• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
صدا هم که در حال حاضر پاکت پسی وجود نداره که شما بتونید با یک عدد k750 ناقابل مقایسه کنید:(

یا قید کیبرد رو بزنید یا کمی صبر کنید تا پولتون بیشتر بشه اما اگر یوزی اون ور آب دارید با همین قیمت میتونید انتخابهای خوبی داشته باشید:)

فرانک جان (ببخشید اسمت رو نمیدونم) یکی از دوستای من اوکراین درس میخونه و بهم گفت که میتونه برام PDA خوب گیر بیاره. بنظرت بهش بگم برام بفرسته؟! البته گارانتیش برای خود اوکراین صادر میشه و اگر خدای نکرده مشکلی برخورد باید بفرستم اونجا. ولی در کل بنظر شما اشکالی درش نیست؟! و اینکه میگفت خیلی از PDA هایی که ایران نیست رو اونجا میتونه با قیمت خیلی مناسبتر پیدا کنه. تازه میگفت اگر خرید اینترنتی داشته باشه کلی ارزونتر براش درمیاد.

و اینکه درباره صدا که گفتی پس PDA ها هم از نظر صدا مشکل دارن آره؟! من میخواستم از دست صدای ضعیف فرار کنم که ظاهرا باید باهاش بسوزم و بسازم!! :(

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
فرانک جان (ببخشید اسمت رو نمیدونم) یکی از دوستای من اوکراین درس میخونه و بهم گفت که میتونه برام PDA خوب گیر بیاره. بنظرت بهش بگم برام بفرسته؟! البته گارانتیش برای خود اوکراین صادر میشه و اگر خدای نکرده مشکلی برخورد باید بفرستم اونجا. ولی در کل بنظر شما اشکالی درش نیست؟! و اینکه میگفت خیلی از PDA هایی که ایران نیست رو اونجا میتونه با قیمت خیلی مناسبتر پیدا کنه. تازه میگفت اگر خرید اینترنتی داشته باشه کلی ارزونتر براش درمیاد.

و اینکه درباره صدا که گفتی پس PDA ها هم از نظر صدا مشکل دارن آره؟! من میخواستم از دست صدای ضعیف فرار کنم که ظاهرا باید باهاش بسوزم و بسازم!! :(
براتون یه مثال میزنم ، او 2 فلیم در ایران 1 ملیونه ! با خرید اینترنتی کمتر از 500 هزار تومن میشه ...
صحبتاش صحیحه و خرید از اونجا به سود شماست

رضا جان اینجا هم اگه با گارانتی بگیری هم بی فایده ست و درستش نمیتونن بکنن و هر چی بشه میگن از گارانتی خارجه و هم اینکه با پول ِ گارانتی دار ِ ایران میتونی 2 تا پی پی سی از اونور بخری ...

توی اینکار شک نکن و از اونجا بگیر ولی قبل از اینکه خرید رو بکنه در مورد مدلش با بچه های اینجا یه صحبتی بکن

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
براتون یه مثال میزنم ، او 2 فلیم در ایران 1 ملیونه ! با خرید اینترنتی کمتر از 500 هزار تومن میشه ...
صحبتاش صحیحه و خرید از اونجا به سود شماست

رضا جان اینجا هم اگه با گارانتی بگیری هم بی فایده ست و درستش نمیتونن بکنن و هر چی بشه میگن از گارانتی خارجه و هم اینکه با پول ِ گارانتی دار ِ ایران میتونی 2 تا پی پی سی از اونور بخری ...

توی اینکار شک نکن و از اونجا بگیر ولی قبل از اینکه خرید رو بکنه در مورد مدلش با بچه های اینجا یه صحبتی بکن

مرسی عزیز بابت جواب کاملا منطقی و خوبت. دقیقا درست میگی.

