• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Hemmati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شما حتما و حتما همین تردد رو یکبار بخون حداقل 20 صفحه آخر رو:) خودتون به نتیجه میرسید و همه جواب ها رو میگیرید اگر خدای نکرده سوالی بود مطرح کنید همه بچه ها در خدمتن:)

پ.ن:من کوچیکم ،برا شما قشنگ:)

به فرمایش شما یک دور این یست صفحه را خواندم؛ حدس بزنید به چه نتیجه ای رسیدم؟ :eek:
همه ی پاکت پی-سی ها بد هستند، به دلایل زیر:
1. یا سی پی یو ضعیف هست.
2. یا ویندوز موبایل 5 دارند که 6 خیلی بهتر شده است.
3. یا کی بورد ندارند که مایه ی آسایش است.
عجب وضعی شد ! :wacko:

Luxor

Registered User
لایک‌ها
22
سلام به عزیزان

بخش پی پی سی چقدر عجیبه!!
scratch_one-s_head.gif

من رفتم راهنمای king dani رو خوندم!برای مشاوره پیپیسی به اینجا لینک شدم!!

اما اینجا که اسمش PDA هست!PDA که یه چیز دیگه بود
4fvgdaq_th.gif
!
یه بخش مشاوره برای pocket pc هم هست!چندتا دونه سوال داره!!
10qi2k8_th

اینجا خیلی ترسناکه!پست زده نزده هم کارت های رنگارنگ داده میشه!:دی
f_mysethairm_b617299.gif

در کل!من میخوام بدونم با 500 یا 600 چیزی می تونم بگیرم یا نه؟!!
01.gif

با سپاس

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به عزیزان

بخش پی پی سی چقدر عجیبه!!
scratch_one-s_head.gif

من رفتم راهنمای king dani رو خوندم!برای مشاوره پیپیسی به اینجا لینک شدم!!

اما اینجا که اسمش PDA هست!PDA که یه چیز دیگه بود
4fvgdaq_th.gif
!
یه بخش مشاوره برای pocket pc هم هست!چندتا دونه سوال داره!!
10qi2k8_th

اینجا خیلی ترسناکه!پست زده نزده هم کارت های رنگارنگ داده میشه!:دی
f_mysethairm_b617299.gif

در کل!من میخوام بدونم با 500 یا 600 چیزی می تونم بگیرم یا نه؟!!
01.gif

با سپاس

سلام
چرا عجیبه؟:blink:
خوب وقتی خود دنی به اینجا لینک داده یعنی همینجا می تونید برای خرید پاکت پی سی مشورت کنید:cool:؛پی دی ای گسترده تر هست و پاکت پی سی رو هم در بر می گیره؛حالا واجب شد ترد کامپلیت رو در بخش نرم افزار بخونید:f34r::lol:
اینجا ترسناکه؟حالا برای اینکه ترستون بریزه؛یه کارت زرد بهتون می دم;)؛اگر ترستون برطرف نشد بگین تا بنتون کنم:evil:
-------------------------------------------------------------------
ببخشید شوخی بود؛
در رابطه با خرید پاکت پی سی چند نکته هست که باید مد نظرتون قرار بگیره؛
1- هدف شما از خرید پاکت پی سی چی هست؛در حقیقت چه نیازی رو حس کردید ک قصد خرید دارید؛این مورد رو حتما" بیان کنید تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی تون کنن؛
2-چه فاکتورها و فیچرهایی در پاکت پی سی براتون مهمه؟چه مواردی در خرید براتون مهمه؟شما فقط رنج قیمتی رو مشخص کردید؛البته کار سختی نیست و پاسخش چند گزینه که تعدادش از انگشتان دست هم کمتره؛هست؛اما شما باید بگید که چه فیچرها و امکاناتی در پاکت پی سی برای شما مهم هست؟نکته مهم اینه که شما باید بخش های تک رو هم بخونید تا اگر با پاکت پی سی ها آشنایی ندارید؛با اونها آشنا بشید و بتونید بهتر تصمیم بگیرید؛
3-در نهایت اینکه ممکنه با توجه به پاسخ شما به دو سوال قبلی؛اصلا" پاکت پی سی مناسب شما نباشه؛بسیار افرادی بودند که بعد از خرید پاکت پی سی؛از تصمیم خرید پشیمون شدن؛و برخی دیگر مثل دوستانی که اینجا هستن هم بودن که بعد از خرید دیگه نمی تونن از دنیای پاکت پی سی دل بکنن؛
برای اینکه پاسخ سوال شما رو هم داده باشم چند مدلی که تو ذهنم هست رو خدمتتون عرض می کنم؛امیدوارم که در بازار باشن؛
اتم؛اتم اگزک؛کیوتک اس 200؛هیوندای آ 200؛اچ تی سی تاچ و چند مدل دیگه از برند اچ تی سی(دوستان میان و کامل می کنن;))؛چند مدل از ایتن مثل ام 600 و جی 500 و همینور پلاس های این مدلها و ....
از دید من بهتره که اول پاسخ سوالات رو برای خودتون مشخص کنید و بعد اینجا مطرح کنید تا با کمک دوستان بتونیم در خدمتتون باشیم؛:happy:
موفق باشید.

