• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دوستان
من ميخواستم يه ppc بگيرم
تو مايه هاي پول خودم everex رو ديدم فكر كنم مدل e900 بود البته يه مدل etenm600 هم ديدم كه دست دوم بود ولي كار نكرده بود ميداد 450 بنظر شما خوبه اين مدلا و چيز زيادي دربارش نمي دونم خوشحال ميشم كمكم كنيد.

ای 900 رو اگر به شما 300هزار تومان نو ش را دادند بخرید وگرنه صرف نداره
ام600 صرفا همان ای900 هست ، تنها یک وای فای اضافی داره ، بنابراین اگر استفاده نمی کنید ، بیش از همان 300 ندهید.
رنج قیمتی که گفتید آ200 هیوندایی هست و جمین.کمی بیشتر از نیازها تون بگید تا از میون این دوتا بتونم یکی رو پیشنهاد بدم

در ضمن اگر تا 600هزار تومان می توانید بالا بروید ، شاید اتم هم گیر بیاد
موفق باشید

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقایون اساتید، شما باشید از بین Atom Exec (با کیبرد خود اتم) ، Jasjam یا Eten m700 کدوم رو انتخاب میکردید ؟
دلیلشم بگید که عالیه. بودجه هم نا محدوده !
کلا شما بهترین دستگاهی که به فکرتون میرسه چیه ؟ برای تمام منظورها .

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام
آقایون اساتید، شما باشید از بین Atom Exec (با کیبرد خود اتم) ، Jasjam یا Eten m700 کدوم رو انتخاب میکردید ؟
دلیلشم بگید که عالیه. بودجه هم نا محدوده !
کلا شما بهترین دستگاهی که به فکرتون میرسه چیه ؟ برای تمام منظورها .

سلام
اگه من بودم ایتن و جاس جم رو میزاشتم کنار و انتخاب atom exe رو میکردم O2 XDA Atom Life .

atom exe :
240 x 320 pixels, 2.7 inches
- Stereo speakers
64 MB RAM, 192 MB ROM
- Intel XScale PXA 27x 520MHz processor

Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, flash, video
- FM Radio
atom life :
- 64 MB RAM, 1 GB ROM
- Intel XScale PXA 270, 620 MHz processor

Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video, flash; secondary VGA video call camera

البته چون بودجه شما نا محدود هست میتونید صبر کنید و یه دونه HTC Shift ناز بخرید با مشخصات :

Size 800 x 480 pixels (Wide-VGA), 7 inches
- QWERTY keyboard
- Dual speakers
- 1 GB RAM
- 30 GB HDD drive
- 1.2 GHz VIA CPU

htc_shift_00.jpg

یکی از بهترین ها. البته شاید توی ایران دیگه آکبند رجیستر شده اینها رو نشه گیر آورد.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
اگه من بودم ایتن و جاس جم رو میزاشتم کنار و انتخاب atom exe رو میکردم O2 XDA Atom Life .

atom exe :
- Stereo speakers
64 MB RAM, 192 MB ROM
- Intel XScale PXA 27x 520MHz processor

Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, flash, video
- FM Radio
atom life :
- 64 MB RAM, 1 GB ROM
- Intel XScale PXA 270, 620 MHz processor

Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video, flash; secondary VGA video call camera

البته چون بودجه شما نا محدود هست میتونید صبر کنید و یه دونه HTC Shift ناز بخرید با مشخصات :

Size 800 x 480 pixels (Wide-VGA), 7 inches
- QWERTY keyboard
- Dual speakers
- 1 GB RAM
- 30 GB HDD drive
- 1.2 GHz VIA CPU

htc_shift_00.jpg

یکی از بهترین ها.
اچ تی سی شیفت یک دستگاه پی دی ای نیست ، یک UMPC هست می تونید در موردش در ترد هایتک بخونید.

evergreen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به اساتید

من یه Everex E900 با 1GB رم توشیبا که هنوز هم گارانتی داره به 350 گیر اوردم.
به قیمتش میرزه؟ توی همین رنج، انتخاب بهتری هم وجود داره؟
ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام به اساتید

