• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
آقا این

asus p535

چی شد پس؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا این

asus p535

چی شد پس؟
دقیقا" منظورتون چی هست؟یعنی چرا به بازار ایران نمی آد؟خوب خودتون بهتر می دونید که بحث رجیستر چه مشکلاتی رو برای پی پی سی ها به وجود آورده؛

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حسين جون دقيقا يادم نيست اما فکر کنم همين اتم بود ...
smoke.gif
ممکن هست ال سي ديش صداي نويز بده که ميتونه مهم باشه !!! نميدونم يه نظر بود ...
sm194.gif

سلام دوستان من می خوام هفته اینده از اهواز برا خرید ppc بیام تهران:
اقا چطور موقع خرید ATOM میتونم بفهمم که ال سی دیش نویز داره یا نه یا مشکلات دیگه؟
ممنون از راهنمایتون.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان من می خوام هفته اینده از اهواز برا خرید ppc بیام تهران:
اقا چطور موقع خرید ATOM میتونم بفهمم که ال سی دیش نویز داره یا نه یا مشکلات دیگه؟
ممنون از راهنمایتون.

یه نگاه به اینجـــــــا بندازین تا ببینین قبل خرید به چه چیز هایی باید دقت کنید.
موفق باشید.

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
میخواستم باهاتون دردو دل و مشورت کنم.
من یک SE 990i دارم ، و دارم میفروشمش.
چون یه دلیل دارم.

این گوشی منهای تاچ اسکرین بودن چه فرقی با k750 داره؟
که اینقدر گرون تره؟

حالا سوالم از شما :
میخوام pocket pc بگیرم ، شما موافقی؟
چی بگیرم؟ چه مارکی؟
اصلا پاکت پی سی با PDA فرقی داره یا هر دو یکی هستند؟
چنده؟

اصلا با این کار موافقید یا نه؟
چه سیستم عاملهائی دارند؟

چه مارکهائی خوبه؟
خواهش میکنم یه راهنمائی کامل کنید منو ممنون میشم.
بخدا میدونم به این سوالات 100 بار جواب دادید ، یکبار هم روش!!
شما را بخدا منو تو تایپک های دیگر غرق نکنید ، یک دنیا ممنونم از شما.
قیمت هم حداکثر 700 ، یکم بالا ، یکم پائین

ارادتمند - شهرام دوستی

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
میخواستم باهاتون دردو دل و مشورت کنم.
من یک SE 990i دارم ، و دارم میفروشمش.
چون یه دلیل دارم.

این گوشی منهای تاچ اسکرین بودن چه فرقی با k750 داره؟
که اینقدر گرون تره؟

حالا سوالم از شما :
میخوام pocket pc بگیرم ، شما موافقی؟
چی بگیرم؟ چه مارکی؟
اصلا پاکت پی سی با PDA فرقی داره یا هر دو یکی هستند؟
چنده؟

اصلا با این کار موافقید یا نه؟
چه سیستم عاملهائی دارند؟

چه مارکهائی خوبه؟
خواهش میکنم یه راهنمائی کامل کنید منو ممنون میشم.
بخدا میدونم به این سوالات 100 بار جواب دادید ، یکبار هم روش!!
شما را بخدا منو تو تایپک های دیگر غرق نکنید ، یک دنیا ممنونم از شما.
قیمت هم حداکثر 700 ، یکم بالا ، یکم پائین

ارادتمند - شهرام دوستی

1- کار خوبی میگنید:)
2-بازم کار خوبی میکنید:)
3-فرقش کوچیک کوچیکش اینه که اون جاوست این یکی سیمبین:)
4-اینو از کمپانی بپرس راستی قیمت جدیدش شده 380 تومان:blush:
5-من همیشه موفق پاکت پسی هستم:happy:
6- شدید بین علما اختلاف (من سکوت میکنم):happy:
7-شما فکر کن یکی هستن فقط یه بابای میکه به اینها pda و یکی هم میکه ppc:blink:
8-از 350 داره تا ....:p
9-جواب سوال 5:rolleyes:
10-ویندوز موبایل دیگه برادر;)
11-بازم میگم بین علما اختلاف:lol:
12-با این قیمت کمی صبر کن گوشی ها وارد ایران بشن:blush:

کو چیک شما حسین:)

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
دقیقا" منظورتون چی هست؟یعنی چرا به بازار ایران نمی آد؟خوب خودتون بهتر می دونید که بحث رجیستر چه مشکلاتی رو برای پی پی سی ها به وجود آورده؛

پس باید بیخیالش بشیم؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
پس باید بیخیالش بشیم؟

هیچ وقت نباید نا امید شد؛اما وضعیت فعلی اینگونه هست،ببینید الان یه پی پی سی که تازه هم ریلیس شده باشه؛بخواد به ایران بیاد به چند دلیل،قیمت خیلی بالایی خواهد داشت،
1-اکثر شرکتها،بخصوص شرکت او2،قیمت محصولاتشون رو در ابتدا خیلی بالا در نظر می گیرن،تا اونهایی که وضع مالی بهتری دارن تو قیمتهای بالاتر خرید کنن؛(قیمت گذاری پرمایه)
2-هزینه گمرکی برای رجیستر که 60 درصد هست؛
3-فروشنده با انصافی که می خواد این کار رو بکنه به کمتر از 100 تا 150 تومن سود راضی نمی شه،
خوب حالا شما خودت قیمت این دستگاه رو تو فرومهای خارجی پیدا کن و این مواردی که گفتم رو لحاظ کن،ببین با این وضعیت به صرفه هست وارد بشه،شما خودت این کار رو می کنی؟
موفق باشید.

