• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
وای ی.. دانیال برگشته... هوراااا
bannana_guitar.gif

the game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیر جان دستگاه ایشون فکر می کنم فقط تاچ اسکرینش مشکل داره
2lwnd75.gif

به نظرم اکسون مورد اعتماده، تماس بگیرید هزینه ش رو بپرسید، نباید از 60-70 تومن بیشتر بشه...

کملا اقا فرهاد درست میگه فقط تاچ اسکرینم خراب شده در ضمن من توی ebey سرچ کردم تاچ اسکرینشو جدا میفروشن قیمتش 29 دولار بود اما من یه بار رفتم علایدین می گفتن مونیتو و تاچ اسکرینش با همه میدونم می خوان پول زیادی بگیرن
حلا اون تعمیر کاری که میگه ماهره کجاس اگه میشه یه ادرس بدین ممنون
راستی من فک نمیکنم تعویض تاچش کاره سختی باشه اخه من یه خورده از ینا سرم میشه ینی میشه خودم بتونم کاریش کنم

the game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان من میخوام گوشیمو عوض کنم اما نمیدونم با چی
من خودم s200دارم می خوام با یکی عوزش کنم که کیبورد داشته باشه مونیتورش هم از ماله خودم بزرگتر باشه سرعتش هم از 400کمتر نباشه دوربینش هم از 1.3 کمتر نباشه اخه دوربین خودم 2هستش خیلی هم کیفیتش نسبت به دوربینهای دیگه خیلی الیه
من خودم فقط jus jarرو سوراغ دارم بنظر شما گوشی هست با این امکانات که قیمت تو مایهای jusjarباشه اخه من می خوام یه دونه دست دوم بخرم

کسی جواب این پستمو نداد یعنی jusjar بهترین انتخابه

Nareng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام. من میخواستم یه i-mate بخرم تازه. هدفمم برنامه نویسی واسه موبایل تحت ویندوزه. هزینش زیاد برام مهم نیست . اما ترجیح میدم Windows mobile 6 رو ساپورت کنه. خودم با تحقیق کمی که تو نت کردم گزینه های Ultimate فکر کنم مناسبه برام. اما میخوام بدونم شما بهم چی پیشنهاد می کنید؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام. من میخواستم یه i-mate بخرم تازه. هدفمم برنامه نویسی واسه موبایل تحت ویندوزه. هزینش زیاد برام مهم نیست . اما ترجیح میدم Windows mobile 6 رو ساپورت کنه. خودم با تحقیق کمی که تو نت کردم گزینه های Ultimate فکر کنم مناسبه برام. اما میخوام بدونم شما بهم چی پیشنهاد می کنید؟

ultimate ها خیلی اسمی هستن گویا:rolleyes:
اما فکر نمیکنم به این زودیا تو ایران گیر بیارین:happy:

Nareng

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ultimate ها خیلی اسمی هستن گویا:rolleyes:
اما فکر نمیکنم به این زودیا تو ایران گیر بیارین:happy:

خوب شما چی پیشنهاد می کنید پس؟

راستی یه سئوال دیگه. تو این سری های قبلی مثلا مثل JasJar اینا، میشه Windows Mobile 6 نصب کرد؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
خوب شما چی پیشنهاد می کنید پس؟

راستی یه سئوال دیگه. تو این سری های قبلی مثلا مثل JasJar اینا، میشه Windows Mobile 6 نصب کرد؟

بستگی به استفادتون داره, دوربین , کیبورد, سرعت,....و صدالبته بودجه:happy: گرچه گویا ppc های خوب الان اونجا قیمتاشون خیلی گرونه
رو Jasjar هم میشه WM6.0 ریخت

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان و عزیزان:
با اجازه همه دوستان و اساتید بالاخره ما هم اولین ppc زندگیمونو خریدیم!خلاصه با همه بالا پایین کردنا و وضع بازار موجود یه دو روزه که imate JASJAM گرفتم.ولی همین روز دوم بد جور خوردتو ذوقم چون روز دوم با ارتفاع کم از دست یکی از دوستام افتاد(البته ارتفاع کم تقریبا 10 سانتیمتری و روی پاش افتاد یعنی ضربه با شدت کم)و بعدش یک دونه PIXEL سوخته(شاید هم پیکسل از کار افتاده؟؟؟)روش افتاد ,نمیدونید چه عذابی گرفتم,لطفا کمکم کنید:( البته گارانتی پارت اسیا گرفتم ولی به نظرم LCD گارانتی نیست,شنیدم یه برنامه هایی هست که پیکسل سوخته ها رو دوباره فعال می کنه,اگه هست لطفا معرفی کنین ,دارم میمیرم!!!