من یه Everex E900 با 1GB رم توشیبا که هنوز هم گارانتی داره به 350 گیر اوردم.
به قیمتش میرزه؟ توی همین رنج، انتخاب بهتری هم وجود داره؟
ممنون

300 با مموری که داره ، خیلی هم مالی نیست مموری ش ولی خوب اگر 300 راضی شد بد انتخابی نیست
انتخاب بدی تون ، آ200 هست با قیمت 380و بعدی هم اس200 هست به 450 موفق باشید

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
راستش من اطلاعات دقيقي ندارم و ميخوام بدونم از كجا ميشه در موردشون اطلاعات گرفت و چون اطلاعاتي ندارم نمي تونم با نيازهام تطبيق بدم. راستي مگه e900 به قيمت 300000 تومن نو پيدا ميشه؟

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
جناب دوستی شما لطف دارید ، بنده فقط اولین کسی بوده ام که به پست شما برخوردم ، وگرنه اگر پست های آخرین اینجا را نگاه کنید ، متوجه می شوید که من یکی از کم کار ترین ها بوده ام.

در مورد سئوالات شما ، اول از هرچیز پیشنهاد می کنم تردی را که با زحمات فراوان بچه ها جمع آوری شده را مطالعه کنید ، در امضای من هست به نام راهنمای جامع پی دی ای. این ترد فقط مطالب آموزشی نیست ، به شکل غیر مستقیم به شما دیدی می ده که از یک پی دی ای می توان چه چیز انتظار داشت.
شاید اگر آن ترد را مفید دیدید ، موافقت خود را برای ترجمه یک پست بلند بالا از سایت aximsite که من در آنجا لینک داده ام ، برای استفاده کابران آینده اعلام کنید:happy:

در مورد اینکه چه مدلی بگیرید ، اول باید عرض کنم که مدلی که من مد نظرم بود همان atom هست.بهتره که در سایتpdadb.net اطلاعات کاملتری از پی دی ای ها به دست بیاورید ، ولی با قیمتی که گفتم ، تنها و تنها اتم معمولی را می توانید بگیرید ، گرچه باید اعتراف کنم یکی از با ثبات ترین پی دی ای هایی بوده که من دیده ام.
در مورد رمضانی شما مطمئن هستید؟ یعنی اتم هاش ته کشید؟ ببینید شما تشریف ببرید حضوری بگویید که پسرخاله من ( دانیال) هستید و من شمارا فرستاده ام که یک اتم سیاه خوشگل رجیستر شده بخرید;)
البته باز هم پیشنهاد می کنم که اول ترد راهنما را بخوانید که انتخاب صحیح تری داشته باشید. افراد انگشت شماری بوده اند که از خرید پی دی ای به کل پشیمان شده اند ، دلیل اصلی ش به نظر من ، انتظار غلط از این دستگاه بوده است.

یک مطلب دیگر هم بگویم ، من آینده بازار پی دی ای در ایران را بسیار وخیم می بینم، امیدوارم پیش بینی ام غلط از آ ب در بیاید ، ولی فکر می کنم که به محض ته کشیدن دستگاه هایی که قبلا وارد شده بود ، انواع و اقسام جنس بنجل بازار ایران را پر می کنه ، مثلا انواع دستگاه های Low end به دلیل ارزانی ، وارد خواهند شد وبا قیمت نجومی به کاربران غیر حرفه ای ، که صرفا به چسب قیمت توجه دارن قالب می شه.
من خودم را برای خرید در 3ماهه دوم تابستان آماده می کنم ، اما نیم نگاهی هم به استفاده از وی3 برادرم به عنوان موبایل دارم :wacko:
امیدوارم تخمین ام غلط باشه. ولی اگر نباشه ، شاید اصلا کار غلطی نباشه که هر کس هر چیز می خواهد بخره ، همین الان دست به کار شه ، شخصا اتم رو به همه گروه های سنی پیشنهاد می کنم.
موفق باشید

سلام دانیال جان.
از لطف و راهنمائی شما و همه دوستان ممنمونم.
شنیدم امروز مغازه رمضانی بودید؟
آخه رفتم برای خرید atom و گفتم پسرخاله شما هستم ، گفت یک ر بع پیش خودش اینجا بود.

