• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

reza1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از بچه های که HTC Touch دارن میشه خواهش کنم یه کم توضیح در مورد این گوشی بدن که در کل چه جور گوشییه؟
کیفیت پخش MP3 با هدستش چه جوریه! حساسیت صفحه ال سی دیش چه طوریه
ممنون میشم جواب بدید​

با سلام من از کیفیت پخش موسیقی یا هد ست touch راضیم و کلا در حد یه mp3 player خوب بهتون کیفیت میده ...

مشکل من باهاش سرعت پایین cpu هست که البته با overclock کردن کمی قابل تحمل تر میشه ....

به نظر من کیفیت touch صفحش معمولی و یا میشه گفت پایینه چون من قبلا jam و jamin داشتم و دستم کاملا روی ppc و منوهاش و sms تنده ولی htc touch به نظر من حساسیت صفجش پایینتره ... و با شصت نمیشه به سرعت روش کار کرد و از مزایای touch flow لذت برد .
اگه حساسیتش مثل iphone بود دیگه حرف نداشت .....
البته من یه محافظ صفحه هم دارم که خودش حساسیتو کم میکنه ولی در کل jam بهتر بود ....
راستش یه مقدار با همه ظرافتش تو دست لیزه و خطر افتادن رو خیلی بیشتر از بقیه کوشیها داره ...
فیلم برداریش هم به دلیل cpu و ram پایین افتضاحه .....!!!! اولا full screen نیست ثانیا بعد از فیلم برداری 20-30 ثانیه طول میکشه تا ذخیره کنه...

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
با سلام من از کیفیت پخش موسیقی یا هد ست touch راضیم و کلا در حد یه mp3 player خوب بهتون کیفیت میده ...

مشکل من باهاش سرعت پایین cpu هست که البته با overclock کردن کمی قابل تحمل تر میشه ....

به نظر من کیفیت touch صفحش معمولی و یا میشه گفت پایینه چون من قبلا jam و jamin داشتم و دستم کاملا روی ppc و منوهاش و sms تنده ولی htc touch به نظر من حساسیت صفجش پایینتره ... و با شصت نمیشه به سرعت روش کار کرد و از مزایای touch flow لذت برد .
اگه حساسیتش مثل iphone بود دیگه حرف نداشت .....
البته من یه محافظ صفحه هم دارم که خودش حساسیتو کم میکنه ولی در کل jam بهتر بود ....
راستش یه مقدار با همه ظرافتش تو دست لیزه و خطر افتادن رو خیلی بیشتر از بقیه کوشیها داره ...
فیلم برداریش هم به دلیل cpu و ram پایین افتضاحه .....!!!! اولا full screen نیست ثانیا بعد از فیلم برداری 20-30 ثانیه طول میکشه تا ذخیره کنه...

رضا جان ممنون از اینکه جواب دادید،پس در کل راضی نیستی ازش !!!
باتریش چه جوریه از جمین بهتره ؟​

reza1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رضا جان ممنون از اینکه جواب دادید،پس در کل راضی نیستی ازش !!!
باتریش چه جوریه از جمین بهتره ؟​

نه باطری تو همون مایه هاس ... اگه bluetooth on باشه به زور تا عصر بکشه ...!!!
دوست عزیز من فقط نقد کردم .... فراموش نکن که هر کس دیده از زیباییش و ظرافتش تعریف کرده ....
wm6 داشتن و touch flo خودش بر جذابیت گوشی افزوده ...
موضوع اینه که هر گوشی یه ایرادات و یه محاسنی داره و باید دید اولویت با چیه ...
گوشیهای keyboard دار خوبن ولی بزرگن و توی جیب همش باز میشن ...
تو انتخابهای فعلی نمیشه همه چیزو تو یه گوشی جمع کرد ...

من خودم شخصا اگه cpu این گوشی 400 بود و ram بالاتری داشت دیگه مشکلی باهاش نداشتم

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
دوست عزیز من فقط نقد کردم .... فراموش نکن که هر کس دیده از زیباییش و ظرافتش تعریف کرده ....