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام به همه دوستان و عزیزان:
با اجازه همه دوستان و اساتید بالاخره ما هم اولین ppc زندگیمونو خریدیم!خلاصه با همه بالا پایین کردنا و وضع بازار موجود یه دو روزه که imate JASJAM گرفتم.ولی همین روز دوم بد جور خوردتو ذوقم چون روز دوم با ارتفاع کم از دست یکی از دوستام افتاد(البته ارتفاع کم تقریبا 10 سانتیمتری و روی پاش افتاد یعنی ضربه با شدت کم)و بعدش یک دونه PIXEL سوخته(شاید هم پیکسل از کار افتاده؟؟؟)روش افتاد ,نمیدونید چه عذابی گرفتم,لطفا کمکم کنید:( البته گارانتی پارت اسیا گرفتم ولی به نظرم LCD گارانتی نیست,شنیدم یه برنامه هایی هست که پیکسل سوخته ها رو دوباره فعال می کنه,اگه هست لطفا معرفی کنین ,دارم میمیرم!!!

سلام
قبل از هر چیزی مبارک باشه
شیرینیش یادت نره دوست عزیز
بعد هم اینکه رک بهت بگم (اصلا قصد ندارم برات تعیین تکلیف کنم یا بگم چی کار کنی یا نکی) ، اصلا با هیچ کس تعارف نداشته باش.
دستگاه گرون و خوبی خریدی
مطمئنا خیلی ها هم هستند که کار کردن با این دستگاه رو بلد نیستند. ... و به اندازه ای که تو دلت برای دستگاهت می سوزه اونها دلشون نمی سوزه ... بنابراین اگر یه موقع هم از دستشون بیوفته یه عذر خواهی ازت می کنند و ....
بنابراین به عنوان یه جمله خبری : مال خودته فقط هم خودت ازش استفاده کن ... اگر هم کسی مشتاق به دیدنش بود بگو هر چیز جالبی که می تونه تو این دستگاه باشه رو خودم بهت نشون می دم تا هم سریع تر و هم راحت تر همه چیزاش رو ببینی ...
متاسفانه LCD تاچ اسکرین این گوشی ها به قدری حساسه که نگو و نپرس و خیلی ها هم متاسفانه متاسفانه عشقشون اینه که هی با یه سیخی با LCD ش ور برن
در کل این نظر من بود .... بی تعارف بگم : خودم هم این کار رو می کردم
ایشالا که LCD دستگاه شما هم به زودی درست بشه و مشکل خاصی نداشته باشه...
موفق و پیروز باشید

mahmoudnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز من بدوا برای گرفتن فکس یه 9500 خریدم که خیلی هنگ می کرد بعد یه فروشنده تو علائدین آی میت جم به اسم اینکه فکس میگره داد که البته نگرفت و بعد مجددا رفتم سراغ 9300 که اونهم برای گرفتن فکس خوب بود ولی خیلی هنگ می کرد و نهایتا یه فروشنده صادق ! دیگه ای میت جس جار رو به شرط فکس داد که این گوشی هم اصلا فکس نمی گرفت با این اوصاف آیا هیچ دستگاهی سراغ دارید که فکس بگیره و اینترنت رو هم به طریق بیسیم و یا هر روش دیگه بشه روش فعال کرد ؟
قیمتش اصلا مهم نیست .
دوربین هم مهم نیست .
جی پی اس هم رو ماشینم هست .
ولی هر چی امکاناتش بیشتر باشه استقبال می کنم به طور مثال اگر تی وی تیونر داشته باشه خیلی عالیه ولی اولویت با فکس و اینترنت است حالا با هر طریقی . ممنون از کمکتون
الان هم ان 93 دارم هم پی 990 ای و ...:blink:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من چند وقت پیش یه مقدار تحقیق کردم در این مورد, ظاهراً برنامه ای واسه فکس واسه WM5 وجود نداره...

ولی اینجا توضیح داده که چطوری می شه با استفاده از یه Hermes (جسجم) و سرویس دیتاکال (CSD) و یه لپ تاپ ، فکس فرستاد... نمی دونم دریافت هم می شه کرد یا نه.