به هر حال....
گفت اتم نداره ولی JASJAR و GIGABYTE داره
ولی تا 2 الی 3 هفته دیگه براشون میاد.
خیلی برام عجیبه!!! گوشی های موبایل تا ساخته میشه سروکله اش تو ایران سریع پیدا میشه ولی PDA اینجوری نیست!!!:(
اینهمه شرکت های وارد کننده گوشی هست که هزار تا اسم دارن (نیکاتل ، ایراتل ، کیاتل ، کوفت تل و ...) که دنبال سود هستند ولی از PDA غافل هستند!!:hmm:

در عوض اینقدر p990 تو بازار میریزند که از 600 میشه 380 !!!:happy:
ایکاش یه کم پول دار بودم ، از این فرصت استفاده میکردم و میزدم تو واردات PDA اسمش میزاشتم :" بلبل تل" تا از شر رمضانی تل و .. راحت میشدیم.:cool:

به خدا کلی هم سود میکردم ، خدا را چه دیدید ، شاید هم قضیه رو جدی کنمش !!:)
موقعی که برای اولین بار DVD دوبله دادم تو بازار کلی سود کردم و کلی هم دعا شنیدم ، من همیشه نظرم اینه که آدم باید کار تک ، و منحصر به فرد انجام بده.:blush:
حالا چه کاری تک تر از PDA؟:rolleyes:
کار DVD هم با یک لج بازی شروع شد ، شد این!! شاید در مورد PDA هم لج کنم!!;) :f34r:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دانیال جان.
از لطف و راهنمائی شما و همه دوستان ممنمونم.
شنیدم امروز مغازه رمضانی بودید؟
آخه رفتم برای خرید atom و گفتم پسرخاله شما هستم ، گفت یک ر بع پیش خودش اینجا بود.

به هر حال....
گفت اتم نداره ولی JASJAR و GIGABYTE داره
ولی تا 2 الی 3 هفته دیگه براشون میاد.
خیلی برام عجیبه!!! گوشی های موبایل تا ساخته میشه سروکله اش تو ایران سریع پیدا میشه ولی PDA اینجوری نیست!!!:(
اینهمه شرکت های وارد کننده گوشی هست که هزار تا اسم دارن (نیکاتل ، ایراتل ، کیاتل ، کوفت تل و ...) که دنبال سود هستند ولی از PDA غافل هستند!!:hmm:

در عوض اینقدر p990 تو بازار میریزند که از 600 میشه 380 !!!:happy:
ایکاش یه کم پول دار بودم ، از این فرصت استفاده میکردم و میزدم تو واردات PDA اسمش میزاشتم :" بلبل تل" تا از شر رمضانی تل و .. راحت میشدیم.:cool:

به خدا کلی هم سود میکردم ، خدا را چه دیدید ، شاید هم قضیه رو جدی کنمش !!:)
موقعی که برای اولین بار DVD دوبله دادم تو بازار کلی سود کردم و کلی هم دعا شنیدم ، من همیشه نظرم اینه که آدم باید کار تک ، و منحصر به فرد انجام بده.:blush:
حالا چه کاری تک تر از PDA؟:rolleyes:
کار DVD هم با یک لج بازی شروع شد ، شد این!! شاید در مورد PDA هم لج کنم!!;) :f34r:

سلام
بله قربان ، ایشون درست فرمودن.اونجا بودم و کلی غصه خوردم
دل رو اورده 500 تومان
اِ120 و آ300 گیگا رو هردو 620
تایتن 700
525 650 فکر کنم بود
و از همه بامزه تر ، اچ تی سی آتنا رو گفت اورده 800-900 تومن. کسی طلبه نیست؟
البته گفت که هیچ کدوم رجیستر نیستن.

