• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سی دی ؟ یعنی این قدر لنگ اطلاعات این ور اون ور کردنی که 700مگ سی دی رو به همه چیز ارجح می دونی؟
:lol:قیمت این دستگاه ها تا 400دلار هست ها
:happy:

دكتر جان مگه آذر داري دل منو آب ميندازي؟ اين دستگاه تا اول نوامبر خبري ازش نيست. تنها در اين هفته در تايوان عرضه شده و متاسفانه براش صف گرفتند و همونجا مثل قند آب شده الانم پيدا نميشه . ايسوس هم گفته تا اول نوامبر ازش خبري نيست . تازه اونموقه قراره تو آمريكا و انگليس بياد معلوم نيست كه ناياب بشه يا نه.

قيمتش از 260 دلار تا 430 دلاره . البته كساني هم كه بخوان ويندوز بيس باشه ميتونن از اول 30 دلار بيشتر بدن با ويندوز تحويل بگيرن . اما اگه نخوان درايور هاش هست همونجوري ميتونن استفاده كنن.
به نظر من كه نسخه 701 هشت گيگيش عاليه . 1 گيگ رم 5 ساعت كار 8 گيگ مموري. البته كسي بيشتر هم بخواد ميتونه از پي سي ام آيش استفاده كنه كه كارت هاي تا 32 گيگ براش هست يعني در كل 40 گيگ. ولي فكر كنم 70-80 تومني هم پول اون بشه (شايدم بيشتر). در كل رنگهاي متنوعش وزن 900 گرميش اندازه كوچيكش ( كاغذ آ5 رو در نظر بگيرين) و قيمت عاليش به علاوه كارت وايرلس كارت شبكه مودم پي سي ام آي داشتنش منو كشته.

يه چيز جالب اونم اين كه به فكر 2 گيگي نباشيد. در مورد 4 گيگي از اول كمتر از 1 گيگ خالي داره 2 گيگي احتمالا لينوكسش هم لايته. ويندوز رو مي تونين روي اس دي اچ دي نصب كنين و وقتي كارت رو گذاشتين با ويندوز بالا بياين كه به نظرم خيلي خوبه براي لينوكس باز ها!! و البته سي پي يوش واقعا اذيتم مي كنه. اما هنوز دوستش دارم

مشكلاتش هم صداي كم (حتي با هدفون) و فكر كنم نبودش تا مدتها در بازار ايرانه و بدون رقيب بودنشه. من اينو مييييييييييييييييييخوام. كمممممممممككككككككك.

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
آقا من امروز رفتم علاالدين
Atom نداشت تو اين مايه ا چي ميتونم بگيرم؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
قيمتشو نميدونيد شما؟
با 550 تقريبا چي ميشه خريد؟

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نه جواد جان ، آخه خودش که برعکسشه ...
منظورم این بود که بهتر بود دیفالتش ویندوز بود

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
به! جداً !؟ :blink: :D
صداشو در نیار پارسا
59.gif
39.gif

برم اینفوشو درآرم تا گافهای سنگین از خودم در نکردم
295.gif
302.gif

reza1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان که کلی اینجا زحمت میکشن-
بعد از 3 سال jam و jamin داشتن به علت خرابی و اینکه گوشیم یهو خاموش شد و دیگه هم روشن نشد !!! ( به 3-4 تا تعمیرکار حرفه ای هم دادم ولی افاقه نکرد)
حالا میخوام یه ppc دیگه بگیرم و پس از کلی گشتن و خواندن نظریات شخصی اساتید این فروم و گشتن تو gsmarena که 2-3 روزیه واسه ایرانیا بسته شده !! به این سه مورد برخوردم و از شما نظر و کمک میخوام .
ممنون از همه ...
asus p 535 .... که البته ظاهرشو دوست ندارم ولی همه موارد مثل cpu gps و دوربین و ... رو داره ........
htc touch به خاطر ظاهرش و جمع و جور بودنش . فقط از cpu ضعیفش نگرانم ...
htc قیصر که همه چیش خوبه فقط داشتن keyboard رو واسه ppc خیلی ضروری نمیبینم چون ضربه پذیریشو میبره بالا مخصوصا واسه ادمای بی توجهی چون من ....
eten glofiish x800 که همه چیش به نظر خوبه جز ظاهرش .....

