• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
می ترسم جواب بدم شما هم مثل اون یکی دوستمون بهت بربخوره با ما دعوا کنی. :(
ولی خوب طول و عرض به همون نسبت قطر تغییر میکنند. یعنی اگر قطر مثلاً دوبرابر بشه طول و عرض هم دو برابر میشند.
خلاصه اینکه یک صفحه 5 اینچ VGA در مقایسه با یک صفحه مثلاً 2.5 اینچ QVGA کیفیتش فرف نمیکنه ولی توش چهار برابر اطلاعت بیشتر نشون داده میشه.
دیگه جواب ندینا. به خدا هندسه دبستانیه (اسمایلی اونی که سرش رو میکوبه به دیوار)

سلام دوست خوبم

اگر اجازه بديد من يک بحث کوچک داشته باشم . يک نکته باريک اين وسط وجود داره اونم اينه که صفحه مستطيل هست نه مربع و پيکسل ها هم الزاما مربع نيستند يعني گرچه طول و عرض صفحه نسبت مشخصي از تعداد پيکسل داره اما سايز طول و عرض اون (به ميليمتر) همون نسبت رو نداره
طبق اصول هندسه (يادمه تو کتاب دبيرستان بود!) يک مستطيل با قطر ثابت وقتي حداکثر مساحت رو داره که طول و عرضش مساوي باشه . از اونطرف شما ميتونيد مستطيلي داشته باشيد با قطر x ولي مساحت متمايل به صفر (عرض به صقر ميل کنه طول به سمت بي نهايت) به همين دليل قطر دو برابر به معني طول و عرض دو برابر نيست . دليل اينکه در همون پست مربوط به ppi هم اشاره کردم نسبت جبري بين اعداد برقرار نيست و مقادير مربوط به ديوايسها هستند هم همين بود . دليل اينکه اصلا ppi رو محاسبه و بر اساسش مقايسه ميکنند نيز همينه چون دو فاکتور مساحت و تعداد پيکسل رو توامان در بر ميگيره . بنابراين ppi يک ال سي دي 5 اينچ ميتونه مقادير متفاوتي باشه اما در مورد ادوانتيج اين مقدار برابر با PPI=160 هست که با توجه به فاصله کارکرد دورتر از يک پي پي سي که مد نظر طراحان ادوانتيج بوده مناسبه.

در ضمن از فرصت استفاده ميکنم و از simpson عزيز و manuelcalavera بزرگوار که اطلاعات فوق العاده کامل و دقيقي در مورد محاسبه ppi در ديوايسهاي مختلف ارسال فرمودند تشکر ميکنم. قصدم اين بود که مطلب مربوط به ppi رو به دستور دکتر جان در تاپيک guide to ppc ارسال کنم که واقعا اين دوستان مطلبي باقي نگذاشتند. مجددا سپاسگزارم

Nemidonam_1989

Registered User
لایک‌ها
0
سلام,مرسی از همتون که توجه دارید . (خرید گوشیم رو فعلا عقب انداختم تا انتخاب بهتری داشته باشم)
*من یه گوشی می خوام بگیرم که دیگه عوضش نکنم و تا مدت زیادی اونو داشته باشم.
- بودجه ی من دوروبره 600 - 700 تومان هستش.
1- گوشی خودش کی برد داشته باشه
2- سی پی یو خوبی داشته باشه که در اجرای بازی ها و برنامه ها و یا حتی خود ویندوز دچار افت سرعت نشه (منظورم اینه که وقتی با برنامه های خود ویندوز کار میکنم اونجا حد اقل کم نیاره , همان طور که گفته بودم من تا حالا پاکت پی سی نداشتم و نمیدونم تا چه مقدار سی پی یو خوب هستش)
3- دوربین داشته باشه (که کیفیتش در عکس برداری خوب باشه نه عالی)
4- طولش مهم نیست ولی عرض و قطر زیادی نداشته باشه
5-ظاهر خوبی داشته باشه
6- ساپرت بشه چه از نظر برنامه ها و بازی ها و یا خود شرکت
7-8-9- دوستان شما هم یکم کمک کنید.
-- راستش سایت های زیادی برای کسب اطلاعات در مورد پاکت پی سی ها هستش ولی می خوام یه انتخاب خوب داشته باشم که بعدش پشیمان نشم و گوش ای رو انتخاب کنم که دست افراد بوده و باهاش کار کردن و به امار و ارقام و مشخصات روی کاغذ اعتمادی ندارم.

--- در حال حاظر P4350 مد نظرم هستش.

(در اخر اگر غلط املایی و یا انشایی داشتم از شما معذرت می خوام)

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام,مرسی از همتون که توجه دارید . (خرید گوشیم رو فعلا عقب انداختم تا انتخاب بهتری داشته باشم)
2- سی پی یو خوبی داشته باشه که در اجرای بازی ها و برنامه ها و یا حتی خود ویندوز دچار افت سرعت نشه (منظورم اینه که وقتی با برنامه های خود ویندوز کار میکنم اونجا حد اقل کم نیاره , همان طور که گفته بودم من تا حالا پاکت پی سی نداشتم و نمیدونم تا چه مقدار سی پی یو خوب هستش)
5-ظاهر خوبی داشته باشه
-- راستش سایت های زیادی برای کسب اطلاعات در مورد پاکت پی سی ها هستش ولی می خوام یه انتخاب خوب داشته باشم که بعدش پشیمان نشم و گوش ای رو انتخاب کنم که دست افراد بوده و باهاش کار کردن و به امار و ارقام و مشخصات روی کاغذ اعتمادی ندارم.

