• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
فکر می کنم وقتی کسی یک گوشی رو معرفی می کنه که نرم قیمتش مشخصه دیگه نیازی به عنوان کردن اینکه قیمت چقدر باشه نیست ، اما در هر حال شما درست می گید ، سقف قیمت زیر 500 تومان

اگر تو این قیمت شما مد نظر دارید این گزینه ها رو دارید

جمین -سری گیگا بایت-دست 2 اتم-هیوندای

تو اینها من نظرم رو اتم دست 2 هست

موفق باشید

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
شما اگر تخصص در این زمینه داشته باشید ، می دونید که امریکن هریتیج متاسفانه حجم بالایی داره و نیاز به سی دی راه انداز که بعید می دونم تو این ویندوز موبایل ها نرم افزاری باشه که بشه از ایمیجش استفاده کرد ،
در مورد دیکشنری های که دارم ، آکسفورد هست و یکی دو تا بابیلون و یک دیکشنری ماله خود دانشگاه کمبریج مختص گوشی !

دوست عزیز شما اصولا" بدون هیچ گونه اطلاعاتی در زمینه ی پاکت پی سی قدم به این عرصه گذاشتید و این چیزی غیر عادی نیست ....

اونجوری که متوجه شدم ، شما دیکشنری هایی رو که روی پاکت پی سی قصد نصب دارید اصلا" هیچ ربطی به این دستگاه ها نداره ، برنامه های پاکت پی سی مختص پاکت پی سی هستند و شما نمیتونید هیچ دیکشنری که روی کامپیوتر نصب میشه رو روش راه اندازی کنید ...

مثلا" Babylon اصلا" روی پاکت پی سی نصب نمیشه ولی یک نسخه براش هست که بسیار ابتدایی است ...

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
شما اگر تخصص در این زمینه داشته باشید ، می دونید که امریکن هریتیج متاسفانه حجم بالایی داره و نیاز به سی دی راه انداز که بعید می دونم تو این ویندوز موبایل ها نرم افزاری باشه که بشه از ایمیجش استفاده کرد ،
در مورد دیکشنری های که دارم ، آکسفورد هست و یکی دو تا بابیلون و یک دیکشنری ماله خود دانشگاه کمبریج مختص گوشی !
منظور شما رو از این کلمه نفهمیدم
و همچنین این
منظورتون تایپ فارسی است ؟

قربان توجه کنید که متاسفانه از سخنان شما معلوم هست که دید صحیحی نسبت به این دستگاه ها پیدا نکرده اید.
بنده هم پیشنهاد هم این هست که فروم complete idiot's guide to PDA را بخوانید ، مطالب زیادی هست که شما را راهنمایی می کند
در مورد دیکشنری های موجود روی این پلت فرم ، این سایت را ببینید

در مورد قیمت هم ، اصلا قیمت پیش فرضی وجود ندارد ، زیر 500هزار تومان ، برای شروع من HTC Touchرو که دوستان در همین صفحات اخیر هم در موردش حرف زدند ، یا Touch Enhanced رو پیشنهاد می کنم.

موفق باشید

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
قربان توجه کنید که متاسفانه از سخنان شما معلوم هست که دید صحیحی نسبت به این دستگاه ها پیدا نکرده اید.
بنده هم پیشنهاد هم این هست که فروم complete idiot's guide to PDA را بخوانید ، مطالب زیادی هست که شما را راهنمایی می کند

در مورد قیمت هم ، اصلا قیمت پیش فرضی وجود ندارد ، زیر 500هزار تومان ، برای شروع من HTC Touchرو که دوستان در همین صفحات اخیر هم در موردش حرف زدند ، یا Touch Enhanced رو پیشنهاد می کنم.

موفق باشید

من هم موافقم،تو این رنج قیمت تاچ بهترین گزینه هستش :)

tanha4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

موفق باشید

hhp:HTC Touch
قیمت(ریال): 5650000
آخرین بروز رسانی: 17 ساعت و 7 دقیقه پیش.

carrier devices ltd. (i-mate):i-mate k-jam
قیمت(ریال): 4900000 - 5300000
آخرین بروز رسانی: 17 ساعت و 7 دقیقه پیش.

I-mate:i-mate PDAL
قیمت(ریال): 5290000
آخرین بروز رسانی: 4 روز و 14 ساعت و 35 دقیقه پیش.

اگر منظورتون اولی باشه که بیش از 500 تومنه در مورد Touch Enhanced هم قیمتی نیافتم

tanha4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما اصولا" بدون هیچ گونه اطلاعاتی در زمینه ی پاکت پی سی قدم به این عرصه گذاشتید و این چیزی غیر عادی نیست ....

