• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

behroozkeyvan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
توی جمع به اسم صدات کنم بده عزیز !!!

راستی اسی مارمالاد دوست داری ؟ :lol: گل پسر قند عسل فقط خیلی رنگش پریده .. :D

ببین فقط یه روزه نبودم اینجاها..چه گردو خاکی بلند شده واسه خودش..:lol:

مربا جون..خوشم اومد زدی تو خال..دمت گرم..بازم ثابت کردی که هنوز یه نموره آیکیو داری..آفرین..نه معلومه سوات بریتیشت بدک نیس واسه خودت حرفی واسه وزیدن داری هنو!!:D

مرد مومن..من که میگم چیزی حالیم نیس..داری چشم بسته غیب می گی واسه خودت؟!:D
داری منو؟!د نه دیگه!!پس بگیر منو!!:lol:
اینایی که گفتی واست وحی منزل شد تو غار حرا؟!:lol:

من چند تا از مقالاتت رو خوندم..منتها مجبور شدم برم اصل بریتیششو دوباره بخونم راه دستم بیاد چی از خودت ودر کردی توشون!!:lol:
حرمت هم کشکه!!اونی که متظاهر نیس نگران ریخته شدن شرف و حرمت هم نیس..اونایی که اینجاها خیلی افه میان نگران این چیزان..نمی بینی با یه حرف من چه طوفانی اینجاها بپا میشه؟!شماها زن داشته باشین چی کار می کنین؟!
عزیزم...زندگی پستی بلندی زیاد داره..نشستن پشت مونیتور و زل زدن به پی سی و تبدیل شدن به یه پاکت پی سی متحرک دردی دوا نمی کنه..:D
همون سایتهای روسی که افاضه فرمودین-و معلومه که نرفتی یه نیم نگاهی بندازیشون-اولین مطلب رو ریلیز می کنن و بعدش میره تو بریتیشها..والله من که به چند زبان تسلط دارم-بخاطر کارم- و با چن تا هم آشنایی دارم می بینم که بریتیش دردی دوا نمی کنه..تازه بامزه اینکه فقط سایتهای بریتیش فیلتره..نه اون یکی زبانها!!:lol:
واسه همین آدم نباید عقب بیفته..بریتیش که الان اگه بری واسه ادارات مستخدمو با تافل 600 استخدام می کنن عمو!!:D

من تازه فهمیدم که همون پستای هزارهزارتام تا حالا کشک محض بوده..چشمها را باید شست..جور دیگر باید دید..:D

"معاشرت بر دانایی می افزاید ولی تنهایی مکتب نبوغ است..":)می دونی مال کیه این عمو؟!;)

؛اما شما اینجور که پیداست از من بیشتر می دونید؛بنابراین دنبال دوستانی بگردید که بتونن جواب شما رو بدن؛
موفق باشید.

عزیزم...شما که لالایی بلدی چرا خوابت نمی بره؟!:D

راستی تا یادم نرفته از SEP/\H/\N که تو طالع بینیم یادم رفت اسمشو ببرم بسیار ممنونم...بابت گارمین کلی چیز یاد گرفتم ازش..دستت خوش بی..;)

یه چیز دیگه..اینجاها یه فول پروفسور حامد بودش...که راجع به مموری کارت یه چیزایی تخم مرغید!!:D

اینا رو می خواستم بذارم تو تاپیک خودش ولی چون پیداش نکردم می ذارمش اینجا..(دانی جان شرمنده ها)

http://www.hjreggel.net/cardspeed/index.html#speed-by-cards-sdu.html

http://www.teamcyclops.com/forum/showthread.php?t=3902&highlight=microsdhc

اینا رو که مربا جان شما نوشتی؟!وای بمیرم الهی..این نبوغ نهفته کی برای جهانیان مکشوف خواهد شد؟!

چند روز دیگه دارم بر می گردم دفتر کارم تو گوگل(حکما آبدار چی!!):D..یه چند ماه دیگه هم ترانسفر میشم دوبلین..سفارشتو بکنم؟!:happy:

اونقدری حال میده...وقتی فقط می فهمن اونجا شاغل هستی و مثلا یه لپتاپ می خوای به 2000 دلار...سه سوت واست می فرستن به دفترت..(من همینجوری به اعتبار همین اسم خیلی راحت تر شدم..اعتبار هم شرکت واست میده..لازم نیس دست به جیب بشی..)کجای ایران اینجوریاس؟!
بابا همه حرف من اینه...دل بکنین از اینجاها..خیلی بروبکس با استعداد هست اینجا...فقط یک کم بخودتون ایمان داشته باشین همین..:happy:
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد....انصافا اگه از اینجاها نمی رفتیم..الان یه گوشه داشتیم زباله می خوردیم احتمالا..عین گربه های ولگرد!!:blink:
مربا جان..نشستن واسه یه نفهم برنامه نوشتن و سایت طراحی کردن که نشد کار..:)