گوشي كيبورد دار كمه. اگه براتون كيبورد خيلي مهمه، توي اين رنجي كه گفتيد Zinc رو بهتون پيشنهاد ميكنم.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوست خوبم

اگر اجازه بديد من يک بحث کوچک داشته باشم . يک نکته باريک اين وسط وجود داره اونم اينه که صفحه مستطيل هست نه مربع و پيکسل ها هم الزاما مربع نيستند يعني گرچه طول و عرض صفحه نسبت مشخصي از تعداد پيکسل داره اما سايز طول و عرض اون (به ميليمتر) همون نسبت رو نداره
طبق اصول هندسه (يادمه تو کتاب دبيرستان بود!) يک مستطيل با قطر ثابت وقتي حداکثر مساحت رو داره که طول و عرضش مساوي باشه . از اونطرف شما ميتونيد مستطيلي داشته باشيد با قطر x ولي مساحت متمايل به صفر (عرض به صقر ميل کنه طول به سمت بي نهايت) به همين دليل قطر دو برابر به معني طول و عرض دو برابر نيست . دليل اينکه در همون پست مربوط به ppi هم اشاره کردم نسبت جبري بين اعداد برقرار نيست و مقادير مربوط به ديوايسها هستند هم همين بود . دليل اينکه اصلا ppi رو محاسبه و بر اساسش مقايسه ميکنند نيز همينه چون دو فاکتور مساحت و تعداد پيکسل رو توامان در بر ميگيره . بنابراين ppi يک ال سي دي 5 اينچ ميتونه مقادير متفاوتي باشه اما در مورد ادوانتيج اين مقدار برابر با PPI=160 هست که با توجه به فاصله کارکرد دورتر از يک پي پي سي که مد نظر طراحان ادوانتيج بوده مناسبه.

در ضمن از فرصت استفاده ميکنم و از simpson عزيز و manuelcalavera بزرگوار که اطلاعات فوق العاده کامل و دقيقي در مورد محاسبه ppi در ديوايسهاي مختلف ارسال فرمودند تشکر ميکنم. قصدم اين بود که مطلب مربوط به ppi رو به دستور دکتر جان در تاپيک guide to ppc ارسال کنم که واقعا اين دوستان مطلبي باقي نگذاشتند. مجددا سپاسگزارم

لطف دارید شما.
البته بهتر بود بر حسب اینچ (Pixels per inches) به دست میاوردیم.;)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اول از همه از علی آقا تشکر و کاربر فعالیشونو تبریک میکم

5-ظاهر خوبی داشته باشه

بله من هم با زینک موافقم ، اما با اون قیمت میتونید اگه دبی کسی رو دارید از طریق سایت های فروش پاکت پی سی خارج ام700 که GPS داره هم خریداری کنید

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
اول از همه از علی آقا تشکر و کاربر فعالیشونو تبریک میکم

بله من هم با زینک موافقم ، اما با اون قیمت میتونید اگه دبی کسی رو دارید از طریق سایت های فروش پاکت پی سی خارج ام700 که GPS داره هم خریداری کنید
پارسا، براي ترنسفر بين بانكي براي خريد از سايتهاي خارجي 100يورو بانك ميگيره... :wacko: (فراموش نكنيد اينجا ايرانه)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
منظورم اینه که اونی که توی دبی ه واسشون از نت بگیره ، چون ایتنه دیگه ...

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست خوبم

... از اونطرف شما ميتونيد مستطيلي داشته باشيد با قطر x ولي مساحت متمايل به صفر (عرض به صقر ميل کنه طول به سمت بي نهايت) به همين دليل قطر دو برابر به معني طول و عرض دو برابر نيست

با عرض سلام متقابل و تشکر از نظرتون
من در مطلبی که گفتم این فرض (تقریباً بدیهی) رو در نظر گرفتم که نسبت طول و عرض پاکت پی سی ها تقریباً یکسان باشه. در واقع به دلایل تجربی و شاید هم اصول ارگونومیک، بهترین نسبت طول و عرض برای یک دستگاه handheld برابر 4/3 تعیین شده و اکثراً از همین نسبت تبعیت میکنند. هرچند گهگاهی دستگاههای بلندتر، کوتاهتر و حتی مربع هم ساخته میشه. البته پاکت پی سی با عرض متمایل به صفر و طول متمایل به بینهایت رو من تا حالا ندیده بودم ;)
در مطلبی که من گفتم تقریبهای دیگه ای هم وجود داشت مثلاً اینکه 5 رو دو برابر 2.8 در نظر گرفتم! ولی در واقع دلیل شروع حرفم و اولین پستم این بود که بعضی دوستان رابطه قطر و طول رو با رابطه مساحت و طول اشتباه کرده بودند. وگرنه فرمایشات شما کاملاً صحیحه ولی در مورد خطاهایی در حد "ضریب" هست. من سعی داشتم خطاهایی در حد "توان" رو یاد آوری کنم.