اونجوری که متوجه شدم ، شما دیکشنری هایی رو که روی پاکت پی سی قصد نصب دارید اصلا" هیچ ربطی به این دستگاه ها نداره ، برنامه های پاکت پی سی مختص پاکت پی سی هستند و شما نمیتونید هیچ دیکشنری که روی کامپیوتر نصب میشه رو روش راه اندازی کنید ...

مثلا" Babylon اصلا" روی پاکت پی سی نصب نمیشه ولی یک نسخه براش هست که بسیار ابتدایی است ...

دیکشنری هایی که نام بردم تمام مختص موبایل هستند ، برای همین پرسیدم که ببینیم می شه روی پاکت پی سی هم اونها رو نصب کرد یانه

tanha4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از همگی شما به خاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتید ، مخصوصا تردی که کینگ دنی عزیز لینکش رو دادند واقعا احتیجات یک نفر مثل من رو درباره این موضوع برطرف کرد.
حالا آخرین سوال ومهمترین سوالم رو می پرسم ، به نظر شما برای استفاده از اینترنت گوشی موبایل بهتره یا پی پی س ؟ با دلیل اگر ذکر کنید ممنون میشم ، همچنین اگر گوشی سراغ دارید بفرمایید کدام گوشی ، با 990 سونی اریکسون که چنگی به دل نمی زنه .

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
منظور شما رو از این کلمه نفهمیدم
و همچنین این
منظورتون تایپ فارسی است ؟

حقيقتش بنده با رفتار شما دليلي به پاسخ دادن بهتون نميبينم . فقط يه نكته اي رو خدمتتون عرض كنم. در دستگاه بنده هم مريام وبستر و هم كمبريج و هم امريكن هريتج نصبه . بيبيلون رو هم نيازي بهش احساس نميكنم . يه نسخه لايت از ويكي پديا و انكارتا هم قبلا نصب بود كه جمعا 2 گيگ ميشدن كه با عوض كردم مموري اونها رو ديگه ندارم.

tanha4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حقيقتش بنده با رفتار شما دليلي به پاسخ دادن بهتون نميبينم . فقط يه نكته اي رو خدمتتون عرض كنم. در دستگاه بنده هم مريام وبستر و هم كمبريج و هم امريكن هريتج نصبه . بيبيلون رو هم نيازي بهش احساس نميكنم . يه نسخه لايت از ويكي پديا و انكارتا هم قبلا نصب بود كه جمعا 2 گيگ ميشدن كه با عوض كردم مموري اونها رو ديگه ندارم.

اول اینکه ممنون از زحمتی که بابت جواب دادن کشیدید .
دوم اینکه به نظر من هر چیزی جای خودش ، اگر این سایت تالار گفتگمان مخصوص مدیران و کاربران ممتاز داشته باشه ، جای شوخی اونجا است ! همچون چند ین سایت دیگه که می شناسم ، تاپیک جای بحث تخصصی در مورد مطالب همون تاپیکه و استفاده از تجارب همدیگه بدون هیچ چشمداشتی ، نه تیکه پرت کردن به همدیگه ، قبلا هم گفتم به نظر من کسی که سوالی مطرح می کنه کارش لنگ اون سواله که داره می پرسه و گرنه نیازی نیست به مطرح کردنش ، در هر حال ببخشید که چنین برخوردی داشتم ، در صورتی که مایل بودید در پیغام خصوصی آدری سایت خودمون رو در اختیارتون می گذارم تا اگر اسوالی در مورد ماهواره داشتید در مقابل کمکی که کردید پاسخگو باشم

hooshmand29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام مي خواستم كه دوستان منو راهنمايي كنن
من يه pda ميخوام كه مشخصات زير را داشته باشه:
1-بلوتوث و امكان ارتباط به وسيله آن با موبايل
2-قابليت نصب يك ديكشنري كامل مثل babylon
3-نرم افزار ويندوز و office
4-قابليت پخشmp3
5-قابليت ضبط از رسيور ماهواره
6-قابليت نمايش فايلهاي اكروبات و ايبوك

اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد كه چه مدلي شامل مشخصات بالا مي باشد

متشكرم

hooshmand29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستي يه سوال ميشه pda رو به عنوان كلاينت به يه شبكه وصل كرد؟ ميشه اونو به يه روتر وصل كردو اونو برنامه ريزي كرد؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام مي خواستم كه دوستان منو راهنمايي كنن
من يه pda ميخوام كه مشخصات زير را داشته باشه:
1-بلوتوث و امكان ارتباط به وسيله آن با موبايل
2-قابليت نصب يك ديكشنري كامل مثل babylon
3-نرم افزار ويندوز و office
4-قابليت پخشmp3
5-قابليت ضبط از رسيور ماهواره
6-قابليت نمايش فايلهاي اكروبات و ايبوك

اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد كه چه مدلي شامل مشخصات بالا مي باشد

متشكرم

دوست عزیز همه پاکت پسی ها میتونن اینکار ها رو کنن

البته 5 رو نمیدونم منظورتون چی هست ولی میشه مستقیم با یه اینترنت پرسرعت کانالها رو رو گوشی ببینید و ضبط کنید:)

رنج قیمتی مهم که بتونید پاکت پسی بخرید که سرعت بهتری داره

موفق باشید:)

hooshmand29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
البته 5 رو نمیدونم منظورتون چی هست ولی میشه مستقیم با یه اینترنت پرسرعت کانالها رو رو گوشی ببینید و ضبط کنید:)

رنج قیمتی مهم که بتونید پاکت پسی بخرید که سرعت بهتری داره

سلام منظور من اينه كه رسيور ماهواره رو به pda وصل كنم و مثلا يه فيلم رو ضبط كنم
راستي ميشه تمام برنامه هاي پي سي رو روي pda اجرا كرد؟
اكه ممكنه بفرماييد كه رنج قيمتي اون از چقدر شروع ميشه؟

ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام منظور من اينه كه رسيور ماهواره رو به pda وصل كنم و مثلا يه فيلم رو ضبط كنم
راستي ميشه تمام برنامه هاي پي سي رو روي pda اجرا كرد؟
اكه ممكنه بفرماييد كه رنج قيمتي اون از چقدر شروع ميشه؟

ممنون

من راستش ندیدم یعنی بهتر بکم که اطلاعاتم تو این ضمینه کم هست ولی فکر نکنم همچین cpu قوی پاکت پسی داشته باشه که بتونه همچین پرفورمنسی بده(به خصوص که کانال ها داره میره رو HD)

ببین عزیز این نیست که شما بتونید مثلا اکروبات ریدر کامپیوتر رو رو گوشی اینستال کنید ولی تقریبا همه برنامه های pc برای ppc موجود هست:)

دیگه ارزون ترین پاکت پسی از 340 شروع میشه دیگه (فکر کنم)

hooshmand29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام يه سوال من مي خوام يه ام پي تري پلير بگيرم بعضي از دوستان ميگن به جاش يه پي دي اي بگيرم كه هم قابليت پخش آهنگ داره هم بلوتوث دره و ديكشنري و ... كه اين 3 تاي آخري براي من خيلي مهمه ولي سوال من اينه كه دوام و طول عمر يه پي دي اي به طور متوسط چقدره؟ بعد اگه مثلا از دست آدم بيفته زمين چي؟ يا مثلا زير بارون خراب نمي شه؟منظورم اين نيست كه باهاش دوش بگيريم!!مي گم اگه يه ذره رطوبت ببينه چي؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام يه سوال من مي خوام يه ام پي تري پلير بگيرم بعضي از دوستان ميگن به جاش يه پي دي اي بگيرم كه هم قابليت پخش آهنگ داره هم بلوتوث دره و ديكشنري و ... كه اين 3 تاي آخري براي من خيلي مهمه ولي سوال من اينه كه دوام و طول عمر يه پي دي اي به طور متوسط چقدره؟ بعد اگه مثلا از دست آدم بيفته زمين چي؟ يا مثلا زير بارون خراب نمي شه؟منظورم اين نيست كه باهاش دوش بگيريم!!مي گم اگه يه ذره رطوبت ببينه چي؟

خب با ام پی تری پلیر که اصلا نمیشه مقایسه کرد!! . شما احتمالا با این ام پی فور هایی که از تلویزیون هم میتونی ضبط کنی داری مقایسه میکنی . اصلا تصور ضبط از پی پی سی نداشته باش. کمپرسشن که بماند!! دوام پی پی سی بسته به نحوه نگهداری شما داره. این دستگاهها خیلی حساس هستند . با کوچکترین ظربه حداقل تاچشون مرخص میشه یه خورده محکم تر کل ال سی دی . کمتر از 500 تومن هم خرج برای یه دستگاه نو معمولا ضرره. دوام باطری در مقابل ام پی تری پلیر افتضاحه و اگه با یه ام پی تری پلیر رنج 300 مقایسه بشه برای آهنگ کاملا کم میارن . نظر من اینه که شما ام پی تری پلیر بگیر بقیش رو هم بزار جیبت واسه یه چیز دیگه . با این انتظارات به جز دردسر چیزی از پی پی سی نخواهی دید

