• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
حامد جان سلام شما ظاهرا در دبی آشنا داری. میشه قیمت htc x7500 رو هم بگیرین . ممنون میشم
قيمت Advantage رو ميگه 1270 تا 1280. نميدونم چرا اينقدر گرون ميده اين Advantage رو... :wacko:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مرسي عزير از راهنمايت من خودم الان eten m600+دارم من ميخوام گوشي بخرم كه اولا mp3 playerحرفه اي داشته باشه در حد w Sony Ericsson
دوم ظاهرش برام خيلي مهمه اين گوشي هاي چيني ابروي تمامه pockt pc ها رو برده
حالا نظرتون در مورده eten x500+ va m700 htc touch چيه

شما با چیزهایی که نیاز دارید فقط و فقط همون iphone رو بگیرید:)

چون مسلما پاکت پسی وجود نداره که در حد آیفون کیفیت صدا و داشته باشه از نظر خوشگلی هم که ....:cool:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
شما با چیزهایی که نیاز دارید فقط و فقط همون iphone رو بگیرید:)

چون مسلما پاکت پسی وجود نداره که در حد آیفون کیفیت صدا و داشته باشه از نظر خوشگلی هم که ....:cool:
مخوفا" موافقم

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2

دوستان و سروران و اساتید گرامی

من قصد دارم یک PPC بخرم که سیستم عاملش تا حد امکان لینوکس و اگر نشد ویندوز باشه ... اما یک مشکلی هست و اون این که بعد از تجربه ی P990 گمون نمی کنم تا آخر عمر علاقه ای به تاچ اسکرین داشته باشم . آیا میتونین مدلی رو پیشنهاد کنین که لینوکس باشه اما تاچ اسکرین نباشه ؟

در صورتی که بزرگواری کنید و اگر اطلاع دارید ، محدوده ی قیمتی اش را هم بفرمایید ، بسیار بسیار ممنون خواهم شد .

با تشکر

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

من قصد دارم یک PPC بخرم که سیستم عاملش تا حد امکان لینوکس و اگر نشد ویندوز باشه ... اما یک مشکلی هست و اون این که بعد از تجربه ی P990 گمون نمی کنم تا آخر عمر علاقه ای به تاچ اسکرین داشته باشم . آیا میتونین مدلی رو پیشنهاد کنین که لینوکس باشه اما تاچ اسکرین نباشه ؟

در صورتی که بزرگواری کنید و اگر اطلاع دارید ، محدوده ی قیمتی اش را هم بفرمایید ، بسیار بسیار ممنون خواهم شد .

با تشکر
اينو ببين:
گوشيهايي با سيستم عامل لينوكس

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان امروز توی یک فروشگاه موبایل یک glx pc500 (یا همون لایزر) رو دیدم که فروشنده نمیتونست ازش استفاده کنه... واسش راه اندازیش!!! کردم. بسیار گوشی باریک و لاغری بود ولب عرضش زیاد بود... کیفیت ساختش زیاد بد به نظر نمی اومد باشه حتی به نظرم خوب هم اومد نسبتا . باتریش خیلی ضایع بود هم از نظر قیافه و هم اینکه 1100 آم÷ر بود. wm6 که راه اندازی! شد ÷رسید میخوای فارسی و عربی هم نصب بشه؟؟ ok کردم و فارسی کب ! نصب شد. اما من نفهمیدم چه قابلیت هایی داره چون خیلی شلوغ بود. در کل باز هم حس ÷اکت ÷ی سی بودن رو زیاد به آدم نمیداد شاید هم به خاطر اون مارک فاجعه آمیزش بود. دیگه اینکه بالای 600 ! میدادش!!!! ظاهرا قراره توی منطقه آزاد خرمشهر هم کارخانه تولید glx !!! ساخته بشه.:cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