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به فرمایش شما یک دور این یست صفحه را خواندم؛ حدس بزنید به چه نتیجه ای رسیدم؟ :eek:
همه ی پاکت پی-سی ها بد هستند، به دلایل زیر:
1. یا سی پی یو ضعیف هست.
2. یا ویندوز موبایل 5 دارند که 6 خیلی بهتر شده است.
3. یا کی بورد ندارند که مایه ی آسایش است.
عجب وضعی شد ! :wacko:

خوب،اینجور که من فهمیدم شما دنبال پاکت پیسی با سی پس یو قوی و win6 و کیبورد هستید.از اونجایی که یکی از دوستان چند روز پیش سوال مشابه ایی رو پرسیده بود،من جوابی که بهشون دادمو اینجا هم میذارم.امیدوارم کمک کنه.همه این 5 مورد win6 و یا رام آپگرید آفیشال دارن.

1-O2 zinc:قیمت:حدود 800 اگه بتونید گیر بیارین،gps نداره,cpu:520،lcd:2.8qvga,camera:2
2-Eten M800:تو ایران نیست،lcd:2.8vga،cpu:500،gps,camera:2
3-Toshiba g900:تو ایران نیست،gps نداره،cpu:520,lcd:3wvga,camera:2
4-htc TyTN II:قیمت حدود 850،cpu:400,lcd:2.8qvga,camera:3.2,gps
5-Eten m700:تو ایران نیست,gps,lcd:2.8qvga,camera:2,cpu:400
به غیر از اینا htc TyTN و imate k-jam هم هست که قدیمی ترن و کلاٌ توصیه نمیشه.
اینا یه اطلاعات کلی بود،و هر کدومشون نقاط قوت و ضعفی دارن که باید با توجه به نیازتون به نتیجه برسید.
شخصاٌ موارد 2و 3 اگه می تونید از خارج تهیه کنید بیشتر توصیه میکنم.

ضمناٌ اگه ممکنه اون ترد مشاوره برای خرید pocket pc مدیرا لطف کنن یا انتقالش بدن یا که پاکش کنن که کاربرارو سرگردون نکنه.

omid.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
یه ppc می خواستم با این مشخصات، شما چی پیشنهاد می کنید؟

1-ماکزیمم 550
2- gps
3-gsm
4-ویندوز موبایل 6
5-wi-fi
6-بدون کیبورد

با تشکر

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام
یه ppc می خواستم با این مشخصات، شما چی پیشنهاد می کنید؟

1-ماکزیمم 550
2- gps
3-gsm
4-ویندوز موبایل 6
5-wi-fi
6-بدون کیبورد

با تشکر

دوست عزیز تنها مدلی که تمام خصوصیاتی که گفتین داشته باشه و قیمتش هم مناسب باشه eten glofish x500 معمولی هستش که در دبی به قیمت 480 هزار تومن حدودا گیرتون میاد و علاوه بر مواردی که گفتین بسیار زیبا و خوش استیل هم هست. البته مدل پلاس هم داره که اسکرین وی جی ای داره و گیر نمیاد.
http://www.gsmarena.com/eten_glofiish_x500-1764.php

Hemmati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب،اینجور که من فهمیدم شما دنبال پاکت پیسی با سی پس یو قوی و win6 و کیبورد هستید.از اونجایی که یکی از دوستان چند روز پیش سوال مشابه ایی رو پرسیده بود،من جوابی که بهشون دادمو اینجا هم میذارم.امیدوارم کمک کنه.همه این 5 مورد win6 و یا رام آپگرید آفیشال دارن.

