• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
همون PDAGOLD مرجعه خوبی هست برا مقایسه:blush:

فرهاد هم گوشیش متاسفانه ریجیستر نشده:(

حسین آقا خیلی ممنونم . در مورد رام آپدیت چیزی نگفتی. براش گیر میاد یا نه ؟ کلا اطلاعی داری تو دنیا چه جور دستگاهیه؟ محبوبیت داره یا نه ؟ بیخیال dell بشم؟

TecDiscuss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت تمامی دوستان
بنده میخوام یک ppc بخرم
طبق تحقیقات بعمل آمد در این فروم و باقی اینترنت و استفاده از تجربیات ذیقیمت دوستان و با عنایت به بودجه اینجانب که پس از زحمات فراوان مصوب گردیده است، موارد زیر مد نظر قرار گرفته اند:
1- imate k-jam
2-imate jamin
3- Qtec S200
4-Qtec 9100
5- O2 Atom
6- Hyundai A200

با توجه به موقعیت مکانی اینجانب که در تهران نیستم، دوستانی که در جریان هستند لطف کنند قیمت این موارد را ذکر کنند و همچنین اگر گوشی دیگری در این رنج هست.
و اما اصل مسأله اینکه کدوم یکی از اینها رو بخرم بهتره؟؟

قبلاً از تمامی زحمات تشکر میکنم.

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
حسین راست میگه...
اگه بهت بگم در یک روز از دو تا مغزه در یک پاساژ قیمت جسجار 400.000 تومن اختلاف داشت باور می کنی؟؟؟؟؟؟:cool:
اینجا همینه .... هر کی واسه خودش یه قیمت داره ... هیچی هم نمی تونی بگی که چرا داری گرونفروشی می کنی ....
راستش هیچ نظارتی هم نیست ...
موفق باشی
راستش من می خوام تا حداکثر حدود 1.5 ماهه دیگه یکی بگیرم ولی موندم که کدوم بهتره:
eten m550/600/600+ یا O2 Xda Orbit یا هیوندای A200 یا اگر یک O2 Atom خوب و اروزن گیر بیاد.
قیمت هم حدود 500 تا 550
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
حسین آقا خیلی ممنونم . در مورد رام آپدیت چیزی نگفتی. براش گیر میاد یا نه ؟ کلا اطلاعی داری تو دنیا چه جور دستگاهیه؟ محبوبیت داره یا نه ؟ بیخیال dell بشم؟

خیلی دستگاه خوبیه البته کیبورد T Series زیاد جالب نیست:( اما اگه یه چیزی مثل dell می خواهید که phone نباشه
C Series خیلی عالیه VGA, 512Mhz, 3.5 inch فقط بدیش اینه که bluetooth 1.2 هست. راستی قیمتشو شما دارین؟!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
ضمنا تا اونجا که من میدونم در حال حاظر از ETEN فقط G500 تو ایران هست 600 تومن و X500 رجیستر نشده 750 تومان.
پیدا کردنشون هم کاری نداره. سه تا مغازه که بیشتر نیستن تو تهران: یک رمضانی تو پاساژ علاالدین؛ دو تا هم طبقه همکف و دوم مجتمع پایتخت.
موفق باشید.

:blink: X500 رجیستر نشده 750 ؟ چرا اینقدر گرون :f34r: من m700 با سودش 721050 تومان گفتم که میارم ... X500 750 !!!:wacko: چقدررررر گرون فروشنننن اینننااا

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
راستی فرهاد خان جسارتا دستگاه HERMES شما رجیستر شده است یا با ایرانسل کارمیکنه ؟ اگه جواب مثبته میشه ما رو هم راهنمایی کنین که از کجا تهیه کنیم؟
ممنون

فرهاد هم گوشیش متاسفانه ریجیستر نشده:(

من از معدود مشترکین راضی ایرانسلم :cool:

با سلام خدمت تمامی دوستان
بنده میخوام یک ppc بخرم
طبق تحقیقات بعمل آمد در این فروم و باقی اینترنت و استفاده از تجربیات ذیقیمت دوستان و با عنایت به بودجه اینجانب که پس از زحمات فراوان مصوب گردیده است، موارد زیر مد نظر قرار گرفته اند:
1- imate k-jam
2-imate jamin
3- Qtec S200
4-Qtec 9100
5- O2 Atom
6- Hyundai A200

با توجه به موقعیت مکانی اینجانب که در تهران نیستم، دوستانی که در جریان هستند لطف کنند قیمت این موارد را ذکر کنند و همچنین اگر گوشی دیگری در این رنج هست.
و اما اصل مسأله اینکه کدوم یکی از اینها رو بخرم بهتره؟؟

قبلاً از تمامی زحمات تشکر میکنم.
سلام
i-mate k-jam == Qtek 9100 == HTC Wizard
i-mate jamin == Qtek S200 == HTC Prophet
این دستگاه ها دقیقاً یکی هستن.

qtek 9100 رو امروز از اکسون قیمت گرفتم 580 ، اس200 رو هم 480. رمضانی یه مدت s200 رو تا 450 هم می داد، الان رو نمی دونم...