من در مورد اتم هم سئوال کردم ، گفت یک پیورش رو همین الان فروخته.و آخریش بود.فکر نکنم که واقعا دیگه داشته باشه.ولی گفت 2-3 هفته بعد ممکنه به دستش برسه
در ضمن ، گفت که کیوتک 9000 رو هم اورده که می تونه با قیمت زیر 800 بده هفته بعد

در کل بازار خیلی شیر تو شیر تشریف داره ، آقای بهزادی بچه زرنگی هست ، اگر راهی وجود داشته باشه ، پیداش می کنه ، ولی اون طو رکه با من صحبت کرد ، متوجه شدم که کاملا نا امید شده.
می گفت که الان مخابرات مشکل رجیستر کردن داره ، به این دلیل که سرور مخابرات بیش از این عدد نمی پذیره.منظورم کد دستگاه هست.
بنابراین وضعیت کنونی طوری ست که حتی اگر 60درصد روهم بدید ، فرقی نمی کنه. چون ندارن که بدن.یعنی البته دو راه دارن ، یا اینکه این طور که ایشون گفت ، 20میلیون دلاری خرج تاسیسات جدید کنن ( که کاملا بعید می بینم.) و یا اینکه رنج جدید تعیین کنن.این رنج به این معنی ست که به جای دادن کد سری اعداد هر دستگاه، فقط 10رقم سمت راست رو بدن، در این صورت ، دستگاه جدید رجیستر می شه ، منتها یکی یکی نه ، بلکه 10000تا 10000 تا;)

اما در کل من خیلی روشن نیست دلم که اتفاق خاصی بیوفته.فراموش نکنید که سهم بازار ویندوز موبایل در ایران زیر 0.1% هست. بنابراین با وجود اینکه می تونه تجارت پر سودی باشه ، ولی حامی نداره ، چه قانونی چه غیر قانونی

در آخر ، این قضیه لج بازی هم تقریبا پشت تمام موفقیت های زندگی من ( اگر اسم شون رو بشه موفقیت گذاشت) بوده.اما اخطار می کنم ، که مواظب باشید که تبدیل به ماجراجویی نشه ، بیزینس شوخی و رحم نداره
موفق باشید

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
شرمنده یه سوال ابتدایی داشتم:
گوشی رجیستر نشده به چه دردی می خوره :eek: ؟ ایرانسل هم بدون شک تا چند وقت دیگه با گوشی های رجیستر نشده کار نمی کنه و برای رجیسترش هم باید کلی $ داد و دردسر کشید!!!

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
جناب دوستی شما لطف دارید ، بنده فقط اولین کسی بوده ام که به پست شما برخوردم ، وگرنه اگر پست های آخرین اینجا را نگاه کنید ، متوجه می شوید که من یکی از کم کار ترین ها بوده ام.

در مورد سئوالات شما ، اول از هرچیز پیشنهاد می کنم تردی را که با زحمات فراوان بچه ها جمع آوری شده را مطالعه کنید ، در امضای من هست به نام راهنمای جامع پی دی ای. این ترد فقط مطالب آموزشی نیست ، به شکل غیر مستقیم به شما دیدی می ده که از یک پی دی ای می توان چه چیز انتظار داشت.
شاید اگر آن ترد را مفید دیدید ، موافقت خود را برای ترجمه یک پست بلند بالا از سایت aximsite که من در آنجا لینک داده ام ، برای استفاده کابران آینده اعلام کنید:happy:

در مورد اینکه چه مدلی بگیرید ، اول باید عرض کنم که مدلی که من مد نظرم بود همان atom هست.بهتره که در سایتpdadb.net اطلاعات کاملتری از پی دی ای ها به دست بیاورید ، ولی با قیمتی که گفتم ، تنها و تنها اتم معمولی را می توانید بگیرید ، گرچه باید اعتراف کنم یکی از با ثبات ترین پی دی ای هایی بوده که من دیده ام.
در مورد رمضانی شما مطمئن هستید؟ یعنی اتم هاش ته کشید؟ ببینید شما تشریف ببرید حضوری بگویید که پسرخاله من ( دانیال) هستید و من شمارا فرستاده ام که یک اتم سیاه خوشگل رجیستر شده بخرید;)
البته باز هم پیشنهاد می کنم که اول ترد راهنما را بخوانید که انتخاب صحیح تری داشته باشید. افراد انگشت شماری بوده اند که از خرید پی دی ای به کل پشیمان شده اند ، دلیل اصلی ش به نظر من ، انتظار غلط از این دستگاه بوده است.

