تازه رجیستر نشده رو حداقل حداقل 40% قیمت واقعی می کشن روش بدون اینکه حق گمرکی داده باشند ...
در کل فقط بازار PPC این جوری نیست ... بازار گوشی های موبایل هم وضعش خیلی افتضاحه ....
آقا مجتبی به نظر شما (تجربه و اطلاعات خوبی در زمینه اقتصاد و بازاریابی داری) این وضعیت تا به کی می خواد ادامه داشته باشه ؟ هاااا ؟
تو بخش موبایل یه تاپیک بود در رابطه با شرکت هایی که رسما (قانونی) گوشی های موبایل رو وارد می کنند ... که توضیح داده بود هر شرکتی چه برندی رو وارد می کنه
ولی اصلا توش یدونه برند از PPC نبود ...
اگه اینجوری باشه که عمرا دیگه بشه تو ایران PPC رجیستر شده به قیمت واقعی خرید ... همممم ؟
سلام
اون 40 درصد در حقیقت همون 150 تا 200 تومنی هست که من گفتم فروشنده با انصاف رو محصولش می کشه،اما خوب بعضی ها هم می خوان پول در بیارن دیگه!!!!
ببینید تو ایران هیچ موضوع و قانونی از قبل مشخص نیست،متاسفانه در ایران ما نمی تونیم فعال عمل کنیم و در اکثر مواقع باید منفعلانه عمل کنیم،مگر اینکه قدرت و نفوذ بالایی داشته باشیم،ببینید شرکتهایی که در کار وارد کردن گوشی از طریق قانونی هستند،به خاطر بازار بزرگتر و اینکه گوشیهایی که وارد می کنن،به خاطر تولید و تنوع بیشتر سریع افت می کنن،و بنابراین تو رنج قیمتهای مختلف و حتی پایین هم می تونن کالا داشته باشن،به سمت پی پی سی نمی آن که مواردی که گفتم در موردش صدق نمی کنه،
راستش چند وقتی هست که بحثی بر سر همکاری با شرکتی هست که فعالیتهای بازرگانی می کنه که اگر جور بشه،می خوام امکان سنجی کنم و ببینم اگر بخواهیم از طریق قانونی واردات پی پی سی انجام بدیم در بهترین حالت،وضعیت بازار به چه شکل خواهد شد و آیا اصولا" به صرفه هست؟
خوب وضعیت فعلی بازار به طور سنتی می گه که به صرفه نیست،اما آیا راهکارهایی وجود داره و یا نه،من هم هنوز نمی دونم تا موقعی که وارد کار نشدم،
نکته قابل توجه هم نحوه رجیستر کردن و بحث فیلترینگ گوشیهای رجیستر نشده توسط مخابرات هست که اونم بحث مفصلی هست،من حتی به این نتیجه رسیدم که مثلا" کیوتک اس 200 نیاز به رجیستر نداره،به همین خاطره که به وفور در بازار دیده می شه،اما مثلا" اتم و اتم اگزک اینطور نیستن،نوع سیستم مخابرات برای رجیستر گوشیها هم مهمه،
و .....
موفق باشید.