• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
حالا اگه کسی یه سایت مطمئن میشناسه معرفی کنه... برای گمرکیش یه فکری میکنیم.
تو لیست خیلی از محصولات ebay (احتمالا برای پاکت پی سی هم هست) اسم ایران هم تو فهرست شیپینگ کانتریز هست.

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان یه سوالی در مورد محصولات o2 داشتم. این مشکلی که در مورد بخش رادیویی فلیم وجود داره آیا در لایف هم دیده شده یا خیر . ممنون میشم زودتر پاسخ بدید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان یه سوالی در مورد محصولات o2 داشتم. این مشکلی که در مورد بخش رادیویی فلیم وجود داره آیا در لایف هم دیده شده یا خیر . ممنون میشم زودتر پاسخ بدید.

تاکنون من نه مشاهده کردم نه از گسی شنیدم:)

seiamac

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و درود بر همگی
پریروز به قصد خرید ادونتیج راهی تهران شدم . اما به محض ورود به مهرآباد اس ام اسی از طرف بانک صادرات دریافت کردم که برنامه هام به هم ریخت. در پی اقدامات فوق العاده مدبرانه ریاست محترم جمهوری مبنی بر **** پرداخت هماهنگ حقوق ، متوجه شدم نصف حقوقم پریده و دیگه امکان این خرید نیست. ناچارا رفتم یک اتم اگزک گرفتم و خلاص. خوب یا بد تمام شد.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام

چند؟
بالاي 620خريده باشي گرون خريدي...
حالا حامد جان بعد از اون پریدن حقوق ایشون دیگه توی ذوقشون نزن ...
ام800 هم که اومد حامد ، دیگه چی میخوای ؟!

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام
ام800 هم که اومد حامد ، دیگه چی میخوای ؟!
هيچي، فقط بايد دستمو نو بزاريم زير چونمون و حسرت بخوريم.
37.gif
80.gif

اگه خدا كمك كنه همون P535 ميگيرم (سفارش دادم)... M800حالا حالاها توي دبي روئيت نميشه و منم الان PPC ندارم و كارام لنگ مونده (الان K310 دستمه
37.gif
)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
حامد جان كجا و چند سفارش دادي؟؟؟ فرشيد هم كه هيچ ريويويي نداد!!!
كسي در مورد فعال شدن يا نشدن gps روي htc p3600 trinity خبري نداره؟؟؟؟؟ اگه فعال شده باشه به نظر من چيزي از ايسوس كم نداره. هم قيمت هستن و اينكه خيلي هم از نزديك س ك س ي هست(به قول دكتر!) ديگه اينكه واسه htc هميشه همه چيز هست. از رام و بوت لودر! و اين چيزا گرفته تا لوازم يدكي و مين بورد و ....
راستش من رنگ مشكي شو ديدم خيلي دلربا بود. توي دستگاه هاي موجود و در دسترس و با قيمت مناسب و gps دار نبايد چيز بدي باشه. فقط من اين جريان فعال نبودن gps شو نميدونم چه معني ميده؟؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پی3600 مشکی سی پی یوش 500 هست و با سفیدش فرق داره چون P3600i هست و واقعا" شیکه !
یعنی چی که فعال نیست سیاوش جان ؟!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
پی3600 مشکی سی پی یوش 500 هست و با سفیدش فرق داره چون P3600i هست و واقعا" شیکه !
یعنی چی که فعال نیست سیاوش جان ؟!

