• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ممنون از نظرتون،
امیدوارم گوشی دانیال جان هم زودتر به دستش برسه تا بشه بر اساس اون در مورد m800 پیش بینی کرد.
این دستگاه رسیده و طبق گفته ی ایشون بسیار سریع هست ...

آقا من تايتن معمولي دارم ولي بايد بگم واقعا به اين نتيجه رسيدم كه كيبرد سايد اسلايد چيزه بيخوديه. اول اينكه هر وقت از جيبتون يا كيفش درش بياريد كيبرد از جاش حركت ميكنه ( سر جاش خوب فيكس نميشه و با كوچكترين فشار به صورت نامحسوس باز ميشه) نتيجه وقتي مياين استفاده كنيد ميبينيد به حالت لند اسكيپ در اومده و بايد دوباره كيبرد رو سر جاي اصليش جا بندازين تا به حالت پرتره در بياد و خيلي ضد حاله. ضمنا فقط ميشه باهاش انگليسي تايپ كرد و در نتيجه فقط واسه پيامك! استفاده داره كه با دنگ و فنگش نمي ارزه(البته كيبرد هايي كه مثل گوشي هاي hp هستند اين مشكلات رو ندارن)... وزن و ابعاد گوشي هم به شكل عذاب آوري غير قابل تحمل هستش...:hmm:

سیاوش جان باید بگم این مشکل از تایتن هست ... وگرنه ویزارد من تا روز آخر بهترین حالت رو در کی بورد داشت ، نه چفتی شل شد ، نه دکمه ای لق زد ... عالی بود ...
فقط بخاطر سی پی یوی 200 سرعت لند اسکیپ کردنش کم بود ...
این مشکل جابجا شدنش در تایتن دیده شده ، بد شانس بودی عزیز ...

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از نظرتون،
امیدوارم گوشی دانیال جان هم زودتر به دستش برسه تا بشه بر اساس اون در مورد m800 پیش بینی کرد.
در مورد مطلبی که راجع به کار کردن تو شبکه ایران گفتید،دلیلتون چیه؟تو spec گوشی چیزی ندیدم که مشکوک باشه!

مشکل اینجاست که این دستگاه تری بانده . باید بیاد داخل تا ببینیم با فرکانس های ایران مشکلی داره یا نه . و مشکل دیگه این که تا حالا کسی نیاورده . ممکنه رنج آی ام ای آیش هم به ایران نخوره . البته کلا فکر کنم احتمال کار نکردنش کم باشه چون تو اروپا هم جواب میده . اما ریسکش رو من قبول نمی کنم. این پول برای هدر دادن کم پولی نیست. شاید یکی از اصلی ترین دلایلم برای نخریدنش همین باشه (با این که این دستگاه رویای منه)

harei

Registered User
لایک‌ها
8
سلام به دوستان عزيز و دانشمند
آقا كسي راجع به برند Mio ازنظر فني و قيمت اطلاعي داره؟ از نظر كارائي چطور دستگاه هائي هستند واز نظر استحكام چطوري اند؟ كسي خودش با اين برند كار كرده؟ مخصوصا مدل Mio Digiwalker P550

با تشكر.

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با عرض پوزش از مدیران،من این پست اشتباها تو قسمت دیگه ای زده بودم:

بچه ها،یه مدتی دارم در مورد این O2 Zinc تحقیق میکنم،نمیدونم چرا اینجا حرفی ازش نیست با این CPU قوی،کیبورد،مصرف باتری مناسب،wm6 و...
فکر کنم واسه یوزری مثله من که دنباله سرعت بالا و کیبورد هستم انتخاب فوق العاده ای باشه،نظرتون چیه؟البته سری اولش یه باگهایی داشته و مرتب هنگ میکرده ولی با wm6 آفیشال مثل اینکه مشکلاتش حل شده.
یه نگاهی بندازین:
64MB RAM, 128 MB ROM
- Intel XScale PXA 270, 520 MHz processor
GPRS: Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD: No
EDGE: No
3G: Yes, 384 kbps
WLAN: Wi-Fi 802.11b/g

البته من دارم این گوشی رو با M700 یا حتی TyTN II (طرفداراش فحش ندن ;))مقایسه میکنم،از این cpu میشه خیلی انتظار داشت،ولی هر چی سرچ کردم نتونستم benchmark ازش پیدا کنم.

