• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Mahbod_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

بچه ها من از زماني كه O2 Flame رو گرفتم با وجود مشكل راديويي و كار نكردن
icon3.gif
با فون اين گوشي از ppc كم كم دارم دور مي شم و بيشتر اينكه كم پست مي زنم و جواب كمتر سوالي ميدم همينه . . .

( البته imate pda2k رو دارم اما lcd ايش دوباره شكسته )

همچنان منتظر رام جديدش هستم اما كم كم دارم نارحت مي شم كه نكنه (زده) بشم... :(

دوست دارم پيشنهادتون رو بشنوم كه آيا اگر Flame را فروختم ... پس از ( x7500 يحتمل x7501 ) انتخاب HTC Shift ميتونه گزينه مناسبي باشه ؟

پ.ن : حسين جون :happy: تو منو چيز كردي فليم بگيرم يه راه حلي پيش پام بزار :lol:

والا اگه ازمن مي شنوي حتما حتما يك چيزي انتخاب كن كه LCD اش VGA با شه ولا غير

coldplay_AFN

Registered User
لایک‌ها
4
merci az rahnamaeitoon.pas mitoonam bekharam.mitoonin begin kojaye tehran unlouk mikonan?
baz ham mamnoonam

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
merci az rahnamaeitoon.pas mitoonam bekharam.mitoonin begin kojaye tehran unlouk mikonan?
baz ham mamnoonam
دوست عزيز تا جايي كه من كم اطلاع در جريان هستم هنوز cid unlocker به اون شكلي كه واسه ساير گوشي ها هست براي آيفون نوشته نشده فقط تونستن در خارج از كشور از بعضي امكانات و نه gsm اون استفاده محدود كنن. در نتيجه گوشي آيفون به هيچ عنوان در ايران كه هيچ در هيچ جاي دنيا به جز توسط اپراتور سينگولار آمريكا قابل استفاده نيست. :cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
طبق گفته ی دکتر SHIFT رو نمیشه از GSMش استفاده کرد و میشه داده ها رو رد و بدل کرد

راستی UMPC هست که بشه از جی اس امش استفاده کرد ؟!

اینجا اطلاعات خوبی می تونید از یو ام پی سی ها پیدا کنید

من که یادم نمی یاد چنین چیزی دیده باشم ، اصولا کار عاقلانه ای نیست با یک وسیله 800گرمی تلفن حرف زدن

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
baz ham mamnoonam

ساختمون پایتخت طبقه ی همکف همون موقع 150 بدی آنلاک میکنه ...

دوست عزيز تا جايي كه من كم اطلاع در جريان هستم هنوز cid unlocker به اون شكلي كه واسه ساير گوشي ها هست براي آيفون نوشته نشده فقط تونستن در خارج از كشور از بعضي امكانات و نه gsm اون استفاده محدود كنن. در نتيجه گوشي آيفون به هيچ عنوان در ايران كه هيچ در هيچ جاي دنيا به جز توسط اپراتور سينگولار آمريكا قابل استفاده نيست. :cool:

آقا سیاوش ... مثل اینکه پی پی سی باز تیر شدی چون خبر نداری 2 ماهه که آیفون داره توی ایران رجیستر شده به فروش میرسه و الان هم واست اگه از US بیارن همین جا آنلاک میکنن

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا سیاوش ... مثل اینکه پی پی سی باز تیر شدی چون خبر نداری 2 ماهه که آیفون داره توی ایران رجیستر شده به فروش میرسه و الان هم واست اگه از US بیارن همین جا آنلاک میکنن

تائید میشه رمضانی هم چندتا آورده و داره میفروشه:blush:

Ben Kenobi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشید اگر کسی از دبی پاکت پی سی بیاره نیازی به ثبت در مخابرات داره یا اینکه اگه سیم کارت رو داخلش قرار بدیم کار میکنه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ببخشید اگر کسی از دبی پاکت پی سی بیاره نیازی به ثبت در مخابرات داره یا اینکه اگه سیم کارت رو داخلش قرار بدیم کار میکنه؟

کار میگنه عزیز:)(انشاالله):blush:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ساختمون پایتخت طبقه ی همکف همون موقع 150 بدی آنلاک میکنه ...

