• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

ببخشید اساتید محترم

چرا توی این بخش هیچ تاپیکی در باره ی پالم نیست .

من میخوام قیمت یه مدل پالم به اسم Treo 750 رو بدونم ( البته سیستم عاملش ویندوز موبایل 6.0 هست )

کسی میتونه راهنمایی کنه که از کجا تهیه کنم ؟

تریو 750 تا جایی که میدونم wm5 هست. wifi نداره و cpu 300 و اسکرین square 240 *240
دبی فراوان وجود داره. قیمت یادم نیست ولی فکر کنم به ÷ول ما 500 و خورده ای باشه. درست یادم نیست.
راستی منمیخواستم یک فلیم بگیرم از دبی ولی چون دو بار! نظرم عوض شد دوستم که اونجا بود نتونست بگیره و برگشت. از دوستام کسی از وضعیت موجودی و قیمت های فلیم و احیانا asus p535 در تهران خبری داره؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
تریو 750 تا جایی که میدونم wm5 هست. wifi نداره و cpu 300 و اسکرین square 240 *240
دبی فراوان وجود داره. قیمت یادم نیست ولی فکر کنم به ÷ول ما 500 و خورده ای باشه. درست یادم نیست.
راستی منمیخواستم یک فلیم بگیرم از دبی ولی چون دو بار! نظرم عوض شد دوستم که اونجا بود نتونست بگیره و برگشت. از دوستام کسی از وضعیت موجودی و قیمت های فلیم و احیانا asus p535 در تهران خبری داره؟

حیف شد ...
هیچ کدوم تو ایران موجود نیست ...
فلیم رو فکر کنم رمضانی داشته باشه ... می ده 1 تومن ... ارزش نداره بخوای از ایران تهیه کنی ...
اینجا و اینجا قیمت هاشون مناسب و خوبه ...
یه سر به پلمیکس هم بزن ... قیمت هاش رو پایین اورده ...
اگه کسیو داری بگو برات اوردر بدن بیارن برات ...

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2

خوب ، خودتون چه نظری در باره ی پالم دارین ؟

در مورد همین Treo 750 آیا خریدش رو با همون قیمتی که نوشتین ، مناسب میدونین ؟

البته گویا قابل آپگرید به WM6 هست .

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خوب ، خودتون چه نظری در باره ی پالم دارین ؟

در مورد همین Treo 750 آیا خریدش رو با همون قیمتی که نوشتین ، مناسب میدونین ؟

البته گویا قابل آپگرید به WM6 هست .

والا چي بگم. پالم يك مارك بسيار معروف هست. اما در زمينه ويندوز موبايل تازه كار... از نظر سخت افزاري تريو 750 بيشتر قابل رقابت با اسمارت فون هاست تا پاكت پي سي ها . سي پي يو ضعيف. نداشتن wifi , ....
من اگه بودم به جاي اين يك htc p3600 trinity معمولي (بدون i) ميگرفتم... هم ساپورت بهتري داره. هم سي پي يو مناسب سامسونگ... هم دوربين بهتر و هم gps . قيمت 3400 درهم حدودا.
امير جان سلام... خوبي؟:blush:
راستش خيلي ها هستن مثلا داداشم سوئد هست و ...........
اما حوصله حالي كردن قضايا رو بهشون ندارم! 2 دفعه واسم خريد كردن به اون اعصابي كه ازم خورد شد نمي ارزيد...
ولي من به قيمت پايين فليم مثلا600 دلار خيلي مشكوكم. حتما يه جاي كار مي لنگه. مرسي كه به فكر من بوديد.

reza1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

رضاجان ساخت کجاست این touch شما؟

ممنون

شرمنده من اشتباه type کردم من خریدم 640

made in taiwan
با گارانتی یاس ..... بدون گارانتی هم میشه تا 550 هم گیر اورد ...

