• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
جالبه !!! :) نپرسیدین چند ؟؟؟
اگه اینجور باشه خیلی از مشکلاتش حله ..... با یه overvlock تا 273 راحت میشه باهاش کار کرد....
من تو اینترنت هم گشتم چنین مدلی نیست !!! ولی تو چند تا سایت رم 128 و رام 256 هم زده لطفا اگه میشه ته و توی قضیه رو در آرین ببینیم چیه ؟
ظاهرا قابلیت ارتقا داره چون نوشته بود installed ram 64/128

آقا من یکی از علاءدین گرفتم 520 تومن 128 و 256 مگ هست و سی پی یوش هم 201 مگاهرتز ،،، همه چیزش خویه ولی مثل جمین اورکلاک نمیکنه ( منظورم اینه که توی بیشتر موارد ریست میشه ) .

اگه از دوستان کسی تست کرده یک ندایی به ما هم بده .

ضمناً در مصرف باتری هم هیولاست . سیستم تاچش هم اگه در حال بازی کردن باشید - با کشیدن قلم در راستای طولی مشکل ایجاد میکنه :blink:

حالا از ما که گذشت ولی دوستان بیشتر دقت کنن .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آقا من یکی از علاءدین گرفتم 520 تومن 128 و 256 مگ هست و سی پی یوش هم 201 مگاهرتز ،،، همه چیزش خویه ولی مثل جمین اورکلاک نمیکنه ( منظورم اینه که توی بیشتر موارد ریست میشه ) .

ضمناً در مصرف باتری هم هیولاست . سیستم تاچش هم اگه در حال بازی کردن باشید - با کشیدن قلم در راستای طولی مشکل ایجاد میکنه :blink:

بادی جان اونجا من فکر میکردم عادی دارید ، پس شما هم enhanced دارید ...

آقا مبارکه ...

( راستی اسمتم به ما بگو )

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

سلام میشه بگید دقیقاً از کجای علاالدین گرفتید!!! چون من یه هفته هستش که دارم آمار میگیرم حتی رمضانی هم نداره (البته رنگیشو داره)
من میشه گفت 2 هفته پیش بود که Enhanced رو دیدم ولی فرداش که رفتم بگیرم تموم کرده بود اون موقع 540 بود.
راستی منظورت از اینکه گفتی مصرف باتریش هیولاست چیه،یعنی خوبه یا بده؟​

tanha4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه ، دوستان از کاربران قدیمی سایت هستم ، که متاسفانه بوزر قبلیم از طرف مدیر سایت قفل شده !@
د رهر حال ، می خواستم منو راهنمایی کنید برای خرید یک دیونه از این اسباب بازی ها که بهش پاکت پی سی می گید ،
من برای استفاده از اینترنت ایرانسل نیاز به یک گوشی داشتم که دوستان گفتن پاکت پی سی بهتره و کیوتک s200 رو بهم معرفی کردند ، حالا نظر شما رو می خواستم بدونم که آیا انتخاب خوبی هست یا نه ؟
امکان تایپ فارسی برام خیلی مهمه ! که اول گزینه در انتخاب منه ! نمی خو.ام اذیت و آزاری هم داشته باشه که نیاز به تعویض rom و غیره داشته باشم ،در هر حال خوشحال میشم راهنماییم کنید . اگر عکس از این مدل دارید بهم بگید ، برام سواله که این دستگاه کشویی است یا همین قیافه ای رو داره که در همه عکس ها تو گوگل سرچ میشه ! فقط دو سه تا دکمه داره و بس و دیگه هیچی !!
کیوتک 9100 چطوره ؟

ممنون از همگی
(د رمورد سوالات تخصصی در بخش م ا ه و ا ره در خدمت دوستان هستم )

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

سلام میشه بگید دقیقاً از کجای علاالدین گرفتید!!! چون من یه هفته هستش که دارم آمار میگیرم حتی رمضانی هم نداره (البته رنگیشو داره)
من میشه گفت 2 هفته پیش بود که Enhanced رو دیدم ولی فرداش که رفتم بگیرم تموم کرده بود اون موقع 540 بود.
راستی منظورت از اینکه گفتی مصرف باتریش هیولاست چیه،یعنی خوبه یا بده؟​

اتفاقاً من از خود رمضانی گرفتم . 520 تومن

مصرف باتریش هیولاست یعنی - بالاست باتریش روزی یک بار باید شارژ بشه - اون هم بخاطر بالا بودن مموری هاشه .