:blink::blink::blink::blink: وجدانا؟؟؟؟؟؟؟:blink: عجب... ولي ظاهرا حق با شماست. چون كانال i2 ماهواره نشون داد توي كشورهاي عربي هم هست. ولي مطمئن هسنم 2 ماه نيست اين قضايا چون 1.5 ماه پيش توي پايتخت ديدم و لاك بود و ضمنا همون موقع خبر هك آيفون توسط يك پسر نوجوان انگليسي منتشر شد... :wacko:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
والا اگه ازمن مي شنوي حتما حتما يك چيزي انتخاب كن كه LCD اش VGA با شه ولا غير

فليم رو دارم vga هست

اون چيزايي كه كه مد نظرم بود و نوشتم vga بيــد

كس ديگه اي نظر برا من نداشت ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
فليم رو دارم vga هست

اون چيزايي كه كه مد نظرم بود و نوشتم vga بيــد

كس ديگه اي نظر برا من نداشت ؟

مهرداد تو که مشگل بزرگ بودن رو نداری چرا مثل گوشیه هیراد نمیگیری؟؟؟:blush:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
مهرداد تو که مشگل بزرگ بودن رو نداری چرا مثل گوشیه هیراد نمیگیری؟؟؟:blush:

توي پست قبليم اسم همون رو هم بردم و ادونتيج هم جزء گزينه هاي عالي هست اما گفتم شايد نظر بهتري داشته باشي !!!! شايد از اون فكراي توپ داشته باشي...:rolleyes:

آخه يادم هست بعد از پرداخت يك مليون و صد و پنجاه تومن... گوشيم صداش خيلي كم بود !!! در صورتي كه هيچ كس در مورد صداي گوشي اعتراضي نداشت و نقطه ضعفي در اين گوشي نمي ديد !!! :blush:

به نظرت ادونتيج مي تونه گوشي كاملي باشه يا فعلا صبر كنم ؟ !!! :eek:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
توي پست قبليم اسم همون رو هم بردم و ادونتيج هم جزء گزينه هاي عالي هست اما گفتم شايد نظر بهتري داشته باشي !!!! شايد از اون فكراي توپ داشته باشي...:rolleyes:

آخه يادم هست بعد از پرداخت يك مليون و صد و پنجاه تومن... گوشيم صداش خيلي كم بود !!! در صورتي كه هيچ كس در مورد صداي گوشي اعتراضي نداشت و نقطه ضعفي در اين گوشي نمي ديد !!! :blush:

به نظرت ادونتيج مي تونه گوشي كاملي باشه يا فعلا صبر كنم ؟ !!! :eek:

صبر بهترین گزینه برا تو هست مهرداد جان:)

چون نه مثل من تعصب رو گوشی خواص یا cpu خواصی داری:blush:

نه در حال حاضر گوشی ضعیفی داری:)

بهترین کار صبر برا تو عزیزم :)

یه نمه دست نکر دار این ویندوز جدیده هم که رفته رو اعصاب من:blush: حالا تو 2-3 ماه دیگه صبر کن ببینیم چی میشه:):rolleyes:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
صبر بهترین گزینه برا تو هست مهرداد جان:)

چون نه مثل من تعصب رو گوشی خواص یا cpu خواصی داری:blush:

نه در حال حاضر گوشی ضعیفی داری:)

بهترین کار صبر برا تو عزیزم :)

یه نمه دست نکر دار این ویندوز جدیده هم که رفته رو اعصاب من:blush: حالا تو 2-3 ماه دیگه صبر کن ببینیم چی میشه:):rolleyes:

همه حرف هات 100% تائيد مي كنم اما من الان با اين گوشي o2 كار نمي كنم ( به خاطر مشكل راديوويي) آخه اونجوري بايد دو تا گوشي همراهم باشه هميشه

پس گوشيم ضعيف يا قوي الان بدون استفاده هست... مي خواستم از اين حال و اوضاع بيام بيرون !!!
;) بين خودمون باشه همه تمسخرم مي كنن كه اين گوشيه آنتن نمي ده ... البته كاري به بقيه ندارم.

