• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دوستان
من تازه عضو شده ام و به کمک شما احتیاج دارم. من در آلمان زندگی می کنم و تا جند ماه دیگر به ایران برمی گردم. در این جا شرکت او تو (O2) دو جور اسمارت فون (XDA) داره که نمی دونم کدام مناسب تره شاید شما بتونید کمک کنید. اولین گوشی هست XDA Orbit و دومی XDA Terra هر دو هم در اصل از محصولات تایوان هستند:

XDA Orbit:
GPS-Modul and TomTom-Software, Processor: TI OMAP 850 CPU mit 200 Mhz,WindowsMobile 5.0
این هم آدرس برای دیدن فقط متاسفانه آلمانی نوشته:
http://shop2.o2online.de/nw/produkt...ion_change_tab=action_change_tab&shopMobTab=d

این بدون صفحه کلید است و تاچ اسکرین دارد. همچنین رادیو و رهیاب (Navigation) دارد

XDA Terra
Processor: TI OMAP 850 mit 200 Mhz, WindowsMobile 6.0
این هم آدرس برای دیدن فقط متاسفانه آلمانی نوشته:
http://shop2.o2online.de/nw/produkt...ion_change_tab=action_change_tab&shopMobTab=d
این با صفحه کلید کشویی است و تاچ اسکرین هم دارد. رادیو و رهیاب (Navigation) ندارد

پروسسورهای هردو هم یکی است. در این مورد قیمت هم برابر است.
حالا من کدام را برای استفاده در ایران بخرم بهتر است.

ممنون از همه
اولی همون اچ تی سی هرالد و دومی اچ تی سی پی3300 هست
می تونید در سایت pdadb.net مطالعه کنید در موردشون

تفاوت ماهوی ندارند. به این فکر کنید که دستگاه های جی پی اس دار اگر قرار نباشه خارج ببریدشون ، هرگز به کار نقشه خانی در ایران نمی یان.
کمی بیشتر از نیاز هاتون بگید شاید بهتر بشه کمک تون کرد
در ضمن مشکل رجیستر شدن رو هم در نظر بگیرید

Hooman_911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یکی لطفا جواب سوال منو بده

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به طرز فجیهی تایید میشه
294.gif
2qwzpqs.gif

سلام
دوستان مسئله ایی که ذهن منو مشعول کرده اینه که دستگاه I300 طبق گفته gsm صدای با 192channels داره ولی دوستان میگن اس÷یکرش مونو هست و کیفیتش خوب نیست
اما دستگاهی مثل HTC TyTN که به گفته دوستان صداش خیلی عالیه طبق گفته Gsm صدای با کیفیت 40channels داره
در مورد این مسئله واسه من توضیح بدین من هفته دیگه میخوام خرید کنم قبلا هم Imate jam داشتم
چون ال سی دی 262k گیگا i300 ( بقیه PPC ها 65k هستن ) و همینطور Cpu Intel XScale PXA272, 520MHz و دوربین 2مگا af منو وسوسه کرده (ایا مورد بهتری ÷یدا میشه)؟؟؟؟؟
650 هم بودجه خریدم هست
مرسی

.. بالای هزار بار بحثش شده:blush:
اون 192Channel مربوط می شن به پخش صدای Midi ، ملودی هایی که (قدیم ها) روی کی بورد (اُرگ) ازشون استفاده می کردن، الان هم موبایل هایی که قابلیت پخش MP3 ندارن ازشون استفاده می کنن به عنوان رینگ تون. ارتباطی به کیفیت و بلندی صدا نداره.

درضمن wm2003 ، wm5 و wm6 همه حداکثر 65K رنگ رو ساپورت می کنن. اکثر جاها هم در مشخصات دستگاه هایی مثل اتم و i300 ، نوشته می شه 262K (65K effective)
v البته اونایی که 262K هستن معمولاً صفحه های درخشان تری دارن
Just_Cuz_19.gif

در مورد بلندی صدا هم، توی ریویو خاصی خوندید که صداش ضعیفه؟ به نظرم بهتر باشه توی مغازه خودتون تستش کنید...