بین این دستگاه ها هم، بستگی داره بودجه تون چقدره و اولویت هاتون چیه؛ اگه حتماً می خواید کی بورد داشته باشه wizard بگیرید، که براش احتمال 70-80 درصد آپگرید رسمی WM6 هم می یاد تا 2 ماه دیگه

اگه بودجه تون زیر 500 تومنه باید بین S200 و Hyundai a200 یکی رو انتخاب کنید

اگه کی بورد و دوربین براتون مهم نیست و بودجه تا 600 تومن قد می ده، O2 Atom

از لحاظ پرفورمنس (سرعت) a200 و atom بهترن، (ولی اون prophet و wizard رو می شه overclock کرد که روی سرعت تاثیر مثبت قابل قبولی داره) ، از لحاظ مصرف باطری wizard و prophet خیلی بهترن، و از لحاظ آنتن دهی prophet بهترینه.

مشکل عمده ی prophet سرعت نسبتاً کم (قبل overclock) و اسپیکر افتضاحشه؛
درباره ی مشکلات اتم یه ترد جداگانه هست،
مشکلات hyundai a200 هم در حال برطرف شدنه:cool: (مشکلات فعلیش رو می تونید توی کلوپ a200 بخونید، با سیم کارت های ایران یه مقدار مشکل داره، با سیم ایرانسل اصلاً کار نمی کنه)

راستش من می خوام تا حداکثر حدود 1.5 ماهه دیگه یکی بگیرم ولی موندم که کدوم بهتره:
eten m550/600/600+ یا O2 Xda Orbit یا هیوندای A200 یا اگر یک O2 Atom خوب و اروزن گیر بیاد.
قیمت هم حدود 500 تا 550
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.

xda orbit == htc p3300 == htc artemis
اوربیت رو جایی پیدا نمی کنید، p3300 رجیستر نشده 700 تومنه.

بین مواردی که ذکر کردید eten m600plus به نظر من از بقیه بهتره، قیمتش 570 بود ولی الان ظاهراً هیچ جا ندارن
بعد O2 Atom ، قیمتش 600-620 تومنه

شماره تماس رسانا موبایل (رمضانی) و فروشگاه اکسون رو می نویسم، برای اطلاع از قیمتای روز خودتون یه تماسی داشته باشید باهشون
127fs4732997.gif

رمضانی: 021.66733000
اکسون: 021.88770507

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی دستگاه خوبیه البته کیبورد T Series زیاد جالب نیست:( اما اگه یه چیزی مثل dell می خواهید که phone نباشه
C Series خیلی عالیه VGA, 512Mhz, 3.5 inch فقط بدیش اینه که bluetooth 1.2 هست. راستی قیمتشو شما دارین؟!

علیرضا خان loox c550 با گارانتی یکساله شرکت بهین 495000تومان

TecDiscuss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جواب کاملتون جناب فرهاد خان
با توجه به اینکه فکر کنم کی بورد زیاد بکار نیاد و از طرفی بودجه دوربین برام مهمتره باید بین S200 و A200 انتخاب کنم. اما اسپیکر اگه از لحاظ بلندی صدا مشکل داشته باشه موردی نداره ولی کیفیت و کارایی مهمه. میمونه قیافه که عکس A200 که چنگی به دل نمیزنه خودشو نمیدونم، راستی دوربین و اسپیکر A200 چطوریه؟تو gsmarena چیزی راجع بهش نیست و جای دیگه هم review خوب پیدا نکردم راجع بهش.

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
با توجه به اینکه فکر کنم کی بورد زیاد بکار نیاد و از طرفی بودجه دوربین برام مهمتره باید بین S200 و A200 انتخاب کنم. اما اسپیکر اگه از لحاظ بلندی صدا مشکل داشته باشه موردی نداره ولی کیفیت و کارایی مهمه. میمونه قیافه که عکس A200 که چنگی به دل نمیزنه خودشو نمیدونم، راستی دوربین و اسپیکر A200 چطوریه؟تو gsmarena چیزی راجع بهش نیست و جای دیگه هم review خوب پیدا نکردم راجع بهش.