درباره مشورت هم که مگه میشه با وجود اساتیدی مثل شما و بقیه ی بچه ها به این راحتیا بیخیالتون بشم؟! :D

فقط اینکه درباره ی صدا هم یه توضیحکی بدید بد نیست. تمام PDA ها از نظر صدا مشکل دارن؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
مرسی عزیز بابت جواب کاملا منطقی و خوبت. دقیقا درست میگی.

درباره مشورت هم که مگه میشه با وجود اساتیدی مثل شما و بقیه ی بچه ها به این راحتیا بیخیالتون بشم؟! :D

فقط اینکه درباره ی صدا هم یه توضیحکی بدید بد نیست. تمام PDA ها از نظر صدا مشکل دارن؟

دوست عزیز 3-4 تا پست بالاتر من به این مورد اشاره کردم ....همین tytnII هم من داشتم از این نظر صداش مناسب بود...

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بازم شرمنده که وقت دوستای گلم رو میگیرم.

آقا طبق اون چیزی که گفتم یعنی خرید از اون ور من یه چند تا رو انتخاب کردم که بنا به اولویت مینویسمشون.

یه خواهشی که دارم به دور از هر گونه تعصب نسبت به برند خاصی بگید. تنکس.

اولین گوشی ای که هم از دیزاینش واقعا خوشم اومده و همونی بوده که تو فکرم هست و امکاناتش هم طبق اون چیزی که خوندم خوب بوده i-mate Ultimate 9502 هست. هم کیبورد QWERTY داره هم ویندوز موبایل 6 هست و GPRS هم که داره و صفحه نمایش بزرگ که شدیدا بهش علاقه دارم و دوربین 3.15 مگ. امیدوارم شما هم تائیدش کنید!

دومین گوشی که متاسفانه تنها ایرادش از نظر من نداشتن کیبورد هست HTC Touch Cruise بود. که دیزاینش رو واقعا دوست دارم.

سومین گوشی که بازم باید از کیبوردش صرفنظر کنم Eten glofiish X650 بود. که هم ظاهر قشنگی داره هم امکانات خوبی.

چهارمی Eten glofiish M700 که کیبورد هم داره.

یه سوالی هم که هست اینه که کل PDA های موجود تو دنیا الان تو سایت GSMArena هستن؟! یا منبع کاملتری هم وجود داره؟

بازم ممنونم.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

آقا طبق اون چیزی که گفتم یعنی خرید از اون ور من یه چند تا رو انتخاب کردم که بنا به اولویت مینویسمشون.

اولین گوشی ای که هم از دیزاینش واقعا خوشم اومده و همونی بوده که تو فکرم هست و امکاناتش هم طبق اون چیزی که خوندم خوب بوده i-mate Ultimate 9502 هست. هم کیبورد QWERTY داره هم ویندوز موبایل 6 هست و GPRS هم که داره و صفحه نمایش بزرگ که شدیدا بهش علاقه دارم و دوربین 3.15 مگ. امیدوارم شما هم تائیدش کنید!

دومین گوشی که متاسفانه تنها ایرادش از نظر من نداشتن کیبورد هست HTC Touch Cruise بود. که دیزاینش رو واقعا دوست دارم.

سومین گوشی که بازم باید از کیبوردش صرفنظر کنم Eten glofiish X650 بود. که هم ظاهر قشنگی داره هم امکانات خوبی.

یه سوالی هم که هست اینه که کل PDA های موجود تو دنیا الان تو سایت GSMArena هستن؟! یا منبع کاملتری هم وجود داره؟

بازم ممنونم.