مطمئني پارسا اسمش p3600 i هست؟ يعني i داره؟؟؟؟ ببين تنها دستگاهي كه باهاش ور نرفتم زياد همين بود. من فكر ميكردم مثل سفيدش باشه. مطمئني 500 هستش؟؟؟ 500 سامسونگ؟ قيمتش كه خيلي خوب بود. ديدم از تايتن 1 يكم گرونتره ها ولي دقت نكردم. چون قبلا سفيدش رو ديده بودم ارزونتر از تايتن 1 بود. پارسا جون يك آمار مطمئن واسم بگير. من تو شوكم. اگه اين جوري باشه كه حتما ميخرمش.
در مورد gps از اون اول كه ترينيتي اومده بود gsmarena نوشته بود gps اش فعال نيست(آخرين رام ) فرهاد هم كه htc دوست داشت! آخرين اخبار در اين مورد رو 2 يا 3 باري نوشت. از وقتي كه رفته هيچ كس به فكر htc نيست! (قيصر استثناست) . حالا من يه سوال ميپرسم. اگه gps فعال شده باشه و cpu 500 باشه. ظاهرش هم كه از ايسوس خيلي باكلاس تر بود. ساپورت و رام و ... هم كه htc در دسترس تره. پس چرا همه دوستان دنبال ايسوس هستن؟؟؟
البته دوربين ايسوس بهتره اتو فوكوس داره ولي ترينيتي فيلم برداريش بهتره. ترينيتي نسل 3.5 هم هستش.
رم و رام هم كه يكيه...

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده قصد تعویض وستگاهم را دارم و گفتم یک مشورتی با دوستان بنماییم !
دستگاه هایی که مورد نظر من هستند بهقرار زیر است : ( نیاز به ذکر است که تا اوایل هفته آینده قصد تهیه دارم یعنی از سر برج به بعد)
1_O2 atom exec انتخاب خود من با قیمت 640 تومن
2_HTC 3600انتخابی که در اولویت دوم من قرار دارد با قیمت 600
3_ HTC TYTN انتخاب سوم من - قیمت نمی دونم

نظر پلیز !!!!!!!!!!!

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
با سلام خدمت دوستان عزیز
دستگاه هایی که مورد نظر من هستند بهقرار زیر است : ( نیاز به ذکر است که تا اوایل هفته آینده قصد تهیه دارم یعنی از سر برج به بعد)

نظر پلیز !!!!!!!!!!!
1. اگزك رو من 620 قيمت دارم.
2. 3600 انتخاب خوبيه.
3. روش اصلا فكر نكن. سياوش داره و اصلا ازش راضي نيست.

اما من اگزك رو پيشنهاد ميكنم. با توجه به قيمتش انتخاب خيلي خوبيه (تا 5 يا 6 ماه پيش رمضاني همين اگزك رو 900 ميداد.)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مطمئني پارسا اسمش p3600 i هست؟ يعني i داره؟؟؟؟ ببين تنها دستگاهي كه باهاش ور نرفتم زياد همين بود. من فكر ميكردم مثل سفيدش باشه. مطمئني 500 هستش؟؟؟ 500 سامسونگ؟ قيمتش كه خيلي خوب بود. ديدم از تايتن 1 يكم گرونتره ها ولي دقت نكردم. چون قبلا سفيدش رو ديده بودم ارزونتر از تايتن 1 بود. پارسا جون يك آمار مطمئن واسم بگير. من تو شوكم. اگه اين جوري باشه كه حتما ميخرمش.
در مورد gps از اون اول كه ترينيتي اومده بود gsmarena نوشته بود gps اش فعال نيست(آخرين رام ) فرهاد هم كه htc دوست داشت! آخرين اخبار در اين مورد رو 2 يا 3 باري نوشت. از وقتي كه رفته هيچ كس به فكر htc نيست! (قيصر استثناست) . حالا من يه سوال ميپرسم. اگه gps فعال شده باشه و cpu 500 باشه. ظاهرش هم كه از ايسوس خيلي باكلاس تر بود. ساپورت و رام و ... هم كه htc در دسترس تره. پس چرا همه دوستان دنبال ايسوس هستن؟؟؟
البته دوربين ايسوس بهتره اتو فوكوس داره ولي ترينيتي فيلم برداريش بهتره. ترينيتي نسل 3.5 هم هستش.
رم و رام هم كه يكيه...
سیاوش جان خدمتت عارضم که i داره آخر پی3600 مشکی ، سی پی یوی 500 هست و جی پی اسش هیچ مشکلی نداره . بسیار هم من توی نخش بودم و در تردی که جناب Hidden در همی ساب فروم درست کردند قویا" بهشون توصیه ی P3600i رو کردم
پی3600 خالی یا ترینیتی های سفید با رام های جدید مشکل جی پی اسش حل شد . چون ابتدا با رام ویندوز موبایل 5 میومد و وقتی خود اچ تی سی واسه ی ترینیتی سفید رام ویندوز موبایل 6 رو داد دیگه مشکل جی پی اس نداره
پی3600آی یا ترینیتی مشکی با سی پی یوی قوی تر و بصورت دیفالت روش ویندوز موبایل 6 نصب هست .
بسیار هم حس بهتری رو به آدم القا میکنه نسبت به ایسوس .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
با سلام خدمت دوستان عزیز

