• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
یعنیP3600 i .700 تومن بود ؟

lمن نیاز به یک ppc دارم که نیازهاموبرطرف کنه ، قبلا به مدت یک سال PPC I-Mate K-JAM داشتم، میشه گفت ازش راضی بودن فقط چون عادت دارم زیاد برنامه نصب کنم ، خیلی کند می شد ، حتی start up دشتگاه به 4 دقیقه هم رسیده بود ...

بعد از اون N91 و N73 Me رو تجربه کردم که N73 رو الان دارم ، خیلی زیاد هم ازش راضیم ، نظر من اینه که در ایران PPC معمولا اون کاربردی که باید داشته باشه نداره .
از خیلی از امکاناتش یا نمیشه استفاده کرد یا مقرون به صرفه نیست مثلا GPS نقشه مناسب نداره که navigate کنه ( مخصوصا ایران ) ... یا ایستگاه های wifi که خیلی خیلی کمند تو ایران ... در واقع گوشی حال حاضرم N73 Me که دارم از لحاظ مولتی مدیا و دوربین خیلی خیلی نسبت به K-JAM بالتره اما خوب os ضعیفی داره نسبت به اون ...

تمامی اینا رو گفتم که بگم احتمالا یک دو سالی شاید برم اروپا اونجاس که دیگه همه امکانات ppc را میشه راحت استفاده کرد .
راستش یک جورایی هم بین انتخاب N95 8Gig و یک PPC خوب موندم چون N95 8 گیگ تقریبا همه مواردی که می خوام رو داره فقط مشکل GPS می مونه که نه به برنامه های دیگه GPS سازگاره نه Navigator میشه . به نظر من تنها عیبش همینه در حال حاظر ... وگرنه دوربین و صداش از PPC ها خیلی بهتره .

اما PPC که دنبالش هستم می خوام :

1. GPS داشته باشه .
2. Procesor قوی داشته باشه . K-JAM اذیت می کرد .
3.Keyboard داشته باشه بهتره .
4. سایز خیلی بزرگ نباشه .
5. صدای خوبی داشته باشه ، چه اسپیکر چه صدای طرفی که باهاش در حال مکالمه هستی .
6 . من موزیک زیاد گوش می کنم کیفیت صدا برام مهمه ، حتما A2DP ساپورت کنه برای گوشی های streo bluetooth که نوکیا و سونی اریکسون دارند ...
7.ظاهرشم خوب باشه .
8. قیمت هر چه پایینتر بهتر ، تا 600 می تونم .
9. دوربین PPC ها نسبت به گوشی ها معمولا تعظیله، از این حیث خیلی برام مهم نیست .

در حال حاضر P3600 i چشممو گرفته ، قیمتش داخل ایران چنده ؟

در نهایت اگر با قیمتی که گفتم و مشخصاتی که دادم PPC خوبی پیدا نشه همون N95 Me رو می خرم .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دی جی فِرِد جان ، اگه تمامی این امکانات رو میخوای باید ام700 رو انتخاب کنب گرچه بعضی ها میگن A2DP داره بعضی ها میگن نداره ، توی سایت رسمیش نگاه میکنم ...
اما خب این رو هم باید از دبی با این قیمت بخرید ، اصولا با قیمت داده شده تون میشه جی پی اس دار فقط پی3300 ِ اچ تی سی رو توی ایران بخرید که اونم از نظر سی پی یو در حد همون ک-جم هست ...
اما در مورد پی3600آی ، به دنبال پشیمونی آقا سیاوش من به شدت همه جا رو واسه ی پیدا کردن این گوشی گشتم اما هیچ اثری ازش توی ایران نیست ...