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
این گوشی دست دو تو خود علاالدین بود و از روی ظاهرش گفتم! به این چیزاش دقت نکردم فقط معلوم بود اصلا کار نکرده! فکر کنم با چیزایی که گفتین نو بگیرم بهتره!
آقاییون مرسسسی!
آقا فرهاد كه فرمودن.
جون من بيوفت به جون ال سي ديش ببين پيكسل مورده نداشته باشه!
فكر نكنم الكي بيان پي پي سي بنده خداشونو بفروشن!;)

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
هیچ وقت نباید نا امید شد؛اما وضعیت فعلی اینگونه هست،

2-هزینه گمرکی برای رجیستر که 60 درصد هست؛

تازه رجیستر نشده رو حداقل حداقل 40% قیمت واقعی می کشن روش بدون اینکه حق گمرکی داده باشند ...
در کل فقط بازار PPC این جوری نیست ... بازار گوشی های موبایل هم وضعش خیلی افتضاحه ....
آقا مجتبی به نظر شما (تجربه و اطلاعات خوبی در زمینه اقتصاد و بازاریابی داری) این وضعیت تا به کی می خواد ادامه داشته باشه ؟ هاااا ؟
تو بخش موبایل یه تاپیک بود در رابطه با شرکت هایی که رسما (قانونی) گوشی های موبایل رو وارد می کنند ... که توضیح داده بود هر شرکتی چه برندی رو وارد می کنه
ولی اصلا توش یدونه برند از PPC نبود ...
اگه اینجوری باشه که عمرا دیگه بشه تو ایران PPC رجیستر شده به قیمت واقعی خرید ... همممم ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
میشه یه لطفی بکنید و آخرین قیمت های مدل های زیر رو بدید:
eten m550/600/600+
و
O2 Xda Orbit
ممنون

اصلا نمیشه گفت دوست عزیز واقعا مغازه با مغازه و جا با جا و روز با روز تغییر میگنه:blush:

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
اصلا نمیشه گفت دوست عزیز واقعا مغازه با مغازه و جا با جا و روز با روز تغییر میگنه:blush:
بالاخره حدودشون که یکیه حالا 15 تومن بالا پایین زیاد فرق نمی کنه.
فقت می خوام حدودشونو بدونم.
اگه لطف کنید بگید ممنون میشم.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
بالاخره حدودشون که یکیه حالا 15 تومن بالا پایین زیاد فرق نمی کنه.
فقت می خوام حدودشونو بدونم.
اگه لطف کنید بگید ممنون میشم.

حسین راست میگه...
اگه بهت بگم در یک روز از دو تا مغزه در یک پاساژ قیمت جسجار 400.000 تومن اختلاف داشت باور می کنی؟؟؟؟؟؟:cool:
اینجا همینه .... هر کی واسه خودش یه قیمت داره ... هیچی هم نمی تونی بگی که چرا داری گرونفروشی می کنی ....
راستش هیچ نظارتی هم نیست ...
موفق باشی

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
تازه رجیستر نشده رو حداقل حداقل 40% قیمت واقعی می کشن روش بدون اینکه حق گمرکی داده باشند ...
در کل فقط بازار PPC این جوری نیست ... بازار گوشی های موبایل هم وضعش خیلی افتضاحه ....
آقا مجتبی به نظر شما (تجربه و اطلاعات خوبی در زمینه اقتصاد و بازاریابی داری) این وضعیت تا به کی می خواد ادامه داشته باشه ؟ هاااا ؟
تو بخش موبایل یه تاپیک بود در رابطه با شرکت هایی که رسما (قانونی) گوشی های موبایل رو وارد می کنند ... که توضیح داده بود هر شرکتی چه برندی رو وارد می کنه
ولی اصلا توش یدونه برند از PPC نبود ...
اگه اینجوری باشه که عمرا دیگه بشه تو ایران PPC رجیستر شده به قیمت واقعی خرید ... همممم ؟
سلام
اون 40 درصد در حقیقت همون 150 تا 200 تومنی هست که من گفتم فروشنده با انصاف رو محصولش می کشه،اما خوب بعضی ها هم می خوان پول در بیارن دیگه!!!!
ببینید تو ایران هیچ موضوع و قانونی از قبل مشخص نیست،متاسفانه در ایران ما نمی تونیم فعال عمل کنیم و در اکثر مواقع باید منفعلانه عمل کنیم،مگر اینکه قدرت و نفوذ بالایی داشته باشیم،ببینید شرکتهایی که در کار وارد کردن گوشی از طریق قانونی هستند،به خاطر بازار بزرگتر و اینکه گوشیهایی که وارد می کنن،به خاطر تولید و تنوع بیشتر سریع افت می کنن،و بنابراین تو رنج قیمتهای مختلف و حتی پایین هم می تونن کالا داشته باشن،به سمت پی پی سی نمی آن که مواردی که گفتم در موردش صدق نمی کنه،
راستش چند وقتی هست که بحثی بر سر همکاری با شرکتی هست که فعالیتهای بازرگانی می کنه که اگر جور بشه،می خوام امکان سنجی کنم و ببینم اگر بخواهیم از طریق قانونی واردات پی پی سی انجام بدیم در بهترین حالت،وضعیت بازار به چه شکل خواهد شد و آیا اصولا" به صرفه هست؟
خوب وضعیت فعلی بازار به طور سنتی می گه که به صرفه نیست،اما آیا راهکارهایی وجود داره و یا نه،من هم هنوز نمی دونم تا موقعی که وارد کار نشدم،
نکته قابل توجه هم نحوه رجیستر کردن و بحث فیلترینگ گوشیهای رجیستر نشده توسط مخابرات هست که اونم بحث مفصلی هست،من حتی به این نتیجه رسیدم که مثلا" کیوتک اس 200 نیاز به رجیستر نداره،به همین خاطره که به وفور در بازار دیده می شه،اما مثلا" اتم و اتم اگزک اینطور نیستن،نوع سیستم مخابرات برای رجیستر گوشیها هم مهمه،
و .....
موفق باشید.