یک مطلب دیگر هم بگویم ، من آینده بازار پی دی ای در ایران را بسیار وخیم می بینم، امیدوارم پیش بینی ام غلط از آ ب در بیاید ، ولی فکر می کنم که به محض ته کشیدن دستگاه هایی که قبلا وارد شده بود ، انواع و اقسام جنس بنجل بازار ایران را پر می کنه ، مثلا انواع دستگاه های Low end به دلیل ارزانی ، وارد خواهند شد وبا قیمت نجومی به کاربران غیر حرفه ای ، که صرفا به چسب قیمت توجه دارن قالب می شه.
من خودم را برای خرید در 3ماهه دوم تابستان آماده می کنم ، اما نیم نگاهی هم به استفاده از وی3 برادرم به عنوان موبایل دارم :wacko:
امیدوارم تخمین ام غلط باشه. ولی اگر نباشه ، شاید اصلا کار غلطی نباشه که هر کس هر چیز می خواهد بخره ، همین الان دست به کار شه ، شخصا اتم رو به همه گروه های سنی پیشنهاد می کنم.
موفق باشید

دانیال جان شرمنده اما 3 ماهه ی اول و دوم تابستون کی میشه تقریبا؟!:lol: :rolleyes:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
بله قربان ، ایشون درست فرمودن.اونجا بودم و کلی غصه خوردم
دل رو اورده 500 تومان
اِ120 و آ300 گیگا رو هردو 620
تایتن 700
525 650 فکر کنم بود
و از همه بامزه تر ، اچ تی سی آتنا رو گفت اورده 800-900 تومن. کسی طلبه نیست؟
البته گفت که هیچ کدوم رجیستر نیستن.

من در مورد اتم هم سئوال کردم ، گفت یک پیورش رو همین الان فروخته.و آخریش بود.فکر نکنم که واقعا دیگه داشته باشه.ولی گفت 2-3 هفته بعد ممکنه به دستش برسه
در ضمن ، گفت که کیوتک 9000 رو هم اورده که می تونه با قیمت زیر 800 بده هفته بعد

در کل بازار خیلی شیر تو شیر تشریف داره ، آقای بهزادی بچه زرنگی هست ، اگر راهی وجود داشته باشه ، پیداش می کنه ، ولی اون طو رکه با من صحبت کرد ، متوجه شدم که کاملا نا امید شده.
می گفت که الان مخابرات مشکل رجیستر کردن داره ، به این دلیل که سرور مخابرات بیش از این عدد نمی پذیره.منظورم کد دستگاه هست.
بنابراین وضعیت کنونی طوری ست که حتی اگر 60درصد روهم بدید ، فرقی نمی کنه. چون ندارن که بدن.یعنی البته دو راه دارن ، یا اینکه این طور که ایشون گفت ، 20میلیون دلاری خرج تاسیسات جدید کنن ( که کاملا بعید می بینم.) و یا اینکه رنج جدید تعیین کنن.این رنج به این معنی ست که به جای دادن کد سری اعداد هر دستگاه، فقط 10رقم سمت راست رو بدن، در این صورت ، دستگاه جدید رجیستر می شه ، منتها یکی یکی نه ، بلکه 10000تا 10000 تا;)

اما در کل من خیلی روشن نیست دلم که اتفاق خاصی بیوفته.فراموش نکنید که سهم بازار ویندوز موبایل در ایران زیر 0.1% هست. بنابراین با وجود اینکه می تونه تجارت پر سودی باشه ، ولی حامی نداره ، چه قانونی چه غیر قانونی

