• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
ببین آقا رضا از اونجایی که p535 توی محدوده خاورمیانه بسیار کم یاب هست پس توقع قیمت نداشته باش

ولی یمی از بچه ها برای خودش آورده بود (_Hamed_) حامد جان رو میگم که تایتن 2 منو رو هم اون آورد

ایسوس رو میگفت براش حدود 630 براش آب خورده
در ضمن tytn 2 هم رمضانی میداد 880 به صورت حراج که یک هفته پیش میگفت تموم کرده !
بقیه هم مثل یاس و پارت آسا و فونیران و... بین 950 تا یک میلیون و پانصد میدن که واقعا نمی ارزه

باید به فکر خرید از دبی باشی که اونجا حدود 700 تا 800 فکر کنم باشه دقیق نمیدونم

در ضمن روی این o2 zinc فکر کن چون به قیمتش میارزه
اینم لینک فروش این گوشی که ماله یکی از بچه های pt هست
http://forum.persiantools.com/t101363.html

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به آقا رضا ...
اول بگم این یوزر بار ِ کاوه یغمایی من کار آقا رضای گل هست ...

آقا رضا من خودم چشم بسته با کی بورد کوئرتی اس ام اس میزدم ...

یه روز یه پی پی سی بدون ِ کی بورد گرفتم اشکم در اومد ... پس اگه کی بورد بازی ولش نکن ...

توی تمام کی بورد دارهای فعلی به نظرم زینک از همه بهتره ... چون پرفورمنس بالاست ... من بابام تایتن 2 داره ، من خودم راضی نیستم ... چون میتونی 80 تومن یه جی پی اس بلوتوث بگیری که بهترم هست

کی بورد دار دیگه ک-جم هست ( که سمتشم نرو )
دیگه ام700 هست ( زینک بهتره )
i780 هنوز نیومده ... توی نمایشگاه CES هم نبود

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به آقا رضا ...
اول بگم این یوزر بار ِ کاوه یغمایی من کار آقا رضای گل هست ...

آقا رضا من خودم چشم بسته با کی بورد کوئرتی اس ام اس میزدم ...

یه روز یه پی پی سی بدون ِ کی بورد گرفتم اشکم در اومد ... پس اگه کی بورد بازی ولش نکن ...

توی تمام کی بورد دارهای فعلی به نظرم زینک از همه بهتره ... چون پرفورمنس بالاست ... من بابام تایتن 2 داره ، من خودم راضی نیستم ... چون میتونی 80 تومن یه جی پی اس بلوتوث بگیری که بهترم هست

کی بورد دار دیگه ک-جم هست ( که سمتشم نرو )
دیگه ام700 هست ( زینک بهتره )
i780 هنوز نیومده ... توی نمایشگاه CES هم نبود

من چاکرم داداش. قابلی نداشت. ;)

والا راستش رو بخوای من خودم تو خرید کردن اینجور چیزا یکمی وسواس دارم.

الان تمام اینایی که شما و بقیه اساتید گفتید 100% قبول دارم. مثلا میدونم که زینک گوشی فوق العاده خوبیه یا بقیه ی گوشیایی که دوستان معرفی کردن. ولی همونقدر که برام مهمه امکانات گوشی چی باشه به همون اندازه هم برام مهمه که از قیافه و فیس گوشی خوشم بیاد.

به محمدرضا جان هم گفتم که 100% بدسلیقگی از منه ولی مثلا من زیاد از قیافه ی زینک خوشم نمیاد. ولی در عوض قیافه ی Ultimate 5150 و مخصوصا Ultimate 8502 رو خیلی دوست دارم. اون اولی رو که بچه ها گفتن ظاهرا تولیدش کنسل شده. هر چند خودم قبلا تو بازار ایران دیده بودمش. 8502 دقیقا هم کیبوردش اونیه که میخوام هم ظاهرش رو خیلی دوست دارم هم از نظر پرفورمنس گمون نمیکنم مشکلی داشته باشه. ولی ظاهرا این گوشی هم تو بازار نیست هنوز. :(

واقعا اینطوری انتخاب آدم خیلی سخت میشه. یه گوشی که آدم دقیقا با سلایقش جور در میاد نیست.

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام به همه دوستان
من چاکرم داداش. قابلی نداشت. ;)

والا راستش رو بخوای من خودم تو خرید کردن اینجور چیزا یکمی وسواس دارم.