توی این ترد همه چیز در مورد A200 نوشته

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
O2 Atom ، قیمتش 600-620 تومنه
ممنون از توضیحات کاملتون. فقط یه سوال:
تا 2 ماهه دیگه و با ورود pda های جدید آیا قیمت O2 atom و m600+ بازم پایین تر میاد یا اینا افت قیمت خودشونو کردن و دیگه از این بیشتر راه نداره:rolleyes: ؟
راستی توی gsmarena برای m600+ از رادیو fm و جاوا و فلش (برای دوربین) چیزی ننوشته بود!
مرسی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
خواهش می شه
280krix.gif
.. لینکی که مهرداد گذاشت رو حتماً ببینید؛
صدا رو نمی دونم (دیگه از s200 نمی تونه بهتر نباشه!!) ولی دوربین s200 خیلی بهتره!

ممنون از توضیحات کاملتون. فقط یه سوال:
تا 2 ماهه دیگه و با ورود pda های جدید آیا قیمت O2 atom و m600+ بازم پایین تر میاد یا اینا افت قیمت خودشونو کردن و دیگه از این بیشتر راه نداره:rolleyes: ؟
راستی توی gsmarena برای m600+ از رادیو fm و جاوا و فلش (برای دوربین) چیزی ننوشته بود!
مرسی

m600+ اگه اشتباه نکنم رادیو نداره، G500+ داره ولی، با آپگرید رام رادیوش فعال می شه، فلش داره ام600، جاوا هم باید نصب کنید (معرفی شده توی فروم)
//

بعد 2 ماه دیگه قراره کدوم pda ها وارد بازار شن!؟
89.gif
آخه همین الانم خیلی وقته که کلی دستگاه های خوب جدید ریلیز شدن، ولی کسی واردشون نکرده... البته احتمال داره آلتیمیت هارو زود وارد کنن... نمی دونم، خیلی قابل پیش بینی نیست قیمت ها چطور می شن، ولی خوب قیمت فعلی اتم توی ایران، قیمت قبل افتشه! حدود 200 تومن بالای قیمت جهانی
127fs4732997.gif

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
]

رمضانی: 021.66733000
اکسون: 021.88770507

من با هر دوشون تماس گرفتم ...
رمضانی جمین فقط بدون گارانتی داره با قیمت 560

اکسون هم بدون گارانتی 560 و با گارانتی 590

می خواستم بدون گارانتی که اکسون داره معتبره ؟ ارزش 30 تومن اضافه را داره ؟

می شه یکی آدرس اکسون را بده ؟

ممنون;)

sservati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببینین من خودم imate JAM رو به خاطر RAM پایین و نداشتن هیچگونه کی بورد فروختم و جاش A200 خریدم!

A200 از لحاظ سخت افزاری قدرتش زیاده اما از نظر نرم افزاری چون ساپورت هیوندای بده فعلاً مشکل داره...من اگر خودم میخواستم پول زیاد بدم به جای 400 هزار تومن به A200 می رفتم 650 میدادم و ASUS P525 چون هم سخت افزارش خوبه وهم ساپورت خوبی داره.

A200 از نظر اسپیکر تازه یکم هم زیادی قویه!!!:happy: کیفیتشم قابل قبوله.

در مورد دوربین هم به نظر من روی هیچ پاکت پیسی نمیشه حساب باز کرد.

در کل من نه A200 رو پیشنهاد میکنم و نه S200 رو (البته با اجازه آقا فرهاد:f34r: )

farzad_sx1

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز من از اول تا صفحه 50 خوندم ولی دیگه نفسم برید .:wacko:
میخواستم کمکم کنید در سه مورد .
من S200 رو انتخاب کردم ولی میخوام بدونم :
1- توی پک (جعبه ) چی میدن ؟ چیا داره ؟
2- چه جوری میشه LCD دستگاه رو از لحاظ سالم بودن تست کرد .
3- به چه چیزایی باید در موقع خرید این دستگاه دقت کرد .