درضمن گیگابایت انگار 5-6 روز پیش آپگرید WM6 آی300 رو گذاشته روی سایت
2296.gif

سلام دوستان
من تازه عضو شده ام و به کمک شما احتیاج دارم. من در آلمان زندگی می کنم و تا جند ماه دیگر به ایران برمی گردم. در این جا شرکت او تو (O2) دو جور اسمارت فون (XDA) داره که نمی دونم کدام مناسب تره شاید شما بتونید کمک کنید. اولین گوشی هست XDA Orbit و دومی XDA Terra هر دو هم در اصل از محصولات تایوان هستند:

اولی همون اچ تی سی هرالد و دومی اچ تی سی پی3300 هست
می تونید در سایت pdadb.net مطالعه کنید در موردشون

تفاوت ماهوی ندارند. به این فکر کنید که دستگاه های جی پی اس دار اگر قرار نباشه خارج ببریدشون ، هرگز به کار نقشه خانی در ایران نمی یان.
کمی بیشتر از نیاز هاتون بگید شاید بهتر بشه کمک تون کرد
در ضمن مشکل رجیستر شدن رو هم در نظر بگیرید

تایید می شه، من فکر می کنم کی بورد Herald خیلی بیشتر استفاده داشته باشه تا GPS آرتمیس (در ایران!) ؛ به علاوه Terra از قبل wm6 داره..

Hooman_911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
. بالای هزار بار بحثش شده
اون 192Channel مربوط می شن به پخش صدای Midi ، ملودی هایی که (قدیم ها) روی کی بورد (اُرگ) ازشون استفاده می کردن، الان هم موبایل هایی که قابلیت پخش MP3 ندارن ازشون استفاده می کنن به عنوان رینگ تون. ارتباطی به کیفیت و بلندی صدا نداره.

درضمن wm2003 ، wm5 و wm6 همه حداکثر 65K رنگ رو ساپورت می کنن. اکثر جاها هم در مشخصات دستگاه هایی مثل اتم و i300 ، نوشته می شه 262K (65K effective)
v البته اونایی که 262K هستن معمولاً صفحه های درخشان تری دارن

در مورد بلندی صدا هم، توی ریویو خاصی خوندید که صداش ضعیفه؟ به نظرم بهتر باشه توی مغازه خودتون تستش کنید...
دوست عزیز ممنون از اینکه جواب سوال تکراری رو میدین چون من خودم میفهمم یکم سخته جواب این مدل سوال رو دادن
ولی سرچ بین این همه صفحه واسه موضوعی که خودت میخوای سخته
حالا با همه این حرفا به نظرتون ارزش خرید داره این I300 بخاطر ال سی دیش و موارد دیگش یا با 600 تا 650 موارد بهتری هم ÷یدا میشه ؟

mahdi.esmaeli

Registered User
لایک‌ها
2
سلام به همگی.
خدائیش نمیشه این تاپیک رو کامل خوند! من سئوالم رو میپرسم اگه قبلا جواب داده شده بود لینکشو لطف کنید!

با حدود 400 تومن میشه یه PDA خرید؟
یعنی من حدود 400 تا 500 تومن پول دارم. بهتره PDA بخرم یا گوشیهایی مثل p990i یا m600 ؟
کسی میتونه راهنمایی کنه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به همگی.
خدائیش نمیشه این تاپیک رو کامل خوند! من سئوالم رو میپرسم اگه قبلا جواب داده شده بود لینکشو لطف کنید!

با حدود 400 تومن میشه یه PDA خرید؟
یعنی من حدود 400 تا 500 تومن پول دارم. بهتره PDA بخرم یا گوشیهایی مثل p990i یا m600 ؟
کسی میتونه راهنمایی کنه؟

سلام به همه بچه ها من دوباره آمدم:)
آره عزیز میشه خرید همین جا ها بگردی پیدا میکنی انشاالله :)

مثلا همین a200:)

mahdi.esmaeli

Registered User
لایک‌ها
2
قسمت دوم سئوالم رو جواب ندادید!

