• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
من به شخصه از شکل واندازه آ200 اصلا خوشم نمیاد ... پس اصلا تو گزینه هام نیست ...
( آ200 فقط از لحاظ سرعت بهتره؟ جمین مشکل خاصی غیر سرعت نداره؟ )

و من همچنان به دنبال آدرس اکسون و اینکه 30 تومن برا گارانتیش ارزش داره یا نه هستم ...

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
دوستان عزیز من از اول تا صفحه 50 خوندم ولی دیگه نفسم برید .:wacko:
میخواستم کمکم کنید در سه مورد .
من S200 رو انتخاب کردم ولی میخوام بدونم :
1- توی پک (جعبه ) چی میدن ؟ چیا داره ؟
2- چه جوری میشه LCD دستگاه رو از لحاظ سالم بودن تست کرد .
3- به چه چیزایی باید در موقع خرید این دستگاه دقت کرد .

ممنونم:)

1. این عکس رو کلیک کن ببین چیا داخلش هست

2.اول به قول حسین جون وقتی که دستگاه رو روشن میکنی ببین پیکسل سوخته چشمات رو نشون نمیکنه ;) و بعد اگه طرف نفهمید سریع ویندوزش رو نصب کن برو توی قسمت نوشتاریش note و راست به چپ سریع از پایین صفحه تا بالای اون رو سیاه کن اگه ال سی دی گوشی ضربه خورده باشه اون خط های راستی که شما میکشیدید شکم میندازه. خودتون متوجه میشوید

3.به این پست که ضمیمه کردم برید همه چیز اونجا نوشته شده

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من به شخصه از شکل واندازه آ200 اصلا خوشم نمیاد ... پس اصلا تو گزینه هام نیست ...
( آ200 فقط از لحاظ سرعت بهتره؟ جمین مشکل خاصی غیر سرعت نداره؟ )

و من همچنان به دنبال آدرس اکسون و اینکه 30 تومن برا گارانتیش ارزش داره یا نه هستم ...

ببین سر شبی آدمو چه جور مجبور میکنی که بکرد دنبال یه آدرس:blush:

ونک-میدان شیخ بهایی-برج صدف-واحد 77

تلفن:88043564-88062758

در مورد سوالتم دوست عزیز من موافق باشما هستم که آ200 اصلا تو دل برو نیست ولی جمین رو خیالتون جم که حتما باید یه روز بازرش (وسیله ای مربوط به صدا) رو عوض کنید بدون شگ-همین طور قید کارهای سنگین رو بزنید :blink: و....

در کل حتما پیشنهاد میدم که جمین رو با گارانتی بخرید چون حتما حتما نیاز بهش پیدا میکنید;)

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
ممنون از جواب های خوب و سریع شما دوستان عزیز ....

راستی دوست عزیزم imate_pda2k می تونم بپرسم اون عکس بزرگ ، کامل و قشنگ جمین و محتویات جعبه اون را ازکجا پیدا کردید ؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
به این عکس نگاه کن یه جمین با LCD خرابه
ببین خط هایی که از بالا به پایین کشیده شده چجوری وسطش خالی شده ... یعنی اونجا ها LCD عملکردش تعطیله ...
نمایندگی اکسون یه مغزه داره تو پایتخت طبقه همکف .... وارد شدی دست راست ...

attachment.php

فایل های ضمیمه

• Screen001.jpg
    Screen001.jpg
    82.2 KB · نمایش ها: 296

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
ممنون از جواب های خوب و سریع شما دوستان عزیز ....
راستی دوست عزیزم imate_pda2k می تونم بپرسم اون عکس بزرگ ، کامل و قشنگ جمین و محتویات جعبه اون را ازکجا پیدا کردید ؟

به قول فرهاد جان سایه گوگل از سرمون کم نشه

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اکسون رو الان یادم نیست آدرس دقیقش ولی تو ونک هست:blush:

جمین یا اس 200 رو به کسی من یکی پیشنهاد نمیدم :hmm: حیف این پول هست که جمین بخره آدم و آ200 نگیره:blush:

ایسوس اون طرف آب هم مشگل داره از نظر پشتیبانی شاهد من همین علیرضا که الان تو یکی از دهاتهای کانادا هست:lol: :happy:
ایرانشو دیگه خودت حساب کن:happy:

خیلی لطف داری حسین جون میگفتی یه راست زیر پلی جایی هستم دیگه:lol: :D
البته به جز مشکل باتریش ( که کاملا شانسیه که درست از اب دربیاد) مشکل دیگه نداره:blink:
کدوم مشکلاشو میگی حسین جان؟!

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی عالیه به نظرم واسه non-phone ppc ها:cool:
اگه یه دونه GPS هم میداشت که دیگه اذیت میشد:blink: :blink: :D

علیرضا خان مدل N560 تمام مشخصات C550 رو داره بعلاوه GPS . متاسفانه تو نمایندگی موجود نیست

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خیلی لطف داری حسین جون میگفتی یه راست زیر پلی جایی هستم دیگه:lol: :D
البته به جز مشکل باتریش ( که کاملا شانسیه که درست از اب دربیاد) مشکل دیگه نداره:blink:
کدوم مشکلاشو میگی حسین جان؟!

