خوب اول مرسی واسه اینکه بالاخره به غیرتتون برخورد و تونستین یه جواب هرچند ناقص و نصفه و نیمه بدین..
اول از مربای مارمالاد شروع کنم یا manuelcalavera :
شوما خواهشا یه بار برو همه پستاتو بخون...البته من خنگول ترم از اون حرفا که حرفای شما را بدرکم!!
ولی اگه بین اون همه پستت یه چیز فنی بدردبخور بود بیا تف کن تو صورتم..:lol:قبوله صدی بیست درصد..
آخه عزیزم..اون مدیر پاکت پیسیتون فقط تجربه خوبی که داره اینه که مثل مدالهای دوره شوروی سابق چندین و چند تا پاکت پیسی گرفته تو دستش..
همونایی که بعد واژگونی شوروی همون ژنرال ها سر کوچه خونشون به چند روبل ناقابل به کلکسیون دارای غربی می فرختن که گشنه نمونن!!:lol:
این از اون...
دیگه اینکه:
اینجا سیرک نیس که کارناواله..رفتین یه چند تا سایت سرک کشیدین اومدین دیدین اینجا هیچی هیچی حالیش نیس واسه خودتون دکون قنادی باز کردین؟!:lol:
هروقت مثل من با همه این خنگولیتم رفتی تو سایت notebookreview و laptopmagazine یه چند تا مقاله ودر کردی و یه چند هزار تا پست مفید زدی اون وقت بیا اینجا یاعلی بگو مرشد!!
پس نگو آی پی تابلوئه..از کی تا حالا کاربران فعال به کنترل پنل مدیران و ادمین دسترسی دارن؟!عجب!!پس دمکراسی محضه و من جینگول تر از این حرفا بودم..:lol:
شما اون چیزایی که گفتی رو خودمم می دونستم..خواستم ببینم اینجا که اینقده افه میایین و دل می دین و قلوه می گیرین چند مرده حلاجین واسه خودتون..:lol:
تازه به اونی که از سال 2003 اینجا بوده و البته همچین مالی هم نبوده یه پلاک نبشی داره مغر میاد!!:lol:
فرانکی بیچاره قد you ادعا نداشت..
خیلی راحت گفتش نمی دونم..واسه همین گناهش قابل گذشته..
ولی بازم خیلی مرسی از جوابات..پیداس که خیلی با احساس و هنرمندانه جواب میدی..فداتم شدیدا!!ناز پسر..:happy:
vocian جان..آقا من چاکرتم شدید..یه چند نفری اینجا من خیلی بهشون ارادت دارم یکیش شمایی..:happy:
انصافا واقعا برخلاف این مربای مارمالاد میری می خونی..سوادتم در حد و وسع خودت خیلی خوبه..:happy:
shahram_k-jam جان...قربون مرامت...دارمت عزیزم..:happy:
siavash78 جان..ارادت شیش دونگ تکمیله...مخصوصا اون آواتارت کلی حرف داره واسه گفتن..آقایی..:happy:
من منتظر جواب از مجتبی جون و فرهاد جون و دانیال جون بودم..
یه مشت سیاهی لشگر مثل پیاده **** اومدن سراغم..پس سواره هاش کجان؟!:lol:
راستی مربا جان...واسه تکمیل عرایض که نگی من از خودت خنگولترم(که البته هستم!!
)یه سر بزن اینجا ببین چیزی دستگیرت میشه؟!
http://www.google.com/search?hl=en&...official&hs=FeV&q=HP+iPAQ+214++ru&btnG=Search
زیاد سخت نیست..ولی باحاله..از گوگل ترانسلیت یه استفاده بکن..واسه تقویت نوک انگشتات چند تا کلکی اضافه کردن ثواب داره عزیزم..
همه چیز که تو انجمن های معروف انگلو ساکسون که نیس عزیز دل برادر..تازه همه چیز را همه کس ندانند!!:lol:
فدای صفا و قدم همتون...مخلص...داش جوات بی سوات!!
به حرمت دانیال جان...دیگه اینجا نمی یام..همین سوال واسه پی بردن به میزان سوات ها کفایت می کرد..
هرکی مشکل داشت و اگه جراتشو داشت بیاد تو پی ام..(راستی دانیال جان..من خیلی به شما بدهکارم ها..سر اون چت پای اسکایپی از استانبول بابت پاکت پی سی..):happy:
دانیال جان من بشدت و خیلی رسمی از شما معذرت می خوام..یک کم نظم اینجارو زدم بهم..ولی خوب خیلی مگس جمع شده بود گفتم یه پیف پاف بزنم بیتره!!