اینجا از دید من نسبت به جی اس ام آرنا بهتره؛قبلا" صرفا" در مورد پی دی ای بوده؛اما جدیدا" سیمبین و ... هم اضافه کرده؛
دوست عزیز در مورد انتخابهاتون اگر برای آینده مد نظرتون هست با این اطلاعات فعلی؛انتخابهاتون معقول به نظر می رسه؛چرا که اولا" دو دستگاه اول که هنوز ریلیس نشدن و از طرفی معلوم نیست که چه دستگاههایی قرار هست در آینده ریلیس بشه؛
اما نکته اینه که اگر پاکت پی سی دارید؛صبر کنید تا مایکروسافت ویندوز جدید رو بیرون بده و بعد به فکر تعویض باشید؛این نتیجه ای هست که فکر می کنم من و خیلی از دوستان بخش گرفتیم؛
اما اگر ندارید،سعی کنید تا سریعتر نسبت به خرید دستگاههای موجود در بازار اقدام کنید،
موفق باشید.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

بازم ممنونم.
در مورد صدا بگم که فکر ِ آهنگ گذاشتن توی مکان های عمومی رو از سر بیرون کن . همین . :D

دوم من با اینکه خودم یک ماه پیش آیمیت گرفتم و هنوزم یکی دیگه داره میاد واسم اما هیچ آیمیتی رو به شما پیشنهاد نمیکنم مخصوصا اینکه داره ورشکست میشه .

ایکس650 و 9502 نیومده ، تاچ کروز یه هفته ست اومده ، ام700 هم قدیمی شده .

در حال حاضر پاکت پی سی ِ کیبورد دار گزینه ی مناسبی موجود نیست
خبر دیگه اینکه بهترین دسنگاه های HTC از لحاظ پرفورمنس مشکل داره ... خیلی هم مشکل داره ...

اگه کی بورد و اسکرین وی جی ای رو فاکتور بگیری ASUS P535 بهترینه ...
اگه فقط کیبورد رو نادیده بگیری ولی وی جی ای رو بخوای ETEN X800

اگه میتونی ریسک کنی Toshiba G900 بگیر ( همه چی داره ، فقط کسی ایران نیاورده و ممکنه آنتنش مثل فلیم با مخابرات مشکل داشته باشه ...

قربانت

behroozkeyvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هی حضرات همه چیز دان!!:D
من اینو پسند کردم:
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/ie/en/ho/WF06b/21675-21679-21679-21679-297609-80594387-80777536.html
البته یه بار جوابمو از وحید گرفتم..:blink:

انتظارات:
موزیک:خیر
بازی:خیر
تلفن:خیر
دوربین:خیر
GPS: خیر

دلایل:
پلت فرم جدید اینتل
نبود شتابدهنده گرافیکی که دل اکسیم و فلیم رو به خاک سیاه نشونده!!(بگذریم...نظر خودمه..می دونم زیاده خنگولانه اس!!):lol:

صفحه بزرگ..
پردازنده با سرعت لایف(الان فرانکی میاد!!)
ویندوز موبیل شش کلاسیک(اینم علت داره لابد!!)
داشتن باطری 4400 میلی آمپری (البته خودش 2200 داره ولی اینم واسش هست)
hp بودن!!(عقشولانه منه!!)
و...

خوب مناسب سلیقه ناجور من هست؟!:D

اوه اوه!!جوابم ندین من جوابمو گرفتم..چون سکوت علامت رضاست!!:lol:
فدای همتون..:happy:

معلومه اینجا تخصص راجع به non-phone edition وجود نداره وگرنه یه جوابی از این حضرات همه چیز دان ودر می شد!!:D
بالاخره کسی اینو تایید نکرد؟!یا اینکه به شخصیت جینگولیتون برخورد؟!:lol:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
معلومه اینجا تخصص راجع به non-phone edition وجود نداره وگرنه یه جوابی از این حضرات همه چیز دان ودر می شد!!:D
بالاخره کسی اینو تایید نکرد؟!یا اینکه به شخصیت جینگولیتون برخورد؟!:lol:

چیزی هم که وحید تائید کنه مگه میتونیم ما مخالفش باشیم؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز یکی از بهترین و قوی ترین پاکت پسی ها هست که من دیدم

