• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
تو ایران نیست، ولی Plemix آوردتش، 920 دلار
ashamed0003.gif

بعدم منهای کی بورد و جی پی اس و دوربین 3 مگ، هرچی رو بخواین داره دیگه(!)
من اگه کی بورد برام مهم نبود, Flame رو به همه ی آلتیمیت ها ترجیح می دادم
23t06dg.gif

Plemix ؟

کیبرد اکسترنال نمیخوره؟....

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
آقا من می خام بدونم این g-smart i128 چیز خوبیه ؟
راستش من خیلی خوشم اومده و فکر کنم تا هفته آینده یکیشو بخرم . اگه می گید بده خوب یه دونه tytn بگیرم که هم در دنیا و هم آخرت یار و یاورم باشه ؟
brsh1.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
Plemix ؟

کیبرد اکسترنال نمیخوره؟....
Plemix.com

کی بورد اکسترنال (بلوتوث) چرا.. ولی خوب استفاده ازشون یه خورده ای مشکله.. see here

راستش من خیلی خوشم اومده و فکر کنم تا هفته آینده یکیشو بخرم . اگه می گید بده خوب یه دونه tytn بگیرم که هم در دنیا و هم آخرت یار و یاورم باشه ؟
brsh1.gif

اگه کی بورد و wm6 از لزوماته، TyTN
اگه TV می خواید (!؟) و با صفحه ی 2.4 اینچی مشکلی ندارید، و PPC تون رو حتماً بدون کی بورد می خواید، i128 (البته TV رو اگه بیخیال شیم تحت همچین شرایطی خرید i300 خیلی منطقی تره
2lwnd75.gif
)

the game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا دسته همتون درد نکه واسه کمک های کی به هم میکنید بخصوص از اقا فرهاد جون واقای دکتر
من یه سوال داشتم من چند روز پیش گوشیمو فروختم حالا میخوام یکی دیگه بخرم یکی از این دو تارو در نظر دارام jasjarیا htc tytnبنظر شما کدومش بهتره و این که الان گوشی بخرم یا شاید گوشی تا یه ماه دیگه ارزون بشه
بازم یه چیز دیگه این مغازه رمظانی که میگید کجاست اگه میشه یه ادرس وشماره تلفن بدید که من هم یه سر بزنم

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
سلام،
من Dell Axim X51v‌دارم مشتري داره ميخوام بفروشمش يه پاكت پيسي فون بگيرم.
به نظر شما كار درستيه؟
تا حدود 500 و خورده اي هم بيشتر نميتونم بودجه بذارم.
چي ميتونم به جاش بگيرم كه تو نرم افزار و CPU اذيت نكنه.
آنتن هم برام مهمه
از كدوم سايت ميتونم BENCHMARK هاي پاكت پيسي هارو ببينم؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
:blush:
brsh1.gif

با اینکه عجیب مشگل دارم با این tytn واصلا باهاش حال نمیکنم ولی آقا شده اس200 بگیری سمت این گیگابایت نرو جدا چیز مذخرفی بود نمیدونم حالا این مدل هم مثل باندش هست یا نه:blush:

اقا دسته همتون درد نکه واسه کمک های کی به هم میکنید بخصوص از اقا فرهاد جون واقای دکتر
من یه سوال داشتم من چند روز پیش گوشیمو فروختم حالا میخوام یکی دیگه بخرم یکی از این دو تارو در نظر دارام jasjarیا htc tytnبنظر شما کدومش بهتره و این که الان گوشی بخرم یا شاید گوشی تا یه ماه دیگه ارزون بشه
بازم یه چیز دیگه این مغازه رمظانی که میگید کجاست اگه میشه یه ادرس وشماره تلفن بدید که من هم یه سر بزنم

من جای شما باشم حتما جاسجر رو میگرفتم اگر مشگل اندازه نداشتم:)

سلام،
من Dell Axim X51v‌دارم مشتري داره ميخوام بفروشمش يه پاكت پيسي فون بگيرم.
به نظر شما كار درستيه؟
تا حدود 500 و خورده اي هم بيشتر نميتونم بودجه بذارم.
چي ميتونم به جاش بگيرم كه تو نرم افزار و CPU اذيت نكنه.
آنتن هم برام مهمه
از كدوم سايت ميتونم BENCHMARK هاي پاكت پيسي هارو ببينم؟

با پاکت پسی که شما داشتید و بوجه حال حاضر شما هیج گوشی پیشنهاد نمیشه فقط نیم نگاهی به آ200 بندازید

MR.BEAN

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان ميتونند چندتا pda(noun phone با صفحه نمايش vga به من معرفی کنند (با قيمت) ( cpu کمتر از 512 نباشه) تو ایرن باشه نمايندگی داشت بهتر

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان ميتونند چندتا pda(noun phone با صفحه نمايش vga به من معرفی کنند (با قيمت) ( کمتر از 512 نباشه) تو ایرن باشه نمايندگی داشت بهتر