با تشکر

قربان لفظ PPC مربوط و انحصار به گوشی های تحت ویندوز موبایل داره ها

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و درود بر همگی
احتمالا اگه تونستم تو 2 هفته آینده تهران میام و این ادونتیج رو میگیرم. در ریویوهای زیادی که در موردش خوندم تقریبا همگی اونو از هر لحاظ(غیر از بزرگی که البته این امر هم سلیقه ایه) تحسین کردند. خواستم عقیده شما صاحبنظران عزیز رو هم بدونم . چون نظرتون برام خیلی مهمه؟ اگه کسی از دوستان موارد منفی ازش میدونه خواهش میکنم مطرح کنه تا تامل بیشتری کنم.
البته یه سوال هم داشتم . کسی میدونه هارد داخلی 8 گیگ دستگاه که حالت فلش نداره و میکرو درایو هست ( ساخت شرکت معظم Seagate ) آیا خاصیت آنتی شوک بودن رو داره که در حین حرکت آسیب نبینه؟ یا اینکه سیستم دیگه ای در اون استفاده شده.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام و درود بر همگی
احتمالا اگه تونستم تو 2 هفته آینده تهران میام و این ادونتیج رو میگیرم. در ریویوهای زیادی که در موردش خوندم تقریبا همگی اونو از هر لحاظ(غیر از بزرگی که البته این امر هم سلیقه ایه) تحسین کردند. خواستم عقیده شما صاحبنظران عزیز رو هم بدونم . چون نظرتون برام خیلی مهمه؟ اگه کسی از دوستان موارد منفی ازش میدونه خواهش میکنم مطرح کنه تا تامل بیشتری کنم.
البته یه سوال هم داشتم . کسی میدونه هارد داخلی 8 گیگ دستگاه که حالت فلش نداره و میکرو درایو هست ( ساخت شرکت معظم Seagate ) آیا خاصیت آنتی شوک بودن رو داره که در حین حرکت آسیب نبینه؟ یا اینکه سیستم دیگه ای در اون استفاده شده.

و ايضا بگيد كه اسكرين وي جي اي با ابعد 5 اينچ!!! در حد qvga ميشه؟؟؟:blush:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
:f34r: يه كم واضح تر بگيد . من منظورتون رو نفهميدم !!!:rolleyes:مرسي
منظور اینه که :
همونطور که 240در320 توی 2.8 اینچ میشه کیو وی جی ای ، 480در640 هم توی 5 اینچ پیکسل هارو بزرگ میکنه ...
اگه نسبت بگیریم خیلی تفاوت نداره
حالا من هم همون سوال برام هست ، آیا واقعا" کیفیت توی همون مایه هاست ؟!

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
منظور اینه که :
همونطور که 240در320 توی 2.8 اینچ میشه کیو وی جی ای ، 480در640 هم توی 5 اینچ پیکسل هارو بزرگ میکنه ...
اگه نسبت بگیریم خیلی تفاوت نداره
حالا من هم همون سوال برام هست ، آیا واقعا" کیفیت توی همون مایه هاست ؟!
دوست عزیز بعید میدونم یه همچین چیزی که شما میگین باشه
من تعدادی عکس از برنامه ها و صفحات وب دارم که تو اونها وضوح vga مشخصه. اگه تونستم براتون آپلود میکنم. ولی اگه در این خصوص دانیال خان و جناب athlon64x2 ما رو به صورت علمی راهنمایی کنن ممنون میشم

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
جدا" خوب سئوالی کردین ها
ولی خوب اگه تو ریویوها یه نگاه بندازین از اسکرین هاشون هم عکس انداختن
کیفیتشم هم در حد تیم ملی عالیه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
قربان من یک حساب سر انگشتی که می کنم ، می تونم بگم برای اینکه اندازه پیکسل های یک صفحه وی جی ای ، به چشم شما به نسبت به QVGA 2.8 اینچی بشه ، باید طول و عرض صفحه 4 برابر بشه ؛ به عبارتی ، صفحه باید 10 اینچی بشه (تقریباً ) تا مربع مربع بودن صفحه توی ذوق بزنه
این مطلب رو در بهترین حالت ، علی خان ( اتلون ایکس 64) در پی پی آی های چنددستگاه نشون دادن ، سری 2750 اچ پی ، 3.5 اینچی ست و کیو ویجی ای ، باورتون نمی شه ولی مربع های تصاویر رو خیلی راحت می تونید از فاصله 1 متری درک کنید