فقط من یه چیز رو نمیدونم اون هم سری cpu هست که استفاده شده

بزار این جوری برات توضیح بدم اتم اگزگ از سری 272 intel استفاده میکنه با 520 مگ هرتز سرعت ایسوس p535 هم با همین مگ هرتز ولی با سری 270 کار میکنه ولی شما فقط کافی هست پرفورمنس ها رو ببینید(p535 جی پی اس هم داره) از این باب مثال ها زیاد مثلا همین p525 واتم که اونها هم همین جوری هستند ،الان قوی ترین سری cpu ها که من دیدم سری 270 هست ولی این از سری PXA310 استفاده میکنه و من هم هیچ اطلاعی از این سری ندارم:)

موفق باشید:)

behroozkeyvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چیزی هم که وحید تائید کنه مگه میتونیم ما مخالفش باشیم؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز یکی از بهترین و قوی ترین پاکت پسی ها هست که من دیدم

موفق باشید:)

والله بخدا دروغ چرا!!همش آآآآ...وحید که گفتش از این آشغالتر پیدا نمیشه...:D

ولی این فقط برای خالی نبودن عریضه که چطوریا این کوچولو فلیم رو قورت میده..باقیش با خودتون..بگوگلین دیگه تنبلا!!:D

EXCELLENT COLOR DEPTH AND ACCURACY (Blows the x51v & o2 flame out of the water)
-Light Sensor that works well (perceived brightness is nearly constant)
-*Excellent video performance-
-I got about 200% speed playback of h.264 (512mbps) in TCPMP
-Perfect for emulators
-Wireless G (Fast) (WPA2)
-Bluetooth 2.0 (Same as above)
-SDHC support (UP TO 32 GB)
-Featherweight (Equal to the weight of most cell phones)

while the PXA310 chip provides superior multimedia performance with extended battery life. According to the chipmaker, the PXA310 is the first to offer 30fps H.264 playback performance at VGA resolution.

اینم چند تا منبع..البته یه علتش که معلوم نیس چطوریاس..اینکه هنوز داشت توی CES 2008 آب خنک می خورد!!:blink:

http://asia.cnet.com/crave/2006/12/01/xscale-processor-going-places/

www.google.com

دیگه دوران توشیبا جی 900 پارسا خان و فلیم عماد خان و حامد خان و اتن دانیال خان و چند تا خان دیگه بای بای!!!

گذشت دوره خان و فئودالها..الان وقت اصلاحات ارضی شده دیگه!!:D
حالا برین تو نخ نوترون پروتون و پوزیترون همون خان ها!!:lol:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اول از همه باید بگم انقدر شما با مزه هستید که من از همون پستای اولتون دارم میخندم تا همین الان :D
چقدر شما باحال هستید ! اصلا" همه رو مجذوب خودتون کردید ! شما خیییییییییییلی باحال هستییی :hmm:

گل پسر ! اینجا سیرک نیست :

..بگوگلین دیگه تنبلا!!:D

هر کدوم از تنبلای اینجا به 100تا شاه پسر و قند عسلی مثل تو شرف دارن !
این چه طرز جواب دادن به مدیر پاکت پی سیه ؟

راستی IP ت هم خیلی تابلوئه ! خاطره انگیزه ، یه فکری به حالش بکن ...

والله بخدا دروغ چرا!!همش آآآآ...وحید که گفتش از این آشغالتر پیدا نمیشه.

هی لفظ میای ؟! وحید وحید میکنی ؟! این لفظارو برو واسه بخش سریال بیا ! ;)

ولی این فقط برای خالی نبودن عریضه که چطوریا این کوچولو فلیم رو قورت میده..

خیلی جالبه ! وحید گفته از این آشغال تر پیدا نمیشه ( میگیم باشه )
حالا داری بال بال میزنی که فلیم رو قورت میده ؟! آخی ... خودتم نمیدونی چیکار داری میکنی ؟!

