• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
من هفته پيش يك EMAIL فرستادم به شركت O2 و مشكلات اون را تو ايران گفتم همچنين در مورد ROM جديد شون هم سئوال كردم

اين هم پاسخ رسمي شركت O2 در اين مورد:

Dear ]Mahbod,

Thank you for contacting O2 Asia Technical Support.

With reference to your query below, please be advised that the Xda Flame supports the following networks:

Tri-band GSM 900/1800/1900
WCDMA 2100
GPRS^

You may wish to refer to the network providers regarding the compatibility of the device with their services. Please find attached the relevant guide on how to set-up a GPRS connection manually. Please be advised that O2 has a policy of testing new software and applications thoroughly to ensure that potential faults and issues are mitigated so that the customer experience and enjoyment of the new device is not affected. As a result, we are conducting rigorous tests on a possible ROM upgrade with the unique O2 applications and other software intended for the Xda Flame. Customers can expect to an announcement on the availability of a ROM upgrade for the Xda Flame in the near future (no further news as of this moment). We appreciate the feedback that you have provided and we will forward it to the relevant department for further review and future possible action.

Thank you.

Thank you.
Sincerely,
Judith Taan
O2 Technical Support (Email)
Asia Pacific​

از اين ايميلي كه من مي بينم چشمم در مورد رفع مشكلات راديويي فليم آب نمي خوره. حتي توي اين ايميل ذكر نشده كه به خاطر اين مشكل رام جديد ميخوان بيرون بدن! و درضمن حتي تاريخ حدودي هم ذكر نشده . به نظر بنده كه به اين زوديا چشم به راه رام جديد نباشيد و البته وقتي رسيد انتظار معجزه نداشته باشيد. شايد مشكل همينجوري باقي موند. اميد وارم فليم هم مثل اتم فراموش نشده باشه:(

QUOTE=manuelcalavera;1458210]مخلصم ... مهربون تر شدی انگار :D

ووشن همیشه جوری حرف میزنه که شدیدا" منو متقاعد میکنه ... احترام خاصی واسش قائلم ![/QUOTE]

آقا بنده به تمامي دوستاني كه به من لطف دارن هم احترام ( از نوع خاص:happy:) قائلم . در ضمن بنده وسين ( وو سي ين) هستم:blush:;)

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام
سوالی داشتم . دستگاههایی مثل axim x51v و x7500 که از صفحه نمایش بزرگتر و غیر معمول تری نسبت به سایر پاکت پیسی ها برخوردارند ،از لحاظ نصب و اجرای برنامه با مشکل خاصی روبرو هستند یا خیر؟ اینو از این جهت پرسیدم که من در مورد گوشی نوکیای قبلیم ( 7710) با این مشکل مواجه بودم
ممنون

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان سلام
سوالی داشتم . دستگاههایی مثل axim x51v و x7500 که از صفحه نمایش بزرگتر و غیر معمول تری نسبت به سایر پاکت پیسی ها برخوردارند ،از لحاظ نصب و اجرای برنامه با مشکل خاصی روبرو هستند یا خیر؟ اینو از این جهت پرسیدم که من در مورد گوشی نوکیای قبلیم ( 7710) با این مشکل مواجه بودم
ممنون

قربان اين دستگاهها وي جي اي هستن و رزلوشن استانداردي دارن . بزرگي صفحه نمايش مهم نيست رزولوشن مهمه.

اگه به نرم افزار ها نگاه كنين خيلي هاشون نوشتن وي جي اي ساپورت كه تبعا با اين دستگاهها مشكل ندارن و بعضي ها هم ننوشتن اما باز مشكل ندارند و در اين ميون يك سري هستن كه كلا مشكل دارن. مخصوصا بازي ها نرم افزار هاي گرافيكي و نرم افزار هاي تم . اما به حد كافي برنامه براي وي جي اي هست كه شما رو محدود نكنه

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
خیلی ممنون جناب vocian
بر من ببخشید اگه سوالم ابتدائی بود آخه هنوز به جرگه ppc دارها نه پیوستم

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خیلی ممنون جناب vocian
انشاالله بپیوندید تا ما شما رو هم در کنار خودمون داشته باشیم

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی ممنون جناب vocian

بنده معذرت ميخوام اگه لحنم به شكلي بوده كه باعث آزردگي خاطر شما شده. بنده قصدم اطلاع رساني بود ولي از اونجا كه اين مسئله برام ساده بود به شكل ساده هم بيانش كردم :p

داش حسین

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اگه من یه asus p525 دست دوم ولی سالم 470 بگیرم چی جور گرفتم خوبه یا نه؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا اگه من یه asus p525 دست دوم ولی سالم 470 بگیرم چی جور گرفتم خوبه یا نه؟

اگر مطمئن باشید که سالمه؛ به نظر من می ارزه؛
ضمنا" شما در بخش دیگری هم همین سوال رو کرده بودید؛لطفا" قوانین را رعایت کنید؛

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان برای کسانی که دنبال یک دستگاه همراه می گردند که نمی خواهند زیاد هم خرجش کنند
این ها رو حتما در نظر بگیرند
scene3.jpg

این دستگاه لینوکس داره ولی سازگار با ایکس پی هست، یعنی خودتون یکی از این ویندوز 2 هزار تومانی های پایتخت رو می خرید می ریزید روش!!!