در آخر ، این قضیه لج بازی هم تقریبا پشت تمام موفقیت های زندگی من ( اگر اسم شون رو بشه موفقیت گذاشت) بوده.اما اخطار می کنم ، که مواظب باشید که تبدیل به ماجراجویی نشه ، بیزینس شوخی و رحم نداره
موفق باشید

به به،گل بود به سبزه نیز آراسته شد،مشکل محدودیت سرور مخابرات دیگه از اون مسائلی هست که باید به مدیریت مخابرات تبریک گفت،چون واقعا" برنامه ریزی شده هست،
من اطمینان دارم که در بازار پی دی ای،یک شوک باید وارد بشه،البته من نمی دونم که دقیقا" چه کاری باید انجام داد،اما اون ایده هایی که در ذهنم داشتم هم با مساله محدودیت رجیستر به هم ریخت،البته نیاز به یک نفر هست که به طور جدی مساله رجیستر رو در مخابرات پیگیری کنه،
من هم از این دوست جدیدمون هم که داره تحریک می شه وارد بازار بشه،حمایت می کنم;) چون هر چه واردات پی دی ای بیشتر،بازار رقابتی تر،مشکلات کمتر،ولی آیا دوست من به کشش بازار ایران(که البته داره کم کم کشش قیمتی تقاضا زیاد می شه ) و مشکلات و پیامدهای محدودیتهای قانونی و ... فکر کردید؟

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
موفق باشید

دانیال خان یعنی منظور شما اینه که یه نان فون خوب داشته باشین با یه موبایل معمولی.درست متوجه شدم؟
اگه اینطوریه منم مدتی که به این نتیجه رسیدم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دانیال جان شرمنده اما 3 ماهه ی اول و دوم تابستون کی میشه تقریبا؟!:lol: :rolleyes:

شما هم هی به اشتباهات لپی ما گی بدید:p
منظورم سه ماهه دوم سال بود که تابستان می شه ، نمی دونم چرا این طوری نوشته شد

Andy_madadian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همگي.
يک عالمه سوال بدون جواب دارم.
من عاشق گوشيايي هستم که از کنار کيبوردشون بيرون مياد و سيستم عاملشون ويندوزه. مثل Imate K-jam، Imate Jas-jam، O2 XDA mini S، HTC TyTN، O2 XDA Trion، HTC P4350، Qtek 9600، Qtek 9100 و..........
- قيمتاشون نميدونم
- فکر کنم هيچکدوم TV ندارند(اگه دارن بگيد لطفاً).
- کدوم تو ايران پيدا ميشه؟
- توصيه شما کدومشونه؟
- گوشياي GigaByte را توصيه ميکنيد؟
- آيا گارانتي دارند؟
- غير از مدلهاي ساخت چين، توي ايران مدل ديگري پيدا ميشه؟
- کسي را سراغ داريد که بتونه از دبي خريداري کنه و اينکه اصلاً مخابرات آشغال ايران کدش را فعال ميکنه؟
-...........

ديگه روم نشد بقيه‌اش را بپرسم.
1 2نيا ممنون.

Imate
http://www.gsmarena.com/i_mate-phones-35.php
http://www.gsmarena.com/i_mate_jasjam-1589.php
http://www.gsmarena.com/i_mate_k_jam-1278.php
----------------------------------------------------------------------------------------
HTC
http://www.gsmarena.com/htc-phones-45.php
http://www.gsmarena.com/htc_tytn-1659.php
http://www.gsmarena.com/htc_p4350-1781.php
----------------------------------------------------------------------------------------
Qtek
http://www.gsmarena.com/qtek-phones-38.php
http://www.gsmarena.com/o2_xda_trion-1572.php
http://www.gsmarena.com/o2_xda_mini_s-1274.php
O2
http://www.gsmarena.com/o2-phones-30.php