دیگه دوران توشیبا جی 900 پارسا خان و فلیم عماد خان و حامد خان و اتن دانیال خان و چند تا خان دیگه بای بای!!!

گل پسر ... همه میدونن من هیچ علاقه ای به جی900 ندارم ، حامد هم علاقه ای به فلیم نداره ...
بقیه هم تعصبی ندارن ...
با خوندن ِ 5 تا پست در توهم ِ فانتزیت غرق نشو قند ِ عسل ....

-----------------------------------------

اما جواب ... اول در مورد سی پی یو حرف میزنم ... PXA3xx ها خیلی وقته سروصداشون در اومده ... اولین دستگاهی که معروف بود و زمینه ی این پلت فورم ِ قدرتمند رو فراهم کرد Samsung i780 بود ( گرچه دستگاه های دیگه ای هم بودند اما صدا نکردن )
توی آی780 ، با سی پی یوی 416 ، پوز ِ 520 های سری ِ 270 زده شد ...

این از این . :cigar:

در مورد دستگاه قشنگ شما ... یادمه گفتید این کوچولو ! پس وجب گرفتن بلد نیستی شما ؟ :p:happy:
ببین گل پسر :lol: طول هر دو دستگاه یکی هست ... آره قطر اچ پی 1.5 میلیمتر کمتره اما جالبه بدونی عرضش 2 میلیمتر بیشتره پس اگه علامت های > و < رو بلدی :
دستگاه کوچک شما > فلیم . اینجوری میخونیم : دستگاه کوچک شما بزرگ تر است از فلیم :blink::D
راستی ها ;) نمیخوام کسی رو نا امید کنم اما دستگاه کوچک شما از فلیم 2 گرم هم سنگین تره :lol:

اما من خودم این دستگاه رو قبلا" معرفی کرده بودم توی همین بخش اما حالا که دوستان چشاشون باباقوری :D میبینه توضیح بیشتری میدم

HP Ipaq با معرفی ِ دستگاه های سری 200 یعنی : 200/210/211/212/214 دوباره داره یاد آکسیم رو که دل آفریده بود زنده میکنه ...
این دستگاه ِ " بسیار بزرگ "با ابعاد 126 ، 76 ، 16 از بزرگترین پاکت پی سی ها به حساب میاد .
البته بی دلیل هم نیست چون 4 اینچ دیسپلی داره ... در مورد سی پی یوی 624 مگاهرتزیش هم صحبت شد .
128 مگ رم و 256 مگ رام داره
امکانات دیگه ش بسته به مدل تغییر میکنه ، کما اینکه به درستی اعلام نشده ... :f34r:

-----------------------------------------

من و دیگر بچه های پاکت پی سی همیشه از کاربر های جدید به خوبی پذیرایی میکنیم و روی سر ما جا دارند ...
اما گل پسر های قند ِ عسلی که بسیار با نمک هستند جاشون جای دیگه ست :lol:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
والله بخدا دروغ چرا!!همش آآآآ...وحید که گفتش از این آشغالتر پیدا نمیشه...:D

ولی این فقط برای خالی نبودن عریضه که چطوریا این کوچولو فلیم رو قورت میده..باقیش با خودتون..بگوگلین دیگه تنبلا!!:D

EXCELLENT COLOR DEPTH AND ACCURACY (Blows the x51v & o2 flame out of the water)
-Light Sensor that works well (perceived brightness is nearly constant)
-*Excellent video performance-
-I got about 200% speed playback of h.264 (512mbps) in TCPMP
-Perfect for emulators
-Wireless G (Fast) (WPA2)
-Bluetooth 2.0 (Same as above)
-SDHC support (UP TO 32 GB)
-Featherweight (Equal to the weight of most cell phones)

while the PXA310 chip provides superior multimedia performance with extended battery life. According to the chipmaker, the PXA310 is the first to offer 30fps H.264 playback performance at VGA resolution.