میخوام بدونم نظر شما چیه ؟؟؟؟

ممنون

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بعد از 3 سال jam و jamin داشتن به علت خرابی و اینکه گوشیم یهو خاموش شد و دیگه هم روشن نشد !!! ( به 3-4 تا تعمیرکار حرفه ای هم دادم ولی افاقه نکرد)
حالا میخوام یه ppc دیگه بگیرم و پس از کلی گشتن و خواندن نظریات شخصی اساتید این فروم و گشتن تو gsmarena که 2-3 روزیه واسه ایرانیا بسته شده !! به این سه مورد برخوردم و از شما نظر و کمک میخوام .
ممنون از همه ...
asus p 535 .... که البته ظاهرشو دوست ندارم ولی همه موارد مثل cpu gps و دوربین و ... رو داره ........
htc قیصر که همه چیش خوبه فقط داشتن keyboard رو واسه ppc خیلی ضروری نمیبینم چون ضربه پذیریشو میبره بالا مخصوصا واسه ادمای بی توجهی چون من ....

ممنون
دوست عزيز. .....
glofish x800 كه هنوز ريليز نشده و گير نمياد. قيصر هم فعلا ايران نيست ولي دبي بالاي 800 ميگن گير مياد. ايسوس p535 هم در حال حاضر موجود نيست هر چند كه من يه بار يدونه اهواز ديدم 860! تومن. تاچ هم كه cpu نداره و احتمالا شما بعد از استفاده از جم كه سرعت زيادي داره دچار افسردگي ميشيد! البته فكر كنم مانوئل اطلاعاتش در مورد تاچ زياد باشه:cool: راستش من تايتن دارم كه به نظرم خيلي كند هستش نميدونم ديگه شما با تاچ و ماچ ميخواي چطوري سر كني!:f34r:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از همه ...

ممنون

قربان واقعا بهتون تبريك مي گم . 4 تا دستگاه از چهار خانواده كاملا متفاوت رو انتخاب كردين كه اصلا به هم هيچ ربطي ندارند. هر كدوم در نوع خودشون خوبند ( يكي ديزاين ، يكي بنچ مارك ، يكي كي برد جي پي اس دار و آخري وي جي اي) فقط مساله اينه كه از اينا نمي شه انتخاب كرد(بر فرض اين كه همه هم موجود باشند) نيازهاتون رو مشخص كنيد.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
htc touch که هیچ ربطی به اینا نداشت از هیچ نظری !!! شما اگه بگی می خوای باهاش چیکار بکنی میتونیم کمک بکنیم و از همینا که شما گفتی بهترینی رو که به پستتون میخوره رو پیشنهاد بدیم

reza1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مجدد و مرسی از جوابتون ....
راستش مورد مصرف خاصی که بخوام بگم اینه که اولا exel خیلی به دردم میخوره چون همه حساب کتابام تو اونه ....
بحث calendar هم که همیشه استفاده میکنم ...

من همیشه روی گوشیهای قبلیم اینا بوده
1- arabizer
2-power cad
3-resco explorer
4-mem maid
5- iranian calendar
6- phone alarm
7- یه سری بازی و pdf
8- tcpmp
9-flash player
10-real audio
11-dictionari lingvosoft
12- sms blocker
13- card export reader
14-sprite bachup
15- و یه سری موزیک و مطالبی که تو همه گوشیها هست ...

البنه شاید بگین که واسه داشتن اینا که ppc لازم نیست !!! ولی خودتون میدونین که بعد از 3 سال ppc داشتن دیگه غیر از
windows mobile نمیشه با چیز دیگری سر کرد ...
بحث تعداد contact زیاد ( بالای 1000 تا ) رو هم فراموش نکنید چون مثلا وقتی یه بازی یا برنامه run بود خیلی وفتا incoming call به مشکل برمیخورد و اسم contact رو هم نمینوشت ...

