• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام بچه ها یه مشورت میخوام
متاسفانه بعد از تقریباً یکماه منتظر موندن برای تاچ Enhanced به هیچ نتیجه ای نرسیدم و رمضانی هم امروز دیگه خیالتمو راحت کرد که حالا حالا ها نمییاد حالا به نظر شما ارزششو داره منتظر بمونم تا انهنسد بیاد یا نه؟
به نظرتون چه مشکلاتی میتونه واسه تاچ معمولی پیش بیاد که تو تاچ انهنسد بوجود نمییاد؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام بچه ها یه مشورت میخوام
متاسفانه بعد از تقریباً یکماه منتظر موندن برای تاچ Enhanced به هیچ نتیجه ای نرسیدم و رمضانی هم امروز دیگه خیالتمو راحت کرد که حالا حالا ها نمییاد حالا به نظر شما ارزششو داره منتظر بمونم تا انهنسد بیاد یا نه؟
به نظرتون چه مشکلاتی میتونه واسه تاچ معمولی پیش بیاد که تو تاچ انهنسد بوجود نمییاد؟

اقا از ما گفتن اون touch enhanced که هم رام و رمش زیاد شده باشه و هم cpu از 200 به 400 رسیده باشه, با سیستم GSM کار نمیکنه!!
حداکثرش اینه که مثل گوشی جناب بادی بیلدر گیر بیاری که cpu کماکان 200 هست و در نتیجه مشکلات باقیست!!
به نظر من اصلا بهش فکر نکن!

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
شرمنده بچه ها.برای آخرین سوال میخوام بدونم HTC touch برای یه کاربر معمولی خوبه یا نه؟صداش زنگ براحتی آدم میتونه بشنوه؟و کلا کار با PPC ها راهته؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
شرمنده بچه ها.برای آخرین سوال میخوام بدونم HTC touch برای یه کاربر معمولی خوبه یا نه؟صداش زنگ براحتی آدم میتونه بشنوه؟و کلا کار با PPC ها راهته؟

100% به درد میخوره

صداش خوب هست

این جزء اون دسته پاکت پسی ها هست که فقط 3 تا دکمه روش و همش با تاچ کار میکنه اون هم چه تاچی:)

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

ما که بالاخره تاچ رو خریدیم و کاملا ازش راضیم :)
دوست عزیز خدمتت عرض کنم که صدای زنگش خیلی خوبه و کار باهاشم راحته ;)

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ما که بالاخره تاچ رو خریدیم و کاملا ازش راضیم :)
دوست عزیز خدمتت عرض کنم که صدای زنگش خیلی خوبه و کار باهاشم راحته ;)

مبارکه آق محسن

میدونم ازش راضی هستی فقط مشکلش برداشتن چند تا کلید های کام و ویندوز و Ok و سافت کی هاست ( حالا هرچقدر هم که روی تاچش کار کنند ) .

در کل با اون رمی که روشه میشه کلی صفاکرد .

فقط این جمله براتون روشن شد که مصرف باتریش مثل هیولاست یعنی جی !!!

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
مبارکه آق محسن

میدونم ازش راضی هستی فقط مشکلش برداشتن چند تا کلید های کام و ویندوز و Ok و سافت کی هاست ( حالا هرچقدر هم که روی تاچش کار کنند ) .

در کل با اون رمی که روشه میشه کلی صفاکرد .

فقط این جمله براتون روشن شد که مصرف باتریش مثل هیولاست یعنی جی !!!

