fara85
Registered User
- نوشتهها
- 76
- لایکها
- 0
دوست من ارسال به ايرانو فراموش كن. 60% گمرك ميخوره... :wacko:
حالا اگه کسی یه سایت مطمئن میشناسه معرفی کنه... برای گمرکیش یه فکری میکنیم.
دوست من ارسال به ايرانو فراموش كن. 60% گمرك ميخوره... :wacko:
تو لیست خیلی از محصولات ebay (احتمالا برای پاکت پی سی هم هست) اسم ایران هم تو فهرست شیپینگ کانتریز هست.حالا اگه کسی یه سایت مطمئن میشناسه معرفی کنه... برای گمرکیش یه فکری میکنیم.
دوستان یه سوالی در مورد محصولات o2 داشتم. این مشکلی که در مورد بخش رادیویی فلیم وجود داره آیا در لایف هم دیده شده یا خیر . ممنون میشم زودتر پاسخ بدید.
چند؟ناچارا رفتم یک اتم اگزک گرفتم و خلاص. خوب یا بد تمام شد.
حالا حامد جان بعد از اون پریدن حقوق ایشون دیگه توی ذوقشون نزن ...سلام
چند؟
بالاي 620خريده باشي گرون خريدي...
هيچي، فقط بايد دستمو نو بزاريم زير چونمون و حسرت بخوريم.ام800 هم که اومد حامد ، دیگه چی میخوای ؟!
سلام
چند؟
اگه بالاي 620خريده باشي گرون خريدي...
مباركت باشه.610 تومن
پی3600 مشکی سی پی یوش 500 هست و با سفیدش فرق داره چون P3600i هست و واقعا" شیکه !
یعنی چی که فعال نیست سیاوش جان ؟!
1. اگزك رو من 620 قيمت دارم.با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده قصد تعویض وستگاهم را دارم و گفتم یک مشورتی با دوستان بنماییم !
دستگاه هایی که مورد نظر من هستند بهقرار زیر است : ( نیاز به ذکر است که تا اوایل هفته آینده قصد تهیه دارم یعنی از سر برج به بعد)
1_O2 atom exec انتخاب خود من با قیمت 640 تومن
2_HTC 3600انتخابی که در اولویت دوم من قرار دارد با قیمت 600
3_ HTC TYTN انتخاب سوم من - قیمت نمی دونم
نظر پلیز !!!!!!!!!!!
سیاوش جان خدمتت عارضم که i داره آخر پی3600 مشکی ، سی پی یوی 500 هست و جی پی اسش هیچ مشکلی نداره . بسیار هم من توی نخش بودم و در تردی که جناب Hidden در همی ساب فروم درست کردند قویا" بهشون توصیه ی P3600i رو کردممطمئني پارسا اسمش p3600 i هست؟ يعني i داره؟؟؟؟ ببين تنها دستگاهي كه باهاش ور نرفتم زياد همين بود. من فكر ميكردم مثل سفيدش باشه. مطمئني 500 هستش؟؟؟ 500 سامسونگ؟ قيمتش كه خيلي خوب بود. ديدم از تايتن 1 يكم گرونتره ها ولي دقت نكردم. چون قبلا سفيدش رو ديده بودم ارزونتر از تايتن 1 بود. پارسا جون يك آمار مطمئن واسم بگير. من تو شوكم. اگه اين جوري باشه كه حتما ميخرمش.
در مورد gps از اون اول كه ترينيتي اومده بود gsmarena نوشته بود gps اش فعال نيست(آخرين رام ) فرهاد هم كه htc دوست داشت! آخرين اخبار در اين مورد رو 2 يا 3 باري نوشت. از وقتي كه رفته هيچ كس به فكر htc نيست! (قيصر استثناست) . حالا من يه سوال ميپرسم. اگه gps فعال شده باشه و cpu 500 باشه. ظاهرش هم كه از ايسوس خيلي باكلاس تر بود. ساپورت و رام و ... هم كه htc در دسترس تره. پس چرا همه دوستان دنبال ايسوس هستن؟؟؟
البته دوربين ايسوس بهتره اتو فوكوس داره ولي ترينيتي فيلم برداريش بهتره. ترينيتي نسل 3.5 هم هستش.
رم و رام هم كه يكيه...
ایکس فکتور جان اگه پی3600 آی که مشکی همون 3600 هست رو بتونی بگیری از همه شون بهترهبا سلام خدمت دوستان عزیز
بنده قصد تعویض وستگاهم را دارم و گفتم یک مشورتی با دوستان بنماییم !
دستگاه هایی که مورد نظر من هستند بهقرار زیر است : ( نیاز به ذکر است که تا اوایل هفته آینده قصد تهیه دارم یعنی از سر برج به بعد)
1_O2 atom exec انتخاب خود من با قیمت 640 تومن
2_HTC 3600انتخابی که در اولویت دوم من قرار دارد با قیمت 600
3_ HTC TYTN انتخاب سوم من - قیمت نمی دونم
نظر پلیز !!!!!!!!!!!
سیاوش جان خدمتت عارضم که i داره آخر پی3600 مشکی ، سی پی یوی 500 هست و جی پی اسش هیچ مشکلی نداره . بسیار هم من توی نخش بودم و در تردی که جناب Hidden در همی ساب فروم درست کردند قویا" بهشون توصیه ی P3600i رو کردم
پی3600 خالی یا ترینیتی های سفید با رام های جدید مشکل جی پی اسش حل شد . چون ابتدا با رام ویندوز موبایل 5 میومد و وقتی خود اچ تی سی واسه ی ترینیتی سفید رام ویندوز موبایل 6 رو داد دیگه مشکل جی پی اس نداره
پی3600آی یا ترینیتی مشکی با سی پی یوی قوی تر و بصورت دیفالت روش ویندوز موبایل 6 نصب هست .
بسیار هم حس بهتری رو به آدم القا میکنه نسبت به ایسوس .