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
من در انتخاب بین ETEN M600 و ETEN G500 در تردیدم . نظر شما چیه ؟
در ضمن این ETEN اصلا پیدا میشه که بشه خریدش ؟ البته اگه آخرین قیمت دارید لطف کنید ممنون میشم .

من حدود یک ماهه که ETEN G500 پلاس گرفتم. هیچ نارضایتی ازش ندارم. البته پاکت پی سی دیگه ای نداشتم که باهاش مقایسه کنم، ولی خوب وفتی همه چیز درست کار میکنه به نظرم باید چیز خوبی باشه. اگر پاکت پی سی بخواهید که GPS داخلی داشته باشه، فکر کنم بهترین انتخاب از بین PPC های ایران همینه. البته به شرطی که WiFi نخواهید.
قبلا یک مشکلاتی در مورد صدا و بلوتوث داشته که در رام فعلی 0080 برطرف شده. شما که الان میخرید حتما رامش هم جدیده. ولی برای اطمینان قبل از خرید چک کنید که 80 باشه.
ضمنا تا اونجا که من میدونم در حال حاظر از ETEN فقط G500 تو ایران هست 600 تومن و X500 رجیستر نشده 750 تومان.
پیدا کردنشون هم کاری نداره. سه تا مغازه که بیشتر نیستن تو تهران: یک رمضانی تو پاساژ علاالدین؛ دو تا هم طبقه همکف و دوم مجتمع پایتخت.
موفق باشید.

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام
شرکت بهین تکنولوژی دو مدل دستگاه وارد کرده به نامهای Pocket LOOXT830 و Pocket LOOX C550 محصولات شرکت Fujitsu-Siemens که اولی فون هستش به قیمت 735 تومن و دومی نان فون به قیمت 495 تومن . سوالی که از اساتید محترم داشتم اینه که مدل c550 رو که جزو سری HI-END هاست و رقیب خوبی برای DELL AXIM X51V هست ، تایید می کنند.(با توجه به توقف تولید DELL ) یا خیر؟ آیا برای اون ROM گیر میاد؟ بهتر بگم اصلا نیازی به رام هست ( سایت PDAGOLD از این دستگاه خیلی تعریف کرده )
راستی فرهاد خان جسارتا دستگاه HERMES شما رجیستر شده است یا با ایرانسل کارمیکنه ؟ اگه جواب مثبته میشه ما رو هم راهنمایی کنین که از کجا تهیه کنیم؟
ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان سلام
شرکت بهین تکنولوژی دو مدل دستگاه وارد کرده به نامهای Pocket LOOXT830 و Pocket LOOX C550 محصولات شرکت Fujitsu-Siemens که اولی فون هستش به قیمت 735 تومن و دومی نان فون به قیمت 495 تومن . سوالی که از اساتید محترم داشتم اینه که مدل c550 رو که جزو سری HI-END هاست و رقیب خوبی برای DELL AXIM X51V هست ، تایید می کنند.(با توجه به توقف تولید DELL ) یا خیر؟ آیا برای اون ROM گیر میاد؟ بهتر بگم اصلا نیازی به رام هست ( سایت PDAGOLD از این دستگاه خیلی تعریف کرده )
راستی فرهاد خان جسارتا دستگاه HERMES شما رجیستر شده است یا با ایرانسل کارمیکنه ؟ اگه جواب مثبته میشه ما رو هم راهنمایی کنین که از کجا تهیه کنیم؟
ممنون

همون PDAGOLD مرجعه خوبی هست برا مقایسه:blush:

فرهاد هم گوشیش متاسفانه ریجیستر نشده:(

بالا