• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

mhrm.electronic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
اگه میشه مدلای سری nophone که مشخصات زیر رو حتما داشته باشه معرفی کنید در ضمن حدود قیمتش تو دبی 400000 باشه
lcd vga 3.5
ممنون

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Dell Axim

این مدل fujitsu-siemens
استاد dell axim که دیگه تولید نمیشه کلا شرکت dell از تولید پاکت پی سی انصراف داده
تو ایران آکبندش رو مطمئنم نیست آخرین دونش رو dell axim x51v خودم 1.5 ماه پیش فروختم امارات هم 100 % دیگه گیر نمیاد ولی خداییش دستگاه فوق العاده ای بود . روحش شاد ;)
پاکت پی سی های fujitsu seimens یه ریزه مهجور واقع شدند از لحاظ کارایی دستگاههای متوسطی هستند . الان HP بهتر داره کار می کنه.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
تایید ... این مدل اچ پی که قراره تولید بشه بسیار قوی هست ، ال سی دی 4 اینچی سی پی یوی 624

ایناهاش

واقعا" مورد خوبی را پارسا پیشنهاد کرده؛فقط من داشتم 5 دقیقه به این موضوع فکر می کردم که ای کاش به جای جی پی اس؛جی اس ام داشت تا خودم مشتری پر و پا قرصش می بودم:(

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
تایید ... این مدل اچ پی که قراره تولید بشه بسیار قوی هست ، ال سی دی 4 اینچی سی پی یوی 624

ایناهاش

هر چی گشتم نتونستم قیمت تخمینیش رو پیدا کنم. با این امکانات فکر کنم کلی قیمتش باشه. حدودش رو کسی میدونه قراره چند بشه ؟ و اگه همونطور که من تخمین میزنم زیاده چرا کسی به سراغ یو ام پی سی یا حتی سمی نوت بوک ایسوس ( ای پی سی که از 200 تا 400 دلاره) نمیره؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
هر چی گشتم نتونستم قیمت تخمینیش رو پیدا کنم. با این امکانات فکر کنم کلی قیمتش باشه. حدودش رو کسی میدونه قراره چند بشه ؟ و اگه همونطور که من تخمین میزنم زیاده چرا کسی به سراغ یو ام پی سی یا حتی سمی نوت بوک ایسوس ( ای پی سی که از 200 تا 400 دلاره) نمیره؟
مطمئنا" فکری در قیمت گذاریش میکنند ، چون بازار داره بسیار به هم نزدیک میشه و آلترنیتیو چویس ها بسیار بالاست ... اچ پی باید واسه ی رقابت قیمت پایینی رو پیشنهاد بده تا شاید روند بازار اونو بالا ببره ...

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام خدمت همه دوستان عزيز
آيا كسي قيمت داخلي + ETEN M600 يا + ETEN X500 رو ميدونه و از نظر كارائي چقدر با هم اختلاف دارند؟
من يكي از اقوامم به عربستان رفته مي خواستم بدونم كدوم يك رو سفارش بدم برام بياره بهتره؟
با تشكر

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام خدمت همه دوستان عزيز
آيا كسي قيمت داخلي + ETEN M600 يا + ETEN X500 رو ميدونه و از نظر كارائي چقدر با هم اختلاف دارند؟
من يكي از اقوامم به عربستان رفته مي خواستم بدونم كدوم يك رو سفارش بدم برام بياره بهتره؟
با تشكر
درسته که رام ایکس500 پلاس 128 ِ ولی این برتری هارو داره :
- ویندوز موبایل 6 بصورت دیفالت --> شما یک سری باگ ها و مشکلات رو نخواهید داشت ...
- جی پی اس
- رادیو
- وزن کمتر
- سایز کوچیک تر

harei

Registered User
لایک‌ها
8
manuelcalavera عزيز از راهنمائي شما ممنونم
از نظر قيمت چقدر با هم فرق دارن؟ آيا benchmark در مورد 2 pocket pc مذكور ميشه پيدا كرد كه يه مقايسه از نظر كارائي هم داشته باشم؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مطمئنا" میشه ولی شکی نیست که ایکس500 پلاس بهتره ، فقط توی ایران نیست زیاد دبی هم روی پایه ی 500 تا 600 هست

harei

Registered User
لایک‌ها
8
manuelcalavera عزيز از بذل توجه شما ممنونم
من يه search تو نت كردم ولي اونطور كه از review ها بر مياد كار بر ها از + Eten X500 راضي نيستن و يكي از عوامل اون عدم نمايش پيوسته فيلم ها و مصرف باتري بيشتر نسبت به مدل قبليش X500 اون هم بدليل Vga بودنشه در هر صورت از راهنمائي شما ممنونم.
با تشكر.:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بله ؛ چیزی که مسلمه اینه که از ام600 پلاس بهتره ...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
استاد شما امارات بودی ردی از تاچ کروز نیافتی یا خبری ؟
نپرسیدی کی میرسه امارات ؟
3 شنبه یکی از رفقا داره میره امارات بگم واسم بیاره
راستش به جایی رسیده که شبها خواب تاچ کروز می بینم ;)
به نظر من تاچ کروز هم مقرون به صرفه تر و هم خوش دست تر و ناز تر از قیصره ...

بعد از سال نوی میلادی منتظر باشید

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
حتی اگر با قیمت زیر 400 هم بدن فکر نمی کنم خریدش به صرفه باشه
دكتر، حرفتو قبول دارم. من با تايتن 2 كار كردم، TyTN II اون چيزي نيست كه همه فكر ميكنند. :wacko:

الك دلك

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قصد دارم پي دي اي بخرم و هيچ اطلاعاتي هم راجع به اين مدل گوشيها ندارم و بودجه هم بين 450 تا 500 هزار

تومن هست ممنون ميشم در صورت امكان راهنمايي بفرماييد

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من قصد دارم پي دي اي بخرم و هيچ اطلاعاتي هم راجع به اين مدل گوشيها ندارم و بودجه هم بين 450 تا 500 هزار

تومن هست ممنون ميشم در صورت امكان راهنمايي بفرماييد
خدمتتون عرض کنم که پی دی ای ، امکانات گوشی رو نداره ، اما اگه پاکت پی سی Phone دار میخواید ، چند گزینه ی محدود دارید .
i-mate jama : ال سی دی کوچک 2.4 اینچی سی پی یوی ضعیف 300
qtek s200 : ال سی دی معمول 2.8 اینچی ، سی پی یوی فوق ضعیف 200
htc p3400 : ال سی دی معمول 2.8 اینچی ، سی پی یوی فوق ضعیف 200

اما گزینه ی آخر در این میان از همه بهتر هست

بالا