باتری استاتوس همیشه میزان آمپر رو بالای 200 میلی آمپر نشون میده در حالی که جمینم بین 90 تا 120 میلی آمپر هستش .

در کل ازش راضی ام . فقط یک کیف خیلی بی خود با دستگاه هست که نه به کمر نصب میشه و نه جای دیگه ...

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
د رهر حال ، می خواستم منو راهنمایی کنید برای خرید یک دیونه از این اسباب بازی ها که بهش پاکت پی سی می گید ،

کیوتک 9100 چطوره ؟

ممنون از همگی

دوست عزیز بهترین توضیحات رو میتونید ای ایـــــــنـــــــجـــــــا ( ترد مشاوره برای همین کار هستش - که مدیریت بخش پاکت پیسی شخصاً اونجا پست میدن )

یک ضرب المثل قدیمی هست که میگه هرچقدر پول بدی پاکت پی سی می خری .

اگه تو مایه های 350 تا 450 کیو تک اس 200 و یا آی مت جمین رو بگیرید .

= = = 500 اچ تی سی

= = = 650 تا 750 سری التیمت آی میت رو بگیرید .

= = = 1500 اچ تی سی شیفت رو بگیرید .

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
اتفاقاً من از خود رمضانی گرفتم . 520 تومن

مصرف باتریش هیولاست یعنی - بالاست باتریش روزی یک بار باید شارژ بشه - اون هم بخاطر بالا بودن مموری هاشه .

باتری استاتوس همیشه میزان آمپر رو بالای 200 میلی آمپر نشون میده در حالی که جمینم بین 90 تا 120 میلی آمپر هستش .

در کل ازش راضی ام . فقط یک کیف خیلی بی خود با دستگاه هست که نه به کمر نصب میشه و نه جای دیگه ...

عجیبه من یه هفته هستش که زنگ میزنم رمضانی میگه ندارم و فقط رنگی دارم پس خالی بسته :wacko:
عجیبه که شما میگید باتریش ضعیفه جون من خیلی تعریف از باتریش شنیدم،تقریباً هر کی داره راضیه من دوستم جمین داشت الان تاچ خریده میگه مثل همونه !!! نکنه باتریش مشکل داره !​

tanha4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز بهترین توضیحات رو میتونید ای ایـــــــنـــــــجـــــــا ( ترد مشاوره برای همین کار هستش - که مدیریت بخش پاکت پیسی شخصاً اونجا پست میدن )

یک ضرب المثل قدیمی هست که میگه هرچقدر پول بدی پاکت پی سی می خری .

اگه تو مایه های 350 تا 450 کیو تک اس 200 و یا آی مت جمین رو بگیرید .

= = = 500 اچ تی سی

= = = 1500 اچ تی سی شیفت رو بگیرید .

منم کیوتک اس 200 رو معرفی کردم ! اما توضیحات در موردش خواستم، آیا امکان تایپ فارسی رو تو محیط اینترنت و مروگرهای اینترنتیش داره ؟
نرم افزارهایی رو که میشه رو ش نصب کرد بهم بگید . با چه پسوند هایی ؟ java ?sis ? .... اینها برام مهمه
بیشتر برای نصب دیکشنری های پشرفته می خوام ازش استفاده کنم ، اما اگر نشه که فایده ای نداره .

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

.

:eek::eek::eek::eek::blink::blink::blink::blink:

بیلدر جان سرخوش هستید هااا :D یک دونه آلتیمیت هست اونم همونیه که من دادم به تجارت الکترونیک و 1 ملیون و نیم هم روش قیمت گذاشته ، ارزون ترین قیمت در دبی 833 تومن هست

در ضمن احتمال 80 % با شیفت نمیشه تلفنی حرف زد ، بشه هم حرف زد ، اون دایناسور رو چه جوری میخوای هی با خودت ببری اینور اونور ؟ :blink::D

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
در ضمن احتمال 80 % با شیفت نمیشه تلفنی حرف زد ، بشه هم حرف زد ، اون دایناسور رو چه جوری میخوای هی با خودت ببری اینور اونور ؟ :blink::D
منظورت از شيفت همون پاره آجره است؟ :blush:
فقط بايد با هندزفري باهاش حرف زد.

اما جدا براي بدن سازي خوبه آدم اين شيفت رو بگيه. كلي بازوها عضله مياره... :p

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
منظورت از شيفت همون پاره آجره است؟ :blush:
فقط بايد با هندزفري باهاش حرف زد.