من خودم شخصا اگه cpu این گوشی 400 بود و ram بالاتری داشت دیگه مشکلی باهاش نداشتم

ممنون ازت :)

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0

اقا امروز تو جمهوری تاچ دیدم با رم 128 و رام 256 نظرت چیه در مورد این؟ به نظرت اصله !
چون تاچ تو سایت HTC فقط با رم 64 و رام 128 معرفی شده :wacko:​

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
اقا امروز تو جمهوری تاچ دیدم با رم 128 و رام 256 نظرت چیه در مورد این؟ به نظرت اصله !
مطمئني؟ خودت دستت گرفتي و ديدي؟ يا فروشنده گفت؟

ceramic

Registered User
لایک‌ها
2
جناب یه خورده چیزی که میخوای مشکل داره. مشکلش اینه که تاچ نباید باشه و باید بدونی که افرادی که اینجا هستند به جز یکی دو مورد که این دور و ور ها پیداشون نمیشه دستگاههای کلاسیک ادیشن رو از نزدیک هم ندیدن. پس انتظار معجزه نداشته باش.
دوم اینکه اگه به مشخصات دستگاه های کلاسیک ادیشن نگاه کنی میبینی که نه سی پی یو های خفنی توشون هست (چی بشه از 200 اومپ به 300 سامسونگ برسن !!) و نه رزولوشن بالا و همه تقریبا قیمتشون به شدت پایینه (نسبت به پاکت پی سی های پروفشنال) و از اون مهمتر معمولا کسایی که گرفتن حتی برای خرید آداپتور هم با مشکل مواجه شدن چون اینجا هیچ کدوم از قطعاتشون گیر نمیاد.
در آخر این دستگاهها اصلا قرار نیست خوفناک باشن . علتش اینه که برنامه های خیلی کمی هم برای اونا اومده و اتفاقا برنامه ها هم بسی ضعیف کار شدن و اصلا انتظاری از این دستگاهها نمی ره . اگه میخوای از این دستگاهها بخری فقط به قیمت و قیافه نگاه کن (و البته رام چون آپگرید ویندوز با رام غیر اوریجینال تقریبا برای این دستگاهها محاله )

من به شخصه توصیه میکنم نظرت رو راجع به تاچ عوض کنی یا راجع به پاکت پی سی ها. چون یکی از مزیت های پاکت پی سی ها همین قابلیتشونه و سادگی استفاده از برنامه هاشون که باعث شده اکثر بچه های اینجا پول بالاش بدن و این همه دردسر رام و کانفلیکت و ... رو تحمل کنن.

خوب ،

من ترجیح میدم اصلا نخرم ، تا این که یه چیزی که تاچ باشه دستم بگیرم ( چون شکل کارم طوریه که نمی تونم مدام با دو تا دستم روی این نوع دستگاه ها کار کنم ) اتفاقا ً اون مدل Treo 750 سی پی یوش 300 سامسونگه و تا جایی که میدونم قابل آپگرید به wm6 هم هست که ظاهرا خود سایت پالم این سرویس رو ارائه کرده . در مورد رزولوشنش ، بله پایین تره ( 240*240 در مقایسه با 320*240 ) .

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

نایک یا همون اچ تی سی تاچ دوال رو شما دیدی قربان . رم 128 رام 256 سی پی یو 400 کوالکام و اسلایدر بدون وای فای. و البته کمی چاق تر و کم عرض تر از تاچ.

چند میگفت؟

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
نایک یا همون اچ تی سی تاچ دوال رو شما دیدی قربان . رم 128 رام 256 سی پی یو 400 کوالکام و اسلایدر بدون وای فای. و البته کمی چاق تر و کم عرض تر از تاچ.

چند میگفت؟

دست شما درد نکنه دیگه :blush:
امروز یه ایمیل به پشتیبانی HTC زدم و ازشون پرسیدم که همچین چیزی وجود داره یا نه ! الان جواب دادن که بله و این مدل تاچ با نام HTC Touch Enhanced عرضه میشه،خیلی حال کردم چون یکی از بزرگترین عیبهاش گرفته شد.:D
این هم تائیدیش
فردا میرم بخرم :D

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
رضا جان سرت کلا رفت،تازه جالبیش اینه که همین تاچ با سی پی یو ی 400 هم عرضه میشه که سفارش کمپانیه Sprint هستش قیمت 249$ :blink:
این هم لینکش
HTCTouch.jpg

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
رضا جان سرت کلا رفت،تازه جالبیش اینه که همین تاچ با سی پی یو ی 400 هم عرضه میشه که سفارش کمپانیه Sprint هستش قیمت 249$ :blink:
این هم لینکش
HTCTouch.jpg

آقا ایول!
منم فکر کنم بزنم تو کارش!
ادیت: آقا گفته sprint خودش نگفته cpu 400 هست!
این یه شایعه هست که 400 هست!!
در ضمن تو اون لینک دومی RAM و ROM همون 64 و 128 هست!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
آقا ایول!
منم فکر کنم بزنم تو کارش!
ادیت: آقا گفته sprint خودش نگفته cpu 400 هست!
این یه شایعه هست که 400 هست!!
در ضمن تو اون لینک دومی RAM و ROM همون 64 و 128 هست!

