vocian
Registered User
- نوشتهها
- 1,002
- لایکها
- 4
سی دی ؟ یعنی این قدر لنگ اطلاعات این ور اون ور کردنی که 700مگ سی دی رو به همه چیز ارجح می دونی؟
:lol:قیمت این دستگاه ها تا 400دلار هست ها
:happy:
دكتر جان مگه آذر داري دل منو آب ميندازي؟ اين دستگاه تا اول نوامبر خبري ازش نيست. تنها در اين هفته در تايوان عرضه شده و متاسفانه براش صف گرفتند و همونجا مثل قند آب شده الانم پيدا نميشه . ايسوس هم گفته تا اول نوامبر ازش خبري نيست . تازه اونموقه قراره تو آمريكا و انگليس بياد معلوم نيست كه ناياب بشه يا نه.
قيمتش از 260 دلار تا 430 دلاره . البته كساني هم كه بخوان ويندوز بيس باشه ميتونن از اول 30 دلار بيشتر بدن با ويندوز تحويل بگيرن . اما اگه نخوان درايور هاش هست همونجوري ميتونن استفاده كنن.
به نظر من كه نسخه 701 هشت گيگيش عاليه . 1 گيگ رم 5 ساعت كار 8 گيگ مموري. البته كسي بيشتر هم بخواد ميتونه از پي سي ام آيش استفاده كنه كه كارت هاي تا 32 گيگ براش هست يعني در كل 40 گيگ. ولي فكر كنم 70-80 تومني هم پول اون بشه (شايدم بيشتر). در كل رنگهاي متنوعش وزن 900 گرميش اندازه كوچيكش ( كاغذ آ5 رو در نظر بگيرين) و قيمت عاليش به علاوه كارت وايرلس كارت شبكه مودم پي سي ام آي داشتنش منو كشته.
يه چيز جالب اونم اين كه به فكر 2 گيگي نباشيد. در مورد 4 گيگي از اول كمتر از 1 گيگ خالي داره 2 گيگي احتمالا لينوكسش هم لايته. ويندوز رو مي تونين روي اس دي اچ دي نصب كنين و وقتي كارت رو گذاشتين با ويندوز بالا بياين كه به نظرم خيلي خوبه براي لينوكس باز ها!! و البته سي پي يوش واقعا اذيتم مي كنه. اما هنوز دوستش دارم
مشكلاتش هم صداي كم (حتي با هدفون) و فكر كنم نبودش تا مدتها در بازار ايرانه و بدون رقيب بودنشه. من اينو مييييييييييييييييييخوام. كمممممممممككككككككك.