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
دی جی فِرِد جان ، اگه تمامی این امکانات رو میخوای باید ام700 رو انتخاب کنب گرچه بعضی ها میگن A2DP داره بعضی ها میگن نداره ، توی سایت رسمیش نگاه میکنم ...
فرقي نميكنه داشته باشه يا نه، چون توي PPCها بايه فايل cab ميتونيم اين امكانو اضافه كنيم... ;)

fara85

Registered User
لایک‌ها
0
این رو من 100% تایید می کنم ...
به نظر من هم جناب fara درست می گن ...
این چیپست تو GPS ها تقریبا خیلی خوبه و کاراییه خوبی هم داره ...
این پست رو یه نگاه بندازین ...
مقایسه SiRFstarIII و (gpsONE) ماله Qualcomm هست ...
حامد جان از اطلاعات جناب fara استفاده کنین ... تجربیاتشون تو استفاده از GPS و برنامه های مرتبط با اون خیلی بالاست ..

جناب Amirmw شرمنده کردید بنده رو :blush:
البته من واقعاً پرسیدم که نظر ایشون رو بدونم. چون به هر حال تکنولوژیهای جدید همیشه درمیاند و ممکنه ما ازشون بیخبر میمونیم.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
1. GPS داشته باشه .

اگه گزینه GPS رو حذف کنین انتخاباتون خیلی متنوع تر میشه.
یه GPS بلوتوث کاره شما رو را میندازه علاوه بر اینکه با لپتاب هم میتونین ازش استفاده کنین

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
در مورد VPA Compact II شک نکنین که از اچ پیه بهتره چون هم جدید تره هم امکاناتش بهتره ...
در واقع همون اچ تی سی Wizard هست که توسط ودا فون تغییر یافته

آقا سینا شرمنده اسمتو نمیدونستم ...
به نظر من پی3600آی رو سفارش بده بیارن از دبی ، خیلی به صرفه ست

خوا هش می کنم!
حقیقتش اگه اتم اگزه گیرم بیاد که فبها در غیر این صورت چون امکان سفارش 3600iرو ندارم یا با همین می سازم(Wizard )یا تغییر ضاعقه می دم با خرید SE P1i

فعلن بای

آقا من هم حرف پارسا رو تاييد ميكنم . دبي حدود 2830 تا 2840 درهم بود (الان يادم نيست) . خداييش با سي پي يو سامسونگ 500 و بقيه مطالب واقعا عاليه. من از ديروز تا حالا دارم به خودم فحش ميدم چرا نخريدمش. اگه تو دستت بگيري از نظر ظاهر به نظرت زيباترين و با كيفيت ترين پاكت دنيا مياد. اگه واسه كسي vga مهم نباشه فكر نميكنم چيزي باشه كه اين نداشته باشه. من هم ميخوام اگه رفتم دوباره بخرمش و خودم رو از شر اين تمساح (تايتن) راحت كنم.

ایشالا !!!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اما خب این رو هم باید از دبی با این قیمت بخرید ، اصولا با قیمت داده شده تون میشه جی پی اس دار فقط پی3300 ِ اچ تی سی رو توی ایران بخرید که اونم از نظر سی پی یو در حد همون ک-جم هست ...
اما در مورد پی3600آی ، به دنبال پشیمونی آقا سیاوش من به شدت همه جا رو واسه ی پیدا کردن این گوشی گشتم اما هیچ اثری ازش توی ایران نیست ...

دمت گرم پارسا جون. كارت درسته... راضي به زحمت نبودم.:blush: الان توي يادداشت هام نگاه كردم اين گوشي p3600i رو بيشترين (گرون ترين جا) قيمتي كه ديدم 2849 درهم بود.

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
اگه گزینه GPS رو حذف کنین انتخاباتون خیلی متنوع تر میشه.
یه GPS بلوتوث کاره شما رو را میندازه علاوه بر اینکه با لپتاب هم میتونین ازش استفاده کنین

GPS رو اول نوشتم که نشون بدم چقدر برام مهمه :happy:

از طرفی از این که چند تا دستگاه رو تو چیب و کیفم جا بدم متنفرم همیشه امکانات رو در یک دستگاه خواستم درسته که کیفیت اکثرا میاد پایین و بعضا گرونتر میشه اما اینجوری ترجیح می دم ، راستی به چه کار لپ تاپ میاد ؟! الان لپ تاپ دارم اگر استفاده خوبی داره بگین چیه شاید اینی که شما گفتی رو انجام دادم .