خيلي وقت هم هست كه منتظر ويندوز wm6 هستم اما واقعا نا اميد شدم ... ( الان اندي ماه هست :) )

اميدوارم كه متوجه شده باشي !!!:(:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مهرداد واقعا حسین راست میگه ، صبر کن ... ویندوز موبایل فوتون که بیاد همه چی عوض میشه بعد مثل اینکه قابل ارتقاء از کراس بو نیست ، به نظر من اگه پی پی سی بازی فلیم رو رد کن و با یه 3400 ساده بساز تا چند ماه دیگه که گوشی ها با فوتون میان بیرون ...
این نظر منه ها ممکنه به درد نخور باشه ...
( راستی حسین از وقتی که عضو کابینه شده ، """:)""" زدن شده خوراک ته جمله هاش :D انگار داره میگه : فرزندان من ، آرام باشید آرام باشید :D )

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
مهرداد واقعا حسین راست میگه ، صبر کن ... ویندوز موبایل فوتون که بیاد همه چی عوض میشه بعد مثل اینکه قابل ارتقاء از کراس بو نیست ، به نظر من اگه پی پی سی بازی فلیم رو رد کن و با یه 3400 ساده بساز تا چند ماه دیگه که گوشی ها با فوتون میان بیرون ..:D )
حالا شما اول ببینید این التیمیت ها بیان ....بعد به فوتون هم واسه 3-4 ماه دیگه (البته تو خواب و رویا) فکر کنید ماکروسافت هم همچینی خوش قول نیست....با این اوصاف باید برنامه هاتون رو واسه سال اینده ردیف کنید.... :)

:wacko::wacko::wacko: یه کاری کردید که منم از خرید پشیمون بشم :wacko::wacko::wacko::wacko:

کجایی فوتون :D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مهرداد واقعا حسین راست میگه ، صبر کن ... ویندوز موبایل فوتون که بیاد همه چی عوض میشه بعد مثل اینکه قابل ارتقاء از کراس بو نیست ، به نظر من اگه پی پی سی بازی فلیم رو رد کن و با یه 3400 ساده بساز تا چند ماه دیگه که گوشی ها با فوتون میان بیرون ...
( راستی حسین از وقتی که عضو کابینه شده ، """:)""" زدن شده خوراک ته جمله هاش :D انگار داره میگه : فرزندان من ، آرام باشید آرام باشید :D )

من نوکرتم :)

کدوم ته جمله برادر من؟؟؟؟:rolleyes::)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

به نظر من كه صبر كردن واسه فوتون اشتباه بزرگيه. مايكروسافت گفته كوارتر دوم 2008 و همه ميدونيم وقتي همچين قولي ميده منظورش آخرين روز از كوارتر دومه. كه تازه همونم هيچوقت عملي نميشه و اگه روند قبلي باشه 3-4 ماهي باز فاصله داره و ميشه تقريبا 10 ماه ديگه . تازه بعد از 10 ماه هم كه مياد اولين دستگاهها معمولا پر از اشكاله.

شاهد اين مدعا اتمه كه اولين دستگاه ويندوز موبايل 5 بود و بنچ مارك هاش افتضاح كه با اومدن رام كوك شده و اي كي يو جديد تر بهتر شد.

البته اتم لايف هم مي شه مثال زد كه 70 درصد كاربر ها از مشكلات ويندوز موبايل 6 دوباره به ويندوز موبايل 5 پناه آوردن.