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوست عزیز این برنامه به cpu فشار نمیاره ؟؟ شما تایید میفرمایین ؟

دوست عزيز مشكلي نيست. با خيال راحت استفاده كنيد. البته اين گونه سوالات بايد در تاپيك هاي مربوطه مطرح بشوند نه در اينجا كه مشاوره خريد هست.(جسارتا عرض كردم)
ممكنه مديران محترم واسه تنبيه هممون (سوال كننده و جواب دهنده) رو بن كنند. ميبخشيد

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
والا چي بگم. پالم يك مارك بسيار معروف هست. اما در زمينه ويندوز موبايل تازه كار... از نظر سخت افزاري تريو 750 بيشتر قابل رقابت با اسمارت فون هاست تا پاكت پي سي ها . سي پي يو ضعيف. نداشتن wifi , ....
من اگه بودم به جاي اين يك htc p3600 trinity معمولي (بدون i) ميگرفتم... هم ساپورت بهتري داره. هم سي پي يو مناسب سامسونگ... هم دوربين بهتر و هم gps . قيمت 3400 درهم حدودا.
امير جان سلام... خوبي؟:blush:
راستش خيلي ها هستن مثلا داداشم سوئد هست و ...........
اما حوصله حالي كردن قضايا رو بهشون ندارم! 2 دفعه واسم خريد كردن به اون اعصابي كه ازم خورد شد نمي ارزيد...
ولي من به قيمت پايين فليم مثلا600 دلار خيلي مشكوكم. حتما يه جاي كار مي لنگه. مرسي كه به فكر من بوديد.

خیلی ممنون از راهنمائیتون .

والله دلیل نرفتن من به سراغ HTC ، اینه که با تاچ میونه ی خوبی ندارم .

البته میدونم که Treo 750 هم تاچ اسکرینه اما بالاخره با اون کیبرد زیرش میشه کار کرد و زیاد با صفحه ور نرفت .

باور کنین وقتی اون صفحه ی HTC رو می بینم حالم بد میشه .

ضمنا من سر و کاری با فایل های آفیس و پی دی اف و اینجور چیزا ندارم که مثلا حتما صفحه ی 3.5 اینچی بخوام .

یه بار هم خواستم برم سراغ موتورولا Q9 کیفیت خود گوشی پشیمونم کرد .

اگه شما پیشنهادی دارین ، ممنون میشم .

ویندوز موبایلی که تا حد امکان تاچ نباشه و قیمتش هم حدود 500 .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
Windows mobile 6 professional : تاچ اسکرین هست
windows mobile 6 standard : تاچ اسکرین نیست

گوشی که تاچ نباشه 2 تاس که من پیشنهاد میکنم .
1- HTC S710
2- HTC S620 --- چهارصد و هفتاد تومن

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
Windows mobile 6 professional : تاچ اسکرین هست
windows mobile 6 standard : تاچ اسکرین نیست

گوشی که تاچ نباشه 2 تاس که من پیشنهاد میکنم .
1- HTC S710
2- HTC S620 --- چهارصد و هفتاد تومن

ممنون از راهنمائیتون .

اما من مشخصات این دو مدل اچ تی سی رو که نگاه کردم ، دیدم هیچکدوم سی پی یو شون چنگی به دل نمی زنه ( 200 MHz ) و از نظر دوربین هم فرقی با اون پالم ندارن ( 1.3 مگاپیکسل) و از نظر ارگونومی هم برتری ای نسبت به اون ندارند و در نهایت پالم Treo 750 از این مدلا خوشگل تره ! ....

خوب شما چه مزیت هایی توی این مدلها نسبت به پالم Treo 750 می بینین ؟

PersianData

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قیمتهای امروز تاچ و تایتن 2 پارت آسیا
تاچ : 560
قیصر : 950

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
از بچه های که HTC Touch دارن میشه خواهش کنم یه کم توضیح در مورد این گوشی بدن که در کل چه جور گوشییه؟
کیفیت پخش MP3 با هدستش چه جوریه! حساسیت صفحه ال سی دیش چه طوریه
ممنون میشم جواب بدید​

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ممنون از راهنمائیتون .

اما من مشخصات این دو مدل اچ تی سی رو که نگاه کردم ، دیدم هیچکدوم سی پی یو شون چنگی به دل نمی زنه ( 200 MHz ) و از نظر دوربین هم فرقی با اون پالم ندارن ( 1.3 مگاپیکسل) و از نظر ارگونومی هم برتری ای نسبت به اون ندارند و در نهایت پالم Treo 750 از این مدلا خوشگل تره ! ....

