• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان يه سوال داشتم من نياز به دستگاهي دارم كه بتونم باهاش فايلهام رو مثل فايلهاي آفيس و آكروبات توش ببينم و همينطور بتونم عكسهاي دوربينمو روش بريزم و از امكانات مولتي مدياش استفاده كنم و اگه دوربينم داشته باشه عاليه اگه موبايلم نباشه مهم نيست .
بنظر شما چي بگيرم خوبه.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان يه سوال داشتم من نياز به دستگاهي دارم كه بتونم باهاش فايلهام رو مثل فايلهاي آفيس و آكروبات توش ببينم و همينطور بتونم عكسهاي دوربينمو روش بريزم و از امكانات مولتي مدياش استفاده كنم و اگه دوربينم داشته باشه عاليه اگه موبايلم نباشه مهم نيست .
بنظر شما چي بگيرم خوبه.

تمام پی دی ای های موجود بازار ایران این کار ها رو می کنن. فقط باید خودتون روش برنامه نصبکنید.
در مورد دوربین اینها اصلا حساب نکنید
برای کار دیدن فایل اکروبات ، آفیس و براوز کردن مموری کارت دوربین ، بدون شک نیاز به دستگاه وی جی ای دارید ، که انتخاب هاتون رو محدود می کنه ، دل اکسیم شدیدا پیشنهاد می شه ، قیمت هم متاسفانه 500 تومان
موفق باشید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
تمام پی دی ای های موجود بازار ایران این کار ها رو می کنن. فقط باید خودتون روش برنامه نصبکنید.
در مورد دوربین اینها اصلا حساب نکنید
برای کار دیدن فایل اکروبات ، آفیس و براوز کردن مموری کارت دوربین ، بدون شک نیاز به دستگاه وی جی ای دارید ، که انتخاب هاتون رو محدود می کنه ، دل اکسیم شدیدا پیشنهاد می شه ، قیمت هم متاسفانه 500 تومان
موفق باشید

سلام به همه بچه ها:)

آقا شدیدا دلم برا همتون تنگ شده بود این QUOTE هم کردم از دانیال که یه بهانه ای باشه برا سلام علیک:) :rolleyes:

حرف دانیال 100% تائید میشه بخصوص برا برا برنامه نسبتا سنگین مثل آفیس و آکروبات و... دل خیلی مناسب راستی نمایندگی دل (زیگورت)اگر اشتباه نکنم 470 میده:)

موفق باشید:)

Andy_madadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
HTC Hermes == HTC TyTN == Qtek 9600 == i-mate JasJam == O2 XDA Trion
HTC Wizard == Qtek 9100 == i-mate K-Jam == O2 xda mini S
HTC Herald == HTC p4350 == O2 xda Terra

مدل هایی که در یک ردیف قرار دارن، دقیقاً یکی هستن!

از دوبی خرید کنید مخابرات رجیستر نمی کنه (مگه اینکه یه پارتی گردن کلفت گیر بیارید)
pda های گیگابایت هیچ کدومشون کی بورد qwerty اسلاید آت ندارن - فقط Giga G-Smart هست که numpad داره، می تونید توی ترد PDA High Tech اون وسط هاش ریویو کاملش رو ببینید (دستگاه قدیمیه، توصیه نمی شه اصلاً)

از بین مدل های بالا، herald اصلاً پیدا نمی شه.
hermes و wizard پیدا می شه.

i-mate JasJam ظاهراً به قیمت 800 الی 900 هزار می تونید تهیه کنید (رجیستر شده) . HTC TyTN رجیستر نشده هم می تونید به قیمت 700 تهیه کنید.
Qtek 9100 و i-mate k-jam هم قیمت هاشون حدود 580 هست ظاهراً (هرچند یه دوره ای به 500 هم رسید)
برای گارانتی معمولاً باید مبلغ اضافه ای پرداخت کنید

هیچ کدوم TV-out ندارن. Hermes ها همه ساخت Taiwan هستن ظاهراً. Wizard ها الان اکثراً ساخت چین هستن، ولی بهتره حساس نباشید روی این مسئله. مدل هایی که انتخاب کردید یه نقطه قوت مشترکشون اینه که برای همگی قراره به زودی سیستم عامل WM6 ریلیز بشه.

