سلام بچه ها یه مشورت میخوام
متاسفانه بعد از تقریباً یکماه منتظر موندن برای تاچ Enhanced به هیچ نتیجه ای نرسیدم و رمضانی هم امروز دیگه خیالتمو راحت کرد که حالا حالا ها نمییاد حالا به نظر شما ارزششو داره منتظر بمونم تا انهنسد بیاد یا نه؟
به نظرتون چه مشکلاتی میتونه واسه تاچ معمولی پیش بیاد که تو تاچ انهنسد بوجود نمییاد؟
شرمنده بچه ها.برای آخرین سوال میخوام بدونم HTC touch برای یه کاربر معمولی خوبه یا نه؟صداش زنگ براحتی آدم میتونه بشنوه؟و کلا کار با PPC ها راهته؟
شرمنده بچه ها.برای آخرین سوال میخوام بدونم HTC touch برای یه کاربر معمولی خوبه یا نه؟صداش زنگ براحتی آدم میتونه بشنوه؟و کلا کار با PPC ها راهته؟
ما که بالاخره تاچ رو خریدیم و کاملا ازش راضیم
دوست عزیز خدمتت عرض کنم که صدای زنگش خیلی خوبه و کار باهاشم راحته
آره تنها مشکلش همون کلید کام و oK هستش که اونم چند روز اولش یه خورده سخته بعد عادت میشه
آره خوبیش اینه که یه رم 1 گیگ روش هست که دیگه لازم نیست بری رم بخری
ولی اینکه شما گفتید مصرف باتریش زیاده برام خیلی عجیبه چون مصرف باتری برای من خیلی عالیه شما حساب کن من دیروز گوشیو خریدم درصد باتریش 84% بود امروز که چک کردم با وجود اینکه کلی باهاش ور رفتم شده 68% یعنی واقعاً عالیه
سلام دوستان
من یه ppc باید بخرم و حداکثر مبلغی که میتونم هزینه کنم
400000 تومانه
اگه ممکنه راهنمایی کنید
ضمنا اگه قلم داشته باشه خیلی عالیه
ممنون
![]()
سلام دوست عزیز. اول اینکه همه pocket pc ها قلم (یا استایلوس دارن) و اصولا به دیوایس هایی که تاچ اسکرین هستند و سیستم عامل ویندوز دارند (÷روفشنال) میگویند pocket pc
دوم اینکه اگه دست دوم بگیری ممکنه o2 xda atom با این قیمت گیرت بیاد. اگه نو بخوای در حد همون qtek s200
سلام خدمت همه ی دوستان ppc دار! :دی
راهنمایی کنید پیلیز که به یاری سبزتون بدجور نیازمندم!
میخوام PPC بخرم و با راهنمایی اساتید و دوستای عزیز این بخش از بین کلی گزینه 4 تا گوشی رو انتخاب کردم که با اون چیزایی که تو ذهنم هست همخونی داره. میخوام هر کدوم از دوستان نظرشون رو بگن و اگر قیمت هم دارید لطف کنید. معایب و محاسنشون رو هم فراموش نکنید. ممنون.
البته این رو هم بگم که داشتن کیبورد QWERTY برام مهمه. چون با گوشی زیاد SMS میدم و عادت دارم با این نوع کیبورد کار کنم.
اولین گوشی که از نظر ظاهری خیلی خوشم اومد گوشی SAMSUNG i780 بود. هم ظاهرش رو خوشم اومد هم کیبوردش و ... فقط ظاهرا تو سایت GSMArena زده Coming Soon. این گوشی تو ایران نیست!؟ اگر هست قیمت دارید؟
دومین گوشی ETEN Glofiish M700 هست که امکانات خوبی هم داره. قیمتش؟
سومی HTC TyTN II هست که خیلی از دوستان بهم پیشنهاد دادن. البته خودم کلا از ظاهرش خیلی خوشم نیومد ولی ظاهرا گوشی خوبیه. قیمت؟
چهارمی هم گوشی ASUS P535 هست که اونم گوشی خوبی بنظر میاد. هر چند که ظاهرا اصلا کیبورد نداره! قیمت؟
و این رو هم لطف کنید بگید که بهترین محل برای خرید این گوشیها کجاست؟ ظاهرا رمضانی رو دیگه پیشنهاد نمیدن! محمد رضا جان یاس رو بهم معرفی کرد.
ممنون میشم یه سری توضیحات درباره اینا بهم بگید.
هر PPC دیگه ای هم که بنظرتون میرسه با اینا همخونی داره و به دردم میخوره دریغ نکنید!
ممنان از لطفتان!
سلام راستی یادم رفت بگم که O2 zinc هم گوشی خوبی هست و در ایران موجوده
ولی من بین این 4 تا گوشی این جوری تقسیم بندی میکنم
1- Asus P535
2- Tytn II
3- m700
4- zinc
5- i780
بازم میگم نظر کاملا شخصی هستش
چهارمی هم گوشی ASUS P535 هست که اونم گوشی خوبی بنظر میاد. هر چند که ظاهرا اصلا کیبورد نداره! قیمت؟
و!
ظاهرا نه حتما کیبرد نداره
قیمت هم تو ایران نمیتونی گیر بیاری تو دبی هم کمیاب هست
مدیر جان درباره ی بقیه ی گوشیهایی هم که گفتم لطف میکنی یه توضیحی بدی؟
البته اگر وقتش رو داری.
مرسی.
مکه میتونم وقت نداشته باشم؟؟؟؟
p535=کامل دوست داشتنی با پرفورمنس عالی بدون کیبرد از امتیاز100 ازنظر من 80 رو راحت میاره
Tytn II=کامل زیبا پرفورمنس بسبتا بالا و قابل قبول کیبرد دار ولی من عمرا بخرم:blush: از 100 70 رو میگیره
m700=تحقیقاتم روش کامل نیست ولی در کل من خیری از این کارخونه ندیدم:blush:
zinc=به دلیل او2 بودن دوست داشتنی دارای پرفورمنس خوب _ظلم بکم از تایتن 2 بهتر هست ولی نسبت به قیمت بدون شک بهتر هست)از 100 تا همون 65-70 رو باید داد
i780=هیچی ازش نمیدونم فکر کنم تنها برند پاکت پسی باشه که اصلا باهاش کار نکردم
پ.ن:کاملانظر شخصی هست
در آخر یکی از بچه ها داره زینکش رو میفروشه به نظر من میصرفه بری تو کارش
موفق باشید
ما مخلص هر چی مدیر باحال هم هستیم. :happy:
آقا قیمت اینا رو میدونی حداقل اون Tytn و P535 ؟
خودت چه گوشی ای رو بجز اینا پیشنهاد میدی؟