چون تو اروپا اونم کشور فوق العاده ای مثل سوئد نقشه های تمام عیار کرک شده هست که برای کسی که راههارو بلد نیست یک عصای دست واقعی هست .

مدل های e-ten جدید رو نگاه کردم ، چیزای خوبی توشون هست ( البته ترجیح می دم HTC باشه ) ولی M700 به قول GSMArenaییها تو theory خوبه ( آخه تو قسمت نظرات اکثرا شاکی بودن ) اما تمام مواردی که من گفتم داره . قیمتش چنده ؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
GPS رو اول نوشتم که نشون بدم چقدر برام مهمه :happy:

از طرفی از این که چند تا دستگاه رو تو چیب و کیفم جا بدم متنفرم همیشه امکانات رو در یک دستگاه خواستم درسته که کیفیت اکثرا میاد پایین و بعضا گرونتر میشه اما اینجوری ترجیح می دم ، راستی به چه کار لپ تاپ میاد ؟! الان لپ تاپ دارم اگر استفاده خوبی داره بگین چیه شاید اینی که شما گفتی رو انجام دادم .

چون تو اروپا اونم کشور فوق العاده ای مثل سوئد نقشه های تمام عیار کرک شده هست که برای کسی که راههارو بلد نیست یک عصای دست واقعی هست .

مدل های e-ten جدید رو نگاه کردم ، چیزای خوبی توشون هست ( البته ترجیح می دم HTC باشه ) ولی M700 به قول GSMArenaییها تو theory خوبه ( آخه تو قسمت نظرات اکثرا شاکی بودن ) اما تمام مواردی که من گفتم داره . قیمتش چنده ؟

GPS های بلوتوثی الان هست که به اندازه 3 تا بند انگشت شما هستن و جایی نمیگیرن
GPS بلوتوث کیفیت رو پایین نمیاره از نظر دقت و چون رام کمتری از دستگاهتون استفاده میشه کمتر دستگاه هنگ میکنه (البته برنامه های GPS اصولا حافظه زیادی می خوان)

و اگه لپتابتون همراهتونه نقشه خوانی تو صفحه بزرگ لپتاب به مراتب اسونتره و حتی از امکانات نقشه خوانی google earth هم میتونین استفاده کنین با یه دونه GPS بلوتوث.
پیشنهاد میکنم ترد GPS رو مطالعه کنین مطالب خیلی مفیدی داره.

از نظر قیمتها هم من هیچ اطلاعی ندارم متاسفانه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
GPS های بلوتوثی الان هست که به اندازه 3 تا بند انگشت شما هستن و جایی نمیگیرن
GPS بلوتوث کیفیت رو پایین نمیاره از نظر دقت و چون رام کمتری از دستگاهتون استفاده میشه کمتر دستگاه هنگ میکنه (البته برنامه های GPS اصولا حافظه زیادی می خوان)

و اگه لپتابتون همراهتونه نقشه خوانی تو صفحه بزرگ لپتاب به مراتب اسونتره و حتی از امکانات نقشه خوانی google earth هم میتونین استفاده کنین با یه دونه GPS بلوتوث.
پیشنهاد میکنم ترد GPS رو مطالعه کنین مطالب خیلی مفیدی داره.

تائید میشه:)

Farid.db

کاربر فعال
لایک‌ها
116
علیرضای عزیز ممنون از رانمایی هایی که کردی ، اما من هنوز متوجه نشدم که GPS به چه کاره لپ تاپ میاد ؟ آخه من که تو صحرا و اینجور جاها نیستم که بخوام نقشه خوانی کنم ، لپ تاپ رو هم که نمی تونم تو خیابون دستم بگیرم .

می دونم وقتی مثلا یک دوربین ، یک گوشی، یک GPS و یک Mp3player جدا داشته باشی کیفیت بهتری داری چون همه دستگاه ها حرفه ای اند اما همونظور که گفتم ترجیح می دم همه رو داخل یک دستگاه داشته باشم ، در حالت اول خیلی راحت می تونی دستگاه رو اینور اونور گم کنی یا جا بزاری ولی حالت دوم اینطور نیست .