من کوچیکتم علی جون:) :rolleyes:

تو مگه نبودی مشگل زبان داشتی با رام و به ایسوس میل زدی گفتن اونجا نمایندگی نداریم؟؟؟؟:blink:

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10

تو مگه نبودی مشگل زبان داشتی با رام و به ایسوس میل زدی گفتن اونجا نمایندگی نداریم؟؟؟؟:blink:
سلام بچه ها!
یکی از دوستان من میخود PDA بگیره... تا 1 تومن هم پول داره!
QWERTY KEYBOARD براش زیاد مهم نیست.. بیشتر صدا و قدرت!
خودش O2 Atom Exec رو پسندیده! حالا نظر شما چیه؟
O2 Atom life اومده؟ فکر کنم قیمتش از 1 تومن هم بیشتر باشه! یا O2 Flame
سوال دیگه اینکه به نظر شما بهتر نیست صبر کنه تا گوشی های با WM6 بیان؟ آیا صبر برای این موضوع ارزش داره؟
ممنونم :D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام بچه ها!
سوال دیگه اینکه به نظر شما بهتر نیست صبر کنه تا گوشی های با WM6 بیان؟ آیا صبر برای این موضوع ارزش داره؟

سلام
بعید می دونم تو ایران بتونید گیر بیارید،هیچ کدوم نوش تو ایران نیست،اتم لایف و فلیم تو استرالیا به بازار اومده،لایف حدودای 900 دلار دیدم(اگر اشتباه نکنم)اما فلیم به قیمت خیلی ناچیز فقط 1320 دلار:blink: به فروش می رسه،
بدک نیست تو این آشفته بازار صبر کنه،اما هیچ کس نمی دونه اوضاع تا کی می خواد ادامه داشته باشه،شاید تا یکی دو سال آینده،شایدم تا چند ماه آینده،این بستگی به دیدگاه خودش داره،من معتقدم عمر ما داره می گذره،پس از لحظه ها به بهترین نحو باید استفاده کرد،
موفق باشید.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

نه حاجی من با زبونش چه مشکلی داشتم؟!
جدیدا که ROM عربی هم دادن بیرون واسه P525;)

پ.س.:الان چک کردم دیدم ROM به زبان یهودی هم دادن واسه P525!!!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام بچه ها!

دوست عزیز انتخابهای خوبی کردید به شرطی که گیرتون بیاد اتم اگزگ رو اگشو باید خواب دید:blush: ولی اتم لایف رو اگر مشگل ریجسترشو حل کنیم میتونیم به کمک یکی از دوستان به قیمت باور نکردنی 800 اینجا بیاریم البته الان ریجستر نشدشو بخواین میتونم 700 براتون بیارم:)

کلا من باصبر موافقم ولی تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:blush:

the game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به این عکس نگاه کن یه جمین با LCD خرابه
ببین خط هایی که از بالا به پایین کشیده شده چجوری وسطش خالی شده ... یعنی اونجا ها LCD عملکردش تعطیله ...
نمایندگی اکسون یه مغزه داره تو پایتخت طبقه همکف .... وارد شدی دست راست ...

attachment.php

سلام به همگی من هم یه دوست دارم lcdاینتور شده ینی هیچ کاریش نمیشه کرد اگه بخواد تعمیر کنه باید کجا ببره تعمیر کار خوب کجا گیر میاد

the game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان من میخوام گوشیمو عوض کنم اما نمیدونم با چی
من خودم s200دارم می خوام با یکی عوزش کنم که کیبورد داشته باشه مونیتورش هم از ماله خودم بزرگتر باشه سرعتش هم از 400کمتر نباشه دوربینش هم از 1.3 کمتر نباشه اخه دوربین خودم 2هستش خیلی هم کیفیتش نسبت به دوربینهای دیگه خیلی الیه
من خودم فقط jus jarرو سوراغ دارم بنظر شما گوشی هست با این امکانات که قیمت تو مایهای jusjarباشه اخه من می خوام یه دونه دست دوم بخرم

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام به همگی من هم یه دوست دارم lcdاینتور شده ینی هیچ کاریش نمیشه کرد اگه بخواد تعمیر کنه باید کجا ببره تعمیر کار خوب کجا گیر میاد

دوست عزیز
اون موقع که دستگاه من (جمین) اینطوری شده بود تنها نمایندگی نزدیک و مجاز آیمیت تو دبی بود که فرستادم اونجا برام عوض کردند و برگردوندم .... حدود 150000 تا برام اب خورد (یک سال پیش)
الان نمی دونم اصلا اینجا نمایندگی مجاز داره یا نه
ولی دست نمایندگی غیر مجاز نده چون بلد نیستند می زنند بقیه قطعات رو هم خراب می کنند...
فقط نمایندگی مجاز... البته این نظر منه ممکنه دوستان و اساتید نظر دیگه ای داشته باشند....
موفق باشید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
امیر جان دستگاه ایشون فکر می کنم فقط تاچ اسکرینش مشکل داره
2lwnd75.gif

به نظرم اکسون مورد اعتماده، تماس بگیرید هزینه ش رو بپرسید، نباید از 60-70 تومن بیشتر بشه...