خيــــــــــــــــــــــلــــــــــــــــــــــي ممنون :rolleyes:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

آقا شدیدا دلم برا همتون تنگ شده بود این QUOTE هم کردم از دانیال که یه بهانه ای باشه برا سلام علیک:) :rolleyes:

حرف دانیال 100% تائید میشه بخصوص برا برا برنامه نسبتا سنگین مثل آفیس و آکروبات و... دل خیلی مناسب راستی نمایندگی دل (زیگورت)اگر اشتباه نکنم 470 میده:)

چاکریم قربان

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
سلام. احوال سیامک عزیز :happy:

آقا فضولی نباشه، کدوم pda رام 2گیگ داره و جی پی اس؟!
3550.gif

به هر حال، رام چیزی نیست که زیاد نگران کمبودش باشید (هرچند کمتر از 40MB accessible یه خورده اذیت می کنه)
سعی کنید یه دستگاه با RAM 128 پیدا کنید
و صد البته VGA بودن دستگاه به داشتن GPS ارجحیت داره

فرهاد خان سلام
خیلی ممنون که همیشه جواب سوالات پیش پا افتاده منو بزرگوارانه پاسخ میدید. دستگاهی که عرض کردم
Ipaq rx5910 هستش با 2 گیگ رام و gps ( البته نان فون) . نمایندگی پارت آسیا اونو داره به قیمت 590تومن (البته تو سایتش 620 تومن زده) راستشو بخواین ته دلم با این دستگاه fujitsu-siemens loox c550 هستش با مشخصاتی که قبلا گفتم. فقط از پیشیبانی نرم افزاریش زیاد مطمئن نیستم(منظورم رام اپدیتهاست)

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0

با نمایندگیهای زیگورات ، پارت آسیا ، اکسون ، فروشگاه تجارت الکترونیک تماس گرفتم . هیچ کدوم DELL رو نداشتن و گفتن به دلیل توقف تولید اون دیگه وارداتی ندارند. اونایی هم که تو بازاره ،موجودی انبارهای های گذشتست.

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
چند تا سوال:
1:
9100 بهتره یا اس200 ؟
2:
آیا 9100 هم مثل اس200 مشکل صداش اینقدر وخیمه؟
3:
کیفیت کدوم بهتره؟
4:
9100 با k-jam از نظر قیمت فرق میکنن؟ - اگه آره 9100 چنده؟
مرسی:rolleyes:

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
یادم رفت بگم که چند جا خونده بودم 9100 نسبتا ضد آب هم هست:blink: یعنی چند نفر گفته بودن که بعد از افتادن توی استخر و حوض و ... درش آوردن و خشکش کردن و دوباره روشن شده. با خودم گفتم شانسی بوده.
رفتن توی youtube سرچ زدم یکی پیدا کردم که k-jam شو انداخت توی یک لیوان بعد فقط lcd ش چندبار خاموش روشن شد(طرف با اطمینان کامل این کارو کرد. یعنی می دونست هیچیش نمی شه:eek: )!!
نظر دوستان چیه؟

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
سلام به همگی دوستان.
یک خبر خوب دیدم ، گفتم بگم همه خوشحال بشید.
"تعرفه ورود تلفن همراه بدلیل قاچاق زیاد ، از 60% به 15% رسید"
این یعنی : راحتی ورود گوشی قانونی + کاهش قیمت ها
منبع خبر : سایت فارسی BBC

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به همگی دوستان.
یک خبر خوب دیدم ، گفتم بگم همه خوشحال بشید.
"تعرفه ورود تلفن همراه بدلیل قاچاق زیاد ، از 60% به 15% رسید"
این یعنی : راحتی ورود گوشی قانونی + کاهش قیمت ها
منبع خبر : سایت فارسی BBC

سلام
کسی از مسئولین رسمی مخابرات هم این خبر رو تایید کرده یا فقط بی بی سی این خبر رو داده؟چون تا این لحظه من از منابع رسمی داخلی چیزی نشنیدم،

Hooman_911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
عصر بخیر
دوستان من قصد خرید یک PPc دارم
نظرم بین دو مدل Gigabyte
g-Smart i300
gigabyte-i300.gif

ویا مدل g-Smart i
gigabyte-g-smarti.gif

دارم بیشتر هم نظرم اولیه
مشکلی ندارن کسی باهاش کار کرده خوبه؟
مرسی

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
کسی از مسئولین رسمی مخابرات هم این خبر رو تایید کرده یا فقط بی بی سی این خبر رو داده؟چون تا این لحظه من از منابع رسمی داخلی چیزی نشنیدم،

دوباره سلام.
این BBC کارش درسته ، حرفشو باور کنید.