تا وقتي كه يه خورده اوضاع ويندوز موبايل جديد بهتر بشه و البته در اين مورد برنامه هاي سازگار بيان هم 3-4 ماهي ميگذره و تازه اون موقع يه چيزي مثل پي 535 مياد كه سرش به تنش مي ارزه. يعني از الان 13-14 ماه ديگه حداقل اين دستگاه در ديار غربت پيدا ميشه و اگه شما خيلي آپديت باشي و خوب بخواي بسلفي 1 ماه هم روش يعني 14-15 ماه. اين مدت يعني طول عمر متوسط يه پي پي سي (اگه پي پي سي باز باشي) پس نتيجه اخلاقي اين كه اگه ميخواي بخري صبر كردن بي فايده است. چون بعد از رسيدن به اين حالت ميتوني 1.5 سال ديگه صبر كني تا ويندوز جديد تر بياد:lol:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من نوکرتم :)

کدوم ته جمله برادر من؟؟؟؟:rolleyes::)

مخلصم ... مهربون تر شدی انگار :D

به نظر من كه صبر كردن واسه فوتون اشتباه بزرگيه. مايكروسافت گفته كوارتر دوم 2008 و همه ميدونيم وقتي همچين قولي ميده منظورش آخرين روز از كوارتر دومه. كه تازه همونم هيچوقت عملي نميشه و اگه روند قبلي باشه 3-4 ماهي باز فاصله داره و ميشه تقريبا 10 ماه ديگه . تازه بعد از 10 ماه هم كه مياد اولين دستگاهها معمولا پر از اشكاله.

شاهد اين مدعا اتمه كه اولين دستگاه ويندوز موبايل 5 بود و بنچ مارك هاش افتضاح كه با اومدن رام كوك شده و اي كي يو جديد تر بهتر شد.

البته اتم لايف هم مي شه مثال زد كه 70 درصد كاربر ها از مشكلات ويندوز موبايل 6 دوباره به ويندوز موبايل 5 پناه آوردن.

تا وقتي كه يه خورده اوضاع ويندوز موبايل جديد بهتر بشه و البته در اين مورد برنامه هاي سازگار بيان هم 3-4 ماهي ميگذره و تازه اون موقع يه چيزي مثل پي 535 مياد كه سرش به تنش مي ارزه. يعني از الان 13-14 ماه ديگه حداقل اين دستگاه در ديار غربت پيدا ميشه و اگه شما خيلي آپديت باشي و خوب بخواي بسلفي 1 ماه هم روش يعني 14-15 ماه. اين مدت يعني طول عمر متوسط يه پي پي سي (اگه پي پي سي باز باشي) پس نتيجه اخلاقي اين كه اگه ميخواي بخري صبر كردن بي فايده است. چون بعد از رسيدن به اين حالت ميتوني 1.5 سال ديگه صبر كني تا ويندوز جديد تر بياد:lol:

ووشن همیشه جوری حرف میزنه که شدیدا" منو متقاعد میکنه ... احترام خاصی واسش قائلم !

Mahbod_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هفته پيش يك EMAIL فرستادم به شركت O2 و مشكلات اون را تو ايران گفتم همچنين در مورد ROM جديد شون هم سئوال كردم

اين هم پاسخ رسمي شركت O2 در اين مورد:

Dear ]Mahbod,

Thank you for contacting O2 Asia Technical Support.

With reference to your query below, please be advised that the Xda Flame supports the following networks:

Tri-band GSM 900/1800/1900
WCDMA 2100
GPRS^

You may wish to refer to the network providers regarding the compatibility of the device with their services. Please find attached the relevant guide on how to set-up a GPRS connection manually. Please be advised that O2 has a policy of testing new software and applications thoroughly to ensure that potential faults and issues are mitigated so that the customer experience and enjoyment of the new device is not affected. As a result, we are conducting rigorous tests on a possible ROM upgrade with the unique O2 applications and other software intended for the Xda Flame. Customers can expect to an announcement on the availability of a ROM upgrade for the Xda Flame in the near future (no further news as of this moment). We appreciate the feedback that you have provided and we will forward it to the relevant department for further review and future possible action.

Thank you.

Thank you.
Sincerely,
Judith Taan
O2 Technical Support (Email)
Asia Pacific​

بالا