شما بدون GPS چه دستگاهی رو پیشنهاد می کنی ؟

کسی اینجا M700 داره ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
علیرضای عزیز ممنون از رانمایی هایی که کردی ، اما من هنوز متوجه نشدم که GPS به چه کاره لپ تاپ میاد ؟ آخه من که تو صحرا و اینجور جاها نیستم که بخوام نقشه خوانی کنم ، لپ تاپ رو هم که نمی تونم تو خیابون دستم بگیرم .

می دونم وقتی مثلا یک دوربین ، یک گوشی، یک GPS و یک Mp3player جدا داشته باشی کیفیت بهتری داری چون همه دستگاه ها حرفه ای اند اما همونظور که گفتم ترجیح می دم همه رو داخل یک دستگاه داشته باشم ، در حالت اول خیلی راحت می تونی دستگاه رو اینور اونور گم کنی یا جا بزاری ولی حالت دوم اینطور نیست .

شما بدون GPS چه دستگاهی رو پیشنهاد می کنی ؟

کسی اینجا M700 داره ؟

ام 800 که خیلی بهتره ، وی جی ای هم هست ها

ardalaaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض (ارز-ارض نمیدونم کدومشه :D )سلام خدمت اساتید گرام
من الان گیجه گیجم
یعنی رسما موندم توش چی بخرم
دوستانه این کاره یه نیم نگاهی به پست من بکنید دردمو شفا بدید
میخوام یه PDA بگیرم با این مشخصات

1- کیفیت صداش (تو هندز فری) توپ باشه ... اسپیکرش معمولی باشه
2-دوربینش در حد قابل قبول باشه (یعنی عکساش ضایع نباشه آبروم بره)
3-سرعتش بالا باشه از دستگاه کند منزجرم (CPU ترجیها" بالای 200 ) ( تازه میخوام اوورکلاکم بشه:p
4- جی پی اس خیلی دوس دارم ولی نمیدونم تو ایران به درد میخوره یا نه (نقشه واسش گیر میاد ؟ )
5-Wlan هم میخوام یکی
6-کیفیت تصویرشم که خوبه ایشالا (شما که چیزه بد پیشنهاد نمیدین :happy:
7-آهان راستی کیبوردم داشته باشه خواهشا"
8- تاچ اسکرینم که خوب باشه دیگه (جنس خوبشو بزار برام :D)
9-قدیمی هم نباشه زیاد (آخرش دیگه 2006 باشه)

مثلا N95 همه اینارو غیر از تاچ اسکرین داره ولی من PDA میخوام آخه کرمه نرم افزار دارم میخوام هی چیز میز بریزم توش (همین طور کرم تاچ اسکرین)

بین 500 تا 600 تومن میتونم هزینه کنم
اگه میبینید بودجم کفاف نمیده یه مدلی پیشنهاد کنید که دست دوش این قیمت گیرم بیاد
راستی بگم کسی رو اون وره آب ندارم :(
تشکرات فراوان
281.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با عرض (ارز-ارض نمیدونم کدومشه :D )سلام خدمت اساتید گرام
من الان گیجه گیجم
یعنی رسما موندم توش چی بخرم
دوستانه این کاره یه نیم نگاهی به پست من بکنید دردمو شفا بدید
میخوام یه PDA بگیرم با این مشخصات

1- کیفیت صداش (تو هندز فری) توپ باشه ... اسپیکرش معمولی باشه
2-دوربینش در حد قابل قبول باشه (یعنی عکساش ضایع نباشه آبروم بره)
3-سرعتش بالا باشه از دستگاه کند منزجرم (CPU ترجیها" بالای 200 ) ( تازه میخوام اوورکلاکم بشه:p
4- جی پی اس خیلی دوس دارم ولی نمیدونم تو ایران به درد میخوره یا نه (نقشه واسش گیر میاد ؟ )
5-Wlan هم میخوام یکی
6-کیفیت تصویرشم که خوبه ایشالا (شما که چیزه بد پیشنهاد نمیدین :happy:
7-آهان راستی کیبوردم داشته باشه خواهشا"
8- تاچ اسکرینم که خوب باشه دیگه (جنس خوبشو بزار برام :D)
9-قدیمی هم نباشه زیاد (آخرش دیگه 2006 باشه)

