن آوری در حال پیشرفته ( توضیح واضحات).
رجیستر کردن گوشی چقدر هزینه داره؟ ( به نسبت قیمت گوشی ارزیابی میشه؟)

این فروم خیلی برای من چاره ساز بوده از آقای King-Dani که باعث و بانی این خیر بودن متشکرم.

خواهش می کنم،من خودم از این بحثها مطلب یاد می گیرم،اما در رابطه با عوض کردن پاکت پی سی اس200،این بستگی به شما و میزان کاری که می خواید از پاکت پی سی تون بکشید داره،سی پی یو اس 200 ضعیف هست،اما نه در برابر کارهای معمولی،اگر برنامه های سنگین اجرا بشه و یا همزمان چند برنامه با هم ران بشه،سی پی یو کم میاره،اما باور کنید برخی از دوستان من از همین اس 200 هم راضیند،بستگی داره که کار شما رو راه بیندازه یا نه،
من فکر می کنم که جناب رکس به خاطر کیو وی جی ای بودن اس 200 و همچنین سی پی یو پایین با اس 200 مخالفند واقعا" هم اینها برای شما کمی دردسر ایجاد خواهد کرد،البته کیو وی جی ای بودن بیشتر اذیتتان خواهد کرد،اما واقعا" با پارامترهای شما و همچنین محدودیتهای شما چاره ای باقی نمی ماند مگر اینکه صبر کنید تا شاید دستگاههای جدیدتر وارد شود آن هم رجیستر!!!! و یا اینکه بودجه شما زیادتر شود،
رجیستر کردن گوشی در ایران خیلی سخت هست مگر اینکه آشنا در مخابرات داشته باشید(اگر دارید من رو هم در جریان بگذارید که فلیم بگیرم;))
موفق باشید.

بالا