اما جدا براي بدن سازي خوبه آدم اين شيفت رو بگيه. كلي بازوها عضله مياره... :p
آره بابا ، بادی بیلدر مخواد باهاش جلو بازو + سرشونه اسکات کار کنه ... :D

( مهدی جان شاکی نشیا ، آحه این دایناسور رو میخوای بری مهمونی ، میبندیش به میز ِ ناهار خوری ؟ )

tanha4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینجا به همدیگه فقط گیر میدید !! اما پاسخ به سوالات کاربرا هیچی ! دوست داشتم لینک سایت خودمون رو می دادم که ببینید پاسخ به کاربر چطوریه و چقدر مهمه !

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
منم کیوتک اس 200 رو معرفی کردم ! اما توضیحات در موردش خواستم، آیا امکان تایپ فارسی رو تو محیط اینترنت و مروگرهای اینترنتیش داره ؟
نرم افزارهایی رو که میشه رو ش نصب کرد بهم بگید . با چه پسوند هایی ؟ java ?sis ? .... اینها برام مهمه
بیشتر برای نصب دیکشنری های پشرفته می خوام ازش استفاده کنم ، اما اگر نشه که فایده ای نداره .

قربان مسئله اينه كه سئوالهايي كه كردي از پايه ي پايه است. ترد كامپليت رو نگاه كني به همه جواب هات ميرسي. مسئله اس 200 نيست مسئله تمام پاكت پي سي هاست. اما اگه اينجوري دوست داري جواب بگيري:
1- بعله
2 هر نرم افزار ويندوز موبايل كه ليست كردنش امكان ناپذيره . به تاپيك نرم افزار براي پيدا كردن چند تاش ميتوني مراجعه كني
3 در اصل exe و براي نصب cab و جاوا هم ساپورت ميكنه
4ديكشنري از چه جهت پيشرفته؟!‌ تخصصي ؟ ادونس لرنر (تو مايه هاي آكسفورد و كمبريج) يا ادونس (امريكن هريتج) يا حتي انسايكلوپديا (بريتانيكا و انكارتا و ويكي ... ) همه ميشه و نميشه بسته به تعريف پيشرفته ات داره.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام به همه ، دوستان از کاربران قدیمی سایت هستم ، که متاسفانه بوزر قبلیم از طرف مدیر سایت قفل شده !@
من برای استفاده از اینترنت ایرانسل نیاز به یک گوشی داشتم که دوستان گفتن پاکت پی سی بهتره و کیوتک s200 رو بهم معرفی کردند ، حالا نظر شما رو می خواستم بدونم که آیا انتخاب خوبی هست یا نه ؟
امکان تایپ فارسی برام خیلی مهمه ! که اول گزینه در انتخاب منه ! نمی خو.ام اذیت و آزاری هم داشته باشه که نیاز به تعویض rom و غیره داشته باشم ،در هر حال خوشحال میشم راهنماییم کنید . اگر عکس از این مدل دارید بهم بگید ، برام سواله که این دستگاه کشویی است یا همین قیافه ای رو داره که در همه عکس ها تو گوگل سرچ میشه ! فقط دو سه تا دکمه داره و بس و دیگه هیچی !!
کیوتک 9100 چطوره ؟

ممنون از همگی
(د رمورد سوالات تخصصی در بخش م ا ه و ا ره در خدمت دوستان هستم )

قربان به شما دو دستگاهی رو توصیه کرده اند که به دلیل امدن دستگاه های جدید تر تقریبا توسط هیچ یک از صاحب نظران اینجا توصیه نمی شه.
در ضمن اینها اسباب بازی نیستند:hmm:

سقف خرید تون رو هم مشخص کنید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اینجا به همدیگه فقط گیر میدید !! اما پاسخ به سوالات کاربرا هیچی ! دوست داشتم لینک سایت خودمون رو می دادم که ببینید پاسخ به کاربر چطوریه و چقدر مهمه !