آره تنها مشکلش همون کلید کام و oK هستش که اونم چند روز اولش یه خورده سخته بعد عادت میشه ;)
آره خوبیش اینه که یه رم 1 گیگ روش هست که دیگه لازم نیست بری رم بخری :D
ولی اینکه شما گفتید مصرف باتریش زیاده برام خیلی عجیبه چون مصرف باتری برای من خیلی عالیه شما حساب کن من دیروز گوشیو خریدم درصد باتریش 84% بود امروز که چک کردم با وجود اینکه کلی باهاش ور رفتم شده 68% یعنی واقعاً عالیه میشه گفت باتریش از جمین خیلی بهتره،تازه کلی هم باهاش عکس گرفتم
من از 2 تا از دوستامم که تاچ دارن پرسیدم همه از باتریش تعریف میکنن :eek:

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آره تنها مشکلش همون کلید کام و oK هستش که اونم چند روز اولش یه خورده سخته بعد عادت میشه ;)
آره خوبیش اینه که یه رم 1 گیگ روش هست که دیگه لازم نیست بری رم بخری :D
ولی اینکه شما گفتید مصرف باتریش زیاده برام خیلی عجیبه چون مصرف باتری برای من خیلی عالیه شما حساب کن من دیروز گوشیو خریدم درصد باتریش 84% بود امروز که چک کردم با وجود اینکه کلی باهاش ور رفتم شده 68% یعنی واقعاً عالیه :eek:

شارژ گوشی شما شارژ اولیه کارخونست بابا ...... برق خارجی توشه :blink:

نه عزیزم اونقدرها هم پر مصرف نیت اما یکونیم برابر جمینه اینرو هم باتری استاتوس به وضوح نشون میده .

ahmius

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه ppc باید بخرم و حداکثر مبلغی که میتونم هزینه کنم
400000 تومانه
اگه ممکنه راهنمایی کنید
ضمنا اگه قلم داشته باشه خیلی عالیه
ممنون
:)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام دوستان
من یه ppc باید بخرم و حداکثر مبلغی که میتونم هزینه کنم
400000 تومانه
اگه ممکنه راهنمایی کنید
ضمنا اگه قلم داشته باشه خیلی عالیه
ممنون
:)

سلام دوست عزیز. اول اینکه همه pocket pc ها قلم (یا استایلوس دارن) و اصولا به دیوایس هایی که تاچ اسکرین هستند و سیستم عامل ویندوز دارند (÷روفشنال) میگویند pocket pc
دوم اینکه اگه دست دوم بگیری ممکنه o2 xda atom با این قیمت گیرت بیاد. اگه نو بخوای در حد همون qtek s200

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام دوست عزیز. اول اینکه همه pocket pc ها قلم (یا استایلوس دارن) و اصولا به دیوایس هایی که تاچ اسکرین هستند و سیستم عامل ویندوز دارند (÷روفشنال) میگویند pocket pc
دوم اینکه اگه دست دوم بگیری ممکنه o2 xda atom با این قیمت گیرت بیاد. اگه نو بخوای در حد همون qtek s200

ضمن تایید دیواس هایی که سیاوش عزیز معرفی کردن با این بودجه hyundi A200 هم هست که میتونی تهیه کنی حدودای 370 اینا فکر میکنم باشه یه سر به تاپیکش بزن بیشتر میتونی در موردش بدونی رام wm6 هم روزبه عزیز کوک کرده واسش استیبل تر هم شده
به جز دوربین تعطیلش (نمیدونم چقدر اهمیت داره واستون) و البته دیزاینش :wacko:کلا به لحاظ performance دیوایس خوب و قوی هست و از یه cpu 520mhz بهره میگیره ;)

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت همه ی دوستان ppc دار! :دی

راهنمایی کنید پیلیز که به یاری سبزتون بدجور نیازمندم!

میخوام PPC بخرم و با راهنمایی اساتید و دوستای عزیز این بخش از بین کلی گزینه 4 تا گوشی رو انتخاب کردم که با اون چیزایی که تو ذهنم هست همخونی داره. میخوام هر کدوم از دوستان نظرشون رو بگن و اگر قیمت هم دارید لطف کنید. معایب و محاسنشون رو هم فراموش نکنید. ممنون.

البته این رو هم بگم که داشتن کیبورد QWERTY برام مهمه. چون با گوشی زیاد SMS میدم و عادت دارم با این نوع کیبورد کار کنم.