Micro_Tech

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام و درود بر همگی

دوست من، شرکت HTC بخاطر اینکه هزینه نهاییش رو روی ادونتیج پایین بیاره و همچنین برای اینکه نظرات بیشتری رو جلب کنه از میکرو درایو استفاده کرد.
در نگاه اول میزان حافظه ی داخلی 8 گیگابایت خیلی به چشم میاد و نظر مشتری رو جلب میکنه.غافل از اینکه حافظه استفاده شده از نوع میکرو درایو (میکرو هارد دیسک) بوده و این نقطه شروع یک سری مشکلات پیشبینی نشدست.
این نوع حافظه ها چند مشکل اساسی دارند که حل نشدنی بوده و تو بطنشونه:

1-مصرف باتری بالا بخاطر مکانیکی بودن و چرخش صفحه دیسک.
2-حساسیت به آهنربا و وسایل مغناطیسی قوی.(کیف های مگنت)
3-عدم سازگاری بعضی از برنامه ها که دیتا رو بصورت استریم پیوسته از روی دیسک برداشت میکنند.
4-حساسیت به تکان های شدید و ضربه.
5-مشکل بد سکتور.

در پایان بهتون پیشنهاد میکنم حتما با کسانی که این دیوایس رو دارند مشورت کنید.​

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

دوست من، شرکت HTC بخاطر اینکه هزینه نهاییش رو روی ادونتیج پایین بیاره و همچنین برای اینکه نظرات بیشتری رو جلب کنه از میکرو درایو استفاده کرد.
در نگاه اول میزان حافظه ی داخلی 8 گیگابایت خیلی به چشم میاد و نظر مشتری رو جلب میکنه.غافل از اینکه حافظه استفاده شده از نوع میکرو درایو (میکرو هارد دیسک) بوده و این نقطه شروع یک سری مشکلات پیشبینی نشدست.
این نوع حافظه ها چند مشکل اساسی دارند که حل نشدنی بوده و تو بطنشونه:

1-مصرف باتری بالا بخاطر مکانیکی بودن و چرخش صفحه دیسک.
2-حساسیت به آهنربا و وسایل مغناطیسی قوی.(کیف های مگنت)
3-عدم سازگاری بعضی از برنامه ها که دیتا رو بصورت استریم پیوسته از روی دیسک برداشت میکنند.
4-حساسیت به تکان های شدید و ضربه.
5-مشکل بد سکتور.

در پایان بهتون پیشنهاد میکنم حتما با کسانی که این دیوایس رو دارند مشورت کنید.​
That Was a Perfect unexpected comment

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
قربان من یک حساب سر انگشتی که می کنم ، می تونم بگم برای اینکه اندازه پیکسل های یک صفحه وی جی ای ، به چشم شما به نسبت به QVGA 2.8 اینچی بشه ، باید طول و عرض صفحه 4 برابر بشه ؛ به عبارتی ، صفحه باید 10 اینچی بشه (تقریباً ) تا مربع مربع بودن صفحه توی ذوق بزنه
این مطلب رو در بهترین حالت ، علی خان ( اتلون ایکس 64) در پی پی آی های چنددستگاه نشون دادن ، سری 2750 اچ پی ، 3.5 اینچی ست و کیو ویجی ای ، باورتون نمی شه ولی مربع های تصاویر رو خیلی راحت می تونید از فاصله 1 متری درک کنید

آقای دکتر با عرض شرمندگی من اصلا متوجه منظورتون نشدم. یعنی در نهایت صفحه نمایش 5 اینچی وی جی ای ادونتیج مثل یک کیو وی جی ای عمل خواهد کرد. اگه اینطوریه پس این ایتم vga که تو مشخصاتش میزنه چیه؟

بالا