قربان لطفا ً از کلماتی که در شان کاربران اینجا نیست استفاده نکنید ، این مجموعه بر مبنای حفظ احترام به همدیگر و حفظ استقلال رای بنا شده است. تضارب آرا، نه از دید کاربران اینجا و نه مدیران ، "گیر دادن" نیست .
کما اینکه دو نفر به سئوالات شما پاسخ داده اند ، علی رغم منش غیر محترمانه شما .
برای استفاده بهتر از فروم می بایست مانند هر فروم دیگری ، با قوانین ش آشنا شوید ، در امضای افراد متعددی ( از جمله من ) می توانید راهنمایی های لازم را ببینید
موفق باشید

tanha4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان لطفا ً از کلماتی که در شان کاربران اینجا نیست استفاده نکنید ، این مجموعه بر مبنای حفظ احترام به همدیگر و حفظ استقلال رای بنا شده است. تضارب آرا، نه از دید کاربران اینجا و نه مدیران ، "گیر دادن" نیست .
کما اینکه دو نفر به سئوالات شما پاسخ داده اند ، علی رغم منش غیر محترمانه شما .
برای استفاده بهتر از فروم می بایست مانند هر فروم دیگری ، با قوانین ش آشنا شوید ، در امضای افراد متعددی ( از جمله من ) می توانید راهنمایی های لازم را ببینید
موفق باشید

خوشحالم که لحن صحبتم باعث پاسخ شما و دوستان دیگه شد ، متاسفانه بعضی مواقع لازمه که آدم کمی تحریک آمیز حرف بزنه تا جواب بگیره دوست عزیز ، شما مدیر ارشد این انجمن هستید من هم مدیر ارشد تالار اخبار و سیستم های کدگذاری سایتی دیگه در زمینه ماهواره ، اما اگر شما دقت می کردید با این که چند پست توسط کاربران پرسیده شده بود اما جوابی بهش داده نشده بود و دوستان و کاربران ممتاز این بخش به گپ و گفتگو بین خودشون مشغول بودند ، مطمئنا کسی که اینجا سوال می پرسه و می خواد دستگاهی رو بخره ، چیزی ازش نمی دونه که می پرسه ، برای همین می پرسه ، در ضمن من قبل از پرسیدن اطلاعاتی رو گیر آوردم اما کارایی لازم رو برام نداشت و به همین دلیل اینجا دوباره پرسیدم که احتیاجی که در این زمینه داشتم رفع بشه .

tanha4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان مسئله اينه كه سئوالهايي كه كردي از پايه ي پايه است. ترد كامپليت رو نگاه كني به همه جواب هات ميرسي. مسئله اس 200 نيست مسئله تمام پاكت پي سي هاست. اما اگه اينجوري دوست داري جواب بگيري:
1- بله
2 هر نرم افزار ويندوز موبايل كه ليست كردنش امكان ناپذيره . به تاپيك نرم افزار براي پيدا كردن چند تاش ميتوني مراجعه كني
3 در اصل exe و براي نصب cab و جاوا هم ساپورت ميكنه
4ديكشنري از چه جهت پيشرفته؟!‌ تخصصي ؟ ادونس لرنر (تو مايه هاي آكسفورد و كمبريج) يا ادونس (امريكن هريتج) يا حتي انسايكلوپديا (بريتانيكا و انكارتا و ويكي ... ) همه ميشه و نميشه بسته به تعريف پيشرفته ات داره.

شما اگر تخصص در این زمینه داشته باشید ، می دونید که امریکن هریتیج متاسفانه حجم بالایی داره و نیاز به سی دی راه انداز که بعید می دونم تو این ویندوز موبایل ها نرم افزاری باشه که بشه از ایمیجش استفاده کرد ،
در مورد دیکشنری های که دارم ، آکسفورد هست و یکی دو تا بابیلون و یک دیکشنری ماله خود دانشگاه کمبریج مختص گوشی !
منظور شما رو از این کلمه نفهمیدم
و همچنین این
مسئله اس 200 نيست مسئله تمام پاكت پي سي هاست.
منظورتون تایپ فارسی است ؟

tanha4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قربان به شما دو دستگاهی رو توصیه کرده اند که به دلیل امدن دستگاه های جدید تر تقریبا توسط هیچ یک از صاحب نظران اینجا توصیه نمی شه.
در ضمن اینها اسباب بازی نیستند:hmm:

سقف خرید تون رو هم مشخص کنید.

درسته چون اسباب بازی نیستند من هم دنبالشم ، اما متاسفانه به عنوان اسباب بازی ت وجامعه شناخته شدند ! قضیه این ضرب المثل که میگه :!
(گربه دستش به گوشت نمی رسه میگه اخه )

فکر می کنم وقتی کسی یک گوشی رو معرفی می کنه که نرم قیمتش مشخصه دیگه نیازی به عنوان کردن اینکه قیمت چقدر باشه نیست ، اما در هر حال شما درست می گید ، سقف قیمت زیر 500 تومان

بالا