در ضمن اینم مثل خیلی کارهای قبلیشونه!!!
بدون فکر یه تصمیمی میگیرند ، بعد میبینند چه اشتباهی کردند ، دوباره حرفشونو پس میگیرند!

با این تعرفه زیاد ، اینقدر قاچاقش زیاد شد که دیدند ، 15% بگیرند ، بهتر از اونه که اصلا هیچی گیرشون نیاد!!!

قول میدم همین 15% هم به 10 یا 5% برسه.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوباره سلام.
این BBC کارش درسته ، حرفشو باور کنید.

در ضمن اینم مثل خیلی کارهای قبلیشونه!!!
بدون فکر یه تصمیمی میگیرند ، بعد میبینند چه اشتباهی کردند ، دوباره حرفشونو پس میگیرند!

با این تعرفه زیاد ، اینقدر قاچاقش زیاد شد که دیدند ، 15% بگیرند ، بهتر از اونه که اصلا هیچی گیرشون نیاد!!!

قول میدم همین 15% هم به 10 یا 5% برسه.

قربان، BBCPersian نوشته که ستاد مبارزه با قاچاق تازه به دولت "پیشنهاد" داده که به خاطر افزایش وحشتناک گوشی های قاچاقی، تعرفه رو از 60% به 15% کاهش بدن. من که خیلی چشم آب نمی خوره!! اینجا ایرانه؛ دزدای بزرگ و دزدای کوچیک یه خورده ای باهم چک و چونه می زنن، آخر یه 10-20 درصدی از تعرفه کم می کنن و به بهونه ی "منطقی" شدن تعرفه ی واردات، می ریزن به جون "غیر خودی" هایی که بدون برنامه اومده بودن روی کار!!
3550.gif

سلام
عصر بخیر
دوستان من قصد خرید یک PPc دارم
نظرم بین دو مدل Gigabyte
g-Smart i300
ویا مدل g-Smart i
دارم بیشتر هم نظرم اولیه
مشکلی ندارن کسی باهاش کار کرده خوبه؟
مرسی

سلام
قربان صفحات قبلی این ترد، در مورد i300 و مزایا و معایبش زیاد بحث شده؛
خوبی هاش سی پی یو قوی و wifi و GPS sirf star III و دوربین AF هست، به علاوه ی wm6.0 که گیگابایت قولشو داده به زودی ارائه بده براش؛ بدی هاش هم یکی باطری ضعیف (که می شه با تهیه یه extended battery مشکلو رفع کرد، هرچند توی ایران ممکنه چند برابر قیمت واقعی بفروشنش) ، به علاوه ی صفحه ی نمایش 2.4 اینچی(اندازه ی صفحه نمایش N73) که به عقیده ی اکثر اساتید خیلی کوچیکه برای یه PPC !!

ولی خوب، ازونجایی که شما دو تا انتخاب اصلیتون i300 و G-smart i بوده، این مورد شاید احتمالاً برای شما اهمیت چندانی نداشته باشه، و در مقایسه i300 خیلی خیلی بهتره از g-smart i ! به نظر منم انتخاب خیلی خوبیه!

موفق باشید

Hooman_911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان، BBCPersian نوشته که ستاد مبارزه با قاچاق تازه به دولت "پیشنهاد" داده که به خاطر افزایش وحشتناک گوشی های قاچاقی، تعرفه رو از 60% به 15% کاهش بدن. من که خیلی چشم آب نمی خوره!! اینجا ایرانه؛ دزدای بزرگ و دزدای کوچیک یه خورده ای باهم چک و چونه می زنن، آخر یه 10-20 درصدی از تعرفه کم می کنن و به بهونه ی "منطقی" شدن تعرفه ی واردات، می ریزن به جون "غیر خودی" هایی که بدون برنامه اومده بودن روی کار!!
3550.gif

