• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
:) این تبادل نظرها خیلی برای من جالب و آموزنده بود.البته شرمنده هم شدم که اینهمه باعث تلف شدن وقتتون شدم.مثل همیشه بی پولی و توقع مشکل سازه :happy:
خب من Laptop دارم اما در سفر و موقع کار حملش از جلسه ای به جلسه دیگه وهمین طور تو کوه و دشت نامناسب و محدود کننده است. به همین دلیل هم تمام سعیم اینه که نیازهای اولیه کاریم با یه دستگاه جمع و جور برآورده بشه.

آقای رکس( مرسی از توجهتون) به خاطر همون مشکل باز شدن فایل هست که می فرمایید اگر S200 بخرم خیلی زود مجبورم عوضش کنم؟
آقای مجتبی حق با شماست و قبلاً هم با خواندن راهنمایی که درباره خرید گوشی نوشته بودید، به همین نتیجه رسیده بودم که صبر کردن گاهی وقتها تلف کردن موقعیت هست. و چون می فرمایید که این دستگاه به کف قیمتش رسیده پس شرایط متفاوت میشه و می دونم که همیشه روزی میاد که خیلی دستگاه ها ارزون میشن چون فن آوری در حال پیشرفته ( توضیح واضحات).
رجیستر کردن گوشی چقدر هزینه داره؟ ( به نسبت قیمت گوشی ارزیابی میشه؟)

این فروم خیلی برای من چاره ساز بوده از آقای King-Dani که باعث و بانی این خیر بودن متشکرم.

خواهش می شه ، شما باید از کسانی که به شما مشاوره داده اند تشکر کنید

رکس جان ، می گم که من طرفدار جی 500پلاس شدم به این دلیل که فکر کردم خیلی با ایکس800 فاصله داریم ، ولی فکرکنم اشتباه کردم ، پریروز ایکس 800 جایزه ویژه بهترین طراحی نمایشگاه کامپیوتکس رو برد. بنابراین ترجیح می دم یه کم دیگه هم صبر کنم. راستی یک چیز هم بگم ، فلیم واقعا وسوسه کننده هست. شیطونه می گه بگیرمش خیالمو راحت کنم.
در این میان چیزی که حسابی گم شده ، سری آلتیمیت هست، به نظرم آی میت یا داره با حیثیت خودش بازی می کنه که اجازه نمی ده عامدانه اطلاعاتی از آلتیمیت به بیرون درز کنه ، یا واقعا افتضاح زده و به زودی این لاین رو کنسل می کنه.

در مورد خواندن هم کاملا موافقم ، چرا این دوستمون یک دل نمی گیرن ، تنها دستگاهی که به معنی کلمه برای خواندن ساخته شده

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

رکس جان ، می گم که من طرفدار جی 500پلاس شدم به این دلیل که فکر کردم خیلی با ایکس800 فاصله داریم ، ولی فکرکنم اشتباه کردم ، پریروز ایکس 800 جایزه ویژه بهترین طراحی نمایشگاه کامپیوتکس رو برد. بنابراین ترجیح می دم یه کم دیگه هم صبر کنم. راستی یک چیز هم بگم ، فلیم واقعا وسوسه کننده هست. شیطونه می گه بگیرمش خیالمو راحت کنم.
در این میان چیزی که حسابی گم شده ، سری آلتیمیت هست، به نظرم آی میت یا داره با حیثیت خودش بازی می کنه که اجازه نمی ده عامدانه اطلاعاتی از آلتیمیت به بیرون درز کنه ، یا واقعا افتضاح زده و به زودی این لاین رو کنسل می کنه.