البته یادمه قدیم هم یکی از دوستان شدید دنبال یه پاکت پی سی با قابلیت فکس می گشت، خود شما بودین؟!
34.gif
اگه همینطور باشه ظاهراً برای شما فکس هارو از دفترتون می فرستادن، می تونید به جای فکس، از منشیتون بخواید که فکسی که می یاد رو اسکن کنه (یا حتی عکس بگیره از صفحه!!) و به صورت MMS برای شما بفرسته... یا بهتر، اسکن کنه و به شما E-mail شون کنه...

به جز این کارا، یه راهم اینه که با ایرانسل فکس رو روی شماره ی خودتون دریافت کنید و بعد انتقالش بدید روی یه خط دیگه... ولی خوب برای دیدن فکس آخر به یه خط تلفن ثابت و یه pc/laptop احتیاج پیدا می کنید
127fs3556139.gif

به نظرم بهترین کار همون استفاده از ایمیل یا mms ــه!

ادیت:: ظاهراً بعضی دستگاه های wm2003/wm2003se قابلیت ارسال و دریافت مستقیم فکس رو دارن. منبع

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان و یاران گرامی
من p990 داشتم و فروختمش.
حالا میخام یک pocket pc بخرم تا احتیاجات منو هموار کنه :

1 - ساده نباشه ، وتا میتونه پیچیده باشه (چون تخصص من کامپیوتره ، با گوشیهای معمولی نمیتونم کار کنم) به نظرم بهتره Pocket Pc باشه:cool:

2 - صدای بلند برام خیلی مهمه (اسپیکر قوی مثل w900 یا N73):wacko:

3 - خوب ، قاعدتا همه PDAها تاچ اسکرین هستند ، که منهم میخام تاچ اسکرین باشه:blink:

4 - دوربین برام مهم نیست !! تازه نداشته باشه بهتره (حیف که M600 صداش ضعیفه!!) ، ولی اگه Pocket pc معرفی کردید که دوربین داشت ، بهترین دوربین روش باشه !!! به قول معروف : یا همه یا هیچ:happy:

5 - هزینه اش زیر 850 ، 900 هزار تومان باشه:wacko:

6 - من چون تو کار محصولات فرهنگی !!!! (DVD) هم هستم ، تلفن خورم زیاده ، پس خواهشن تا 20 نفر یه هو زنگ میزنند ، HANG نکنه.:happy:

7 - شخصی به من asus 525 و 535 را پیشنهاد کرد ، نظر شما چیه؟;)

بی نهایت از همکاری و لطف شما ممنونم .
با تقدیم ارادت - شهرام دوستی

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
قبل از هر چیزی مبارک باشه
شیرینیش یادت نره دوست عزیز
بعد هم اینکه رک بهت بگم (اصلا قصد ندارم برات تعیین تکلیف کنم یا بگم چی کار کنی یا نکی) ، اصلا با هیچ کس تعارف نداشته باش.
دستگاه گرون و خوبی خریدی
مطمئنا خیلی ها هم هستند که کار کردن با این دستگاه رو بلد نیستند. ... و به اندازه ای که تو دلت برای دستگاهت می سوزه اونها دلشون نمی سوزه ... بنابراین اگر یه موقع هم از دستشون بیوفته یه عذر خواهی ازت می کنند و ....
بنابراین به عنوان یه جمله خبری : مال خودته فقط هم خودت ازش استفاده کن ... اگر هم کسی مشتاق به دیدنش بود بگو هر چیز جالبی که می تونه تو این دستگاه باشه رو خودم بهت نشون می دم تا هم سریع تر و هم راحت تر همه چیزاش رو ببینی ...
متاسفانه LCD تاچ اسکرین این گوشی ها به قدری حساسه که نگو و نپرس و خیلی ها هم متاسفانه متاسفانه عشقشون اینه که هی با یه سیخی با LCD ش ور برن
در کل این نظر من بود .... بی تعارف بگم : خودم هم این کار رو می کردم
ایشالا که LCD دستگاه شما هم به زودی درست بشه و مشکل خاصی نداشته باشه...
موفق و پیروز باشید
ممنمو دوست عزیز ز دل گرمیت,واقعا که وقتی کسی مشکل ادم بفهمه واقعا کمتر عذاب می کشه,به نظر شما برنامه ای هست واسه management پیکسل سوخته ها؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان و یاران گرامی
من p990 داشتم و فروختمش.
حالا میخام یک pocket pc بخرم تا احتیاجات منو هموار کنه :

1 - ساده نباشه ، وتا میتونه پیچیده باشه (چون تخصص من کامپیوتره ، با گوشیهای معمولی نمیتونم کار کنم) به نظرم بهتره Pocket Pc باشه:cool:

2 - صدای بلند برام خیلی مهمه (اسپیکر قوی مثل w900 یا N73):wacko:

3 - خوب ، قاعدتا همه PDAها تاچ اسکرین هستند ، که منهم میخام تاچ اسکرین باشه:blink:

4 - دوربین برام مهم نیست !! تازه نداشته باشه بهتره (حیف که M600 صداش ضعیفه!!) ، ولی اگه Pocket pc معرفی کردید که دوربین داشت ، بهترین دوربین روش باشه !!! به قول معروف : یا همه یا هیچ:happy:

5 - هزینه اش زیر 850 ، 900 هزار تومان باشه:wacko:

6 - من چون تو کار محصولات فرهنگی !!!! (DVD) هم هستم ، تلفن خورم زیاده ، پس خواهشن تا 20 نفر یه هو زنگ میزنند ، HANG نکنه.:happy:

7 - شخصی به من asus 525 و 535 را پیشنهاد کرد ، نظر شما چیه؟;)

بی نهایت از همکاری و لطف شما ممنونم .
با تقدیم ارادت - شهرام دوستی
پیشنهاد عالی هست هر دوش ، 525 توی ایران هست ولی رجیستر نیست ،بنابراین بهتره که فکر کنید می تونید ایرانسل داشته باشید یا نه
در غیر اینصورت بنده پیشنهادم برای شما اتم هست ، در ضمن ، فکر کنم اتم هایی که قبل از این قضیه محدودیت واردات ، وارد شده اند ، دارن ته می کشن پس بهتره که خیلی سریع اقدام کنید چون
اسپیکر اتم 3دی هست.
قیمت ش معقوله (600)
اگر رام ش رو از طریقه سایت ش آپگرید کنید ( البته اینهایی که رمضانی می فروشه آخرین رام روشه) مشکل تلفنی هم نداره ، من تضمین می کنم بهتر از ام600 آنتن می ده
دوربین ش 2 هست ولی اوتوفوکوس نیست :blink:
موفق باشید

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
پیشنهاد عالی هست هر دوش ، 525 توی ایران هست ولی رجیستر نیست ،بنابراین بهتره که فکر کنید می تونید ایرانسل داشته باشید یا نه
در غیر اینصورت بنده پیشنهادم برای شما اتم هست ، در ضمن ، فکر کنم اتم هایی که قبل از این قضیه محدودیت واردات ، وارد شده اند ، دارن ته می کشن پس بهتره که خیلی سریع اقدام کنید چون
اسپیکر اتم 3دی هست.
قیمت ش معقوله (600)
اگر رام ش رو از طریقه سایت ش آپگرید کنید ( البته اینهایی که رمضانی می فروشه آخرین رام روشه) مشکل تلفنی هم نداره ، من تضمین می کنم بهتر از ام600 آنتن می ده
دوربین ش 2 هست ولی اوتوفوکوس نیست :blink:
موفق باشید

سلام.
آقا شما شاهکار هستید.
من یه مدتی تو بخش گوشی سوال میپرسیدم ، مدیرها که چه عرض کنم (!!!) ، فقط رفقا جواب میدادند.

درود به شما ، به قانون شما و توجه شما ، این برای من که مدیر اینقدر سریع و خوب جواب میده ، یک دنیا می ارزه.
پس بخاطر خوبی این بخش هم که شده ، PDA میخرم.

ایرانسل نمتونم داشته باشم ، چون مشتریام این خط فعلیمو میشناسند

حالا اتم ok قبوله ....

ولی چه مدلی؟ (xda atom life) خوبه؟
رمضانی (البته تلفنی پرسیدم) گفت الان چیزی (PDA) نداره!!!!

از کجا بگیرم؟

خواهشن هدایت به راه راست منو کماکان ادامه بدید:lol: :cool:

ارادتمند ، دوستی

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
ممنمو دوست عزیز ز دل گرمیت,واقعا که وقتی کسی مشکل ادم بفهمه واقعا کمتر عذاب می کشه,به نظر شما برنامه ای هست واسه management پیکسل سوخته ها؟

خواهش می شه ... من برا این کار برنامه خاصی سراغ ندارم و اگر مشکلت سخت افزاری باشه بعید می دونم با نرم افزار حل بشه ... در درجه اول بهتون پیشنهاد می کنم یه بکاپ از دیتا هاتون بگیرین و بعد هم یه Hard Reset
امیدوارم مشکلتون حل بشه ...
می تونی از راهنمایی های بقیه بچه هاهم استفاده کنی ..
موفق باشید

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من ميخواستم يه ppc بگيرم
تو مايه هاي پول خودم everex رو ديدم فكر كنم مدل e900 بود البته يه مدل etenm600 هم ديدم كه دست دوم بود ولي كار نكرده بود ميداد 450 بنظر شما خوبه اين مدلا و چيز زيادي دربارش نمي دونم خوشحال ميشم كمكم كنيد.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام.
آقا شما شاهکار هستید.
من یه مدتی تو بخش گوشی سوال میپرسیدم ، مدیرها که چه عرض کنم (!!!) ، فقط رفقا جواب میدادند.