خوب شما چه مزیت هایی توی این مدلها نسبت به پالم Treo 750 می بینین ؟

دوست عزیز من فکر کنم شما معیار درستی واسه مقایسه ندارید. از طرفی مشخصات مورد علاقه شما به اسمارت فون ها نزدیکه(تاچ نبودن) از طرفه دیگه اسمارت فون ها رو با تریو 750 که یک ÷اکت ÷ی سی هست مقایسه میکنید. معلومه که هر اسمارت فونی رو با یک ÷اکت ÷ی سی مقایسه کنید بازنده اسمارت فون هستش. اما به نظر من ویندوز موبایل نسخه ÷اکت ÷ی سی(مثل تریو) وقتی با cpu 300 همراه باشه باز هم کند هست چون به هر حال این نسخه از ویندوز نسبت به نسخه اسمارت فون ها سنگین تره

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها امروز O2 Zinc که میخواستم،از mobileplanet به دست فامیلم تو امریکا رسید،فکر کنم 3 هفته تا یه ماه دیگه به دستم برسه.ولی حس خوبی ندارم!!من توشیبا میخواستم:( ولی به دلیل یه سری مشکلاتش و همچنین بی پولی نگرفتم:(
فقط امیدوارم انتظاری که از Zinc با توجه به مشخصاتش دارم،بر آورده بشه،همین!!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
بچه ها امروز O2 Zinc که میخواستم،از mobileplanet به دست فامیلم تو امریکا رسید،فکر کنم 3 هفته تا یه ماه دیگه به دستم برسه.ولی حس خوبی ندارم!!من توشیبا میخواستم:( ولی به دلیل یه سری مشکلاتش و همچنین بی پولی نگرفتم:(
فقط امیدوارم انتظاری که از Zinc با توجه به مشخصاتش دارم،بر آورده بشه،همین!!

برادر نگران نباش . همونقدر که اتم اگزک کار میده این دستگاه هم کار میده. از این نظر کمبودی نداره. سی پی یو 520 تو این دوره زمونه با سی پی یو های سامسونگ 300-400 و کوالکام 400 هنوزم مزیت بزرگیه:happy: در ضمن توشیبا هم 500 بود.

راستی آخرش چقدر برات آب خورد؟ با هزینه حمل ؟ جعبه اش کامل بود؟ دستگاه رو روشن کرده تست کنه؟ همچین همه دل خوشی از موبایل پلنت ندارن. توشیبا(عزیز دل من ) چند در میومد؟

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برادر نگران نباش . همونقدر که اتم اگزک کار میده این دستگاه هم کار میده. از این نظر کمبودی نداره. سی پی یو 520 تو این دوره زمونه با سی پی یو های سامسونگ 300-400 و کوالکام 400 هنوزم مزیت بزرگیه:happy: در ضمن توشیبا هم 500 بود.

راستی آخرش چقدر برات آب خورد؟ با هزینه حمل ؟ جعبه اش کامل بود؟ دستگاه رو روشن کرده تست کنه؟ همچین همه دل خوشی از موبایل پلنت ندارن. توشیبا(عزیز دل من ) چند در میومد؟

قیمت گوشی که $395 شد،اما چونکه من از پست یک روزه واسه شیپ استفاده کردم،$33 هزینه شیپ شد بعلاوه اینکه $32 tax گرفتن:((البته این واسه همه جا نیست،بستگی داره شما از کدوم ایالت order داده باشید) یعنی مجموعا $460.
فکر کنم قیمتش مناسب.ولی هنوز جعبه رو باز نکرده،امروز حتما میگم که چک کنه،فکر نمی کردم اینارو هم باید چک کنم!!ممنون که گفتید.
توشیبا رو هم زده بود $710 که به نظرم عالی بود.ولی خودتون که بهتر میدونید،به نظرم باید یه خورده صبر کرد که مشکلاتش حل شه.اگه بتونم تا قبل تابستون میگیرمش.
راستی،چرا توشیبا تو دبی نیست!!؟فکر میکنید سمت مالزی این گوشی باشه؟؟من از گوگل نتونستم به نتیجه ای برسم.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
قیمت گوشی که $395 شد،اما چونکه من از پست یک روزه واسه شیپ استفاده کردم،$33 هزینه شیپ شد بعلاوه اینکه $32 tax گرفتن:((البته این واسه همه جا نیست،بستگی داره شما از کدوم ایالت order داده باشید) یعنی مجموعا $460.
فکر کنم قیمتش مناسب.ولی هنوز جعبه رو باز نکرده،امروز حتما میگم که چک کنه،فکر نمی کردم اینارو هم باید چک کنم!!ممنون که گفتید.
توشیبا رو هم زده بود $710 که به نظرم عالی بود.ولی خودتون که بهتر میدونید،به نظرم باید یه خورده صبر کرد که مشکلاتش حل شه.اگه بتونم تا قبل تابستون میگیرمش.
راستی،چرا توشیبا تو دبی نیست!!؟فکر میکنید سمت مالزی این گوشی باشه؟؟من از گوگل نتونستم به نتیجه ای برسم.

