Micro_Tech
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 13
- لایکها
- 1
دوست عزیز خیلی ممنون از پاسختون. ولی آیا شما برای مواردی که در بالا فرمودین منبع و شواهدی هم دارین یا مطلبی جایی خوندین.
در خصوص بند 1 : تو ریویوهایی که بنده خوندم اکثر نگارنده ها به جرات باطری اونو قویترین نه تنها در میان سایر پاکت پیسی ها حتی umpc ها و لپ تاپها دونستند. در این خصوص میتونید به آمار ارائه شده از طرف آقای Matthew Miller در سایت http://blogs.zdnet.com/mobile-gadgeteer/?p=559&page=1 که ظاهرا در xda developers هم کم طرفدار نداره مراجعه کنید
(نمونه ذکر شده : یک روز شنبه ، ساعت 8 صبح باطری را 100 درصد شارژ کردم.در طول روز در حالیکه در تمام مدت Direct Push فعال بود 35 تا ایمیل دریافت کردم ،5 تماس جمعا به مدت 17 دقیقه داشتم ، از طریق HSDPA به مدت 25 دقیقه Slingbox تماشا کردم ، با جستجوگر اپرا 1.5 ساعت در اینترنت گشتم ، 10 تا هم عکس گرفتم در حالیکه درخشندگی بر روی 30 درصد قرار داشت. ساعت 10شب که به رختخواب رفتم ، نمایشگر باطری هنوز 30 درصد را نشان میداد) البته ایشان آمار دیگری هم در این خصوص ارائه کردن که قابل تامل است.
با این اوصاف به نظر میاد باطری قدرتمند اون توان بالایی برای کار با میکرو درایو داره و چیزی کم نمیاره.
در خصوص بند 2 : منظورتون رو متوجه نشدم اگه نظرتون اثرات میدانهای مغناطیسی بر میکرو درایوه که اصولا مغناطیس بخشی از وجود این دستگاهه ، چه آهنربای استفاده شده در قسمت تحتانی دیوایس برای اتصال کیبورد و قسمت main و چه آهنربای قوی در قسمت درونی کیف مخصوص حمل برای نگه داری کیبورد.
در خصوص بند 3 : جناب میلر دقیقا نگرانی شما رو در خصوص استریم نبودن بعضی برنامه ها داشته و اونو امتحان کرده. ملاحظه بفرمائین :
Hardware - 8GB Microdrive: The 8GB Microdrive is a Seagate model that gives you 7625.13 MB of storage space. I loaded 90% of the 3rd party programs I tested on the microdrive and was surprised that I saw no lag in performance, especially after seeing the lag that Palm has on the 4GB LifeDrive. I watched movies that played flawlessly and synced and stored lots of music and podcasts on the drive. Photos and video taken with the camera can also be stored directly on the microdrive and this is the only time it may take a second or two to write the image to the drive.
در خصوص بندهای 4 و 5 من هیچ جا چنین مطلبی در ارتباط با بد سکتور و یا حتی احتمال ایجاد اون ندیدم.(اگه چنین باشه فلسفه هاردهای لپ تاپها هم زیر سوال میره) در صورتیکه مرجعی دارید ممنون میشم ارائه بفرمائید.
دوست من مواردی رو که خدمتتون عرض کردم حاصل تجربه بنده با دیوایس قبلیم (SGH-I300) دارای میکرو درایو بوده و از سایت ها و فروم های مختلف این اطلاعات رو بدست آوردم.در هر صورت تمامی این موارد ذکر شده جزو مشکلات بطنی و درونی میکرو درایو هاست ودر بهترین حالت احتمال وقوع هر کدام ممکن است تعدیل شده باشد ولی بطور کلی و صددرصد قابل رفع نیست به عنوان مثال تا ثیر میدان مغناطیسی، با توجه به مغناطیسی بودن عمل خواندن و نوشتن بر روی دیسک های میکرو درایو امری بدیهی بوده و در صورت وجود میدان مغناطیسی قوی در اطراف میکرو درایو از بین رفتن اطلاعات درون دیسک وهمچنین ایجاد سکتور های (غیر باینری) ناشناخته یا بدسکتور امری اجتناب ناپذیر است در این صورت ممکن است تولید کننده یک دیوایس دارای میکرو درایو برای تعدیل اثر میدان مغناطیسی خارجی درایو را در لایه های میانی و دور تر از کناره ها قرار دهد ولی در هر صورت این مشکل بطور کامل رفع نمی شود.
به نظر بنده نباید خیلی به اطلاعات ارائه شده از طرف رویو کننده اطمینان کرد بلکه بهترین نقد کننده ها کاربران و فروم ها هستند.