درود به شما ، به قانون شما و توجه شما ، این برای من که مدیر اینقدر سریع و خوب جواب میده ، یک دنیا می ارزه.
پس بخاطر خوبی این بخش هم که شده ، PDA میخرم.

ایرانسل نمتونم داشته باشم ، چون مشتریام این خط فعلیمو میشناسند

حالا اتم ok قبوله ....

ولی چه مدلی؟ (xda atom life) خوبه؟
رمضانی (البته تلفنی پرسیدم) گفت الان چیزی (PDA) نداره!!!!

از کجا بگیرم؟

خواهشن هدایت به راه راست منو کماکان ادامه بدید:lol: :cool:

ارادتمند ، دوستی

جناب دوستی شما لطف دارید ، بنده فقط اولین کسی بوده ام که به پست شما برخوردم ، وگرنه اگر پست های آخرین اینجا را نگاه کنید ، متوجه می شوید که من یکی از کم کار ترین ها بوده ام.

در مورد سئوالات شما ، اول از هرچیز پیشنهاد می کنم تردی را که با زحمات فراوان بچه ها جمع آوری شده را مطالعه کنید ، در امضای من هست به نام راهنمای جامع پی دی ای. این ترد فقط مطالب آموزشی نیست ، به شکل غیر مستقیم به شما دیدی می ده که از یک پی دی ای می توان چه چیز انتظار داشت.
شاید اگر آن ترد را مفید دیدید ، موافقت خود را برای ترجمه یک پست بلند بالا از سایت aximsite که من در آنجا لینک داده ام ، برای استفاده کابران آینده اعلام کنید:happy:

در مورد اینکه چه مدلی بگیرید ، اول باید عرض کنم که مدلی که من مد نظرم بود همان atom هست.بهتره که در سایتpdadb.net اطلاعات کاملتری از پی دی ای ها به دست بیاورید ، ولی با قیمتی که گفتم ، تنها و تنها اتم معمولی را می توانید بگیرید ، گرچه باید اعتراف کنم یکی از با ثبات ترین پی دی ای هایی بوده که من دیده ام.
در مورد رمضانی شما مطمئن هستید؟ یعنی اتم هاش ته کشید؟ ببینید شما تشریف ببرید حضوری بگویید که پسرخاله من ( دانیال) هستید و من شمارا فرستاده ام که یک اتم سیاه خوشگل رجیستر شده بخرید;)
البته باز هم پیشنهاد می کنم که اول ترد راهنما را بخوانید که انتخاب صحیح تری داشته باشید. افراد انگشت شماری بوده اند که از خرید پی دی ای به کل پشیمان شده اند ، دلیل اصلی ش به نظر من ، انتظار غلط از این دستگاه بوده است.

یک مطلب دیگر هم بگویم ، من آینده بازار پی دی ای در ایران را بسیار وخیم می بینم، امیدوارم پیش بینی ام غلط از آ ب در بیاید ، ولی فکر می کنم که به محض ته کشیدن دستگاه هایی که قبلا وارد شده بود ، انواع و اقسام جنس بنجل بازار ایران را پر می کنه ، مثلا انواع دستگاه های Low end به دلیل ارزانی ، وارد خواهند شد وبا قیمت نجومی به کاربران غیر حرفه ای ، که صرفا به چسب قیمت توجه دارن قالب می شه.
من خودم را برای خرید در 3ماهه دوم تابستان آماده می کنم ، اما نیم نگاهی هم به استفاده از وی3 برادرم به عنوان موبایل دارم :wacko:
امیدوارم تخمین ام غلط باشه. ولی اگر نباشه ، شاید اصلا کار غلطی نباشه که هر کس هر چیز می خواهد بخره ، همین الان دست به کار شه ، شخصا اتم رو به همه گروه های سنی پیشنهاد می کنم.
موفق باشید

بالا