در مورد خواندن هم کاملا موافقم ، چرا این دوستمون یک دل نمی گیرن ، تنها دستگاهی که به معنی کلمه برای خواندن ساخته شده

سلام دکتر ،خوبی،عرض کنم که به خاطر اینکه از پست اولیه این دوستمون کمی گذشته خوب شرایط ایشون رو نمی شه کامل در نظر گرفت،خدمتت عرش کنم که ایشون دستگاه فون ادیشن مد نظرشون هست،ضمنا" می بینم که شما هم یه گوشه چشمی به فلیم دارید ها،من که احتمال زیاد خرید بعدیم خواهد بود،
یه نکته دیگه هم اینه که ایشون می خوان فایلهای آفیس رو هم ویرایش کنن که این کمی کار رو سخت می کنه،

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یه سئوال
پاکت پی سی ها رو هم می تونند سریال چنج کنند ...
تو بازار علائدین یه بحث مسخره راه افتاده با عنوان اینکه مثلا دستگاه ما سریال اصلیه ...
حالا اگه فرضا سریال چنج باشه با یه Hard Reset یا ROM Update باید خودش رو نشون بده دیگه .... درسته؟
به نظر شما چقدر احتمال داره PPC ها هم سریال چنج باشند؟

فقط پرافت و ویزارد های G3 رو می شه، که از یه سال و اندی پیش دیگه تولید نمی شن
Just_Cuz_19.gif

nargol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

:( چون تجمیع کاربری های یک handy و PPC در یک دستگاه برام مهمه. الان مشخصات Dell رو خوندم و دیدم که واقعاً خوبه اما ...

در مورد تشکر هم بله، همچنان متشکرم;)
جداً اگر آشنا پیدا کردم خبرتون می کنم .

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
باز به همه دوستان میگم:blush:اگر بزرگی برا شما معضل هست و تو کار متن خواندن از گوشی نیستید به اتم لایف فکر کنید:)

در به در منتظر یه ریویو با بنچ مارک هستم:)

amindarbari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اساتید.

میشه یک PDA معرفی کنید تا حداکثر 700000 تومان؟
کیبرد هم برام زیاد مهم نیست.

لطفا بشه تو ایران خرید و register باشه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام اساتید.

میشه یک PDA معرفی کنید تا حداکثر 700000 تومان؟
کیبرد هم برام زیاد مهم نیست.

لطفا بشه تو ایران خرید و register باشه

اتم -پی525 ایسوس-آی300 گیگابایت:blush:

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351

داغ دلمو تازه کردی حاجی:happy: من 3 ساله قراره برم کامپیوتکس هر سال یه بدبختی پیش میاد کنسل میشه..:eek::D

ولی من اگه قرار باشه 3.6 بگیرم زیر PX290 و سری 300 اصلا فکر نمیکنم... چون من همیشه خودم دستگاهای 3.5 با 270 و 272 داشتم یه چیزی مثه فلیم برام پسرفته..اونم با شرایطی که من این فلیم رو Hمانت میدونم چه رو دست و چه رو کردل.... مگه سبکی و خوش دستی و پیشرفت تکنیکی ( بالاخره 2440 رو کردن 32442 که این ناند فلشو بشه استفاده کردرچه هنوز دارن از محصوئلات 3سال 2003 سام استفاده میکنن) همون سری ایکس ETen رو انتخاب میکنم..

در مورد ای میت هم من شک دارم طراح اولیه کارشو اجرا کرده باشه.. احتمالا برای استفاده از سری 300 مارول با شتاب دهنده گو انودیا مذاکره کردن بخاطر اینکه اینتل کلا از ATI برگشته ( طبیعیه چون ادغام شده با رقیب) و الان تو بازار سایر محصولات قراردادهای جدید با انودا بسته احتمالا مارول هم تبعیت میکنه.. خدا میدونه چی اون پشت قایم کردن..میتونه شاهکار باشه یا میتونه افتضاح باشه..