صبر که معنی نداره . مشکلاتی که باید حل میشده حل شده . دیگه مشکلی نمونده که نرم افزاری حل بشه. درضمن هر چی بگذره به ویندوز موبایل 7 نزدیک تر میشیم.

در دوبی نبودنش هم دلیلش اینه بازار هدفش آسیا و خاورمیانه نیست. بیشتر برای اروپا و آمریکا ساخته شده (بخصوص اروپا) اصلا تو دبی نمیدونن چی هست این توشیبا:happy:

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز من فکر کنم شما معیار درستی واسه مقایسه ندارید. از طرفی مشخصات مورد علاقه شما به اسمارت فون ها نزدیکه(تاچ نبودن) از طرفه دیگه اسمارت فون ها رو با تریو 750 که یک ÷اکت ÷ی سی هست مقایسه میکنید. معلومه که هر اسمارت فونی رو با یک ÷اکت ÷ی سی مقایسه کنید بازنده اسمارت فون هستش. اما به نظر من ویندوز موبایل نسخه ÷اکت ÷ی سی(مثل تریو) وقتی با cpu 300 همراه باشه باز هم کند هست چون به هر حال این نسخه از ویندوز نسبت به نسخه اسمارت فون ها سنگین تره

بله ممکنه قیاس درستی نباشه .

خواهش می کنم شما اگه ممکنه دو سه مدل ویندوز موبایل ( پاکت پی سی ) که خیلی گرون نباشه و تاچ هم نباشه معرفی کنین .

اگه تهران هم گیر نیاد و دوبی باشه اشکال نداره ، میتونم تهیه کنم .

ممنون از لطفتون .

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
بله ممکنه قیاس درستی نباشه .

خواهش می کنم شما اگه ممکنه دو سه مدل ویندوز موبایل ( پاکت پی سی ) که خیلی گرون نباشه و تاچ هم نباشه معرفی کنین .

اگه تهران هم گیر نیاد و دوبی باشه اشکال نداره ، میتونم تهیه کنم .

ممنون از لطفتون .

جناب یه خورده چیزی که میخوای مشکل داره. مشکلش اینه که تاچ نباید باشه و باید بدونی که افرادی که اینجا هستند به جز یکی دو مورد که این دور و ور ها پیداشون نمیشه دستگاههای کلاسیک ادیشن رو از نزدیک هم ندیدن. پس انتظار معجزه نداشته باش.
دوم اینکه اگه به مشخصات دستگاه های کلاسیک ادیشن نگاه کنی میبینی که نه سی پی یو های خفنی توشون هست (چی بشه از 200 اومپ به 300 سامسونگ برسن !!) و نه رزولوشن بالا و همه تقریبا قیمتشون به شدت پایینه (نسبت به پاکت پی سی های پروفشنال) و از اون مهمتر معمولا کسایی که گرفتن حتی برای خرید آداپتور هم با مشکل مواجه شدن چون اینجا هیچ کدوم از قطعاتشون گیر نمیاد.
در آخر این دستگاهها اصلا قرار نیست خوفناک باشن . علتش اینه که برنامه های خیلی کمی هم برای اونا اومده و اتفاقا برنامه ها هم بسی ضعیف کار شدن و اصلا انتظاری از این دستگاهها نمی ره . اگه میخوای از این دستگاهها بخری فقط به قیمت و قیافه نگاه کن (و البته رام چون آپگرید ویندوز با رام غیر اوریجینال تقریبا برای این دستگاهها محاله )

من به شخصه توصیه میکنم نظرت رو راجع به تاچ عوض کنی یا راجع به پاکت پی سی ها. چون یکی از مزیت های پاکت پی سی ها همین قابلیتشونه و سادگی استفاده از برنامه هاشون که باعث شده اکثر بچه های اینجا پول بالاش بدن و این همه دردسر رام و کانفلیکت و ... رو تحمل کنن.

بالا