حجت همشون dell 51 هست عزیز چیز غولیه بهتر از این هم من فعلا ندیدم:)

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
دوستان یه سوال ؟
در ppc فون امکان تغییر در اندازه فونت هست که بزرگتر بشه ؟ متوجه منظورم شدین؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
وقت همتون بخیر
یه چند تا سئوال داشتم ...
اسم این تاپیک هست مشاوره برای خرید PDA ... خب.... اگه بحث خارج از کشور ایران رو مطرح نکنیم و فقط بخوایم تو ایران این بحث رو ادامه بدیم که نمی شه ... آخه مشاوره یعنی چی ؟ ... از بین کمتر از 4-5 مدل که اونم همه با قیمت های نجومی هستند و هممون هم مشخصاتشون رو می دونیم که نمی شه انتخاب کرد یا مشاوره یا نظر داد ...
من که دارم دیوانه می شم ... نه تنوعی ... نه قیمت معقول و درستی ... اصلا هیچ نظارتی نیست رو این بازار ها
من 2 هفته پیش از علائدین جسجار و qtek 9000 رو قیمت کردم هر دو بود 840 ... امروز که تقریبا قصد خرید داشتم جسجار شده 1050000 تومن ...آخه 2 هفته چه اتفاقی می تونه افتاده باشه .... اون وقت qtek ش بود 810000 تومن
بعد تو پایتخت جسجار رو می دادند 870 و ضفثن رو 850 ...
اینجا یه آشفته بازار پر نوسانی بیش نیست که هر کس هر کاری که دلش خواست انجام می ده ...

فقط یه سئوال دیگه که از بحث تاپیک خارج نشه ... Qtek 9000 اگر با WM6 داره ارائه می شه یعنی خود فروشنده نصب کرده یا نه از کارخونه با این مشخصات وارد شده ؟

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
دوستان سلام
شرکت بهین تکنولوژی دو مدل دستگاه وارد کرده به نامهای Pocket LOOXT830 و Pocket LOOX C550 محصولات شرکت Fujitsu-Siemens که اولی فون هستش به قیمت 735 تومن و دومی نان فون به قیمت 495 تومن . سوالی که از اساتید محترم داشتم اینه که مدل c550 رو که جزو سری HI-END هاست و رقیب خوبی برای DELL AXIM X51V هست ، تایید می کنند.(با توجه به توقف تولید DELL ) یا خیر؟ آیا برای اون ROM گیر میاد؟ بهتر بگم اصلا نیازی به رام هست ( سایت PDAGOLD از این دستگاه خیلی تعریف کرده )
راستی فرهاد خان جسارتا دستگاه HERMES شما رجیستر شده است یا با ایرانسل کارمیکنه ؟ اگه جواب مثبته میشه ما رو هم راهنمایی کنین که از کجا تهیه کنیم؟
ممنون

735 تومان : Pocket LOOXT830

البته با اجازه اساتید این قیمت که سیا مک خان دوستمون داده ماله چند وقت گرفته . این گوشی با این قیمت یا گرونتر (یا ارزونتر که فکر نمی کنم ) ممکنه تو بازار باشه یا اینکه اصلا پیدا نشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خلاصه کلام اینکه گفتم بگم تا یه تخمینی از قیمت داشته باشین.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
735 تومان : Pocket LOOXT830

البته با اجازه اساتید این قیمت که سیا مک خان دوستمون داده ماله چند وقت گرفته . این گوشی با این قیمت یا گرونتر (یا ارزونتر که فکر نمی کنم ) ممکنه تو بازار باشه یا اینکه اصلا پیدا نشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خلاصه کلام اینکه گفتم بگم تا یه تخمینی از قیمت داشته باشین.
بله چند ماه پیش در حدود همین قیمت بود،بهتره با شرکت بهین تکنولوژی هم تماسی داشته باشید،نماینده رسمی فوجیتسو که وارد کننده و گارانتی کننده تی 830 هست،

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
فقط یه سئوال دیگه که از بحث تاپیک خارج نشه ... Qtek 9000 اگر با WM6 داره ارائه می شه یعنی خود فروشنده نصب کرده یا نه از کارخونه با این مشخصات وارد شده ؟

خود فروشنده ریخته عزیز:blush:

MR.BEAN

Registered User
لایک‌ها
1
بله چند ماه پیش در حدود همین قیمت بود،بهتره با شرکت بهین تکنولوژی هم تماسی داشته باشید،نماینده رسمی فوجیتسو که وارد کننده و گارانتی کننده تی 830 هست،

قربان شماره تماس رو ميزاشتی
4.gif
5.gif
13.gif
14.gif

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
به من 795.000 تومان گفتند 3 ماه پیش ... خیلی خواهانش بودم

با این که امکاناتش خیلی خوبه اما به شخصه حاضر نیستم برای یک گوشی این مبلغ رو هزینه کنم .

بالا