ممنونم:)

ABSSS

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اقا من يه بودجه اي نزديك يه تومن دارم مي خوام لطف كنيد يه مدل (بيدردسر) و خوب برام پيشنهاد بديد راستي برام كيفيت و قدرت پخش هدستش چون ميخوام به عنوان يه mp3 player هم ازش استفاده كنم
اگه كمك كنيد ممنون مي شم

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
من با هر دوشون تماس گرفتم ...
رمضانی جمین فقط بدون گارانتی داره با قیمت 560

اکسون هم بدون گارانتی 560 و با گارانتی 590

می خواستم بدون گارانتی که اکسون داره معتبره ؟ ارزش 30 تومن اضافه را داره ؟

می شه یکی آدرس اکسون را بده ؟

ممنون;)

چرا همه می خواند جمین بخرند و همه هم باشون مخالفند ؟
asus p525 از لحاظ پشتیبانی تو ایران مناسب هست ؟
در ضمن ممنون می شم سوال های بالا را هم جواب بدید چون خیلی عجله دارم ...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
در ضمن ممنون می شم سوال های بالا را هم جواب بدید چون خیلی عجله دارم ...

اکسون رو الان یادم نیست آدرس دقیقش ولی تو ونک هست:blush:

جمین یا اس 200 رو به کسی من یکی پیشنهاد نمیدم :hmm: حیف این پول هست که جمین بخره آدم و آ200 نگیره:blush:

ایسوس اون طرف آب هم مشگل داره از نظر پشتیبانی شاهد من همین علیرضا که الان تو یکی از دهاتهای کانادا هست:lol: :happy:
ایرانشو دیگه خودت حساب کن:happy:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

1. چون که جمین قیافه جذابی داره اونم بیشتر برای کسانی که بار اولشون هست میخوان پاکت پیسی بگیرن (شاید اشتباه گفته باشم) - و اینکه دوربین جالبی داره
دلبل مخالفت دیگران هم (همچون من) این هست که سرعتش خیلی پایین هست - اینو وقتی یک گوشی با cpu قوی تر مقیسه کنی مثل A200 میفهمید.(برای کسانی که بار اولشون هست میخوان با ppc کار کنند )
Cpu 200 MHz داره و اینکه یک سی پی یو مناسب میتونه 400 باشه و بهتر از اون 520MHz

2. مگه اومده - خیر مناسب نیست

من اگر خودم میخواستم پول زیاد بدم به جای 400 هزار تومن به A200 می رفتم 650 میدادم و ASUS P525 چون هم سخت افزارش خوبه وهم ساپورت خوبی داره.

در کل من نه A200 رو پیشنهاد میکنم و نه S200 رو (البته با اجازه آقا فرهاد) ...

1. نکنه قیمت خرید در خارج بدون رجیستر رو میگید 650 تومان !!! تا بخواد توی بازار واسه فروش بزارنش بیشتر از اینا قیمت میخوره....شاید 800 - این نظر من بود -

2- بله اگر از نظر قیافه a200 که خیلی ها ناراضی بودند و خیلی ها هم راضی مشکلی نداشته باشید بهتره از s200 کناره گیری کنید و a200 رو بخرید فقط با دوربین کمتر اما سی پی یو بالاتر و خیلی چیزای دیگه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
اقا من يه بودجه اي نزديك يه تومن دارم مي خوام لطف كنيد يه مدل (بيدردسر) و خوب برام پيشنهاد بديد راستي برام كيفيت و قدرت پخش هدستش چون ميخوام به عنوان يه mp3 player هم ازش استفاده كنم
اگه كمك كنيد ممنون مي شم

بدون شگ چیز خوبی گیرتون میاد فقط باید کمی صبر کنید چون در حال حاضر پاکت پسی تو ایران نیست که بخواد منو وسوسه کنه:blush: بهتر کمی صبر کنید و برید انشاالله یه چیز میزون بگیرید:)

farzad_sx1 دوستان عزیز من از اول تا صفحه 50 خوندم ولی دیگه نفسم برید .
میخواستم کمکم کنید در سه مورد .
من S200 رو انتخاب کردم ولی میخوام بدونم :
1- توی پک (جعبه ) چی میدن ؟ چیا داره ؟
2- چه جوری میشه LCD دستگاه رو از لحاظ سالم بودن تست کرد .
3- به چه چیزایی باید در موقع خرید این دستگاه دقت کرد .

ممنونم

1-باطری-شارژر-2-3 مدل سری برا شارژر-هدفون-خود گوشی و همین چیزا (میتونید با یه سرچ تو نت پیداش کنید:blush:
2-فقط روشن کنید و ببینید سلولی از ال سی دی سیاه و سوخته نباشه:rolleyes:
3- چیز خاصی نیست فقط شدید به شما توصیه میکنم که حتما حتما تمام مدلهای تولیدی htc رو حتما با گارانتی بخرید شدیدا همشون به مشگل میخورند:(

موفق باشید:happy:

بالا