اولین گوشی که از نظر ظاهری خیلی خوشم اومد گوشی SAMSUNG i780 بود. هم ظاهرش رو خوشم اومد هم کیبوردش و ... فقط ظاهرا تو سایت GSMArena زده Coming Soon. این گوشی تو ایران نیست!؟ اگر هست قیمت دارید؟

دومین گوشی ETEN Glofiish M700 هست که امکانات خوبی هم داره. قیمتش؟

سومی HTC TyTN II هست که خیلی از دوستان بهم پیشنهاد دادن. البته خودم کلا از ظاهرش خیلی خوشم نیومد ولی ظاهرا گوشی خوبیه. قیمت؟

چهارمی هم گوشی ASUS P535 هست که اونم گوشی خوبی بنظر میاد. هر چند که ظاهرا اصلا کیبورد نداره! قیمت؟

و این رو هم لطف کنید بگید که بهترین محل برای خرید این گوشیها کجاست؟ ظاهرا رمضانی رو دیگه پیشنهاد نمیدن! محمد رضا جان یاس رو بهم معرفی کرد.

ممنون میشم یه سری توضیحات درباره اینا بهم بگید.

هر PPC دیگه ای هم که بنظرتون میرسه با اینا همخونی داره و به دردم میخوره دریغ نکنید!

ممنان از لطفتان!

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
سلام خدمت همه ی دوستان ppc دار! :دی

راهنمایی کنید پیلیز که به یاری سبزتون بدجور نیازمندم!

میخوام PPC بخرم و با راهنمایی اساتید و دوستای عزیز این بخش از بین کلی گزینه 4 تا گوشی رو انتخاب کردم که با اون چیزایی که تو ذهنم هست همخونی داره. میخوام هر کدوم از دوستان نظرشون رو بگن و اگر قیمت هم دارید لطف کنید. معایب و محاسنشون رو هم فراموش نکنید. ممنون.

البته این رو هم بگم که داشتن کیبورد QWERTY برام مهمه. چون با گوشی زیاد SMS میدم و عادت دارم با این نوع کیبورد کار کنم.

اولین گوشی که از نظر ظاهری خیلی خوشم اومد گوشی SAMSUNG i780 بود. هم ظاهرش رو خوشم اومد هم کیبوردش و ... فقط ظاهرا تو سایت GSMArena زده Coming Soon. این گوشی تو ایران نیست!؟ اگر هست قیمت دارید؟

دومین گوشی ETEN Glofiish M700 هست که امکانات خوبی هم داره. قیمتش؟

سومی HTC TyTN II هست که خیلی از دوستان بهم پیشنهاد دادن. البته خودم کلا از ظاهرش خیلی خوشم نیومد ولی ظاهرا گوشی خوبیه. قیمت؟

چهارمی هم گوشی ASUS P535 هست که اونم گوشی خوبی بنظر میاد. هر چند که ظاهرا اصلا کیبورد نداره! قیمت؟

و این رو هم لطف کنید بگید که بهترین محل برای خرید این گوشیها کجاست؟ ظاهرا رمضانی رو دیگه پیشنهاد نمیدن! محمد رضا جان یاس رو بهم معرفی کرد.

ممنون میشم یه سری توضیحات درباره اینا بهم بگید.

هر PPC دیگه ای هم که بنظرتون میرسه با اینا همخونی داره و به دردم میخوره دریغ نکنید!

ممنان از لطفتان!

سلام راستی یادم رفت بگم که O2 zinc هم گوشی خوبی هست و در ایران موجوده
ولی من بین این 4 تا گوشی این جوری تقسیم بندی میکنم
1- Asus P535
2- Tytn II
3- m700
4- zinc
5- i780

بازم میگم نظر کاملا شخصی هستش

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام راستی یادم رفت بگم که O2 zinc هم گوشی خوبی هست و در ایران موجوده
ولی من بین این 4 تا گوشی این جوری تقسیم بندی میکنم
1- Asus P535
2- Tytn II
3- m700
4- zinc
5- i780

بازم میگم نظر کاملا شخصی هستش

حسین جان قیمت این گوشیها رو داری؟

بقیه دوستان هم لطف کنن نظر بدن ممنون میشم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

و!