بحث ظاهر و زیبایی و استهلاک کمتر در مفابل ضربه :blush: هم مهمه ...
دوربینش هم میخوام خوب باشه چون jam که آشغال بود . jamin هم فقط روزش به نسبت خوب بود .
راستی من از هیچ کدوم گوشیهای قبلیم راضی نبودم چون اولا speaker هر دوتاش سوخت !! و مجبور به تعویض شدم . دوما بیش از حد hang میکردن و این اواخر هم زیاد reset میشدن ...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا رضا سلام به روی ماهت ...
عرضم به حضورت که کارایی که شما با پی پی سی میکنید ، کارایی هست که زیاد دستگاه مخوفی رو نمی طلبه ...
یعنی حرکت خارق الانگیزی باهاش صورت نمیدین که پی پی سی بخواد تا دندون مسلح باشه .
با فرمایشات شما ، اچ تی سی تاچ کفایت میکنه و قیمتش هم از بقیه کمتره ...
اما من همیشه گفتم که اگر قراره آدم حتی توی پیست خالی هم ویراژ بده بهتره که پیستش بزرگ باشه !!! یعنی اینکه اگر مشکل پول نداریو و عجله هم ایضا" کمی صبر کنید تا قیصر ( تایتن 2 ) بیاد و خودتون رو راحت کنید

در مورد کانتکت ها که همه ی پی پی سی ها مثل هم ظرفیت دارند و اصطلاحا" میگن practically unlimited یعنی محدودیت ندارند اما اینکه توی بازی به مشکل ننوشتن اسم بر میخوردید مربوط به کم آوردن پی پی سی میتونه باشه و ایضا" رامتون . اما گمان نمی کنم با پی پی سی هایی مثل قیصر و ایکس800 به مشکل بخورید
مقاومت در برابر ضربه رو از ذهن خارج کنین ! فقط مواظبت صرف میتونه مفید باشه وگرنه 9500 هم از یه جایی بیافته خدا میدونه آیندش چیه .

دوربین قیصر بهترین در میان پی پی سی ها هست اما شما میدونید که پی پی سی ها کلا دوربین و سپیکر های خوبی ندارند

مشکل ریست با دستگاه خوبی مثل قیصر کمتر تکرار میشه

اما من با توجه به نیازهای شما میگم تاچ چون هم خوشگله هم کوچیکه هم کار شما رو جواب میده اما دیگه باهاش پشتک نمیتونی بزنی ... حالا اگه قصد این کار رو داری صبر کن ، پولم خرج کن ، قیصر بخر
( واسه این از ایکس800 دفاع نمیکنم چون از رم 64 مطمئن نیستم )

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
ديروز رفتم پيش رمضاني گفت اتم و M600+ نداريم ولي يه Eten M600 و Eten G500 داشت.
به نظر شما كدوم بهتره؟
M600 رو ميداد 500 تومن، ميارزه؟
راستي توي پايتخت كس ديگه اي غير از تجارت الكترونيك هست كه گوشي هايي غير از Imate داشته باشه؟

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون از همه ...

ممنون

آقا واقعا حرفه ای انتخاب کردید:)تبریک میگم:)

فقط این تاچ رو کنار بزاری جاش یه لایف بزاری بهترین انتخابهای موجود رو کردی:)

راستش من برا شما قیصر رو انتخاب میکنم:)(با اینکه عمرا این گوشی رو من بخرم:))

موفق باشید:)

reza1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا رضا سلام به روی ماهت ...
عرضم به حضورت که کارایی که شما با پی پی سی میکنید ، کارایی هست که زیاد دستگاه مخوفی رو نمی طلبه ...
یعنی حرکت خارق الانگیزی باهاش صورت نمیدین که پی پی سی بخواد تا دندون مسلح باشه .
با فرمایشات شما ، اچ تی سی تاچ کفایت میکنه و قیمتش هم از بقیه کمتره ...
اما من همیشه گفتم که اگر قراره آدم حتی توی پیست خالی هم ویراژ بده بهتره که پیستش بزرگ باشه !!! یعنی اینکه اگر مشکل پول نداریو و عجله هم ایضا" کمی صبر کنید تا قیصر ( تایتن 2 ) بیاد و خودتون رو راحت کنید