1-O2 zinc:قیمت:حدود 800 اگه بتونید گیر بیارین،gps نداره,cpu:520،lcd:2qvga,camera:2
اینا یه اطلاعات کلی بود،و هر کدومشون نقاط قوت و ضعفی دارن که باید با توجه به نیازتون به نتیجه برسید.

ضمناٌ اگه ممکنه اون ترد مشاوره برای خرید pocket pc مدیرا لطف کنن یا انتقالش بدن یا که پاکش کنن که کاربرارو سرگردون نکنه.
Thanks! خیلی اراتمندیم، همچین لیستی لازم بود اینجا.

omid.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز تنها مدلی که تمام خصوصیاتی که گفتین داشته باشه و قیمتش هم مناسب باشه eten glofish x500 معمولی هستش که در دبی به قیمت 480 هزار تومن حدودا گیرتون میاد و علاوه بر مواردی که گفتین بسیار زیبا و خوش استیل هم هست. البته مدل پلاس هم داره که اسکرین وی جی ای داره و گیر نمیاد.
http://www.gsmarena.com/eten_glofiish_x500-1764.php

خیلی خیلی ممنون ، من مشخصات این گوشی رو توی لینکی که داده بودید دیدم و خیلی ازش خوشم اومد، ولی از کجا تهیه کنم؟ تو ایران نیست؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

1-O2 zinc:قیمت:حدود 800 اگه بتونید گیر بیارین،gps نداره,cpu:520،lcd:2.8qvga,camera:2

بروی چشم ، می بندم ش

Hemmati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

یک مساله! کسی میدونه که آیا توشیبا تو ایران کار خواهد کرد یا نه؟ تضمینی هست که سیم کارت و شبکه مخابراتی ایران باهاش سازگار باشه؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
خیلی خیلی ممنون ، من مشخصات این گوشی رو توی لینکی که داده بودید دیدم و خیلی ازش خوشم اومد، ولی از کجا تهیه کنم؟ تو ایران نیست؟

راستی یادم رفته بود شما می تونید htc p3600 معمولی هم بخرید تو همین حدود 550 و البته p3600i (آی) هم هست که گرون تره. این p3600 از نظر چیپ ست gps نسبت به ایتن ضعیف تره اما دستگاه جا افتاده تریه و ساپورت خیلی بهتری هم داره.
ایران که نه ولی دبی فراوون ریخته و اگر به کسی سفارش بدی خوبیش اینه که خیلی راحت گیرشون میاره و به شیپ کردن احتیاجی نداره.

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یک مساله! کسی میدونه که آیا توشیبا تو ایران کار خواهد کرد یا نه؟ تضمینی هست که سیم کارت و شبکه مخابراتی ایران باهاش سازگار باشه؟

البته این نگرانی شما به حقه!!دو راه دارید:
1-با ایرانسل کار کنید
2-منتظر بمونید گوشی من به دستم برسه ببینیم چطوره!!

omid.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی یادم رفته بود شما می تونید htc p3600 معمولی هم بخرید تو همین حدود 550 و البته p3600i (آی) هم هست که گرون تره. این p3600 از نظر چیپ ست gps نسبت به ایتن ضعیف تره اما دستگاه جا افتاده تریه و ساپورت خیلی بهتری هم داره.
ایران که نه ولی دبی فراوون ریخته و اگر به کسی سفارش بدی خوبیش اینه که خیلی راحت گیرشون میاره و به شیپ کردن احتیاجی نداره.