نظر پلیز !!!!!!!!!!!
ایکس فکتور جان اگه پی3600 آی که مشکی همون 3600 هست رو بتونی بگیری از همه شون بهتره
وگرنه اگزه خوبه

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سیاوش جان خدمتت عارضم که i داره آخر پی3600 مشکی ، سی پی یوی 500 هست و جی پی اسش هیچ مشکلی نداره . بسیار هم من توی نخش بودم و در تردی که جناب Hidden در همی ساب فروم درست کردند قویا" بهشون توصیه ی P3600i رو کردم
پی3600 خالی یا ترینیتی های سفید با رام های جدید مشکل جی پی اسش حل شد . چون ابتدا با رام ویندوز موبایل 5 میومد و وقتی خود اچ تی سی واسه ی ترینیتی سفید رام ویندوز موبایل 6 رو داد دیگه مشکل جی پی اس نداره
پی3600آی یا ترینیتی مشکی با سی پی یوی قوی تر و بصورت دیفالت روش ویندوز موبایل 6 نصب هست .
بسیار هم حس بهتری رو به آدم القا میکنه نسبت به ایسوس .

پارسا اگه اين اطلاعات رو 1 هفته قبل داشتم الان واسه خودم يدونه گرفته بودم و از شر اين تمساح(تايتن) راحت شده بودم. هر طوري بود هم نميگذاشتم فرشيد ايسوس بگيره. در مورد چيپست gps اون اطلاعاتي نداري؟؟؟
(هر چند هر چي باشه هم مي ارزه)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چیپستشون ( البته اطلاعات من در مورد پی3600آی هست ) کوالکام ام اس ام 6275 هست و به SiRF star III نمیرسه ... اما این نرسیدن قدرتش هیچ وقت ایرادی در کار ایجاد نمیکنه . دلیل :
بعد از 15 نوامبر 2000 آمریکا اروری رو که برای دقت جی پی اس های غیر نظامی بر روی ماهواره ها میذاشت رو برداشت ، به همین خاطر خطای جی پی اس ها از 30 متر به 3 الی 5 متر کاهش یافت . اما این شرط وقتیه که 6 تا 12 ماهواره در دید جی پی اس باشه و وقتی این تعداد کمتر شد این خطا تا 12 متر هم میره و اگه به 3 تا کاهش یافت ، ارتفاع هم دیگه نشون داده نمیشه ...
اینو واسه این گفتم که خیلی در کار ما تاثیری نداره
اما برتری SiRF به چیپست های دیگه قدرت پردازش اون به استیشن های زمینی هست . توی ایران و حوزه ی خلیج فارس هیچ استیشنی موجود نیست که با بستن قرار داد بهتون بگه که کدوم مسیر ترافیکه چون این کار توسط موج های کوتاه رادیویی زمینی انجام میشه و ربطی به نقطه هایی که در هر ثانیه جی پی اس میگیره نداره . به این ترتیب که شما با یه ایستگاه زمینی قرار داد میبندید و اون با آماری که از مسیر های موجود کشور داره روی دستگاهتون مسئله ی تراکم رو هم اعلام میکنه و فقط قدرت تعامل این اطلاعات در Sirf Star III بیشتره-که ربطی به ما نداره و این امکانات حتی در بعضی از کشورهای اروپا هم نیست - ، علاوه بر اینکه در حدود 7 ثانیه روتینگش قوی تره .
پس عملا" مشکلی برای ما بوجود نمیاره مگر اینکه 10 ثانیه تا خروجی یک اتوبان وقت باشه و تازه بخوای جی پی اس رو روشن کنی:D ، اون موقع ست که تازه شاید فرق کنه ...

بالا