PDA که با این قیمت بخرم بهتره یا گوشی های مطرحی مثل p990i؟
اینا رو میشه مقایسه کرد؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوست عزیز ممنون از اینکه جواب سوال تکراری رو میدین چون من خودم میفهمم یکم سخته جواب این مدل سوال رو دادن
ولی سرچ بین این همه صفحه واسه موضوعی که خودت میخوای سخته
حالا با همه این حرفا به نظرتون ارزش خرید داره این I300 بخاطر ال سی دیش و موارد دیگش یا با 600 تا 650 موارد بهتری هم ÷یدا میشه ؟
من جلوتر گفتم قربان، انتخاب خیلی خوبیه، اگه با صفحه نمایشش بتونید کنار بیاید و یه باطری extended هم تهیه کنید؛ نه، بهتر از i300 پیدا نمی شه:happy:

قسمت دوم سئوالم رو جواب ندادید!

PDA که با این قیمت بخرم بهتره یا گوشی های مطرحی مثل p990i؟
اینا رو میشه مقایسه کرد؟

با بودجه ی 400 تا 500 هزار می شه این دستگاه هارو تهیه کرد:
Hyundai a200
Qtek S200
و یه مدل Everex و یه مدل iDo ؛ دقیق یادم نیست مدل هاشونو ولی هردو ساخت kinpo بودن..

به طور خلاصه، اگه برنامه باز هستید، و وجود تعداد زیاد برنامه براتون حیاتیه و همچنین سرعت اجرا، دستگاه ویندوز موبایل تهیه کنید. اگر نه، یعنی اگه به 30-40 تا برنامه راضی می شید و کیفیت ساخت، کیفیت صدا، آپدیت های مکرر، کیفیت صفحه نمایش و کیفیت دوربین براتون مهمتره، P990 با این قیمت استثناییش (کمتر از 340 هزار) قطعاً انتخاب بهتریه:rolleyes:

mahdi.esmaeli

Registered User
لایک‌ها
2
پس در نهايت مي‎شه اينطور نتيجه‎گيري كرد كه يه PDA صرفا قابليت نصب نرم‎افزارهاي مختلف رو داره و امكانات مالتي‎مديا و جانبيش كمه؟

سئوال ديگه‎اي كه برام پيش اومد اينه كه نرم‎افزارهاي PDA زياد هست؟ و راحت گير مياد؟

sbigloo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و عرض ادب . قصد خرید pocket Pc دارم تا حدود 520000 تومان بین مدلهای k jam , jamin مردد هستم همچنین شنیدم که مدلهای q tek کیفیت بهتری دارن !!؟؟!! آیا برند دیگری رو هم پیشنهاد میکنید ؟
و تفاوت pu های omap با intel در چی هست ؟ درسته که دو پردازنده دارن ؟ و کدام برای pda بهتره ؟
شاد زی مهر افزا

djgholum

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون دوستان از راهنمایی تون
عمده نیاز من استفاده از دیکشنری و نوشتن در حین سفر است. دستگاه XDA Orbit را در اون سایت پیدا نکردم و
دومی هم O2 XDA Terra (HTC Herald 100) Specs است:
http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=749