hooshmand29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام آقايون خواهشا اين بحث ها رو تموم كنين اين تاپيك به جاي بحث فني تبديل شده به مكاني براي كل كل كردن و
وتوهينهاي به ظاهر مودبانه behroozkeyvan جان تو هم بي خيال شو خيلي داري تند ميري نه اينكه بخوام از كسي دفاع كنم ولي ديگه نيازي نيست اينقدر آتيشي بشي يه وقت به غضب king_dani دچار ميشي اونوقت همه پستاتو
پاك ميكنه !(اونم تو 3 سوت) !!;) تا حالا هم خيلي صبر كرده!;)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
پارسا بیزینس من ندیدم که 9500 نداشته باشه

الان هم که e90 داره میاد تو همون کلاس

اي بابا. حسين آقا شما هم از اين گوشي ها تعريف مي كني؟ منظورت اينه كه اسمارت فون هايي كه مثل e90 هستن از پاكت ها كامل ترن؟ يا من اشتباه فهميدم؟؟؟ من اولين گوشي از اين سري رو يه چند وقتي داشتم(فكر كنم اسمش 9110 بود. منظورم سري اي نيست سري 9500 و 9300 منظورمه) واقعا مزخرف بود.

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
اي بابا. حسين آقا شما هم از اين گوشي ها تعريف مي كني؟ منظورت اينه كه اسمارت فون هايي كه مثل e90 هستن از پاكت ها كامل ترن؟ يا من اشتباه فهميدم؟؟؟ من اولين گوشي از اين سري رو يه چند وقتي داشتم(فكر كنم اسمش 9110 بود. منظورم سري اي نيست سري 9500 و 9300 منظورمه) واقعا مزخرف بود.

توو اين سري فقط e90 هست كه بي ايراد مي خوننش،ظاهرا پردازنده خيلي سريع و ...
سيستم عامل سيمبيان هست، اما ظاهرا چيزي كم نداره!
از لحاظ سخت افزار هم چيزي كم نداره! فقط تاچ نيست
من به خيلي از PDA ها ترجيح مي دمش!
اكثر كارهاي معمولي رو كه داره
از طرف ديگه هم، سرعت كاري دستگاهي كه زير دستتونه خيلي بالاست!
به شخصه فكر كنم از PDA هاي هم قيمتش بهتره!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

کفر نگو سیاوش جان

شما چرا دیگه من غلط کنم 4 تا اسباب بازی رو با پاکت پسی مقایسه کنم

راستی e90 هم کند هست

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببین فقط یه روزه نبودم اینجاها..چه گردو خاکی بلند شده واسه خودش..:lol:

ببین پسر خوب
من نمی دونم هدفت چیه؟؟میخوای جو اینجارو بهم بریزی!!؟به قول خودت میخوای گرد و خاک بلند کنی!!؟اگه این ارضات میکنه،باشه،الان داریم تو گرد وخاکت خفه میشیم،راحت شدی!!؟
کاشکی چند تا پست میذاشتی که نشون دهنده ی اطلاعاتت بود،یه نگاهی به این چند تا پستت بنداز،جز لحن توهین آمیز،کل کل... چیز دیگه ای توشون نیست.نکنه فکر میکنی دو تا لینک که با گوگلینگ پیدا کردی شاهکاره!!؟یادت نره که حتی اگه هم چیزی بارت باشه حق توهین نداری.
خودت هم خوب میدونی مدیران اینجا میتونن براحتی بنت کنن،اگه هم این کارو نکردن از سعه صدر و تعصبی نبودنشونه.ولی باور کن با این نوع پست گذاشتن هیچکس باهات موافق نمیشه.
اینجور که میگی به چندین زبان دنیا مثل بلبل صحبت میکنی،آفرین.خوب به ما چه!!؟گوگل هم که منتظر برگردی پشت میز کارت،آخه این مدتی نبودی تمام سیستمش به هم ریخته!!(چون کارکناش بدون چای موندن).اینقدر تظاهر نکن.راستی،پس تا چند وقت دیگه گوگل پر از گربه های ولگرد میشه دیگه!!؟
ضمناٌ اینجا کسی عقده ی اعتبار نداره،بشین با لب تاپت حال کن،چرا همه رو به دید خودت میبینی.همه منتظر بودیم که تو بیای بگی چی کار کنیم چیکار نکنیم،خوش اومدی!!
دوستان،من نمی خواستم جواب این آقای دانشمند،پولدار،.. بدم(حداقل تو اینجا)،ولی تجربه برام ثابت کرده که مدارا با اینا هیچ فایده ای نداره،اینو مطمئن باشید.
از مدیرا به خاطر این پستم عذر میخوام و اگه فکر میکنن پست من بهتره پاک شه،در انجامش درنگ نکن.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اول از همه تشگر کنم از همه دوستان بخش که رو بخش خودشون اینقدر حساس هستند واقعا دمتون گرم:)