سلام
قربان صفحات قبلی این ترد، در مورد i300 و مزایا و معایبش زیاد بحث شده؛
خوبی هاش سی پی یو قوی و wifi و GPS sirf star III و دوربین AF هست، به علاوه ی wm6.0 که گیگابایت قولشو داده به زودی ارائه بده براش؛ بدی هاش هم یکی باطری ضعیف (که می شه با تهیه یه extended battery مشکلو رفع کرد، هرچند توی ایران ممکنه چند برابر قیمت واقعی بفروشنش) ، به علاوه ی صفحه ی نمایش 2.4 اینچی(اندازه ی صفحه نمایش N73) که به عقیده ی اکثر اساتید خیلی کوچیکه برای یه PPC !!

ولی خوب، ازونجایی که شما دو تا انتخاب اصلیتون i300 و G-smart i بوده، این مورد شاید احتمالاً برای شما اهمیت چندانی نداشته باشه، و در مقایسه i300 خیلی خیلی بهتره از g-smart i ! به نظر منم انتخاب خیلی خوبیه!

موفق باشید

بسیارممنون از جوابتون خیلی جامع و کامل بود

مشخصات فنی دوتاشو میدونستم کاملا درسته ال سی دی کوچیکی داره ولی یک نکته مثبت دیگه اینه صفحه نمایش از 262 هزار رنگ ÷شتیبانی میکنه که غیر از مدل های جدید ایمیت فکر نمیکنم دستگاه دیگه تو رده PPc اینو داشته باشن

Hooman_911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد
دوستان راستی صدای i300 چجوریاست ؟؟؟

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
به طرز فجیهی تایید میشه
294.gif

djgholum

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من تازه عضو شده ام و به کمک شما احتیاج دارم. من در آلمان زندگی می کنم و تا جند ماه دیگر به ایران برمی گردم. در این جا شرکت او تو (O2) دو جور اسمارت فون (XDA) داره که نمی دونم کدام مناسب تره شاید شما بتونید کمک کنید. اولین گوشی هست XDA Orbit و دومی XDA Terra هر دو هم در اصل از محصولات تایوان هستند:

XDA Orbit:
GPS-Modul and TomTom-Software, Processor: TI OMAP 850 CPU mit 200 Mhz,WindowsMobile 5.0
این هم آدرس برای دیدن فقط متاسفانه آلمانی نوشته:
http://shop2.o2online.de/nw/produkt...ion_change_tab=action_change_tab&shopMobTab=d

این بدون صفحه کلید است و تاچ اسکرین دارد. همچنین رادیو و رهیاب (Navigation) دارد

XDA Terra
Processor: TI OMAP 850 mit 200 Mhz, WindowsMobile 6.0
این هم آدرس برای دیدن فقط متاسفانه آلمانی نوشته:
http://shop2.o2online.de/nw/produkt...ion_change_tab=action_change_tab&shopMobTab=d
این با صفحه کلید کشویی است و تاچ اسکرین هم دارد. رادیو و رهیاب (Navigation) ندارد

پروسسورهای هردو هم یکی است. در این مورد قیمت هم برابر است.
حالا من کدام را برای استفاده در ایران بخرم بهتر است.

ممنون از همه

Hooman_911

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد
دوستان راستی صدای i300 چجوریاست ؟؟؟

سلام
دوستان مسئله ایی که ذهن منو مشعول کرده اینه که دستگاه I300 طبق گفته gsm صدای با 192channels داره ولی دوستان میگن اس÷یکرش مونو هست و کیفیتش خوب نیست
اما دستگاهی مثل HTC TyTN که به گفته دوستان صداش خیلی عالیه طبق گفته Gsm صدای با کیفیت 40channels داره
در مورد این مسئله واسه من توضیح بدین من هفته دیگه میخوام خرید کنم قبلا هم Imate jam داشتم
چون ال سی دی 262k گیگا i300 ( بقیه PPC ها 65k هستن ) و همینطور Cpu Intel XScale PXA272, 520MHz و دوربین 2مگا af منو وسوسه کرده (ایا مورد بهتری ÷یدا میشه)؟؟؟؟؟
650 هم بودجه خریدم هست
مرسی

بالا