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
با عرض پوزش از مدیران،من این پست اشتباها تو قسمت دیگه ای زده بودم:

بچه ها،یه مدتی دارم در مورد این O2 Zinc تحقیق میکنم،نمیدونم چرا اینجا حرفی ازش نیست با این CPU قوی،کیبورد،مصرف باتری مناسب،wm6 و...
فکر کنم واسه یوزری مثله من که دنباله سرعت بالا و کیبورد هستم انتخاب فوق العاده ای باشه،نظرتون چیه؟البته سری اولش یه باگهایی داشته و مرتب هنگ میکرده ولی با wm6 آفیشال مثل اینکه مشکلاتش حل شده.
یه نگاهی بندازین:
64MB RAM, 128 MB ROM
- Intel XScale PXA 270, 520 MHz processor
GPRS: Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD: No
EDGE: No
3G: Yes, 384 kbps
WLAN: Wi-Fi 802.11b/g

البته من دارم این گوشی رو با M700 یا حتی TyTN II (طرفداراش فحش ندن ;))مقایسه میکنم،از این cpu میشه خیلی انتظار داشت،ولی هر چی سرچ کردم نتونستم benchmark ازش پیدا کنم.
زينك رو رمضاني ميده 800. ارزش داره بنظرت؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

حامد جون 800 كه نمي ارزه . ولي دبي 2600 درهم هم گير ميومد. با توجه به اينكه اين دستگاه ساخت ايسوس هست و اونجوري كه من از نزديك تست كردم كيفيت ساختش هم فوق العاده هست و با وجود داشتن كيبورد كيوورتي اسلايدي ابعاد و وزنش هم عالي هست (خصوصا در مقايسه با تايتن معمولي) با 2600 درهم واقعا مي ارزه. اگه كسي بخواد يه دستگاه كيبرد دار متوسط و با كيفيت عالي بخره واقعا گزينه عالي هستش به نظر من.

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

راستش همونطوری که گفتم من یکی از فامیلام 3 هفته دیگه از امریکا داره میاد.تو mobileplanet هم زد $ 395:blink: یعنی حدودا 380 واسم در میاد.البته دلیل من برای انتخابش به غیر از قیمتش،ویژگی های خوبشه.امشب بعد کلی سرچ اینارو پیدا کردم.حتما ببینید:

فایل های ضمیمه

• o2_xda_zinc_review29.jpg
    o2_xda_zinc_review29.jpg
    31.7 KB · نمایش ها: 13
  • o2_xda_zinc_review30.jpg
    o2_xda_zinc_review30.jpg
    33.9 KB · نمایش ها: 12
  • o2_xda_zinc_review31.jpg
    o2_xda_zinc_review31.jpg
    34.1 KB · نمایش ها: 10
  • o2_xda_zinc_review32.jpg
    o2_xda_zinc_review32.jpg
    36 KB · نمایش ها: 14

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
راستش همونطوری که گفتم من یکی از فامیلام 3 هفته دیگه از امریکا داره میاد.تو mobileplanet هم زد $ 395:blink: یعنی حدودا 380 واسم در میاد.البته دلیل من برای انتخابش به غیر از قیمتش،ویژگی های خوبشه.امشب بعد کلی سرچ اینارو پیدا کردم.حتما ببینید:
اين بنچ ماركها خيلي عجيبه... :wacko: :wacko: :wacko: :wacko: :blink:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
در مورد زینک قبل تر هم صحبت شده ، به نظر من کسی می خواد حتما کی بورد دار بگیره باید به همین فکر کنه
ولی دقت کنید که ، این دستگاه توی بنچ مارک ها جلوی دستگاه خیلی قوی تست نشده ، در ضمن اینکه دستگاه ضعیفی هم به حساب نمی یاد
بهتره که همین الان بگید که سفارش بده ، چون ممکنه که دیر برسه نتونه براتون بیاره
من به دلیل تجربه خرید از سایت خواهر این موبایل پلنت ، قصد دارم در یک پست جداگانه تجربه ام رو به دیگران منتقل کنم ، دوستان چه نظری دارند ، علی رضا که کاناداست و خرید آنلاین کرده زیاد ، فکر کنم او هم بتونه بنویسه ، و خیلی دوستان دیگه
موفق باشید

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
مخصوصا از تجربه های تلخ خواهم گفت که سرم کلاه گزاشتن...:eek:

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من به دلیل تجربه خرید از سایت خواهر این موبایل پلنت ، قصد دارم در یک پست جداگانه تجربه ام رو به دیگران منتقل کنم ، دوستان چه نظری دارند ، علی رضا که کاناداست و خرید آنلاین کرده زیاد ، فکر کنم او هم بتونه بنویسه ، و خیلی دوستان دیگه
موفق باشید
دكتر اين كارو بكن. چون تا چند روز ديگه من بايد يه خريد از موبايل پلنت انجام بدم. :cool:

A-P

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه سوال داشتم. من اگه یک SoftBank X01HT که معادل هرمس (تایتن) هست بخرم آیا میتونم رام آفیشال خود HTC رو با Cid Unlock روش بریزم ؟ (رام هرمس)
ممنون میشم راهنماییم کنید.
اگه لینکی از روش کار هم دارید ممنون میشم بزارید برام.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
یه سوال داشتم. من اگه یک SoftBank X01HT که معادل هرمس (تایتن) هست بخرم آیا میتونم رام آفیشال خود HTC رو با Cid Unlock روش بریزم ؟ (رام هرمس)

قربان کار سی آی دی آنلاک همینه . اگه دو دستگاه کاملا یکی باشن و اگه سی آی دی آنلاک داشته باشه 100% میشه . ایسک دی ای یه بخش هرمس داره . از ویکیش بهتر میتونین اطلاعات بگیرین . یادمه یه سی آی دی آنلاک داشت

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام

همون طور كه آقاي ووسين توضيح دادن ميشه اين كار رو انجام داد. مجتمع پايتخت و ... هم اين كار رو واست انجام ميدن. ايكس دي اي دولوپر هم بري يك سي آي دي آن لاكر و كلي توضيحات عجيب غريب هست كه ميتوني ببيني.
اما يه سوال: چرا خود تايتن رو نمي خري به جاي سافت بانك؟ اگه واسه 100 تومن ارزون تر ميخواي اين كار رو انجام بدي مختاري ولي به نظر من اشتباه ميكني. (در اين مورد اساتيد فوروم خصوصا آقا فرهاد خيلي توضيحات قبلا دادن) معمولا كسايي كه تايتن ميخرن واسه كيبردش ميخرن. به نظر من اگه كيبرد واست مهمه زينك بخر. o2 xda zinc
اين رو به عنوان كسي كه خوش تايتن داره خدمتتون عرض كردم.:cool:

kamal2006

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

من میخوام یه htc touch بخرم. میخواستم بدونم اصلی یا تقلبی داره یا نه؟ اصلا ساخت کدوم کشوره؟
فروشنده میگفت اینها فقط چینی داره، راست میگه یا نه؟

ممنون

reza1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز من touch رو با گارانتی یاس 740 خریدم ولی سرعتش خیلی افتضاحه و خیلی آزارم میده ....
اگه قبلا ppc نداشتی شاید بدت نیاد ولی من این سومیم بود و مثلا imate jam که اول داشتم یه چیز دیگه بود !!!!
فکر نمیکردم cpu 416 و 200 اینقدر فرق کنه ... ولی خداییش wm6 خیلی بهتر شده ....

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیز من touch رو با گارانتی یاس 740 خریدم ولی سرعتش خیلی افتضاحه و خیلی آزارم میده ....
اگه قبلا ppc نداشتی شاید بدت نیاد ولی من این سومیم بود و مثلا imate jam که اول داشتم یه چیز دیگه بود !!!!
شما با برنامه ی BatteryStatus میتونید تا 283 اور کلاک کنی ...

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
چه خبره؟ :wacko: :wacko: :wacko: با نام گارانتي ميكنند تو پاچه ملت! (ببخشيد اگه بد حرف زدم، عصباني ميشم ميبينم اينارو)

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2

ببخشید اساتید محترم

چرا توی این بخش هیچ تاپیکی در باره ی پالم نیست .

من میخوام قیمت یه مدل پالم به اسم Treo 750 رو بدونم ( البته سیستم عاملش ویندوز موبایل 6.0 هست )

کسی میتونه راهنمایی کنه که از کجا تهیه کنم ؟

kamal2006

Registered User
لایک‌ها
0

سلام

رضاجان ساخت کجاست این touch شما؟

ممنون

بالا