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خب با ام پی تری پلیر که اصلا نمیشه مقایسه کرد!! . شما احتمالا با این ام پی فور هایی که از تلویزیون هم میتونی ضبط کنی داری مقایسه میکنی . اصلا تصور ضبط از پی پی سی نداشته باش. کمپرسشن که بماند!! دوام پی پی سی بسته به نحوه نگهداری شما داره. این دستگاهها خیلی حساس هستند . با کوچکترین ظربه حداقل تاچشون مرخص میشه یه خورده محکم تر کل ال سی دی . کمتر از 500 تومن هم خرج برای یه دستگاه نو معمولا ضرره. دوام باطری در مقابل ام پی تری پلیر افتضاحه و اگه با یه ام پی تری پلیر رنج 300 مقایسه بشه برای آهنگ کاملا کم میارن . نظر من اینه که شما ام پی تری پلیر بگیر بقیش رو هم بزار جیبت واسه یه چیز دیگه . با این انتظارات به جز دردسر چیزی از پی پی سی نخواهی دید

حسين آقا و آقاي ووسين كه زحمت كشيدن و كاملا توضيح دادن... اما ميخواستم بگم كه اين عجيب ترين مقايسه اي هست كه من در خصوص خريد پاكت پي سي ديدم!!!( مقايسه پاكت پي سي و ام پي تري پلير )
دوست عزيز شما بايد اول در خصوص پاكت پي سي ها كمي اطلاعات كسب كنيد. به نظرم همين ترد مشاوره خريد رو اگه از اول بخونيد خيلي كمك ميكنه... حالا همش رو نخوندي اقلا چند صفحه اش رو بخون. خيلي كمك ميكنه.

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
سلام.من قصد خرید ppc دارم.پولی هم که میتونم بدم 500-540 یا 550 هست.یه چیزی به من معرفی کنید که همه چیزیش خوب باشه.در مورد صدا هم بگید مثلا در حد چه گوشی هست.کیبور برای یه ppc خیلی لازم هست؟ جریان ram و rom چیه؟خودم نظرم رو toch هست.دستگاه خوبی؟زیاد هم اهل برنامه نیستم.نیاز داشته باشم برنامه نصب میکنم؟سرعت toch اندازه p990 هست؟LCD Toch چطوری؟کیفیتش خوبه؟آخه یه بنده خدایی میگفت زیاد خوب نیست؟ و در آخر هم چند مدل وجود داره و اصل گوشی باید کجایی باشه و قیمت روز بیزحمت

شرمنده سوالام خیلی زیاد شد

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام.من قصد خرید ppc دارم.پولی هم که میتونم بدم 500-540 یا 550 هست.یه چیزی به من معرفی کنید که همه چیزیش خوب باشه.در مورد صدا هم بگید مثلا در حد چه گوشی هست.کیبور برای یه ppc خیلی لازم هست؟ جریان ram و rom چیه؟خودم نظرم رو toch هست.دستگاه خوبی؟زیاد هم اهل برنامه نیستم.نیاز داشته باشم برنامه نصب میکنم؟سرعت toch اندازه p990 هست؟LCD Toch چطوری؟کیفیتش خوبه؟آخه یه بنده خدایی میگفت زیاد خوب نیست؟ و در آخر هم چند مدل وجود داره و اصل گوشی باید کجایی باشه و قیمت روز بیزحمت

شرمنده سوالام خیلی زیاد شد
سلام
به ترتیب جواب میدم .
با بودجه تون فقط تاچ گزینه ی مناسبه ، اگه Touch Enhanced هم گیرت اومد که چه بهتر ( بهتر از تاچ ِ خالیه )
صدا ؟ گوشی های سامسونگ ( صدای زنگشون که اصلا" زیاد نیست ، اما از توی گوشی موزیک رو خیلی خوب پخش میکنه )
اگه بخواین با صفحه ی تاچ کار کنید که کی بورد لازم نیست ولی اگه اس ام اس خیییلییی میدید ، کیبورد دار بهتره
برای مفاهیم پاکت پی سی به اینجا برید
نیاز داشته باشی برنامه هم میتونی نصب کنی
بیشتره از پی990
تاچه دیگه ، اینم جزو خوباشه
کیفیتشم خوبه ...
نه خوبه
همون Touch و Touch Enhanced

hooshmand29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوام باطری در مقابل ام پی تری پلیر افتضاحه و اگه با یه ام پی تری پلیر رنج 300 مقایسه بشه برای آهنگ کاملا کم میارن .

سلام
منظورتون از رنج 300 آي پاد؟ باطري آي پاد از پي دي اي بهتره؟

بالا