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام . سوالی داشتم . لطفا راهنمایی کنین
بین دو مدل یکی با رام 128 ، صفحه VGA و بدون GPS و دیگری با رام 2 گیگ ، صفحه نمایس معمولی(QVGA) و GPS دار مردد موندم . سوالم از بزرگواران اینه که رام بالا داشتن چقدر در عملکرد دستگاه نقش داره؟ آیا اگه دستگاه اول رو انتخاب کنم (با رام 128) بعدها به مشکل میخورم؟ ممنونم

Nemomovies

Registered User
لایک‌ها
12
به به،گل بود به سبزه نیز آراسته شد،مشکل محدودیت سرور مخابرات دیگه از اون مسائلی هست که باید به مدیریت مخابرات تبریک گفت،چون واقعا" برنامه ریزی شده هست،
من اطمینان دارم که در بازار پی دی ای،یک شوک باید وارد بشه،البته من نمی دونم که دقیقا" چه کاری باید انجام داد،اما اون ایده هایی که در ذهنم داشتم هم با مساله محدودیت رجیستر به هم ریخت،البته نیاز به یک نفر هست که به طور جدی مساله رجیستر رو در مخابرات پیگیری کنه،
من هم از این دوست جدیدمون هم که داره تحریک می شه وارد بازار بشه،حمایت می کنم;) چون هر چه واردات پی دی ای بیشتر،بازار رقابتی تر،مشکلات کمتر،ولی آیا دوست من به کشش بازار ایران(که البته داره کم کم کشش قیمتی تقاضا زیاد می شه ) و مشکلات و پیامدهای محدودیتهای قانونی و ... فکر کردید؟

سلام ، سلام ، سلام
چرا که نه؟
مگه غول بزرگی مثل microsoft از کجا شروع کرد؟
یادمه که یکی از دوستام آگهی نشونم داد که یک جمله انگلیسی زیرش نوشته بود :
آیا علاقمندید در شرکت ما سرمایه گذاری کنید؟
تو اون عکس 7 ، 8 نفره ، یه پیرزن بود (که احتمالا منشی بود) + چند تا مرد میانسال ریش بلند با تیپ هزارو نهصدو درشکه + یک پسر 16 ، 17 ساله بود.
جالبه بدونید همون پسر بچه ، آقای "بیل گیتس" فعلی است که سرمایه اش نجومی است.

اینو با چشم دیدم و امتحان کردم : برای راه اندازی یک بیزینس موفق "پول" "آخرین" شرطه!!!

و حال :
شما علاقمندان به تجارتی موفق ، و شمائی که خستگی و شکست براتون بی معنی است ، و شمائی که از بازار آشفته و آشغال PDA ایران خسته شده اید ، شمائی که ، با سود جویانی همچون رمضانی و ... مخالف هستید ، و شمائی که ایمان دارید که انسان "به هرچه" بخواد میرسه فقط به شرط اینکه "بخواد" ، را دعوت میکنم به بوجود آوردن یک شرکت وارداتی ، اگه علاقمند هستید ، PM بذارید ، چون اینجا جاش نیست .
آستین و میزنیم بالا ، میافتیم دنبال اطلاعات ، رابطهای داخلی و خارجی ، افتتاح حساب LC و ...

از مدیران محترم انجمن که مسیر کمی به خارج از راه رفت عذر میخوام .

PM بذارید ، قرار بذاریم ، گپ بزنیم ، اگه از هم خوشمون اومد ، یه یا علی بگیم​

با تقدیم احترام ، ارادت ، و آرزوی رسیدن به همه آرزوهاتون :
شهرام دوستی

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
راستش چندتا خورده اطلاعات پیدا کردم که به نظر خودم جالب اومد. گفت بزارم اینجا شما هم ببینید:

spbcpu.png

spbfilesys.png

spbas.png

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام به همگي.
يک عالمه سوال بدون جواب دارم.
من عاشق گوشيايي هستم که از کنار کيبوردشون بيرون مياد و سيستم عاملشون ويندوزه. مثل Imate K-jam، Imate Jas-jam، O2 XDA mini S، HTC TyTN، O2 XDA Trion، HTC P4350، Qtek 9600، Qtek 9100 و..........
- قيمتاشون نميدونم
- فکر کنم هيچکدوم TV ندارند(اگه دارن بگيد لطفاً).
- کدوم تو ايران پيدا ميشه؟
- توصيه شما کدومشونه؟
- گوشياي GigaByte را توصيه ميکنيد؟
- آيا گارانتي دارند؟
- غير از مدلهاي ساخت چين، توي ايران مدل ديگري پيدا ميشه؟
- کسي را سراغ داريد که بتونه از دبي خريداري کنه و اينکه اصلاً مخابرات آشغال ايران کدش را فعال ميکنه؟
-...........