بله درسته ، ظاهرا ً اسپرینت تاچ انهنسد رو ارایه نخواهد کرد

به نظر من ، تاچ انهسند هم در بهترین حالت ، کایسر سبک وزن خواهد بود ، که اگر قرار به چنین انتخابی باشه ، بهتره به تاچ کروز فکر کنید
موفق باشید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بله درسته ، ظاهرا ً اسپرینت تاچ انهنسد رو ارایه نخواهد کرد

به نظر من ، تاچ انهسند هم در بهترین حالت ، کایسر سبک وزن خواهد بود ، که اگر قرار به چنین انتخابی باشه ، بهتره به تاچ کروز فکر کنید
موفق باشید

اگر کسی قید قیافه تاچ رو میزنه واقعا تائید میشه تاچ کروز:)

reza1354

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

جالبه !!! :) نپرسیدین چند ؟؟؟
اگه اینجور باشه خیلی از مشکلاتش حله ..... با یه overvlock تا 273 راحت میشه باهاش کار کرد....
من تو اینترنت هم گشتم چنین مدلی نیست !!! ولی تو چند تا سایت رم 128 و رام 256 هم زده لطفا اگه میشه ته و توی قضیه رو در آرین ببینیم چیه ؟
ظاهرا قابلیت ارتقا داره چون نوشته بود installed ram 64/128

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
جالبه !!! :) نپرسیدین چند ؟؟؟
اگه اینجور باشه خیلی از مشکلاتش حله ..... با یه overvlock تا 273 راحت میشه باهاش کار کرد....
من تو اینترنت هم گشتم چنین مدلی نیست !!! ولی تو چند تا سایت رم 128 و رام 256 هم زده لطفا اگه میشه ته و توی قضیه رو در آرین ببینیم چیه ؟
ظاهرا قابلیت ارتقا داره چون نوشته بود installed ram 64/128

رضا جان همون طور که گفتم این ورژن جدید تاچ هستش که با نام HTC Touch Enhanced عرضه میشه :happy:
البته فکر نمیکنم ورژن های قدیمی ها رو بشه ارتقاء داد.:(
قیمتش تو جمهوری 550 بود که متاسفانه امروز رفتم بگیرم تموم شده بود و یارو گفت فکر نکنم حالا حالا ها بیاریم :(
البته با پائین اومدن تعرفه واردات گوشی فکر کنم باید قیمتها پائین بیاد،البته میدونم که اکثر این گوشی ها به صورت قاچاق وارد میشن ولی بازم تاثیر گذاره :cool:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

دست شما درد نکنه دیگه :blush:
امروز یه ایمیل به پشتیبانی HTC زدم و ازشون پرسیدم که همچین چیزی وجود داره یا نه ! الان جواب دادن که بله و این مدل تاچ با نام HTC Touch Enhanced عرضه میشه،خیلی حال کردم چون یکی از بزرگترین عیبهاش گرفته شد.:D
این هم تائیدیش
فردا میرم بخرم :D

آقا شرمنده . اطلاعاتم ناقص بود ولي قصد بي احترامي نداشتم. ايشالا گيرت بياد يكي بخري:happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به همگی...
بی زحمت یه PPC معرفی بفرمایید که دست دومشو بتونم 350-400 گیر بیارم
26.gif

این چیزا به ترتیب اولویت برام مهمه :

1- موزیک با کیفیت و باس خوب 10 از 10 (نمره اولویت)
2- دوربین مناسب 7 از 10
سرعت مناسب 5 از 10

اگر گزینه 1 رو با اسپیگر میخواین اصلا به پاکت پسی فکر نکنید:blush:

در غیر این صورت تو این رنج قیمت به همون اتم فکر کنید:)

بالا