• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوست عزيز
يعني با رام WM6 براي تايتن نميشه JasJam رو آپگريد كرد؟
براي JasJam هم كه نيومده

دوست من معلومه كه ميشه... ولي نه اون جوري كه شما ميگيد. بايد از سايت xda developers يه رام كوك شده (يعني هك شده توسط يكي از هكر ها... coock = پختن) كه باگ كم داشته باشه و توضيح داده باشه كه به همه هرمس ها ميخوره (يعني cid رو چك نكنه) دانلود ميكني و نصب ميكني. من خودم تايتن دارم و اين كار رو چند بار انجام دادم. الان هم رام dopod 888 (يكي ديگه از ريبرند كننده هاي htc) روي دستگاهم هست و مثل ساعت كار ميكنه. ضمنا اين سوال اگه به خريد شما مربوط نباشه نبايد اينجا مطرح ميشد. اين سوال ها رو در تاپيك جامع آپگريد بپرسيد. موفق باشيد.

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
دوست من معلومه كه ميشه... ولي نه اون جوري كه شما ميگيد. بايد از سايت xda developers يه رام كوك شده (يعني هك شده توسط يكي از هكر ها... coock = پختن) كه باگ كم داشته باشه و توضيح داده باشه كه به همه هرمس ها ميخوره (يعني cid رو چك نكنه) دانلود ميكني و نصب ميكني. من خودم تايتن دارم و اين كار رو چند بار انجام دادم. الان هم رام dopod 888 (يكي ديگه از ريبرند كننده هاي htc) روي دستگاهم هست و مثل ساعت كار ميكنه. ضمنا اين سوال اگه به خريد شما مربوط نباشه نبايد اينجا مطرح ميشد. اين سوال ها رو در تاپيك جامع آپگريد بپرسيد. موفق باشيد.

خيلي ممنون از پاسختون. من براي خريد اين سوال رو پرسيدم خواستم ببينم ميشه WM6 روش يا نه؟!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
باتشكر از دوستان اگه ممكنه مشكلاتشون رو هم مطرح كنيد
ایرادات : ( نظر بنده )

o2 Flame : سایز بزرگ - مشکلات آنتن دهی در بعضی نقاط
قیصر ( Tytn II ) : صفحه کیو وی جی که برای عده ای ایراد محسوب نمیشه
ام800 : رم 64 که این هم برای عده ای ایراد محسوب نمیشه

فلیم جی پی اس نداره اما تا دندون مسلحه .
اما اون 2 تای دیگه جی پی اس دارن

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خيلي ممنون از پاسختون. من براي خريد اين سوال رو پرسيدم خواستم ببينم ميشه WM6 روش يا نه؟!
بله ... معروفه که هرمس بهترین دستگاه واسه این جور جینگولک بازی ها و دستکاری کردنه ...

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

از عزيزان كسي ميدونه فليم با ايرانسل هم مشكل راديويي داره يا نه؟؟؟؟ و اينكه فكر ميكنيد دبي چند گيرم بياد؟؟؟ آقا مهرداد هم كه پيداش نيست ازش چيزي بپرسيم!:cool:
ضمنا اين چه زندگيه ديگه! يعني فون اديشن با اسكرين وي جي اي فقط فليم و x500 پلاس بايد وجود داشته باشه؟؟؟ دكتر با ما چه كردي!

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
از عزيزان كسي ميدونه فليم با ايرانسل هم مشكل راديويي داره يا نه؟؟؟؟ و اينكه فكر ميكنيد دبي چند گيرم بياد؟؟؟
برات قيمت گرفتم، ميگن 880 تا 890 تومن...! :blush:

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155

qvga و vga چه مزيتها و مشكلاتي دارن؟
باتشكر نيما

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
qvga و vga چه مزيتها و مشكلاتي دارن؟
باتشكر نيما
يه مثال ساده:
رزوليشن مانيتورتو كن 800 در 600 بعد كن 1024 در 768. 800 در 600 مثل QVGA است و 1024 در 768 مثل VGA. حالا فهميدي اين دو چقدر با هم قرق ميكنند؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
برات قيمت گرفتم، ميگن 880 تا 890 تومن...! :blush:

حامد جان دستت درد نكنه ولي از كجا قيمت گرفتي؟ در مورد مشكل راديويي با ايرانسل چيزي متوجه نشديد؟ بعد هم اينكه ريليز نشدن رام جديد واسه فليم تا حالا به نظر عجيب نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام مجدد
در مورد مشكل راديويي با ايرانسل چيزي متوجه نشديد؟
من از دوستم خبر گرفتم، ميگه توي تهران تاحالا به مشكلي بر نخورده (راديويي). گفت با ايرانسل هم تست نكرده...