اون بحث CPU ها رو هم کشیدم جلو چون واقعا خجالت داره TI انقدر قیمت محصولات جدیدش بالاست ( گرچه قدرتشون رو بطور مثال تو 620 مگا هرتز 2 هزار MIPS اعلام کردن یعنی 2 برابر PX290 تو فرکانس 1.2 گیگا هرتز ) که کسی انور جرات نکنه از اینا استفاده کنه..تنها چیزی که خیلی پیشرفتش کنده همین CPU هستش و استفاده از ناند فلش..:(

TecDiscuss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
میخوام یکی از این 2 تا رو بگیرم: S200 یا 9100
1- اگه نه دوربین مهم باشه برام و نه کی بورد کدوم یکی خوبه و چرا؟
2- قیمت هر کدوم چقدر بگیرم سرم کلاه نره؟
3- از کجا بگیرم تو تهران خوبه؟ (9100 تو علائدین ندیدم فقط K Jam بود)
4- با گارانتی بگیرم یا بی گارانتی و کدوم گارانتی؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
با سلام
میخوام یکی از این 2 تا رو بگیرم: S200 یا 9100
1- اگه نه دوربین مهم باشه برام و نه کی بورد کدوم یکی خوبه و چرا؟
2- قیمت هر کدوم چقدر بگیرم سرم کلاه نره؟
3- از کجا بگیرم تو تهران خوبه؟ (9100 تو علائدین ندیدم فقط K Jam بود)
4- با گارانتی بگیرم یا بی گارانتی و کدوم گارانتی؟

سلام
1-اس200 قیمت کمتری داره،با توجه به اینکه نه دوربین مهمه و نه کیبورد،البته برای 9100 ویندوز موبایل 6 هم اومده،
2-اس 200در حدود475 هست و کی جم در حدود 520،
3-فرقی نمی کنه،
4-اگر تونستی با گارانتی اکسون بگیر،
موفق باشید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
داغ دلمو تازه کردی حاجی:happy: من 3 ساله قراره برم کامپیوتکس هر سال یه بدبختی پیش میاد کنسل میشه..:eek::D

ولی من اگه قرار باشه 3.6 بگیرم زیر PX290 و سری 300 اصلا فکر نمیکنم... چون من همیشه خودم دستگاهای 3.5 با 270 و 272 داشتم یه چیزی مثه فلیم برام پسرفته..اونم با شرایطی که من این فلیم رو Hمانت میدونم چه رو دست و چه رو کردل.... مگه سبکی و خوش دستی و پیشرفت تکنیکی ( بالاخره 2440 رو کردن 32442 که این ناند فلشو بشه استفاده کردرچه هنوز دارن از محصوئلات 3سال 2003 سام استفاده میکنن) همون سری ایکس ETen رو انتخاب میکنم..

در مورد ای میت هم من شک دارم طراح اولیه کارشو اجرا کرده باشه.. احتمالا برای استفاده از سری 300 مارول با شتاب دهنده گو انودیا مذاکره کردن بخاطر اینکه اینتل کلا از ATI برگشته ( طبیعیه چون ادغام شده با رقیب) و الان تو بازار سایر محصولات قراردادهای جدید با انودا بسته احتمالا مارول هم تبعیت میکنه.. خدا میدونه چی اون پشت قایم کردن..میتونه شاهکار باشه یا میتونه افتضاح باشه..

اون بحث CPU ها رو هم کشیدم جلو چون واقعا خجالت داره TI انقدر قیمت محصولات جدیدش بالاست ( گرچه قدرتشون رو بطور مثال تو 620 مگا هرتز 2 هزار MIPS اعلام کردن یعنی 2 برابر PX290 تو فرکانس 1.2 گیگا هرتز ) که کسی انور جرات نکنه از اینا استفاده کنه..تنها چیزی که خیلی پیشرفتش کنده همین CPU هستش و استفاده از ناند فلش..:(

رکس جان می بینم که شرکت مداوم در اینجا می کنی ، به نظرم باید با فرهاد دست و پایت رو بگیریم و به زور هم که شده کاربر فعال پاکت پی سی ت بکنیم.:lol:
این طوری دیگه هر روز باید اینجا حاضر بزنی:happy:

جدای از شوخی ، من یک نکته کوچک به ذهنم امد اونم اینه که marvel اصلا ربطی به اینتل نداره و فکر نکنم که از سیاست های اون تبعیت کنه. مارول شرکت کوچکی نیست ، و وقتی که این خط ایکس اسکیل رو از اینتل خرید ( فکر کنم 650میلیون دلار :blink: ) خودش برنامه هاشو اعلام کرد و گفت که چطور می خواد راه اینتل رو تصحیح کنه

بعد در مورد این تی آی جدید ، می شه یک لینکی چیزی بدی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
1-اس200 قیمت کمتری داره،با توجه به اینکه نه دوربین مهمه و نه کیبورد،البته برای 9100 ویندوز موبایل 6 هم اومده،
2-اس 200در حدود475 هست و کی جم در حدود 520،
3-فرقی نمی کنه،
4-اگر تونستی با گارانتی اکسون بگیر،
موفق باشید.

مجتبی جان اجازه هست یک فضولی بکنم.
اکسون گارانتی ش به درد خودش می خوره ، کسی هست که یک چیزی رو اکسون برایش کاملا مجانی عوض کرده باشه؟
در ضمن ، وقتی گارانتی نیست ، خیلی سریعتر کارتو راه می اندازن.اون قضیه یک روز مونده به عید رو که قبلا تعریف کردم

مجموعا من فکر می کنم به جای دادن اون پول اضافه قطعی ، به صورت نسیه پیش خودتون نگه دارید ، بی گارانتی بخرید و اگر خراب شد بعد پولو بدید به اکسون

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جان اجازه هست یک فضولی بکنم.
اکسون گارانتی ش به درد خودش می خوره ، کسی هست که یک چیزی رو اکسون برایش کاملا مجانی عوض کرده باشه؟
در ضمن ، وقتی گارانتی نیست ، خیلی سریعتر کارتو راه می اندازن.اون قضیه یک روز مونده به عید رو که قبلا تعریف کردم

مجموعا من فکر می کنم به جای دادن اون پول اضافه قطعی ، به صورت نسیه پیش خودتون نگه دارید ، بی گارانتی بخرید و اگر خراب شد بعد پولو بدید به اکسون
خواهش می کنم دانیال جان؛من تا حالا تجربه ای در این زمینه با اکسون نداشتم و البته فقط شارژر پاکت پی سیم رو عوض کردم،جریانی هم که گفتید الان یادم اومد حق با شماست،در کل نباید به گارانتی در ایران فکر کرد،

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
رکس جان می بینم که شرکت مداوم در اینجا می کنی ، به نظرم باید با فرهاد دست و پایت رو بگیریم و به زور هم که شده کاربر فعال پاکت پی سی ت بکنیم.:lol:
این طوری دیگه هر روز باید اینجا حاضر بزنی:happy:

جدای از شوخی ، من یک نکته کوچک به ذهنم امد اونم اینه که marvel اصلا ربطی به اینتل نداره و فکر نکنم که از سیاست های اون تبعیت کنه. مارول شرکت کوچکی نیست ، و وقتی که این خط ایکس اسکیل رو از اینتل خرید ( فکر کنم 650میلیون دلار :blink: ) خودش برنامه هاشو اعلام کرد و گفت که چطور می خواد راه اینتل رو تصحیح کنه

بعد در مورد این تی آی جدید ، می شه یک لینکی چیزی بدی

:lol:

ما دست و پامون بسته خداییه..:happy:

البته خود انتل صاحب تکنولوژی ایکس اسکیل ارم بیس نیست..دیجیتال امتیازشو فروخت به اینتل به گمانم..در ضمن مراحل تولید یه کنتلر کامل برای PPC فقط تولید پردازنده نیست.. سایر اغلام رو اعم از کنتلرهای مختلف شبکه و گرافیک و غیره رو هنوز اینتل تولید میکنه...

در مورد اون محصولات جدید تی ای هم مستندات زیاد نیست.. خودشون یه زمانی میگفتن 2هزار میپس و هنوز مستندات جدید ندادن.. البته این ضعف عمومی شرکتهای سازندست. من هر چی گشتم از سری S سامسونگ مستنداتی ندیدم..

