فليم رو دارم vga هست
اون چيزايي كه كه مد نظرم بود و نوشتم vga بيــد
كس ديگه اي نظر برا من نداشت ؟
والا HTC SHIFT هم جذب گذينه هاي شما بود مطمني LCD اونهم VGA است
فليم رو دارم vga هست
اون چيزايي كه كه مد نظرم بود و نوشتم vga بيــد
كس ديگه اي نظر برا من نداشت ؟
من هفته پيش يك EMAIL فرستادم به شركت O2 و مشكلات اون را تو ايران گفتم همچنين در مورد ROM جديد شون هم سئوال كردم
اين هم پاسخ رسمي شركت O2 در اين مورد:
Dear ]Mahbod,
Thank you for contacting O2 Asia Technical Support.
With reference to your query below, please be advised that the Xda Flame supports the following networks:
Tri-band GSM 900/1800/1900
WCDMA 2100
GPRS^
You may wish to refer to the network providers regarding the compatibility of the device with their services. Please find attached the relevant guide on how to set-up a GPRS connection manually. Please be advised that O2 has a policy of testing new software and applications thoroughly to ensure that potential faults and issues are mitigated so that the customer experience and enjoyment of the new device is not affected. As a result, we are conducting rigorous tests on a possible ROM upgrade with the unique O2 applications and other software intended for the Xda Flame. Customers can expect to an announcement on the availability of a ROM upgrade for the Xda Flame in the near future (no further news as of this moment). We appreciate the feedback that you have provided and we will forward it to the relevant department for further review and future possible action.
Thank you.
Thank you.
Sincerely,
Judith Taan
O2 Technical Support (Email)
Asia Pacific
دوستان سلام
سوالی داشتم . دستگاههایی مثل axim x51v و x7500 که از صفحه نمایش بزرگتر و غیر معمول تری نسبت به سایر پاکت پیسی ها برخوردارند ،از لحاظ نصب و اجرای برنامه با مشکل خاصی روبرو هستند یا خیر؟ اینو از این جهت پرسیدم که من در مورد گوشی نوکیای قبلیم ( 7710) با این مشکل مواجه بودم
ممنون
انشاالله بپیوندید تا ما شما رو هم در کنار خودمون داشته باشیمخیلی ممنون جناب vocian
بر من ببخشید اگه سوالم ابتدائی بود آخه هنوز به جرگه ppc دارها نه پیوستم
خیلی ممنون جناب vocian
بر من ببخشید اگه سوالم ابتدائی بود آخه هنوز به جرگه ppc دارها نه پیوستم
آقا اگه من یه asus p525 دست دوم ولی سالم 470 بگیرم چی جور گرفتم خوبه یا نه؟
سلام،
ميخواستم بدونم بين atom و M600+ شما كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
مشكلات قبلي اتم با آپگريد رام درست ميشه؟ (تو سايتش كه رام جديدي رو براي اتم براي دانلود نذاشته!؟)
اينكه موقع گوش كردن آهنگ گرم ميشه درسته ؟ حتي با هندزفري؟
آيا بعد از مدتي كيفيت تاچش مياد پايين؟ هنگ نميكنه؟
M600+ چطور؟ مشكلاتش چيه؟
اتم معمولی در حدود 580 تا 600 اگر گیر بیاد؛اتم اگزک هم در حدود 700 تا 710 بازم اگر گیر بیاد؛از پاسختون ممنون
قيمتش چه جورياست؟
هست تو بازار؟
مشكل آنتن نداره كه؟
با ويندوز شايد مشكل نداشته باشه ولي درايور هاشو براي لينوكس هم مي ذاره؟!دوستان برای کسانی که دنبال یک دستگاه همراه می گردند که نمی خواهند زیاد هم خرجش کنند
این ها رو حتما در نظر بگیرند
![]()
این دستگاه لینوکس داره ولی سازگار با ایکس پی هست، یعنی خودتون یکی از این ویندوز 2 هزار تومانی های پایتخت رو می خرید می ریزید روش!!!
در ضمن ، امکانات ش هم قابل توجه هست
cd نمیخوره ؟