در ضمن، من يه جا خوندم O2 اعلام كرده تا ماه ديگه (ميلادي) قراره رام جديد بده براي فليم...

the game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من از شما عزيزان كمك ميخواستم من ميخوام htc touch بخرم اما نظره شمارو در مورده apple ميخواستم فقط يه سوال در مورده سيستم عاملش داشتم كه اين Mac OS X 1.0 چيه ميتونه نرم افزارهاي wm رو ساپورت كنه يا خوديش يه چيزه جداست اگه جداس نرم افزارش گير مياد
و از اون عزيزاني كه اين گوشي رو دارن يا باهاش كار كاردن كولن نظرتون چيه به نظر شما ارزش داره بهاش 800 تومن داد

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام من از شما عزيزان كمك ميخواستم من ميخوام htc touch بخرم اما نظره شمارو در مورده apple ميخواستم فقط يه سوال در مورده سيستم عاملش داشتم كه اين Mac OS X 1.0 چيه ميتونه نرم افزارهاي wm رو ساپورت كنه يا خوديش يه چيزه جداست اگه جداس نرم افزارش گير مياد
و از اون عزيزاني كه اين گوشي رو دارن يا باهاش كار كاردن كولن نظرتون چيه به نظر شما ارزش داره بهاش 800 تومن داد
بخدا حيف 800تومن به IPhone بديد...
IPhone هيچي نداره جز ظاهر... PPCهايي الان هست كه چند برابر IPhone پرفورمنس دارند تنوع نرم افزار براي Windows Mobile اصلا قابل قياس با Mac OS نيست...

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
يه مثال ساده:
رزوليشن مانيتورتو كن 800 در 600 بعد كن 1024 در 768. 800 در 600 مثل QVGA است و 1024 در 768 مثل VGA. حالا فهميدي اين دو چقدر با هم قرق ميكنند؟

بله مرسي..

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
البته بنظر من هميشه رزوليشن بالا مناست نيست، وقتي وجود پيكسلهاي اضافي رو درك ميكنيد كه LCD زير 3اينچ نباشه... در ضمن پيكسل بيشتر = مصرف باتري بيشتر (مخصوصا براي من كه هميشه Backlight پاكت پي سيم ماكسيممه)!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
IPhone هيچي نداره جز ظاهر... PPCهايي الان هست كه چند برابر IPhone پرفورمنس دارند تنوع نرم افزار براي Windows Mobile اصلا قابل قياس با Mac OS نيست...

آره بابا. با 800 ميشه اتم لايف و تايتن و ... از ايران و تايتن 2 و حتي با يك مقدار افزايش ناموس پاكت پي سي ها يعني فليم(با توجه به قيمت آقا حامد) رو از همين دبي خريد. تازه اصلا آيفون پاكت پي سي حساب نميشه و ضمنا تا مدت ها از نظر نرم افزار حتي به پاي uiq هم نميرسه چه برسه به ويندوز موبايل. همش كه قيافه نيست:f34r:

the game

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

مرسي عزير از راهنمايت من خودم الان eten m600+دارم من ميخوام گوشي بخرم كه اولا mp3 playerحرفه اي داشته باشه در حد w Sony Ericsson
دوم ظاهرش برام خيلي مهمه اين گوشي هاي چيني ابروي تمامه pockt pc ها رو برده
حالا نظرتون در مورده eten x500+ va m700 htc touch چيه

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
مرسي عزير از راهنمايت من خودم الان eten m600+دارم من ميخوام گوشي بخرم كه اولا mp3 playerحرفه اي داشته باشه در حد w Sony Ericsson
منم M600+ دارم، كيفت صداش كه خيلي خوبه چرا ميخوايد بريد سراغ يه PPC ديگه؟
تا اونجايي كه من خوندم M700 اصلا خوب از آب درنيومده...
از سي پي يو 400سامسونگ (M600+) به 200 اومپ (Touch) يه Downgrade است، بنظر من شما به لايف فكر كنيد. الان توي دبي 760 تا 770 تومنه...

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
اين حرفتو كاملا قبول دارم... يادمه يكي وقتي پاكت پي سيمو دستم ديد گفت: "اين از همين چيني هاست كه تلويزيونم ميگيره؟"
65.gif
55.gif

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

بنده حرفتون رو قبول ندارم اتفاقا برعکس صداش خیلی عالیه:)
شما یه سر به این ترد بزن، خیلی بکارت میاد:happy:

اولها بنده قصد فروختن ام 600م رو داشتم (حتی تا این چند روز پیش) ولی تازگی ها خیلی بهش وابسته شدم، خیلی زیاد :happy:

بالا