athlon64x2
Registered User
می ترسم جواب بدم شما هم مثل اون یکی دوستمون بهت بربخوره با ما دعوا کنی.
ولی خوب طول و عرض به همون نسبت قطر تغییر میکنند. یعنی اگر قطر مثلاً دوبرابر بشه طول و عرض هم دو برابر میشند.
خلاصه اینکه یک صفحه 5 اینچ VGA در مقایسه با یک صفحه مثلاً 2.5 اینچ QVGA کیفیتش فرف نمیکنه ولی توش چهار برابر اطلاعت بیشتر نشون داده میشه.
دیگه جواب ندینا. به خدا هندسه دبستانیه (اسمایلی اونی که سرش رو میکوبه به دیوار)
سلام دوست خوبم
اگر اجازه بديد من يک بحث کوچک داشته باشم . يک نکته باريک اين وسط وجود داره اونم اينه که صفحه مستطيل هست نه مربع و پيکسل ها هم الزاما مربع نيستند يعني گرچه طول و عرض صفحه نسبت مشخصي از تعداد پيکسل داره اما سايز طول و عرض اون (به ميليمتر) همون نسبت رو نداره
طبق اصول هندسه (يادمه تو کتاب دبيرستان بود!) يک مستطيل با قطر ثابت وقتي حداکثر مساحت رو داره که طول و عرضش مساوي باشه . از اونطرف شما ميتونيد مستطيلي داشته باشيد با قطر x ولي مساحت متمايل به صفر (عرض به صقر ميل کنه طول به سمت بي نهايت) به همين دليل قطر دو برابر به معني طول و عرض دو برابر نيست . دليل اينکه در همون پست مربوط به ppi هم اشاره کردم نسبت جبري بين اعداد برقرار نيست و مقادير مربوط به ديوايسها هستند هم همين بود . دليل اينکه اصلا ppi رو محاسبه و بر اساسش مقايسه ميکنند نيز همينه چون دو فاکتور مساحت و تعداد پيکسل رو توامان در بر ميگيره . بنابراين ppi يک ال سي دي 5 اينچ ميتونه مقادير متفاوتي باشه اما در مورد ادوانتيج اين مقدار برابر با PPI=160 هست که با توجه به فاصله کارکرد دورتر از يک پي پي سي که مد نظر طراحان ادوانتيج بوده مناسبه.
در ضمن از فرصت استفاده ميکنم و از simpson عزيز و manuelcalavera بزرگوار که اطلاعات فوق العاده کامل و دقيقي در مورد محاسبه ppi در ديوايسهاي مختلف ارسال فرمودند تشکر ميکنم. قصدم اين بود که مطلب مربوط به ppi رو به دستور دکتر جان در تاپيک guide to ppc ارسال کنم که واقعا اين دوستان مطلبي باقي نگذاشتند. مجددا سپاسگزارم