بعد اینکه این دوستمون بن شد البته نه توسط مدیرهای اینجا بلکه از جاهای دیگه برا همین از همه خواهش میکنم جو رو به حالت قبل برگردونن و لذتشو ببرند:)

باز ممنون از همه دوستان عزیز :)

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
کفر نگو سیاوش جان

راستی e90 هم کند هست

e90 كند هست، اما باور كنين از p3300 من سريعتره!
اگه گفتم سرعتش خوبه،منظورم از ديد گوشي بود! يعني به عنوان گوشي خوبه! نه به عنوان ابزاري مثل PDA

راستي،من آخرين پستهاي اين شخص رو قبل از بن شدن نگاه كردم! برام جالب بود كه به عنوان يكي از افراد گوگل كه اسمش 2000 هزار دلار مي ارزه!، از يك نفر كه از اينترنت پولي فايل دانلود ميكنه تعريف ميكرد و به جاي اينكه توو شركتش توو گوگل، بره فايلهاشو با سرعت بالا دانلود كنه!!!!!!!!يا اصلا بره زنگ بزنه چيزي كه مي خواد رو بخره!(ديگه برنامه ها زير 2000 هزار دلارن :p ) با ايشون دوسته و گيگي فلان قدر ريال ميده و ...

هر چند كه در جريان هيچي نيستم! پس اصلا دخالت نكنم بهتر! حالا مياد با يه ID ديگه به منم فحش ميده!:(

hooshmand29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام مي خواستم اگه ممكنه مدلهايي از pda ها رو كه usb host دارند رو با ذكر قيمت
معرفي كنين
بعد اينكه بانكهاي اطلاعاتي در pda ها به چه صورت است؟
آيا نوكيا مدل usb host دارد؟
دوستانه كه pda داشتن ايا از كيفيت صداي موزيك دستگاهشون راضي هستن؟
كيفيت اون با mp3 player ها خيلي فرق داره؟
آيا اين دستگاهها قابليت جستجوي عبارات را در يك متن دارند؟
سرعت نمايش كلمات توسط ديكشنري اونا خوبه ؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام مي خواستم اگه ممكنه مدلهايي از pda ها رو كه usb host دارند رو با ذكر قيمت
معرفي كنين
بعد اينكه بانكهاي اطلاعاتي در pda ها به چه صورت است؟
آيا نوكيا مدل usb host دارد؟
دوستانه كه pda داشتن ايا از كيفيت صداي موزيك دستگاهشون راضي هستن؟
كيفيت اون با mp3 player ها خيلي فرق داره؟
آيا اين دستگاهها قابليت جستجوي عبارات را در يك متن دارند؟
سرعت نمايش كلمات توسط ديكشنري اونا خوبه ؟
سلام هوشمند عزیز
به ترتیب ِ خطوطت جواب میدم ...

- O2 Xda Flame : ایران یک ملیون ، خرید اینترنتی 500 هزار تومن / Toshiba G900 : ایران موجود نیست ، بازار جهانی 800 دلار
- برنامه های مخصوصش هست ، بیشتر میشه Read کرد تا Edit اما اونهایی ک ادیت دارن خیلی ابتدایی هست
- خیر
- صدای زنگ و پخش اسپیکر تقزیبا" ضعیف هست ، اما پخش موزیک از هدفون عالی ست
- اگه یه هدفون حرفه ای بگیرید بهتر هم هست
- بله هم در متن ، هم در مسیج هاتون
- سرعت بسیار بالاست در نمایش ... شما با دستگا های مذکور اصلا" نیاز به صبر کردن هم ندارید و تنها یک کلیک کارتون رو راه میندازه

موفق باشید .

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

hooshmand29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
کفر نگو سیاوش جان

