جناب دوستی شما لطف دارید ، بنده فقط اولین کسی بوده ام که به پست شما برخوردم ، وگرنه اگر پست های آخرین اینجا را نگاه کنید ، متوجه می شوید که من یکی از کم کار ترین ها بوده ام.
در مورد سئوالات شما ، اول از هرچیز پیشنهاد می کنم تردی را که با زحمات فراوان بچه ها جمع آوری شده را مطالعه کنید ، در امضای من هست به نام راهنمای جامع پی دی ای. این ترد فقط مطالب آموزشی نیست ، به شکل غیر مستقیم به شما دیدی می ده که از یک پی دی ای می توان چه چیز انتظار داشت.
شاید اگر آن ترد را مفید دیدید ، موافقت خود را برای ترجمه یک پست بلند بالا از سایت aximsite که من در آنجا لینک داده ام ، برای استفاده کابران آینده اعلام کنید:happy:
در مورد اینکه چه مدلی بگیرید ، اول باید عرض کنم که مدلی که من مد نظرم بود همان atom هست.بهتره که در سایتpdadb.net اطلاعات کاملتری از پی دی ای ها به دست بیاورید ، ولی با قیمتی که گفتم ، تنها و تنها اتم معمولی را می توانید بگیرید ، گرچه باید اعتراف کنم یکی از با ثبات ترین پی دی ای هایی بوده که من دیده ام.
در مورد رمضانی شما مطمئن هستید؟ یعنی اتم هاش ته کشید؟ ببینید شما تشریف ببرید حضوری بگویید که پسرخاله من ( دانیال) هستید و من شمارا فرستاده ام که یک اتم سیاه خوشگل رجیستر شده بخرید
البته باز هم پیشنهاد می کنم که اول ترد راهنما را بخوانید که انتخاب صحیح تری داشته باشید. افراد انگشت شماری بوده اند که از خرید پی دی ای به کل پشیمان شده اند ، دلیل اصلی ش به نظر من ، انتظار غلط از این دستگاه بوده است.
یک مطلب دیگر هم بگویم ، من آینده بازار پی دی ای در ایران را بسیار وخیم می بینم، امیدوارم پیش بینی ام غلط از آ ب در بیاید ، ولی فکر می کنم که به محض ته کشیدن دستگاه هایی که قبلا وارد شده بود ، انواع و اقسام جنس بنجل بازار ایران را پر می کنه ، مثلا انواع دستگاه های Low end به دلیل ارزانی ، وارد خواهند شد وبا قیمت نجومی به کاربران غیر حرفه ای ، که صرفا به چسب قیمت توجه دارن قالب می شه.
من خودم را برای خرید در 3ماهه دوم تابستان آماده می کنم ، اما نیم نگاهی هم به استفاده از وی3 برادرم به عنوان موبایل دارم :wacko:
امیدوارم تخمین ام غلط باشه. ولی اگر نباشه ، شاید اصلا کار غلطی نباشه که هر کس هر چیز می خواهد بخره ، همین الان دست به کار شه ، شخصا اتم رو به همه گروه های سنی پیشنهاد می کنم.
موفق باشید