مثلا N95 همه اینارو غیر از تاچ اسکرین داره ولی من PDA میخوام آخه کرمه نرم افزار دارم میخوام هی چیز میز بریزم توش (همین طور کرم تاچ اسکرین)

بین 500 تا 600 تومن میتونم هزینه کنم
اگه میبینید بودجم کفاف نمیده یه مدلی پیشنهاد کنید که دست دوش این قیمت گیرم بیاد
راستی بگم کسی رو اون وره آب ندارم :(
تشکرات فراوان
281.gif

قید gps و کیبورد رو بزنی بهترین گذینه برا شما اتم اگزگ هست:)
کیبرد دار هم با این مشخصات تو این رنج قیمت تایتن رو میتونی بگیری که که که...:rolleyes:

موفق باشید:)

ardalaaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قید gps و کیبورد رو بزنی بهترین گذینه برا شما اتم اگزگ هست:)
کیبرد دار هم با این مشخصات تو این رنج قیمت تایتن رو میتونی بگیری که که که...:rolleyes:

ممنون از توجهت
راجع به GSP شما میدونی اصلا تو ایران میشه ازش استفاده کرد یا نه ؟اگه میشه میتونم یه GPS بلوتوس بگیرم وصل کنم بهش ؟ چنده ؟ :D
نکته بعدی اینکه این TyTN رو الان تو GSM.IR زده 760 !
به نظر شما میتونم دور و بر 600 پیداش کنم ؟
بازم تشکر
281.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون از توجهت
راجع به GSP شما میدونی اصلا تو ایران میشه ازش استفاده کرد یا نه ؟اگه میشه میتونم یه GPS بلوتوس بگیرم وصل کنم بهش ؟ چنده ؟ :D
نکته بعدی اینکه این TyTN رو الان تو GSM.IR زده 760 !
به نظر شما میتونم دور و بر 600 پیداش کنم ؟
بازم تشکر
281.gif

بله میتونید :blush:به ترد g:blush:ps لطفا یه نگاهی بندازید:)

من 640 هم دیده بودم یادم این تایتن رو:blush:

s_s00002007

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان بین tytn2 و اتم لایف کدوم یک گزینه ی بهتری ؟
لطفا دلایل منطقی رو بفرمایین
:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان بین tytn2 و اتم لایف کدوم یک گزینه ی بهتری ؟
لطفا دلایل منطقی رو بفرمایین
:)

دوست عزیز جنگ هفتادو دو ملت رو راه ننداز:blush:

همین ترد و ترد PDA Hi Tech رو بخونی خودت میتونی بفهمی کدوم به کارت میاد:rolleyes:

ardalaaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه لطفی میکنید بفرمایید من PDA تو تهران از کجا میتونم با قیمت منصفانه تهیه کنم ؟ اسم فروشگاه ؟
یه سوال دیگمم اینکه الان N95 8GB با تایتن تقریبا تو یه رنج قیمت هستن
من خودم تا حالا با PPC کار نکردم ...خیلی دوست دارم باهاش کار کنم
اما خوب N95 8GB هم امکاناتی داره که آدم نمیتونه به راحتی ازش بگذره(مثلا دوربین 5 و 8 گیگ هارد و gps )
از طرف دیگه با مزایای WM هم تا حدودی آشنا هستم (همین طور تاچ اسکرین)
اما خوب از شما که با PPC کار کردین
میخواستم خیالمو راحت کنید که اگه TYTN بگیرم پشیمون نمیشم :(
یعنی با حداکثر 700 تومن گزینه بهتری ندارم که وسوسه N95 و از سرم بندازه ؟
خیلی ممنون :rolleyes:

بالا