اینم چند تا منبع..البته یه علتش که معلوم نیس چطوریاس..اینکه هنوز داشت توی CES 2008 آب خنک می خورد!!:blink:

http://asia.cnet.com/crave/2006/12/01/xscale-processor-going-places/

www.google.com

گذشت دوره خان و فئودالها..الان وقت اصلاحات ارضی شده دیگه!!:D
حالا برین تو نخ نوترون پروتون و پوزیترون همون خان ها!!:lol:

می بینم که اسم من ماشالا همه جا پیچیده. دست یکی از دوستان فرهنگ و هنر درد نکنه که لطف کردن علم کردن :lol: خوب راستش من هر چی فکر کردم دیدم جایی از علاقه ام به فلیم نگفتم چون علاقه ای ندارم . من می میرم واسه جی 900 و البته فلیم رو فقط واسه رو کم کنی می خوام که خدا رو شکر فکر کنم وسیله سفارشش از آمریکا رو ندارم پس به سلامتی بی خیال فلیم . اگه دستم میومد تزم 2-3 ماه الکی عقب میوفتاد:lol:

shahram_k-jam

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
:lol:

عجب... شما من رو ياد زمان دبستان انداختيد... :p يادش بخير... سر ماشين و قد و وزن و...:p چه بحث هايي مي كرديم... ;)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
عجب... شما من رو ياد زمان دبستان انداختيد... :p يادش بخير... سر ماشين و قد و وزن و...:p چه بحث هايي مي كرديم... ;)

شهرام خان گل گفتي! تيكه جالبي بود. يادش بخير...
در تكميل توضيحات اساتيد خدمت آقا رضا عرض ميكنم كه در صورتي كه gps مد نظر نباشه و كمي اغماض در خصوص قطر و وزن ميشه به o2 xda zinc هم فكر كرد. كيبرد خوبي داره كيفيت ساخت فوق العاده و پرفورمنس مناسب. قيمتش هم خيلي رقابتيه.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب اول مرسی واسه اینکه بالاخره به غیرتتون برخورد و تونستین یه جواب هرچند ناقص و نصفه و نیمه بدین..:D

اول از مربای مارمالاد شروع کنم یا manuelcalavera :

شوما خواهشا یه بار برو همه پستاتو بخون...البته من خنگول ترم از اون حرفا که حرفای شما را بدرکم!!:D
ولی اگه بین اون همه پستت یه چیز فنی بدردبخور بود بیا تف کن تو صورتم..:lol:قبوله صدی بیست درصد..

آخه عزیزم..اون مدیر پاکت پیسیتون فقط تجربه خوبی که داره اینه که مثل مدالهای دوره شوروی سابق چندین و چند تا پاکت پیسی گرفته تو دستش..:Dهمونایی که بعد واژگونی شوروی همون ژنرال ها سر کوچه خونشون به چند روبل ناقابل به کلکسیون دارای غربی می فرختن که گشنه نمونن!!:lol:
این از اون...
دیگه اینکه:
اینجا سیرک نیس که کارناواله..رفتین یه چند تا سایت سرک کشیدین اومدین دیدین اینجا هیچی هیچی حالیش نیس واسه خودتون دکون قنادی باز کردین؟!:lol:
هروقت مثل من با همه این خنگولیتم رفتی تو سایت notebookreview و laptopmagazine یه چند تا مقاله ودر کردی و یه چند هزار تا پست مفید زدی اون وقت بیا اینجا یاعلی بگو مرشد!!:D

پس نگو آی پی تابلوئه..از کی تا حالا کاربران فعال به کنترل پنل مدیران و ادمین دسترسی دارن؟!عجب!!پس دمکراسی محضه و من جینگول تر از این حرفا بودم..:lol:

شما اون چیزایی که گفتی رو خودمم می دونستم..خواستم ببینم اینجا که اینقده افه میایین و دل می دین و قلوه می گیرین چند مرده حلاجین واسه خودتون..:lol:
تازه به اونی که از سال 2003 اینجا بوده و البته همچین مالی هم نبوده یه پلاک نبشی داره مغر میاد!!:lol:

فرانکی بیچاره قد you ادعا نداشت..:D خیلی راحت گفتش نمی دونم..واسه همین گناهش قابل گذشته..:D

ولی بازم خیلی مرسی از جوابات..پیداس که خیلی با احساس و هنرمندانه جواب میدی..فداتم شدیدا!!ناز پسر..:happy:

vocian جان..آقا من چاکرتم شدید..یه چند نفری اینجا من خیلی بهشون ارادت دارم یکیش شمایی..:happy:
انصافا واقعا برخلاف این مربای مارمالاد میری می خونی..سوادتم در حد و وسع خودت خیلی خوبه..:happy:

shahram_k-jam جان...قربون مرامت...دارمت عزیزم..:happy:
siavash78 جان..ارادت شیش دونگ تکمیله...مخصوصا اون آواتارت کلی حرف داره واسه گفتن..آقایی..:happy:

من منتظر جواب از مجتبی جون و فرهاد جون و دانیال جون بودم..:)
یه مشت سیاهی لشگر مثل پیاده **** اومدن سراغم..پس سواره هاش کجان؟!:lol:

راستی مربا جان...واسه تکمیل عرایض که نگی من از خودت خنگولترم(که البته هستم!!:D )یه سر بزن اینجا ببین چیزی دستگیرت میشه؟!

http://www.google.com/search?hl=en&...official&hs=FeV&q=HP+iPAQ+214++ru&btnG=Search

زیاد سخت نیست..ولی باحاله..از گوگل ترانسلیت یه استفاده بکن..واسه تقویت نوک انگشتات چند تا کلکی اضافه کردن ثواب داره عزیزم..:D

همه چیز که تو انجمن های معروف انگلو ساکسون که نیس عزیز دل برادر..تازه همه چیز را همه کس ندانند!!:lol:

فدای صفا و قدم همتون...مخلص...داش جوات بی سوات!!:D

به حرمت دانیال جان...دیگه اینجا نمی یام..همین سوال واسه پی بردن به میزان سوات ها کفایت می کرد..:D
هرکی مشکل داشت و اگه جراتشو داشت بیاد تو پی ام..(راستی دانیال جان..من خیلی به شما بدهکارم ها..سر اون چت پای اسکایپی از استانبول بابت پاکت پی سی..):happy:

دانیال جان من بشدت و خیلی رسمی از شما معذرت می خوام..یک کم نظم اینجارو زدم بهم..ولی خوب خیلی مگس جمع شده بود گفتم یه پیف پاف بزنم بیتره!!:D
توی جمع به اسم صدات کنم بده عزیز !!!

پس همون گل پسر قند عسل خوبه :D
در مورد ترنسلیت باید مقاله های ترجمه شده ی من رو میخوندی تا دستت میومد ...
البته اگه خوندن بلد بودی مدیرا نمیشستن ببینن به حرمتت چه خاکی توی سرشون کنن چون اونا حرمت بلدن گلی جون :lol:
اون سایتایی هم که اشاره کردی واسه آسیای شرقی ها تاسیس شده و سطح شعورش خیلی پایینه ... اما با این حساب میرفتی توش ؟ ایول ایول ! چه ریسکی میکردی ...

خیلی مثکه عقده ی اون پستاتو داری ؟ هزار هزار میکنی گلی ؟ :D

پستای من که اصلا" چیز درست حسابی توش نیست ، ادعایی هم ندارم ، شما توی خماری همون پستات شنا کن قندی جون ...
اینجا هم مر مبنای سواد عزیزانی مثل Vocian به پا هست ... همه هم میدونن ! شاهکار کردی گل پسر ...

