این تبادل نظرها خیلی برای من جالب و آموزنده بود.البته شرمنده هم شدم که اینهمه باعث تلف شدن وقتتون شدم.مثل همیشه بی پولی و توقع مشکل سازه :happy:
خب من Laptop دارم اما در سفر و موقع کار حملش از جلسه ای به جلسه دیگه وهمین طور تو کوه و دشت نامناسب و محدود کننده است. به همین دلیل هم تمام سعیم اینه که نیازهای اولیه کاریم با یه دستگاه جمع و جور برآورده بشه.
آقای رکس( مرسی از توجهتون) به خاطر همون مشکل باز شدن فایل هست که می فرمایید اگر S200 بخرم خیلی زود مجبورم عوضش کنم؟
آقای مجتبی حق با شماست و قبلاً هم با خواندن راهنمایی که درباره خرید گوشی نوشته بودید، به همین نتیجه رسیده بودم که صبر کردن گاهی وقتها تلف کردن موقعیت هست. و چون می فرمایید که این دستگاه به کف قیمتش رسیده پس شرایط متفاوت میشه و می دونم که همیشه روزی میاد که خیلی دستگاه ها ارزون میشن چون فن آوری در حال پیشرفته ( توضیح واضحات).
رجیستر کردن گوشی چقدر هزینه داره؟ ( به نسبت قیمت گوشی ارزیابی میشه؟)
این فروم خیلی برای من چاره ساز بوده از آقای King-Dani که باعث و بانی این خیر بودن متشکرم.
خواهش می شه ، شما باید از کسانی که به شما مشاوره داده اند تشکر کنید
رکس جان ، می گم که من طرفدار جی 500پلاس شدم به این دلیل که فکر کردم خیلی با ایکس800 فاصله داریم ، ولی فکرکنم اشتباه کردم ، پریروز ایکس 800 جایزه ویژه بهترین طراحی نمایشگاه کامپیوتکس رو برد. بنابراین ترجیح می دم یه کم دیگه هم صبر کنم. راستی یک چیز هم بگم ، فلیم واقعا وسوسه کننده هست. شیطونه می گه بگیرمش خیالمو راحت کنم.
در این میان چیزی که حسابی گم شده ، سری آلتیمیت هست، به نظرم آی میت یا داره با حیثیت خودش بازی می کنه که اجازه نمی ده عامدانه اطلاعاتی از آلتیمیت به بیرون درز کنه ، یا واقعا افتضاح زده و به زودی این لاین رو کنسل می کنه.
در مورد خواندن هم کاملا موافقم ، چرا این دوستمون یک دل نمی گیرن ، تنها دستگاهی که به معنی کلمه برای خواندن ساخته شده