ممنون، ضمنا گزینه gps برام زیاد مهم نیست. یعنی اگه با حذف gps گزینه های بهتری که WM6 هم داشته باشه تو این رنج قیمت ممنون می شم.

متاسفانه کسی رو سراغ ندارم که بخواد بره دبی. شما جایی رو سراغ نداری که با قیمت نزدیک به دبی بفروشه؟ یا حداقل با کمترین قیمت بشه ppc رو خرید؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
البته این نگرانی شما به حقه!!دو راه دارید:
1-با ایرانسل کار کنید
2-منتظر بمونید گوشی من به دستم برسه ببینیم چطوره!!

به چه حقي معشوقه ي منو دستت ميگيري؟ ها ها ها ها؟:D

آقا مباركه ايشالا كي يه عكس ازش برامون ميفرستي. منتظر ريويوو هستيما:happy:

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به چه حقي معشوقه ي منو دستت ميگيري؟ ها ها ها ها؟:D

آقا مباركه ايشالا كي يه عكس ازش برامون ميفرستي. منتظر ريويوو هستيما:happy:

تو رو خدا میبینید،هنوز عشقم نرسیده به ایران این همه چشم نامحرم دنبالشه:D
در مورد ریویو هم،چشم.فقط باید یه خورده صبر داشته باشید.:happy:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ممنون، ضمنا گزینه gps برام زیاد مهم نیست. یعنی اگه با حذف gps گزینه های بهتری که WM6 هم داشته باشه تو این رنج قیمت ممنون می شم.

متاسفانه کسی رو سراغ ندارم که بخواد بره دبی. شما جایی رو سراغ نداری که با قیمت نزدیک به دبی بفروشه؟ یا حداقل با کمترین قیمت بشه ppc رو خرید؟

اممم.... والا این دستگاه هایی که گفتم پاکت پی سی هایی خوب و با قیمت مناسب هستن .هر 2 رو هم خودم دستم گرفتم واسه تست (البته دبی) اما مطمئنا ایران با این قیمت ها گیر نمیان. شاید هم اصلا گیر نیان حالا با هر قیمتی. اگر عجله کنی مجبور میشی از این 200 مگاهرتزی ها مثل s200 و ... بگیری که البته میگن کندیشون واسه آماتور ها اذیت کننده نیست ولی من شخصا به عنوان یک کاربر آماتور حتی با 400 سامسونگ هم مشکل دارم چه برسه به این 200 مگاهرتزی ها... اگه gps واستون مهم نیست برید جمهوری پیش رمضانی یا پایتخت ببینید میتونید o2 xda atom معمولی گیر بیارید یا نه؟ نمی دونم البته هنوز تولید میشه یا نه؟ اگه گیر بیاد بد نیست. افراد حرفه ای مثل vocian خودمون هم از اتم استفاده می کنن.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان من چندی پیش واسه یکی از افراد خانواده:blush: یک o2 zinc خریدم ( از دوست عزیزم آقا حامد hamed ppc) رام اریجینالش هم که wm5 بود. با هر بدبختی با این اینترنت لاک پشتی از سایت او2 دو بار رام wm6 گرفتم و نصب کردم... پیش از نصب رام های جدید free rom به مقدار 60 مگ داشتم که خوب بود. به خصوص با تایتن خودم که مقایسه کردم که 47 مگ فری داره.(البته با wm6) بعد از نصب رام جدید فری رام از 60 به 37 ! رسید و رام بعدی هم همین طور بود که خیلی تو ذوقم خورد! فکر می کردم وضعیت او2 از این نظر ها از htc بهتر باشه که این طور نبود. چه معنی میده رام آفیشیال این همه جا بگره آخه... از نظر جعبه و کیفیت ساخت گوشی و خصوصا لوازم همراه مثل هندزفری خیلی نسبت به تایتن خودم سره اما از نظر نرمی کلید ها و خصوصا نرمی و ارگونومیک بودن کیبرد تایتن سره.
مشکل اصلی که الان با زینک دارم اینه که کیفیت پخش صدای اسپیکر و حتی هندزفری اون (که خود هندزفری خیلی با کیفیت ساخته شده) بسیار ضعیف هستش و مثلا در مقام مقایسه در بهترین حالت چه اس÷یکر و چه هندزفری با حد اکثر وولوم برابر با 60 درصد صدای تایتن جواب میده که بسیار ناراحت کننده هست. من هم چون با تایتن صدای فوق العاده بالایی داشتم اصلا به سمت پلیر های دیگه نرفته بودم ! البته پاکت پلیر رو یک بار نصب کردم که جواب نداد. ...
مورد بعدی مصرف فجیع باتری دستگاه هست. اگر cpu در حالت توربو باشه (که خیلی هم حال میده!) که اصلا یک روز هم دوام نمیاره... هر ترفندی بلد بودم هم زدم...
دیگه اینکه دستگاه به نظرم مموری لیکیج بالایی داره... شاید هم حساس باشم چون تایتن خودم به شدت از این نظر خوبه...
مشکلی که با تایتن داشتم در خصوص فایل های فلش swf و عدم تطبیق صدا و تصویر در فایل های سنگین در این دستگاه خیلی کمتره و از این نظر کاملا به تایتن برتری داره...