نگرانی من در مورد XDA Orbit نداشتن صفحه کلید است چون نمی دانم کار با این جور دستگاه ها آسان است یا نه ولی فکر می کنم چون تمام بار کار روی تاچ اسکرین صفحه است استهلاکش بالا باشد. به عبارت دیگر اگر دیسپلی آسیب دید (در اثر تکرار استفاده) گوشی خلاص خواهد بود. در این حالتO2 XDA Terra (HTC Herald 100) Spec با داشتن صفحه کلید شاید مزیت داشته باشد. اما سوال من این است که اصلا آیا پروسسور O2 XDA Terra (HTC Herald 100) Specs برای ویندوز موبایل 6 به قدر کافی توان دارد یا فس فس خواهد کرد؟
در مورد جی پی اس ممنون از راهنمایی تون. در مورد رجیستر هم شنیده ام اگر موقع ورود به ایران گوشی را در گمرک فرودگاه اظهار کنم (دانشجوی خارج از کشور و در حال اتمام و بازگشت هستم البته بورسیه نیستم و بدون ریش و با بدبختی جور کردم ) با نامه گمرک قابل رجیستر باشد.
واقعا ممنون از توجه تون. من اصلا فکر نمی کردم تو ایران انقدر دوستان خوب و با محبت زیاد باشند.

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس در نهايت مي‎شه اينطور نتيجه‎گيري كرد كه يه PDA صرفا قابليت نصب نرم‎افزارهاي مختلف رو داره و امكانات مالتي‎مديا و جانبيش كمه؟
خیر. اتفاقاً به علت تنوع نرم افزاری بیشتر، این امکانات در PDA بهتر و بسیار متنوعتره.

سئوال ديگه‎اي كه برام پيش اومد اينه كه نرم‎افزارهاي PDA زياد هست؟ و راحت گير مياد؟

تا دلت بخاد. فقط این یه نمونه از سری نرم افزارهای مجانی برا PDA. نمونه های تجاری (کرک شده و ...) هم که به وفور تو ترد نرم افزار همین سایت میشه پیدا کرد.

با سلام و عرض ادب . قصد خرید pocket Pc دارم تا حدود 520000 تومان بین مدلهای k jam , jamin مردد هستم...
و تفاوت pu های omap با intel در چی هست ؟ درسته که دو پردازنده دارن ؟ و کدام برای pda بهتره ؟

به امضای حاجیت یه نیگا بنداز :cool: پردازنده omap850 دو هسته ای هست که هر کدوم یه بخش از کار رو انحام می دن (برنامه ها، شبکه) با کلاک اسمی 195MHz که به شکل غیر رسمی تا 299 تا هم اورکلاک میشه. اما شما باید ببینی از PDA چی می خوای و چه انتظاری رو باید براورده کنه. (این رو صد بار اساتید گفتن، یه دفه هم ما بگیم:)) اینتل پردازنده های خوبی میده که معمولاً شما از حدود 400MHz تا 624Mhz ای شو رو PDA ها می تونی ببینی که atuoclock هم میشه. البته مصرف و قدرتشون بیشتره. تفاوت اساسی تر رو میتونی تو لینکARM پیدا کنی. شما در خریدت حتماً باید به توان باتری و ورژن ROM و حجم اون و RAM و بلوتوث و... و موارد جانبی که مد نظرت هست توجه کنی (دوربین، فلاش، اندازه و رزولوشن صفحه نمایش،کیفیت سخت افزاری و اندازه و شکل ظاهری، وسایل همراه... و البته نظرات دیگرانی که مدتی با اون دستگاهها کار کردن) چون جدا از بحث خود پردازنده خیلی رو کیفیت کار مورد انتظار تاثیر میذارن.
اگه کاربرد معمولی و در حدتلفن، ارگنایزر، اتصال به شبکه، مالتی مدیا و برنامه های نه چندان سنگین (اکثر برنامه های در دسترس برای PDAها) هست و به اشتهای کاذب سخت افزاری-نرم افزاری دچار نیستی، یکی از همون دوتا کارت رو به راحتی راه میندازه (البته با در نظر گرفتن تفاوتها در کیبرد، دوربین، فلاش و کیفیت صدای خروجی و بحث استریو)