الان تمام اینایی که شما و بقیه اساتید گفتید 100% قبول دارم. مثلا میدونم که زینک گوشی فوق العاده خوبیه یا بقیه ی گوشیایی که دوستان معرفی کردن. ولی همونقدر که برام مهمه امکانات گوشی چی باشه به همون اندازه هم برام مهمه که از قیافه و فیس گوشی خوشم بیاد.

به محمدرضا جان هم گفتم که 100% بدسلیقگی از منه ولی مثلا من زیاد از قیافه ی زینک خوشم نمیاد. ولی در عوض قیافه ی Ultimate 5150 و مخصوصا Ultimate 8502 رو خیلی دوست دارم. اون اولی رو که بچه ها گفتن ظاهرا تولیدش کنسل شده. هر چند خودم قبلا تو بازار ایران دیده بودمش. 8502 دقیقا هم کیبوردش اونیه که میخوام هم ظاهرش رو خیلی دوست دارم هم از نظر پرفورمنس گمون نمیکنم مشکلی داشته باشه. ولی ظاهرا این گوشی هم تو بازار نیست هنوز. :(

واقعا اینطوری انتخاب آدم خیلی سخت میشه. یه گوشی که آدم دقیقا با سلایقش جور در میاد نیست.
آلتيميتها چندان خوب در نيومد (خلاف انتظاري كه همه داشتند!).
پارسا 8150 با قيمت نجومي حدود 920 خريد.
زينك رو رمضاني پشت ويترين گذاشته. حتما برو ببين. روي عكس هاي اينترنت هيچ موفع قضاوت نكن.
اگه به اونور دسترسي داره، 100% پيشنهاد ميشه از اونور تهيه كني. توي ايران تعداد محدودي پاكت پي سي فروخته ميشه و مجبوري دامنه انتخابتو كاهش بدي.
اگه برات كيبورد مهمه، ميتوني منتظر M800 باشي. M800 = X800 + Keyboard.
اگه ميخواي از ايران با دبي بگيري P535 رو از ذهنت بنداز بيرون. ايران كه نيست، دبي هم بايد 1روز كامل ديبي رو متر كني اونم شايد پيدا كني. اگه ميخواي از توي ايران بگيري و كيبورد برات مهم نيست، من Exec رو پيشنهاد ميكنم، با قيمت 600 تا 650 ميتوني بگيري (نسبت بقمتش خيلي خوبه).
توي دبي زينك رو ميتوني 630 گير بياري...
توي دبي تاچ رو هم مشكي و هم نقره اي رو ميتوني 585 گير بياري...
توي دبي ميتوني تاچ دوال رو 685 پيدا كني...

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7

توی دوبی مک دونالد هم هست یه سری بزن :D

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
توی دوبی مک دونالد هم هست یه سری بزن :D
37.gif

behroozkeyvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هی حضرات همه چیز دان!!:D
من اینو پسند کردم:
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/ie/en/ho/WF06b/21675-21679-21679-21679-297609-80594387-80777536.html
البته یه بار جوابمو از وحید گرفتم..:blink:

انتظارات:
موزیک:خیر
بازی:خیر
تلفن:خیر
دوربین:خیر
GPS: خیر

دلایل:
پلت فرم جدید اینتل
نبود شتابدهنده گرافیکی که دل اکسیم و فلیم رو به خاک سیاه نشونده!!(بگذریم...نظر خودمه..می دونم زیاده خنگولانه اس!!):lol:

صفحه بزرگ..
پردازنده با سرعت لایف(الان فرانکی میاد!!)
ویندوز موبیل شش کلاسیک(اینم علت داره لابد!!)
داشتن باطری 4400 میلی آمپری (البته خودش 2200 داره ولی اینم واسش هست)
hp بودن!!(عقشولانه منه!!)
و...

خوب مناسب سلیقه ناجور من هست؟!:D

اوه اوه!!جوابم ندین من جوابمو گرفتم..چون سکوت علامت رضاست!!:lol:
فدای همتون..:happy:

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
هی حضرات همه چیز دان!!:D
من اینو پسند کردم:
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/ie/en/ho/WF06b/21675-21679-21679-21679-297609-80594387-80777536.html
البته یه بار جوابمو از وحید گرفتم..:blink:

انتظارات:
موزیک:خیر
بازی:خیر
تلفن:خیر
دوربین:خیر
GPS: خیر

دلایل:
پلت فرم جدید اینتل
نبود شتابدهنده گرافیکی که دل اکسیم و فلیم رو به خاک سیاه نشونده!!(بگذریم...نظر خودمه..می دونم زیاده خنگولانه اس!!):lol:

صفحه بزرگ..
پردازنده با سرعت لایف(الان فرانکی میاد!!)
ویندوز موبیل شش کلاسیک(اینم علت داره لابد!!)
داشتن باطری 4400 میلی آمپری (البته خودش 2200 داره ولی اینم واسش هست)
hp بودن!!(عقشولانه منه!!)
و...