راستی e90 هم کند هست

حسين آقا دور از جونت. اين حرف رو نزن. من منظورت رو نگرفته بودم.
راستي حسين آقا يه توضيحاتي بي زحمت در خصوص CPU ها بده. به صورت جامع. همه CPU هايي كه داشتيم و داريم ( در پاكت پي سي ها) رو يك مقايسه اي بكن. راستش من از نظرات شما در مورد CPU ها قبلا هم خيلي استفاده كردم. ممنون
دوستان در مورد نون فون هايي مثل پاكت لوكس ها كسي نظري نداره؟ كسي يوزرشون نبوده؟ يه آماري در خصوص قيمت و موجود بودن در ايران ميخواستم. آخه نون فون ها رو البته به غير از دل اكسيم نديدم كسي اينجا داشته باشه.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
حسين آقا دور از جونت. اين حرف رو نزن. من منظورت رو نگرفته بودم.
راستي حسين آقا يه توضيحاتي بي زحمت در خصوص CPU ها بده. به صورت جامع. همه CPU هايي كه داشتيم و داريم ( در پاكت پي سي ها) رو يك مقايسه اي بكن. راستش من از نظرات شما در مورد CPU ها قبلا هم خيلي استفاده كردم. ممنون
دوستان در مورد نون فون هايي مثل پاكت لوكس ها كسي نظري نداره؟ كسي يوزرشون نبوده؟ يه آماري در خصوص قيمت و موجود بودن در ايران ميخواستم. آخه نون فون ها رو البته به غير از دل اكسيم نديدم كسي اينجا داشته باشه.

از نان فون ادیشن ها در حال حاظر فقط شرکت اچ پی هستش که دستگاههایی میزنه که سرشون به تنشون می ارزه. اون مدلی هم که یوزر بن شده معرفی کرد یکی از بهترین هاش بود. جوابش رو در مورد نظرم نوشته بودم که به علت دعواهای پیش اومده دیگه پستش نکردم:rolleyes: با اتیکت 400 دلاری ای که داره در همه زمینه ها از اکسیم سره !! اگه نان فون ادیشن لازم دارین یک لحظه صبر هم جایز نیست:lol:
راستی یه سری این نان فون ادیشن ها رو مخصوصا برای جی پی اسش میخوان . اگه شما هم جزو اون دسته افرادین این دستگاه به دردتون نمیخوره

hooshmand29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام ميشه mp3 ipod رو به پاكت پي سي متصل كرد و از اون به اي پاد آهنگ ريخت؟
از حافظه فلش ميشه به پاكت پي سي اطلاعات ريخت؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام ميشه mp3 ipod رو به پاكت پي سي متصل كرد و از اون به اي پاد آهنگ ريخت؟
از حافظه فلش ميشه به پاكت پي سي اطلاعات ريخت؟

1- اگه درایوری براش نوشته باشن(که تا بحال من چیزی نشنیدم ) بله در غیر اینصورت به سختی میشه (شایدم اصلا نشه!!)
2- بله .

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ووسين عزيز ممنون از راهنمايي كه كردي. زدي به هدف! من يك نون فون 3.5 اينچي وي جي اي ميخواستم واسه gps (دروني) . چرا به درد نمي خورن؟ چيپ ست و اين حرفها؟ ( cpu هم واسم مهمه البته)

hooshmand29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام كسي ميدونه كه با 300 تومن چه مدلي مي تونم بگيرم؟اگه usb host bashan كه بهتر
در ضمن pda دست دوم تميز از كجا ميشه گير اوردكه حتما usb host باشه و آي پاد هم بهش وصل بشه يعني بشه از
اون به آي پاد موزيك ريخت؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام كسي ميدونه كه با 300 تومن چه مدلي مي تونم بگيرم؟اگه usb host bashan كه بهتر
در ضمن pda دست دوم تميز از كجا ميشه گير اوردكه حتما usb host باشه و آي پاد هم بهش وصل بشه يعني بشه از

دوست عزيز usb host تا جايي كه من ميدونم فقط به توشيبا جي 900 و فليم محدود ميشه . توشيبا كه گير نمياد و فليم هم حدود 950 هزار تومان. شما بيا يك مجموعه از نياز هات رو در نظر بگير و ليست كن و اينجا هم بنويس. دوستان هم راهنمايي مي كنن. اگر فقط واسه اين موضوع ميخواي پي دي اي بخري كه وضعيت زياد خوب نيست. اين دستگاه ها نوشون هم گير نمياد چه برسه به دست دوم.
با 300 تومن ميتوني دست دوم دستگاه هايي مثل كيوتك اس 200 و هيونداي آ200 (گير نمياد) و شايد اتم معمولي و همچين دستگاه هايي بگيري. كه البته همه براي شروع خوب هستن. حواست باشه ديوايس هايي مثل آيميت جم كه محدود به سيستم عامل ويندوز 2003 (قديمي) هستن نگيري.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

بروید پایتخت ، یک روز از صبح تا ظهر همه مغازه ها را بگردید ، بعد چند تا دستگاه دست دو خوب که دیدید رو اسم و مدل ش را بردارید و بیایید اینجا روی نت سرچ کنید که ایا یو اس بی هاست هم دارند یا نه
جمهوری هم هست ولی متاسفانه خیلی دست دو هاشون کمه و پرت قیمت می دن ، خیلی هم پراکنده هست
موفق باشید

بالا