ديگه روم نشد بقيه‌اش را بپرسم.
1 2نيا ممنون.

Imate
http://www.gsmarena.com/i_mate-phones-35.php
http://www.gsmarena.com/i_mate_jasjam-1589.php
http://www.gsmarena.com/i_mate_k_jam-1278.php
HTC
http://www.gsmarena.com/htc-phones-45.php
http://www.gsmarena.com/htc_tytn-1659.php
http://www.gsmarena.com/htc_p4350-1781.php
Qtek
http://www.gsmarena.com/qtek-phones-38.php
O2
http://www.gsmarena.com/o2-phones-30.php

HTC Hermes == HTC TyTN == Qtek 9600 == i-mate JasJam == O2 XDA Trion
HTC Wizard == Qtek 9100 == i-mate K-Jam == O2 xda mini S
HTC Herald == HTC p4350 == O2 xda Terra

مدل هایی که در یک ردیف قرار دارن، دقیقاً یکی هستن!

از دوبی خرید کنید مخابرات رجیستر نمی کنه (مگه اینکه یه پارتی گردن کلفت گیر بیارید)
pda های گیگابایت هیچ کدومشون کی بورد qwerty اسلاید آت ندارن - فقط Giga G-Smart هست که numpad داره، می تونید توی ترد PDA High Tech اون وسط هاش ریویو کاملش رو ببینید (دستگاه قدیمیه، توصیه نمی شه اصلاً)

از بین مدل های بالا، herald اصلاً پیدا نمی شه.
hermes و wizard پیدا می شه.

i-mate JasJam ظاهراً به قیمت 800 الی 900 هزار می تونید تهیه کنید (رجیستر شده) . HTC TyTN رجیستر نشده هم می تونید به قیمت 700 تهیه کنید.
Qtek 9100 و i-mate k-jam هم قیمت هاشون حدود 580 هست ظاهراً (هرچند یه دوره ای به 500 هم رسید)
برای گارانتی معمولاً باید مبلغ اضافه ای پرداخت کنید

هیچ کدوم TV-out ندارن. Hermes ها همه ساخت Taiwan هستن ظاهراً. Wizard ها الان اکثراً ساخت چین هستن، ولی بهتره حساس نباشید روی این مسئله. مدل هایی که انتخاب کردید یه نقطه قوت مشترکشون اینه که برای همگی قراره به زودی سیستم عامل WM6 ریلیز بشه.

دوستان سلام . سوالی داشتم . لطفا راهنمایی کنین
بین دو مدل یکی با رام 128 ، صفحه VGA و بدون GPS و دیگری با رام 2 گیگ ، صفحه نمایس معمولی(QVGA) و GPS دار مردد موندم . سوالم از بزرگواران اینه که رام بالا داشتن چقدر در عملکرد دستگاه نقش داره؟ آیا اگه دستگاه اول رو انتخاب کنم (با رام 128) بعدها به مشکل میخورم؟ ممنونم

سلام. احوال سیامک عزیز :happy:

آقا فضولی نباشه، کدوم pda رام 2گیگ داره و جی پی اس؟!
3550.gif

به هر حال، رام چیزی نیست که زیاد نگران کمبودش باشید (هرچند کمتر از 40MB accessible یه خورده اذیت می کنه)
سعی کنید یه دستگاه با RAM 128 پیدا کنید
و صد البته VGA بودن دستگاه به داشتن GPS ارجحیت داره

بالا