Nemidonam_1989
Registered User
- نوشتهها
- 33
- لایکها
- 0
حتی با قیمت 750-800 تومان ؟بنظر من تايتن 2 اصلا خريدش بخاطر قيمتش درست نيست.
حتی با قیمت 750-800 تومان ؟بنظر من تايتن 2 اصلا خريدش بخاطر قيمتش درست نيست.
دوستان سلام
اگه میشه مدلای سری nophone که مشخصات زیر رو حتما داشته باشه معرفی کنید در ضمن حدود قیمتش تو دبی 400000 باشه
lcd vga 3.5
ممنون
بله، حتي به قيمت 750 تا 800 تومان. در ضمن، منظورم قيتهاي خارج ايرانه. :blink:حتی با قیمت 750-800 تومان ؟
استاد dell axim که دیگه تولید نمیشه کلا شرکت dell از تولید پاکت پی سی انصراف داده
. الان HP بهتر داره کار می کنه.
مطمئنا" فکری در قیمت گذاریش میکنند ، چون بازار داره بسیار به هم نزدیک میشه و آلترنیتیو چویس ها بسیار بالاست ... اچ پی باید واسه ی رقابت قیمت پایینی رو پیشنهاد بده تا شاید روند بازار اونو بالا ببره ...هر چی گشتم نتونستم قیمت تخمینیش رو پیدا کنم. با این امکانات فکر کنم کلی قیمتش باشه. حدودش رو کسی میدونه قراره چند بشه ؟ و اگه همونطور که من تخمین میزنم زیاده چرا کسی به سراغ یو ام پی سی یا حتی سمی نوت بوک ایسوس ( ای پی سی که از 200 تا 400 دلاره) نمیره؟
درسته که رام ایکس500 پلاس 128 ِ ولی این برتری هارو داره :سلام خدمت همه دوستان عزيز
آيا كسي قيمت داخلي + ETEN M600 يا + ETEN X500 رو ميدونه و از نظر كارائي چقدر با هم اختلاف دارند؟
من يكي از اقوامم به عربستان رفته مي خواستم بدونم كدوم يك رو سفارش بدم برام بياره بهتره؟
با تشكر
استاد شما امارات بودی ردی از تاچ کروز نیافتی یا خبری ؟
نپرسیدی کی میرسه امارات ؟
3 شنبه یکی از رفقا داره میره امارات بگم واسم بیاره
راستش به جایی رسیده که شبها خواب تاچ کروز می بینم
به نظر من تاچ کروز هم مقرون به صرفه تر و هم خوش دست تر و ناز تر از قیصره ...
بنظر من تايتن 2 اصلا خريدش بخاطر قيمتش درست نيست.
دكتر، حرفتو قبول دارم. من با تايتن 2 كار كردم، TyTN II اون چيزي نيست كه همه فكر ميكنند. :wacko:حتی اگر با قیمت زیر 400 هم بدن فکر نمی کنم خریدش به صرفه باشه
خدمتتون عرض کنم که پی دی ای ، امکانات گوشی رو نداره ، اما اگه پاکت پی سی Phone دار میخواید ، چند گزینه ی محدود دارید .من قصد دارم پي دي اي بخرم و هيچ اطلاعاتي هم راجع به اين مدل گوشيها ندارم و بودجه هم بين 450 تا 500 هزار
تومن هست ممنون ميشم در صورت امكان راهنمايي بفرماييد