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
امیر جان دستگاه ایشون فکر می کنم فقط تاچ اسکرینش مشکل داره
2lwnd75.gif

به نظرم اکسون مورد اعتماده، تماس بگیرید هزینه ش رو بپرسید، نباید از 60-70 تومن بیشتر بشه...

اخه فرهاد من دلیل دارم می گم
من در مورد اکسون چیزی نمی دونم ایا واقعا نماینده ایمیت یا کلا پاکت پی سی هست یا نه ... چقدر تعمیر کار هاش واردند ....
به عنوان مثال مورد خودم رو بگم که وقتی برا تعمیر LCD فرستادمش دبی برگشت حتی مشخص نبود دستگاه باز شده (تکیه بر روی جای پیچ های پشت دستگاه) ... ولی یه بار که جک هندزفریش مشکل دار شده بود داده بودم دست تجارت الکترونیک پایتخت که درستش کنه (با توجه به ادعایی که کرده بود که قبلا هم مورد مشابهش رو داشت و تعمیر کرده بود) انچنان زدن دستگاه رو خراب کردند که زدند جک هندزفریشو شکوندند ... بعد هم گفتند درست نمی شه به همین راحتی و وقتی می خواستم گوشی رو بفروشم همه فهمیده بودند گوشی باز شده .... از روی پیچ های پشت قابش ....
واسه اینه که میگم دست متخصص یا همون نمایندگی اصلیش بدین ...

مگر اینکه طرف ضمانت کنه مطلقا مورد دیگه ای براش پیش نمی اد که من بعید می دونم تو ایران کسی از این جور ضمانت ها بده ...
به هر حال موفق و پیروز باشید.

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
دوستان ممنونم از جوابتون! :)
FrankStein امیدی به حل شدن مشکل رجیستر هست؟ :) تا کی صبر کنیم، مشخص میشه؟ :)
قیمتش که عالیه واقعا
راستی میشه رو اینا بالاخره WM6 ریخت یا نه؟ آخه WM5 اون طور که من شنیدم از 262144 تا رنگ پشتیبانی نمی کنه، و عملا این مزیت عالی، بلااستفاده میمونه!
راستی، PPC های رجیستر نشده رو هم میشه مثل موبایل دستکاری کرد تا با مخابرات کار کنه؟ و اینکه من شنیدم خبرهایی هست که Irancell هم میخواد تسلیم مخابرات در این زمینه بشه! درسته؟

(شما O2 Flame هم میتونین بیارین؟)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اخه فرهاد من دلیل دارم می گم
من در مورد اکسون چیزی نمی دونم ایا واقعا نماینده ایمیت یا کلا پاکت پی سی هست یا نه ... چقدر تعمیر کار هاش واردند ....
به عنوان مثال مورد خودم رو بگم که وقتی برا تعمیر LCD فرستادمش دبی برگشت حتی مشخص نبود دستگاه باز شده (تکیه بر روی جای پیچ های پشت دستگاه) ... ولی یه بار که جک هندزفریش مشکل دار شده بود داده بودم دست تجارت الکترونیک پایتخت که درستش کنه (با توجه به ادعایی که کرده بود که قبلا هم مورد مشابهش رو داشت و تعمیر کرده بود) انچنان زدن دستگاه رو خراب کردند که زدند جک هندزفریشو شکوندند ... بعد هم گفتند درست نمی شه به همین راحتی و وقتی می خواستم گوشی رو بفروشم همه فهمیده بودند گوشی باز شده .... از روی پیچ های پشت قابش ....
واسه اینه که میگم دست متخصص یا همون نمایندگی اصلیش بدین ...

مگر اینکه طرف ضمانت کنه مطلقا مورد دیگه ای براش پیش نمی اد که من بعید می دونم تو ایران کسی از این جور ضمانت ها بده ...
به هر حال موفق و پیروز باشید.

در مورد اینکه بی دقت کار می کنن ، حق با امیر هست . دستگاه من گارانتی شون نبود ، و صدالبته به همین دلیل با اینکه یک روز به تعطیلات بود ، سریع گرفت و تعمیر کرد
اما اولا که وقت تعمیر متوجه شدم که این تکه شیشه قرمزی که در بدنه دستگاه اتم هست و جلو دیود های اینفرا رد قرار می گیره ، افتاده توی دستگاه و دوما روی پیچ ها کاملا تابلو هست که باز شده

ولی من می تونم در مورد اتم بگم که می دونن دارن چه می کنن به هر حال ظاهرا حرفه ای ترین تعمیرکاران هستن در ایران

بالا