در ضمن ، امکانات ش هم قابل توجه هست

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
سلام،
ميخواستم بدونم بين atom و M600+ شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
مشكلات قبلي اتم با آپگريد رام درست ميشه؟ (تو سايتش كه رام جديدي رو براي اتم براي دانلود نذاشته!؟)
اينكه موقع گوش كردن آهنگ گرم ميشه درسته ؟ حتي با هندزفري؟
آيا بعد از مدتي كيفيت تاچش مياد پايين؟ هنگ نميكنه؟

M600+ چطور؟ مشكلاتش چيه؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام،
ميخواستم بدونم بين atom و M600+ شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
مشكلات قبلي اتم با آپگريد رام درست ميشه؟ (تو سايتش كه رام جديدي رو براي اتم براي دانلود نذاشته!؟)
اينكه موقع گوش كردن آهنگ گرم ميشه درسته ؟ حتي با هندزفري؟
آيا بعد از مدتي كيفيت تاچش مياد پايين؟ هنگ نميكنه؟

M600+ چطور؟ مشكلاتش چيه؟

من اگه بودم اتم می گرفتم؛ای کاش اتم نداشتم تا با تاکید بهتون می گفتم؛
دیگه اتم های جدید با رام جدید هستن؛اون مشکلات اصلا" برای دستگاههای جدید مطرح نیست؛شما در سایت هم باید عضو شوید(از طریق سریال آی ام ای آی گوشی)و اونوقت اونها بهتون رام پیشنهاد میدن در صورتی که آخرین رام رو روی دستگاهتون نداشته باشید.
بله؛گرم میشه اما من حداقل تو این مدت که داشتمش؛یعنی یکسال و یکی و دوماه؛برام مشکل ساط نشده؛
کیفیت تاچ همه دستگاهها بعد از مدتی میاد پایین؛اما این مدت فکر می کنم بعد از 3 تا 4 سال استفاده مداوم باشه؛در مورد تاچ خیالتون راحت باشه؛ال سی دی با کیفیت تری نسبت به هم رده های خودش داره؛شفافیت خیره کننده ای داره؛
هنگ هم اگر درست استفاده کنید؛نه؛

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
از پاسختون ممنون
قيمتش چه جورياست؟
هست تو بازار؟
مشكل آنتن نداره كه؟

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
از پاسختون ممنون
قيمتش چه جورياست؟
هست تو بازار؟
مشكل آنتن نداره كه؟
اتم معمولی در حدود 580 تا 600 اگر گیر بیاد؛اتم اگزک هم در حدود 700 تا 710 بازم اگر گیر بیاد؛
من چند ماهیه به بازار سر نزدم؛
خیر؛از بابت اختلالات و سایر مسئل در آنتن دهی خیالتون راحت باشه؛

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
دوستان برای کسانی که دنبال یک دستگاه همراه می گردند که نمی خواهند زیاد هم خرجش کنند
این ها رو حتما در نظر بگیرند
scene3.jpg

این دستگاه لینوکس داره ولی سازگار با ایکس پی هست، یعنی خودتون یکی از این ویندوز 2 هزار تومانی های پایتخت رو می خرید می ریزید روش!!!

در ضمن ، امکانات ش هم قابل توجه هست
با ويندوز شايد مشكل نداشته باشه ولي درايور هاشو براي لينوكس هم مي ذاره؟!
169.gif

اطلاعات بيشتر نظير قيمت تو ويكي‌پديا:
http://en.wikipedia.org/wiki/ASUS_Eee_PC

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اگه ویندوز بود و linux compatible بود ، یی کاریش میشد کرد :D

milad1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .من میخواستم که pocket pc بگیرم.حدود 800 تومن هم کنار گذاشتم براش.
می خواستم که من رو راهنمایی کنید. lcd خیلی برام مهمه و اینکه سرعت خوبی داشته باشه:)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
در مورد اتم تا جايي كه من فهميدم اين موجود هر چقدر هم داغ بشه مشكلي پيش نمياد. 2 روز پيش تو تختم دراز كشيده بودم و دستگاه هم به شارژ بود و يه دفعه هوس كردم فرندز ببينم. كور پلير رو اجرا كردم ديدم يه خورده لگيه. دستگاه رو اور كلاك كردم رو 500 هندز فري رو هم زدم. يه فرندز كه ديدم خسته شدم آهنگ گذاشتم تو گوشم خوابيدم. 5 ساعت بعد از داغي كنار كمرم بيدار شدم فهميدم چي كار كردم.

شارژ ، هندز فري ، اوركلاك ، صفحه نمايش روشن. واقعا دماش بالا بود. سريع خواموشش كردم باطري رو در آوردم . به سينك فلزي پشتش كه دست زدم دستم سوخت:blink: اما با كمال تعجب دستگاه مثل ساعت كار مي كنه. مثل اينكه اين لامصب حس نداره:lol:

بالا