ظاهرا نه حتما کیبرد نداره

قیمت هم تو ایران نمیتونی گیر بیاری تو دبی هم کمیاب هست

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ظاهرا نه حتما کیبرد نداره

قیمت هم تو ایران نمیتونی گیر بیاری تو دبی هم کمیاب هست

مدیر جان درباره ی بقیه ی گوشیهایی هم که گفتم لطف میکنی یه توضیحی بدی؟

البته اگر وقتش رو داری.

مرسی.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مدیر جان درباره ی بقیه ی گوشیهایی هم که گفتم لطف میکنی یه توضیحی بدی؟

البته اگر وقتش رو داری.

مرسی.

مکه میتونم وقت نداشته باشم؟؟؟؟:)

p535=کامل دوست داشتنی با پرفورمنس عالی بدون کیبرد از امتیاز100 ازنظر من 80 رو راحت میاره

Tytn II=کامل زیبا پرفورمنس بسبتا بالا و قابل قبول کیبرد دار ولی من عمرا بخرم:blush: از 100 70 رو میگیره

m700=تحقیقاتم روش کامل نیست ولی در کل من خیری از این کارخونه ندیدم:blush:

zinc=به دلیل او2 بودن دوست داشتنی دارای پرفورمنس خوب _ظلم بکم از تایتن 2 بهتر هست ولی نسبت به قیمت بدون شک بهتر هست)از 100 تا همون 65-70 رو باید داد

i780=هیچی ازش نمیدونم فکر کنم تنها برند پاکت پسی باشه که اصلا باهاش کار نکردم

پ.ن:کاملانظر شخصی هست

در آخر یکی از بچه ها داره زینکش رو میفروشه به نظر من میصرفه بری تو کارش:)

موفق باشید

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مکه میتونم وقت نداشته باشم؟؟؟؟:)

p535=کامل دوست داشتنی با پرفورمنس عالی بدون کیبرد از امتیاز100 ازنظر من 80 رو راحت میاره

Tytn II=کامل زیبا پرفورمنس بسبتا بالا و قابل قبول کیبرد دار ولی من عمرا بخرم:blush: از 100 70 رو میگیره

m700=تحقیقاتم روش کامل نیست ولی در کل من خیری از این کارخونه ندیدم:blush:

zinc=به دلیل او2 بودن دوست داشتنی دارای پرفورمنس خوب _ظلم بکم از تایتن 2 بهتر هست ولی نسبت به قیمت بدون شک بهتر هست)از 100 تا همون 65-70 رو باید داد

i780=هیچی ازش نمیدونم فکر کنم تنها برند پاکت پسی باشه که اصلا باهاش کار نکردم

پ.ن:کاملانظر شخصی هست

در آخر یکی از بچه ها داره زینکش رو میفروشه به نظر من میصرفه بری تو کارش:)

موفق باشید

ما مخلص هر چی مدیر باحال هم هستیم. :happy:

آقا قیمت اینا رو میدونی حداقل اون Tytn و P535 ؟

خودت چه گوشی ای رو بجز اینا پیشنهاد میدی؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ما مخلص هر چی مدیر باحال هم هستیم. :happy:

آقا قیمت اینا رو میدونی حداقل اون Tytn و P535 ؟

خودت چه گوشی ای رو بجز اینا پیشنهاد میدی؟

تایتن 2 که از 850-950 دیده شده

پی535 که دیده نشده قیمت هم من ندارم

من فعلا به کسی هیچ پیشنهادی نمیدم چون واقعا خودم اندر خم گوچه های پاکت پسی هستم ولی خودم بخوام گوشی بخرم سراغ چند چیز میرم

1-لایف
2- فلیم
3-ایکس 800
4-پی 535
تاچ(برا قیافش)

بالا