من فکر کنم اکثر شرکتها سودای اینو تو سر دارن با از رده خارج کردن میپس و ارم برن سراغ X86 و اون رو برای هندهلدها استاندارد کنن تا برنامه نویسی روی پلتفرمشون اسونتر بشه.. ;)

TecDiscuss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون آقا مجتبی و آقا دانیال از جوابتون
- خود 9100 پیدا میشه که از kjam رزونتر باشه؟ (مثل s200 نسبت به Jamin)
- 3 هفته پیش رمضانی s200 رو زده بود فروش ویژه 445 هزار، الان گرونتر شده یعنی؟
- با توجه به اختلاف قیمت 50-60 تومانی از لحاظ کارایی کدوم یکی بهتره؟ s200 یا 9100؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
:lol:

ما دست و پامون بسته خداییه..:happy:

البته خود انتل صاحب تکنولوژی ایکس اسکیل ارم بیس نیست..دیجیتال امتیازشو فروخت به اینتل به گمانم..در ضمن مراحل تولید یه کنتلر کامل برای PPC فقط تولید پردازنده نیست.. سایر اغلام رو اعم از کنتلرهای مختلف شبکه و گرافیک و غیره رو هنوز اینتل تولید میکنه...

در مورد اون محصولات جدید تی ای هم مستندات زیاد نیست.. خودشون یه زمانی میگفتن 2هزار میپس و هنوز مستندات جدید ندادن.. البته این ضعف عمومی شرکتهای سازندست. من هر چی گشتم از سری S سامسونگ مستنداتی ندیدم..

من فکر کنم اکثر شرکتها سودای اینو تو سر دارن با از رده خارج کردن میپس و ارم برن سراغ X86 و اون رو برای هندهلدها استاندارد کنن تا برنامه نویسی روی پلتفرمشون اسونتر بشه.. ;)

فهمیدم ، خوب پس برای تی آی ها فعلا باید منتظر موند

یک چیز دیگه ، بار قبلی که ای تن ، یک دستگاه رو که مشخصاتی دقیقا مثل قبلی داشت ( ایکس 800) ، برای عدم افت فروش دستگاهی که در بازار بود ( ایکس 500 پلاس) چقدر به تاخیر انداخت؟؟ من حسابی ناامید شداهم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
امروز وزیر بازرگانی در جلسه هیات دولت مطرح کرده که تعرفه واردات رو به 15 درصد کاهش بدن!
البته که باید زورش به خیلی ها برسه ، چون با این تعرفه فقط مصرف کننده له شد، خیلی ها با گوشی های از رده خارجی مثل پی990 ، گوش مردم رو بریدن
امیدوارم که ظرف یکی دو ماه آینده این اتفاق بیافته .
مهم ترین امیدم هم به اماری ست که وزیر داده ، در 10 ماه گذشته ، به اندازه نصف یک ماه قبل از محدودیت واردات هم مالیات اخذ نشده ولی گوشی خرید و فروشش کم نشده ، یعنی یک عده حسابی خوش به حالشون شده

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
امروز وزیر بازرگانی در جلسه هیات دولت مطرح کرده که تعرفه واردات رو به 15 درصد کاهش بدن!
البته که باید زورش به خیلی ها برسه ، چون با این تعرفه فقط مصرف کننده له شد، خیلی ها با گوشی های از رده خارجی مثل پی990 ، گوش مردم رو بریدن
امیدوارم که ظرف یکی دو ماه آینده این اتفاق بیافته .
مهم ترین امیدم هم به اماری ست که وزیر داده ، در 10 ماه گذشته ، به اندازه نصف یک ماه قبل از محدودیت واردات هم مالیات اخذ نشده ولی گوشی خرید و فروشش کم نشده ، یعنی یک عده حسابی خوش به حالشون شده

ما همگی دعا میگنیم:blush:

بالا