behroozkeyvan
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 28
- لایکها
- 0
توی جمع به اسم صدات کنم بده عزیز !!!
راستی اسی مارمالاد دوست داری ؟ :lol: گل پسر قند عسل فقط خیلی رنگش پریده ..![]()
ببین فقط یه روزه نبودم اینجاها..چه گردو خاکی بلند شده واسه خودش..:lol:
مربا جون..خوشم اومد زدی تو خال..دمت گرم..بازم ثابت کردی که هنوز یه نموره آیکیو داری..آفرین..نه معلومه سوات بریتیشت بدک نیس واسه خودت حرفی واسه وزیدن داری هنو!!
مرد مومن..من که میگم چیزی حالیم نیس..داری چشم بسته غیب می گی واسه خودت؟!
داری منو؟!د نه دیگه!!پس بگیر منو!!:lol:
اینایی که گفتی واست وحی منزل شد تو غار حرا؟!:lol:
من چند تا از مقالاتت رو خوندم..منتها مجبور شدم برم اصل بریتیششو دوباره بخونم راه دستم بیاد چی از خودت ودر کردی توشون!!:lol:
حرمت هم کشکه!!اونی که متظاهر نیس نگران ریخته شدن شرف و حرمت هم نیس..اونایی که اینجاها خیلی افه میان نگران این چیزان..نمی بینی با یه حرف من چه طوفانی اینجاها بپا میشه؟!شماها زن داشته باشین چی کار می کنین؟!
عزیزم...زندگی پستی بلندی زیاد داره..نشستن پشت مونیتور و زل زدن به پی سی و تبدیل شدن به یه پاکت پی سی متحرک دردی دوا نمی کنه..
همون سایتهای روسی که افاضه فرمودین-و معلومه که نرفتی یه نیم نگاهی بندازیشون-اولین مطلب رو ریلیز می کنن و بعدش میره تو بریتیشها..والله من که به چند زبان تسلط دارم-بخاطر کارم- و با چن تا هم آشنایی دارم می بینم که بریتیش دردی دوا نمی کنه..تازه بامزه اینکه فقط سایتهای بریتیش فیلتره..نه اون یکی زبانها!!:lol:
واسه همین آدم نباید عقب بیفته..بریتیش که الان اگه بری واسه ادارات مستخدمو با تافل 600 استخدام می کنن عمو!!
من تازه فهمیدم که همون پستای هزارهزارتام تا حالا کشک محض بوده..چشمها را باید شست..جور دیگر باید دید..
"معاشرت بر دانایی می افزاید ولی تنهایی مکتب نبوغ است.."
؛اما شما اینجور که پیداست از من بیشتر می دونید؛بنابراین دنبال دوستانی بگردید که بتونن جواب شما رو بدن؛
موفق باشید.
عزیزم...شما که لالایی بلدی چرا خوابت نمی بره؟!
راستی تا یادم نرفته از SEP/\H/\N که تو طالع بینیم یادم رفت اسمشو ببرم بسیار ممنونم...بابت گارمین کلی چیز یاد گرفتم ازش..دستت خوش بی..
یه چیز دیگه..اینجاها یه فول پروفسور حامد بودش...که راجع به مموری کارت یه چیزایی تخم مرغید!!
اینا رو می خواستم بذارم تو تاپیک خودش ولی چون پیداش نکردم می ذارمش اینجا..(دانی جان شرمنده ها)
http://www.hjreggel.net/cardspeed/index.html#speed-by-cards-sdu.html
http://www.teamcyclops.com/forum/showthread.php?t=3902&highlight=microsdhc
اینا رو که مربا جان شما نوشتی؟!وای بمیرم الهی..این نبوغ نهفته کی برای جهانیان مکشوف خواهد شد؟!
چند روز دیگه دارم بر می گردم دفتر کارم تو گوگل(حکما آبدار چی!!)
اونقدری حال میده...وقتی فقط می فهمن اونجا شاغل هستی و مثلا یه لپتاپ می خوای به 2000 دلار...سه سوت واست می فرستن به دفترت..(من همینجوری به اعتبار همین اسم خیلی راحت تر شدم..اعتبار هم شرکت واست میده..لازم نیس دست به جیب بشی..)کجای ایران اینجوریاس؟!
بابا همه حرف من اینه...دل بکنین از اینجاها..خیلی بروبکس با استعداد هست اینجا...فقط یک کم بخودتون ایمان داشته باشین همین..:happy:
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد....انصافا اگه از اینجاها نمی رفتیم..الان یه گوشه داشتیم زباله می خوردیم احتمالا..عین گربه های ولگرد!!:blink:
مربا جان..نشستن واسه یه نفهم برنامه نوشتن و سایت طراحی کردن که نشد کار..