seiamac
Registered User
- نوشتهها
- 55
- لایکها
- 0
برات قيمت گرفتم، ميگن 880 تا 890 تومن...! :blush:
حامد جان سلام شما ظاهرا در دبی آشنا داری. میشه قیمت htc x7500 رو هم بگیرین . ممنون میشم
برات قيمت گرفتم، ميگن 880 تا 890 تومن...! :blush:
قيمت Advantage رو ميگه 1270 تا 1280. نميدونم چرا اينقدر گرون ميده اين Advantage رو... :wacko:حامد جان سلام شما ظاهرا در دبی آشنا داری. میشه قیمت htc x7500 رو هم بگیرین . ممنون میشم
قيمت Advantage رو ميگه 1270 تا 1280. نميدونم چرا اينقدر گرون ميده اين Advantage رو... :wacko:
مرسي عزير از راهنمايت من خودم الان eten m600+دارم من ميخوام گوشي بخرم كه اولا mp3 playerحرفه اي داشته باشه در حد w Sony Ericsson
دوم ظاهرش برام خيلي مهمه اين گوشي هاي چيني ابروي تمامه pockt pc ها رو برده
حالا نظرتون در مورده eten x500+ va m700 htc touch چيه
مخوفا" موافقمشما با چیزهایی که نیاز دارید فقط و فقط همون iphone رو بگیرید
چون مسلما پاکت پسی وجود نداره که در حد آیفون کیفیت صدا و داشته باشه از نظر خوشگلی هم که ....![]()
اينو ببين:
دوستان و سروران و اساتید گرامی
من قصد دارم یک PPC بخرم که سیستم عاملش تا حد امکان لینوکس و اگر نشد ویندوز باشه ... اما یک مشکلی هست و اون این که بعد از تجربه ی P990 گمون نمی کنم تا آخر عمر علاقه ای به تاچ اسکرین داشته باشم . آیا میتونین مدلی رو پیشنهاد کنین که لینوکس باشه اما تاچ اسکرین نباشه ؟
در صورتی که بزرگواری کنید و اگر اطلاع دارید ، محدوده ی قیمتی اش را هم بفرمایید ، بسیار بسیار ممنون خواهم شد .
با تشکر
دوستان و سروران و اساتید گرامی
من قصد دارم یک PPC بخرم که سیستم عاملش تا حد امکان لینوکس و اگر نشد ویندوز باشه ... اما یک مشکلی هست و اون این که بعد از تجربه ی P990 گمون نمی کنم تا آخر عمر علاقه ای به تاچ اسکرین داشته باشم . آیا میتونین مدلی رو پیشنهاد کنین که لینوکس باشه اما تاچ اسکرین نباشه ؟
در صورتی که بزرگواری کنید و اگر اطلاع دارید ، محدوده ی قیمتی اش را هم بفرمایید ، بسیار بسیار ممنون خواهم شد .
با تشکر
سلام و درود بر همگی
احتمالا اگه تونستم تو 2 هفته آینده تهران میام و این ادونتیج رو میگیرم. در ریویوهای زیادی که در موردش خوندم تقریبا همگی اونو از هر لحاظ(غیر از بزرگی که البته این امر هم سلیقه ایه) تحسین کردند. خواستم عقیده شما صاحبنظران عزیز رو هم بدونم . چون نظرتون برام خیلی مهمه؟ اگه کسی از دوستان موارد منفی ازش میدونه خواهش میکنم مطرح کنه تا تامل بیشتری کنم.
البته یه سوال هم داشتم . کسی میدونه هارد داخلی 8 گیگ دستگاه که حالت فلش نداره و میکرو درایو هست ( ساخت شرکت معظم Seagate ) آیا خاصیت آنتی شوک بودن رو داره که در حین حرکت آسیب نبینه؟ یا اینکه سیستم دیگه ای در اون استفاده شده.
و ايضا بگيد كه اسكرين وي جي اي با ابعد 5 اينچ!!! در حد qvga ميشه؟؟؟:blush:
منظور اینه که ::f34r: يه كم واضح تر بگيد . من منظورتون رو نفهميدم !!!مرسي
دوست عزیز بعید میدونم یه همچین چیزی که شما میگین باشهمنظور اینه که :
همونطور که 240در320 توی 2.8 اینچ میشه کیو وی جی ای ، 480در640 هم توی 5 اینچ پیکسل هارو بزرگ میکنه ...
اگه نسبت بگیریم خیلی تفاوت نداره
حالا من هم همون سوال برام هست ، آیا واقعا" کیفیت توی همون مایه هاست ؟!
سلام و درود بر همگی
احتمالا اگه تونستم تو 2 هفته آینده تهران میام و این ادونتیج رو میگیرم. در ریویوهای زیادی که در موردش خوندم تقریبا همگی اونو از هر لحاظ(غیر از بزرگی که البته این امر هم سلیقه ایه) تحسین کردند. خواستم عقیده شما صاحبنظران عزیز رو هم بدونم . چون نظرتون برام خیلی مهمه؟ اگه کسی از دوستان موارد منفی ازش میدونه خواهش میکنم مطرح کنه تا تامل بیشتری کنم.
البته یه سوال هم داشتم . کسی میدونه هارد داخلی 8 گیگ دستگاه که حالت فلش نداره و میکرو درایو هست ( ساخت شرکت معظم Seagate ) آیا خاصیت آنتی شوک بودن رو داره که در حین حرکت آسیب نبینه؟ یا اینکه سیستم دیگه ای در اون استفاده شده.
That Was a Perfect unexpected comment
دوست من، شرکت HTC بخاطر اینکه هزینه نهاییش رو روی ادونتیج پایین بیاره و همچنین برای اینکه نظرات بیشتری رو جلب کنه از میکرو درایو استفاده کرد.
در نگاه اول میزان حافظه ی داخلی 8 گیگابایت خیلی به چشم میاد و نظر مشتری رو جلب میکنه.غافل از اینکه حافظه استفاده شده از نوع میکرو درایو (میکرو هارد دیسک) بوده و این نقطه شروع یک سری مشکلات پیشبینی نشدست.
این نوع حافظه ها چند مشکل اساسی دارند که حل نشدنی بوده و تو بطنشونه:
1-مصرف باتری بالا بخاطر مکانیکی بودن و چرخش صفحه دیسک.
2-حساسیت به آهنربا و وسایل مغناطیسی قوی.(کیف های مگنت)
3-عدم سازگاری بعضی از برنامه ها که دیتا رو بصورت استریم پیوسته از روی دیسک برداشت میکنند.
4-حساسیت به تکان های شدید و ضربه.
5-مشکل بد سکتور.
در پایان بهتون پیشنهاد میکنم حتما با کسانی که این دیوایس رو دارند مشورت کنید.
قربان من یک حساب سر انگشتی که می کنم ، می تونم بگم برای اینکه اندازه پیکسل های یک صفحه وی جی ای ، به چشم شما به نسبت به QVGA 2.8 اینچی بشه ، باید طول و عرض صفحه 4 برابر بشه ؛ به عبارتی ، صفحه باید 10 اینچی بشه (تقریباً ) تا مربع مربع بودن صفحه توی ذوق بزنه
این مطلب رو در بهترین حالت ، علی خان ( اتلون ایکس 64) در پی پی آی های چنددستگاه نشون دادن ، سری 2750 اچ پی ، 3.5 اینچی ست و کیو ویجی ای ، باورتون نمی شه ولی مربع های تصاویر رو خیلی راحت می تونید از فاصله 1 متری درک کنید