در کل به نظرم زینک دستگاه کیبرد دار خوب و با cpu خیلی خوبیه فقط مشکل رم و رام پایین و کیفیت صدای پایین رو داره... گفتم شاید این مقایسه آماتورانه! واسه خرید دوستان به درد بخوره.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اممم.... والا این دستگاه هایی که گفتم پاکت پی سی هایی خوب و با قیمت مناسب هستن .هر 2 رو هم خودم دستم گرفتم واسه تست (البته دبی) اما مطمئنا ایران با این قیمت ها گیر نمیان. شاید هم اصلا گیر نیان حالا با هر قیمتی. اگر عجله کنی مجبور میشی از این 200 مگاهرتزی ها مثل s200 و ... بگیری که البته میگن کندیشون واسه آماتور ها اذیت کننده نیست ولی من شخصا به عنوان یک کاربر آماتور حتی با 400 سامسونگ هم مشکل دارم چه برسه به این 200 مگاهرتزی ها... اگه gps واستون مهم نیست برید جمهوری پیش رمضانی یا پایتخت ببینید میتونید o2 xda atom معمولی گیر بیارید یا نه؟ نمی دونم البته هنوز تولید میشه یا نه؟ اگه گیر بیاد بد نیست. افراد حرفه ای مثل vocian خودمون هم از اتم استفاده می کنن.

قربان ممنون که بنده رو حرفه ای خطاب کردین . فقط خواستم بگم بنده که حرفه ای نیستم . نهایتش 4 تا ماشین حساب و 4 تا دیکشنری و 6 تا ایبوک ریدر و آر اس اس و ... رو دستگاهمه. نه حوسله کندی استفاده از ویسبار رو دارم نه حوصله دردسر و قیافه های غیر عادی. عقده چند تا بازی هم هنوز که هنوزه رو دلم مونده!! از اون بدتر اون قدر دوست دارم که 1 دونه ایبوک باز کنم آهنگ گوش کنم دیکشنری وبسترم باز باشه جاهایی که لازم باشه هم ماشین حساب رو باز کنم . اما همیشه مرحله 3 وم یا چهارم یکیشون خود به خود بسته میشه!! اینا رو خواستم بگم که بدونی هیچ چیز کامل نیست (حتی جی 900 عزیز دل برادر) اما حقیقتا با شما موافقم که اتم و بخصوص اتم اگزک از سر یک کاربر تازه وارد هم زیادیست و بسیار مناسب برای شروع.