راستی مارمالاد خودش یعنی مربای نارنج و به ! حالا تو میگی مربای مارمالاد ؟ :lol: اینجوری انگلیسی میخوندی از سایتای جهان سومی ؟ ؟:blink:

راستی اسی مارمالاد دوست داری ؟ :lol: گل پسر قند عسل فقط خیلی رنگش پریده .. :D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خوب اول مرسی واسه اینکه بالاخره به غیرتتون برخورد و تونستین یه جواب هرچند ناقص و نصفه و نیمه بدین..:D!!:D

سلام قربان خوبی شما؟
پیامی رو به صورت خصوصی براتون ارسال کردم؛
مرسی از اینکه سطح سواد بچه های پاکت پی سی رو نشون دادی؛شما لطف کردی؛همونطور که گفتی مثل اینکه ماموریتت اینجا به پایان رسیده؛
من به شما همچنان احترام می گذارم؛اما امیدوارم که حرمت این احترام رو نگه دارید و از به قول خودتون به هم زدن جو اینجا دست بردارید؛این رو یک در خواست دوستانه بدونید؛
در مورد پاکت پی سی هم بنده هیچی نمی دونم؛اینجا من خودم ازبچه ها یاد گرفتم اما فکر نمی کنم بازم اطلاعاتم در حدی باشه که جواب شما رو بده؛اما شما اینجور که پیداست از من بیشتر می دونید؛بنابراین دنبال دوستانی بگردید که بتونن جواب شما رو بدن؛
موفق باشید.

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام قربان خوبی شما؟
پیامی رو به صورت خصوصی براتون ارسال کردم؛
مرسی از اینکه سطح سواد بچه های پاکت پی سی رو نشون دادی؛شما لطف کردی؛همونطور که گفتی مثل اینکه ماموریتت اینجا به پایان رسیده؛
من به شما همچنان احترام می گذارم؛اما امیدوارم که حرمت این احترام رو نگه دارید و از به قول خودتون به هم زدن جو اینجا دست بردارید؛این رو یک در خواست دوستانه بدونید؛
در مورد پاکت پی سی هم بنده هیچی نمی دونم؛اینجا من خودم ازبچه ها یاد گرفتم اما فکر نمی کنم بازم اطلاعاتم در حدی باشه که جواب شما رو بده؛اما شما اینجور که پیداست از من بیشتر می دونید؛بنابراین دنبال دوستانی بگردید که بتونن جواب شما رو بدن؛
موفق باشید.

خداییش با خط آخرش خیلی حال کردم.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان هر چي نشستم فكر كردم هيچ ديوايس فون اديشني با اسكرين 3.5 اينچي وي جي اي به جز جسجار! و فليم به ذهنم نرسيد. اين چه وضعيه؟ پس من چكار كنم؟ يعني در دنيا اسكرين 3.5 و وي جي اي فون اديشن اين قدر كم طرفداره كه نبايد گزينه ديگه اي مطرح باشه؟:(

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان هر چي نشستم فكر كردم هيچ ديوايس فون اديشني با اسكرين 3.5 اينچي وي جي اي به جز جسجار! و فليم به ذهنم نرسيد. اين چه وضعيه؟ پس من چكار كنم؟ يعني در دنيا اسكرين 3.5 و وي جي اي فون اديشن اين قدر كم طرفداره كه نبايد گزينه ديگه اي مطرح باشه؟:(
مسئله اینه که بیزینس من ها توی مخصوصا" این ابعاد مثلا ترجیح میدن یه 8800 داشته باشن + یه یو ام پی سی ...

واسه همینه که پر طرفدار نیست ...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مسئله اینه که بیزینس من ها توی مخصوصا" این ابعاد مثلا ترجیح میدن یه 8800 داشته باشن + یه یو ام پی سی ...

واسه همینه که پر طرفدار نیست ...

پارسا بیزینس من ندیدم که 9500 نداشته باشه

الان هم که e90 داره میاد تو همون کلاس

بالا