در مورد کانتکت ها که همه ی پی پی سی ها مثل هم ظرفیت دارند و اصطلاحا" میگن practically unlimited یعنی محدودیت ندارند اما اینکه توی بازی به مشکل ننوشتن اسم بر میخوردید مربوط به کم آوردن پی پی سی میتونه باشه و ایضا" رامتون . اما گمان نمی کنم با پی پی سی هایی مثل قیصر و ایکس800 به مشکل بخورید
مقاومت در برابر ضربه رو از ذهن خارج کنین ! فقط مواظبت صرف میتونه مفید باشه وگرنه 9500 هم از یه جایی بیافته خدا میدونه آیندش چیه .

دوربین قیصر بهترین در میان پی پی سی ها هست اما شما میدونید که پی پی سی ها کلا دوربین و سپیکر های خوبی ندارند

مشکل ریست با دستگاه خوبی مثل قیصر کمتر تکرار میشه

اما من با توجه به نیازهای شما میگم تاچ چون هم خوشگله هم کوچیکه هم کار شما رو جواب میده اما دیگه باهاش پشتک نمیتونی بزنی ... حالا اگه قصد این کار رو داری صبر کن ، پولم خرج کن ، قیصر بخر
( واسه این از ایکس800 دفاع نمیکنم چون از رم 64 مطمئن نیستم )

ممنون دوست عزیز...
استدلالهاتون واقعا منطقی و عالی بود .
اگه ممکنه در مورد پشتک با ppc هم یه توضیحی بدین ... چه برنامه هایی واقعا cpu قوی میخواد ؟
من اوایل که این فروم فقط یه ترد داشت همه نرم افزارها رو یه دور download میکردم که ببینم چطوره !!!
ولی به مرور به یه سریش که قبلا توضیح دادم عادت کردم
تو مروری که کردین از p535 اسمی برده نشد . تو دبی میشه ارزون خریدش چون قدیمیه ولی winmobile 5 داره

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ممنون دوست عزیز...
استدلالهاتون واقعا منطقی و عالی بود .
اگه ممکنه در مورد پشتک با ppc هم یه توضیحی بدین ... چه برنامه هایی واقعا cpu قوی میخواد ؟
من اوایل که این فروم فقط یه ترد داشت همه نرم افزارها رو یه دور download میکردم که ببینم چطوره !!!
ولی به مرور به یه سریش که قبلا توضیح دادم عادت کردم
تو مروری که کردین از p535 اسمی برده نشد . تو دبی میشه ارزون خریدش چون قدیمیه ولی winmobile 5 داره
ببینین مثال تام تام 6 سی پی یوی قوی میخواد که مال جی پی اسه اما مسئله ران کردن چند برنامه در آن واحده .
شما با سی پی یوی قوی میتونید چندین پروگرم رو با هم اجرا کنین و این برای یوزر های حرفه ای خیلی مهمه .
و این یعنی پشتک زدن ...

به ویندوز 5 ربطی نداره رضا جان ، او2 فلیم 5 داره اما 1 تومنه !!!!
مسئله امکاناته ، گرچه ایسوس ها کلا ارزون ترن ...

از 535 حرفی نزدم چون رمش 64 هست گرچه چون دیسپلیش کیو وی جی ایه مشکلی نیست اما من به حساب قدیمی بودنش هم ساکت موندم -- گرچه بسیار پی پی سیه قویی هست

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
Eten M600 چطوريه؟ ميارزه 500 تومن؟
بنچماركش كه مثل M600+ .
راستي يه سوال ديگه هم دارم: يه jasjam تو علاالدين ديدم دست دو ميگفت 520 تومن 2 3 تا خط داشت ميارزه اگه سالم باشه؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستش من دست 2 توصیه نمی کنم ...

بالا