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
پارسا، براي ترنسفر بين بانكي براي خريد از سايتهاي خارجي 100يورو بانك ميگيره... :wacko: (فراموش نكنيد اينجا ايرانه)

جناب حامد عزیز
چه سایتهایی رو میشناسید که بشه بصورت اینترنتی ازشون خرید کرد؟ البته ارسال به ایران هم داشته باشند.

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
جناب حامد عزیز
چه سایتهایی رو میشناسید که بشه بصورت اینترنتی ازشون خرید کرد؟ البته ارسال به ایران هم داشته باشند.
دوست من ارسال به ايرانو فراموش كن. 60% گمرك ميخوره... :wacko:

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
اگه خودت بری و یه دونه برا خودت بیاری که دیگه گمرک نمی خوره ... همممم ؟
درست می گم؟
شما ميتونيد گوشي رو باز كنيد و ببنديد به كمرتون و بكيد براي خودمه...
39.gif

POORYA_L

Registered User
لایک‌ها
7
دوستان من یک pda با تمامی امکانات می خواهم
از این 3 تا کدام در ایران هست و نظرات شما؟
HTC TyTN II
O2 XDA Flame
Asus P535
نظر خودم اولیه.

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
دوستان من یک pda با تمامی امکانات می خواهم
از این 3 تا کدام در ایران هست و نظرات شما؟
HTC TyTN II
O2 XDA Flame
Asus P535
نظر خودم اولیه.
چند صفحه آخر تاپيك PDA Hi Tech رو بخونيد. درمورد اين 3 پاكت پي سي حسابي بحث شده و بنچماركهاي مختلفي ارائه شده.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
شما ميتونيد گوشي رو باز كنيد و ببنديد به كمرتون و بكيد براي خودمه...
39.gif

پس عملا اشکالی نداره اگه یه موقع گذرت به دوبی خورد یه قیصر یا فلیم گرفتی بستی به کمرت با خودت بیاری؟
ok
مرسی از راهنمایتون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام دوست خوبم

اتفاقا ً به نظرم کارتون بیشتر شد ، من بودم همه این مطالب رو با استفاده از پست های اون دوستان در یک پست جمع و جور می کردم در ترد کامپلیت
موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
می ترسم جواب بدم شما هم مثل اون یکی دوستمون بهت بربخوره با ما دعوا کنی. :(
ولی خوب طول و عرض به همون نسبت قطر تغییر میکنند. یعنی اگر قطر مثلاً دوبرابر بشه طول و عرض هم دو برابر میشند.
خلاصه اینکه یک صفحه 5 اینچ VGA در مقایسه با یک صفحه مثلاً 2.5 اینچ QVGA کیفیتش فرف نمیکنه ولی توش چهار برابر اطلاعت بیشتر نشون داده میشه.
دیگه جواب ندینا. به خدا هندسه دبستانیه (اسمایلی اونی که سرش رو میکوبه به دیوار)

ای ول ، فرای عزیز دقیقا ً نکته ای که من بی سواد اصرار داشتم یاد آوری کنم رو نوشت، ببینید ، این که شما اطلاعات زیادی در یک صفحه ببینید ، یعنی اسکرول کمتر ، یعنی خواهش و التماس کمتر از CPU یا GPU برای پردازش ، یعنی سرعت کار بالاتر

دستت درست استاد

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اساتید ، وقتی پیکسل ها 4 برابر میشن یعنی اطلاعات همونقدر عادیه

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
به اضافه اینکه انرژیِ مصرفیش هم مثل بقیه دستگاهاست؟

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
ای ول ، فرای عزیز دقیقا ً نکته ای که من بی سواد اصرار داشتم یاد آوری کنم رو نوشت، ببینید ، این که شما اطلاعات زیادی در یک صفحه ببینید ، یعنی اسکرول کمتر ، یعنی خواهش و التماس کمتر از CPU یا GPU برای پردازش ، یعنی سرعت کار بالاتر

دستت درست استاد

اختیار دارید، استاد شمایید.
اتفاقاً الان اگر از من بپرسند مهمترین خواسته من برای دستگاه بعدیم چیه میگم صفحه بزرگتر. چون صفحه 2.8 اینچی واقعاً برای مصارف زیادی که PPC داره کوچیکه و چشم آدم رو در میاره. بخصوص موقع استفاده از GPS در زمان رانندگی که آخرش باعث میشه تصادف کنم. :(
البته بزرگ شدن صفحه نباید به قیمت بزرگ شدن دستگاه باشه که دیگه تو جیب جا نگیره. یه طرحی شبیه LG Prada که از تمام سطح دستگاه استفاده شده باشه خیلی خوبه.

بالا