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عمده نیاز من استفاده از دیکشنری و نوشتن در حین سفر است.
نگرانی من در مورد XDA Orbit نداشتن صفحه کلید است چون نمی دانم کار با این جور دستگاه ها آسان است یا نه ولی فکر می کنم چون تمام بار کار روی تاچ اسکرین صفحه است استهلاکش بالا باشد. به عبارت دیگر اگر دیسپلی آسیب دید (در اثر تکرار استفاده) گوشی خلاص خواهد بود. در این حالتO2 XDA Terra (HTC Herald 100) Spec با داشتن صفحه کلید شاید مزیت داشته باشد. اما سوال من این است که اصلا آیا پروسسور O2 XDA Terra (HTC Herald 100) Specs برای ویندوز موبایل 6 به قدر کافی توان دارد یا فس فس خواهد کرد؟

در مورد صفحه کلید با توجه به کارتون حق با شماست. در ضمن سرعت تایپ هم مطرحه، بویژه در حال حرکت با کی برد خیلی راحت تر میشه کار کرد و عمر تاچ اسکرین هم بالا میره. اون پردازنده هم برای کار شما با WM6 کافیه.

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پی 990 امروز 315 بود !

بفروشیم جمین رو این وبخریم

مشتری دارم واسه جمین 500 ..

اما بدیش اینه خزه دست همه هست و بیشترم میشه با این قیمتش

اما جمین انصافا خوشگل تر و با کلاس تره ..

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
پی 990 امروز 315 بود !

مشتری دارم واسه جمین 500 ..

اما بدیش اینه خزه دست همه هست و بیشترم میشه با این قیمتش

اما جمین انصافا خوشگل تر و با کلاس تره ..

ابی جان منم مثله خودت بشدت پایه ام برم سراغ پی 990
ولی هنوزم دو دلم

یکی نیست یه راهی چاهی بهمون نشون بده !؟

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>

راستی من هنوز موندم
چرا پی 990یی که اینهمه امکانات (یه زمانی کلاسم داشت) داره
باید اینهمه افت قیمت پیدا کنه ؟
تا الان ایرادایی که ازشم شنیدم و تو فرومایه دیگه پرسیدم و فهمیدم
یکی صدایه ضعیفه شه (که برام مهم نیست چون همین ام600 رو ویبرس)
یکی هم اس ام اس زدن باهاش سخته
یکی هم مثله اینکه باگ هاش زیاده (که این یکی خیلی قابل تامل و نمیشه به این راحتی ازش گذشت)

ولی هنوز پاکارم برم تو نخ سونی اریکسون (اسمایله لاو)
و پی 990 و بگیرم (بازم اسمایله لاو)

djgholum

Registered User
لایک‌ها
1
اگر شما جای من بودید و امکانش را داشتید از این دو دستگاه کدام را می خریدید. (قیمت مهم نیست چون من در آلمان ارزانتر می خرم)
اولی ASUS P525
دومی هم O2 XDA Terraیا همون HTC Herald 100 Specs است.

بازم ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اگر شما جای من بودید و امکانش را داشتید از این دو دستگاه کدام را می خریدید. (قیمت مهم نیست چون من در آلمان ارزانتر می خرم)
اولی ASUS P525

بازم ممنون

دوست عزیز من چون تو ایرانم بدون شگ انتخابم ایسوس بود چون چیزی نداره جلوی ایسوس این HTC Herald ولی شما تو آلمان هستیدو از EDGE حتما استفاده میکنید و همین طور شاید کیبورد برا شما مهم باشه ولی در آخر خودتون مقایسه کنید از لینک زیر:)

http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id1=463&id2=669

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
پی 990 امروز 315 بود !

