راستی فرهاد خان جسارتا دستگاه HERMES شما رجیستر شده است یا با ایرانسل کارمیکنه ؟ اگه جواب مثبته میشه ما رو هم راهنمایی کنین که از کجا تهیه کنیم؟
ممنون
فرهاد هم گوشیش متاسفانه ریجیستر نشده
من از معدود مشترکین راضی ایرانسلم
با سلام خدمت تمامی دوستان
بنده میخوام یک ppc بخرم
طبق تحقیقات بعمل آمد در این فروم و باقی اینترنت و استفاده از تجربیات ذیقیمت دوستان و با عنایت به بودجه اینجانب که پس از زحمات فراوان مصوب گردیده است، موارد زیر مد نظر قرار گرفته اند:
1- imate k-jam
2-imate jamin
3- Qtec S200
4-Qtec 9100
5- O2 Atom
6- Hyundai A200
با توجه به موقعیت مکانی اینجانب که در تهران نیستم، دوستانی که در جریان هستند لطف کنند قیمت این موارد را ذکر کنند و همچنین اگر گوشی دیگری در این رنج هست.
و اما اصل مسأله اینکه کدوم یکی از اینها رو بخرم بهتره؟؟
قبلاً از تمامی زحمات تشکر میکنم.
سلام
i-mate k-jam == Qtek 9100 == HTC Wizard
i-mate jamin == Qtek S200 == HTC Prophet
این دستگاه ها دقیقاً یکی هستن.
qtek 9100 رو امروز از اکسون قیمت گرفتم 580 ، اس200 رو هم 480. رمضانی یه مدت s200 رو تا 450 هم می داد، الان رو نمی دونم...
بین این دستگاه ها هم، بستگی داره بودجه تون چقدره و اولویت هاتون چیه؛ اگه حتماً می خواید کی بورد داشته باشه wizard بگیرید، که براش احتمال 70-80 درصد آپگرید رسمی WM6 هم می یاد تا 2 ماه دیگه
اگه بودجه تون زیر 500 تومنه باید بین S200 و Hyundai a200 یکی رو انتخاب کنید
اگه کی بورد و دوربین براتون مهم نیست و بودجه تا 600 تومن قد می ده، O2 Atom
از لحاظ پرفورمنس (سرعت) a200 و atom بهترن، (ولی اون prophet و wizard رو می شه overclock کرد که روی سرعت تاثیر مثبت قابل قبولی داره) ، از لحاظ مصرف باطری wizard و prophet
خیلی بهترن، و از لحاظ آنتن دهی prophet بهترینه.
مشکل عمده ی prophet سرعت نسبتاً کم (قبل overclock) و اسپیکر افتضاحشه؛
درباره ی مشکلات اتم یه ترد جداگانه هست،
مشکلات hyundai a200 هم در حال برطرف شدنه
(مشکلات فعلیش رو می تونید توی کلوپ a200 بخونید، با سیم کارت های ایران یه مقدار مشکل داره، با سیم ایرانسل اصلاً کار نمی کنه)
راستش من می خوام تا حداکثر حدود 1.5 ماهه دیگه یکی بگیرم ولی موندم که کدوم بهتره:
eten m550/600/600+ یا O2 Xda Orbit یا هیوندای A200 یا اگر یک O2 Atom خوب و اروزن گیر بیاد.
قیمت هم حدود 500 تا 550
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.
xda orbit == htc p3300 == htc artemis
اوربیت رو جایی پیدا نمی کنید، p3300 رجیستر نشده 700 تومنه.
بین مواردی که ذکر کردید eten m600plus به نظر من از بقیه بهتره، قیمتش 570 بود ولی الان ظاهراً هیچ جا ندارن
بعد O2 Atom ، قیمتش 600-620 تومنه
شماره تماس رسانا موبایل (رمضانی) و فروشگاه اکسون رو می نویسم، برای اطلاع از قیمتای روز خودتون یه تماسی داشته باشید باهشون
رمضانی: 021.66733000
اکسون: 021.88770507