خوب مناسب سلیقه ناجور من هست؟!:D

اوه اوه!!جوابم ندین من جوابمو گرفتم..چون سکوت علامت رضاست!!:lol:
فدای همتون..:happy:

HP iPAQ 214 فون نيست! حواست هست؟

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان

زينك رو رمضاني پشت ويترين گذاشته. حتما برو ببين. روي عكس هاي اينترنت هيچ موفع قضاوت نكن.

پیرو صحبت شما،حتماٌ این توصیه رو بهش عمل کن.من خودم تا قبل از اینکه تو دستم بگیرمش حس خوبی نداشتم اما بعدش..
اگرچه نمیگم گوشی خوشکلیه.
این پست یه بار تبلیغات حساب نیاد;)

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همه دوستان

آلتيميتها چندان خوب در نيومد (خلاف انتظاري كه همه داشتند!).
پارسا 8150 با قيمت نجومي حدود 920 خريد.
اگه به اونور دسترسي داره، 100% پيشنهاد ميشه از اونور تهيه كني. توي ايران تعداد محدودي پاكت پي سي فروخته ميشه و مجبوري دامنه انتخابتو كاهش بدي.
اگه برات كيبورد مهمه، ميتوني منتظر M800 باشي. M800 = X800 + Keyboard.
اگه ميخواي از ايران با دبي بگيري P535 رو از ذهنت بنداز بيرون. ايران كه نيست، دبي هم بايد 1روز كامل ديبي رو متر كني اونم شايد پيدا كني. اگه ميخواي از توي ايران بگيري و كيبورد برات مهم نيست، من Exec رو پيشنهاد ميكنم، با قيمت 600 تا 650 ميتوني بگيري (نسبت بقمتش خيلي خوبه).

مرسی حامد جان.

الان از بچه های اینجا کسی تو دبی هست؟!

M600 تو دبی هم نیومده هنوز؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اگه منظورشون همون M600+ ايتنه چرا توي دبي هست...

ببخشيد. من با x600 اشتباه گرفتم... m600 كه جناب آقاي رمضاني قبلا زياد تو دست و بالش پيدا ميشد... حامد جان مطمئني هنوز m600 , m600+ توليد ميشن؟؟؟؟؟ فكر كنم ديگه توليد نشن ها! البته اين يك حدسه فقط. حالا اين دوستمون هم ميخواد بره چشم دبي رو در بياره! بابا اين همه زحمت بعدآدم بره دبي بگرده بعد m600 بخره؟؟؟؟
اگه بخواد m600 بخره به نظرم eten glofish x500 بخره بهتره. gps هم داره... قيمتش هم حدود 450 دبي گير مياد. ظاهرش هم كه خيلي خوشگله. البته همون طور كه ميدونيد پلاسش دبي گير نمياد.

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
بچه ها گوشی های Imate چطور گوشی هایی هستن؟صداهاشون چطورن؟jasjam گوشی خوبی؟بعدش میگم با 500 تا 550 گوشی پیدا میشه که کیبورد هم داشته باشه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه ها گوشی های Imate چطور گوشی هایی هستن؟صداهاشون چطورن؟jasjam گوشی خوبی؟بعدش میگم با 500 تا 550 گوشی پیدا میشه که کیبورد هم داشته باشه؟

دوست عزیز سوال شما یه جوری خیلی کلی هست و قابل جواب دادن نیست مثل این هست که بکم بچه ها گوشیهای نوکیا خوب هستند؟؟؟؟؟

تو جواب چی باید جواب داد ولی در کل گوشیهای آیمت که زیر مجموع htc هستند کیفیت ساخت خوبی نداشتن از جم و جمین و... بگیر تا به همین سری جاسجم برس که یه سری از گوشیهای اولیه این گوشی مشگل شدید سخت افزاری از نظر ال سی دی داشتن

صدا هم که در حال حاضر پاکت پسی وجود نداره که شما بتونید با یک عدد k750 ناقابل مقایسه کنید:(

با قیمتی هم که مد نظر شما هست حتما پیدا میشه ،اما،اما و اگر توش هست

یا قید کیبرد رو بزنید یا کمی صبر کنید تا پولتون بیشتر بشه اما اگر یوزی اون ور آب دارید با همین قیمت میتونید انتخابهای خوبی داشته باشید:)

موفق باشید :)

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
بالا