ابی جان منم مثله خودت بشدت پایه ام برم سراغ پی 990
ولی هنوزم دو دلم

یکی نیست یه راهی چاهی بهمون نشون بده !؟

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>

راستی من هنوز موندم
چرا پی 990یی که اینهمه امکانات (یه زمانی کلاسم داشت) داره
باید اینهمه افت قیمت پیدا کنه ؟
تا الان ایرادایی که ازشم شنیدم و تو فرومایه دیگه پرسیدم و فهمیدم
یکی صدایه ضعیفه شه (که برام مهم نیست چون همین ام600 رو ویبرس)
یکی هم اس ام اس زدن باهاش سخته
یکی هم مثله اینکه باگ هاش زیاده (که این یکی خیلی قابل تامل و نمیشه به این راحتی ازش گذشت)
جواد جان، ابی جان؛
افت قیمت وحشتناک p990/w950/m600 (به جز اینکه عادت SE ــه این تیپی قیمتارو سقط بده!!) به نظرم به خاطر اینکه که می خوان همه گیر کنن این گوشی هارو واسه توسعه نرم افزارای پلتفرم uiq3. بعد P1 و P3 رو با قیمتای دوبله سوبله می فرستن بازار
pardon_mini.gif

p990 از لحاظ مولتی مدیا چیزی کم نداره. کیفیت دوربین عالی، صفحه نمایش(2.6 اینچ) عالی،کیفیت صدای هدفون خوب، روی a2dp خیلی خوب، و کیفیت پخش ویدئوش هم عالیه (به خاطر استفاده از GPU)

ولی از لحاظ برنامه و اینا خیلی در مضیغه 'ست!!
سرعتش هم در حد S200 ــه قبل overclock ـه!
بعد اگه مثلاً هنگ کنه، پدرتون در می یاد.. reset hole نداره، باید اول کلی زور بزنید تا قاب باطری در بیاد، باطری در بیارید و دوباره بزاریدو قابـو بزارید سرجاش!!
کلاً اگه برنامه بازی (!) زیاد می کنید، و یا سرعت براتون مهمه ، احتمالاً اذیت بشید. کلاً اگه قصد خرید دارید سعی کنید گوشی یه آشنا یکی دو روز قرض بگیرید و تستش کنید.

ولی ابی جان اگه جمینت رو 500 می خرن لحظه ای درنگ نکن!!! خیلی عجیب خوب می خرن
2usv2c8.gif

اولی ASUS P525

بازم ممنون

هردوی این دستگاه ها کیفیت ساخت فوق العاده خوبی دارن. دوربین p525 اوتوفوکس هستش (مناسب برای bussiness card scanning) ، در عوض herald در فضای باز و نور مناسب عکسای بهتری می گیره.

برای هرالد WM6 موجوده، ولی برای p525 نیست و احتمالاً نمی یاد (asus یه سری دستگاه هارو اعلام کرد که p525 بینشون نبود)

همونطور که حسین عزیز گفت، اگه بخواید توی آلمان هم ازش استفاده کنید، EDGE خیلی استفاده های زیادی براتون خواهد داشت، به خصوص برای internet calling که از خصوصیات درونزای WM6 هستش (البته هنوز هیچکس نتونسته از internet calling روی EDGE استفاده کنه!!)

پرفورمنس P525 بهتر از herald ــه، با برنامه های سنگین (مثل wisbar advanced) راحت تر کنار می یاد، به علاوه اگه زیاد حوصله ی tweak کردن نداشته باشید و هرروز بخواید برنامه های مختلف بریزید (و احتمالا پاک نکنید!!) p525 مناسب تره.

herald مصرف باطریش کمتر از p525 ـه.

و در آخر هم هرالد یه کی بورد Qwerty Auto Slide فوق العاده داره، در صورتی که p525 نامپد داره.

اینم رویویو کامل Herald و P525

the decision will be yours
Just_Cuz_19.gif

djgholum

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون فرهاد جان -فرانکشتاین جان

من به ایران بر می گردم و آلمان نمی مانم. برای همین هم نظرات دوستان را خواستم چون نمی دانم در ایران اوضاع چطوره و اگر مشکلی باشه برای کدوم (p525 و herald ) نمایندگی و یا پشتیبانی هست.
بنابرین دوباره کمک. لطفا من رو بیشتر شیرفهم کنید :blush: به ویژه که پروسسور 525 قویتره اما نمی دونم ..........

بالا