دوستان من چندی پیش واسه یکی از افراد خانواده:blush: یک o2 zinc خریدم ( از دوست عزیزم آقا حامد hamed ppc) رام اریجینالش هم که wm5 بود. با هر بدبختی با این اینترنت لاک پشتی از سایت او2 دو بار رام wm6 گرفتم و نصب کردم... پیش از نصب رام های جدید free rom به مقدار 60 مگ داشتم که خوب بود. به خصوص با تایتن خودم که مقایسه کردم که 47 مگ فری داره.(البته با wm6) بعد از نصب رام جدید فری رام از 60 به 37 ! رسید و رام بعدی هم همین طور بود که خیلی تو ذوقم خورد! فکر می کردم وضعیت او2 از این نظر ها از htc بهتر باشه که این طور نبود. چه معنی میده رام آفیشیال این همه جا بگره آخه... از نظر جعبه و کیفیت ساخت گوشی و خصوصا لوازم همراه مثل هندزفری خیلی نسبت به تایتن خودم سره اما از نظر نرمی کلید ها و خصوصا نرمی و ارگونومیک بودن کیبرد تایتن سره.
مشکل اصلی که الان با زینک دارم اینه که کیفیت پخش صدای اسپیکر و حتی هندزفری اون (که خود هندزفری خیلی با کیفیت ساخته شده) بسیار ضعیف هستش و مثلا در مقام مقایسه در بهترین حالت چه اس÷یکر و چه هندزفری با حد اکثر وولوم برابر با 60 درصد صدای تایتن جواب میده که بسیار ناراحت کننده هست. من هم چون با تایتن صدای فوق العاده بالایی داشتم اصلا به سمت پلیر های دیگه نرفته بودم ! البته پاکت پلیر رو یک بار نصب کردم که جواب نداد. ...
مورد بعدی مصرف فجیع باتری دستگاه هست. اگر cpu در حالت توربو باشه (که خیلی هم حال میده!) که اصلا یک روز هم دوام نمیاره... هر ترفندی بلد بودم هم زدم...
دیگه اینکه دستگاه به نظرم مموری لیکیج بالایی داره... شاید هم حساس باشم چون تایتن خودم به شدت از این نظر خوبه...
مشکلی که با تایتن داشتم در خصوص فایل های فلش swf و عدم تطبیق صدا و تصویر در فایل های سنگین در این دستگاه خیلی کمتره و از این نظر کاملا به تایتن برتری داره...

در کل به نظرم زینک دستگاه کیبرد دار خوب و با cpu خیلی خوبیه فقط مشکل رم و رام پایین و کیفیت صدای پایین رو داره... گفتم شاید این مقایسه آماتورانه! واسه خرید دوستان به درد بخوره.

در مورد زینک یه خورده حق با شماست . رم افتضاحه (مثل اکثر پی پی سی ها) اما رام 37 همچینم بد نیست هر چند که با اتم 39 مگ رام دارم (و این رقم برای زینک عجیبه !! و با رام کوک شده قابل حل!!) . از مزایای زینک هم بگذارین قیافه ی کاملا سرترش به تایتن رو عنوان کنم (البته من یکی از منتقدان قیافه تایتن هستم!!)

در مورد سی ÷ی یو و توربو اگر اشتباه نکنم در این حالت دستگاه به 600 اسکیل میشه ! اتم لایف رو ببینین که با وجود داشتن سی ÷ی یو 600 2 روز باطریش دووم نمیاره چطور انتظار دارین دستگاه با سی ÷ی یو اورکلاک شده اینقدر دووم بیاره (معمولا به صورت تصاعدی سی ÷ی یو ها مصرفشون در اورکلاک بالا میره که به علت اینکه برنامه مخصوص برای زینک وجود داره به لطف ایسوس با تنظیم ولتاژ سی ÷ی یو میتونین حدود 1 روز از توربو استفاده کنین . اگر اتم داشتین 1 روز تبدیل میشد به نصف روز در بهترین حالت) . توصیه من حالت اتوماتیکه.

در مورد مقایسه میشه گفت مقایسه کاملی داشتین. منم نظرم رو میگم.
معایب زینک نسبت به تایتن:
رم 64 (که غیر قابل تحمله!!). آفیشیالی ویندوز موبال 5 بودن (که باز آفیشیالی قابل تغییره و مشکلی به حساب نمیاد) رام کمتر ، جی پی اس ، مصرف باطری بیشتر ، و البته کی برد سفت تر. دوربین ضعیف تر (از نظر اعداد !)
و به قول شما اسپیکر ضعیف تر
مزایا
سی پی یو به شدت قدرتمند تر (اصلا کوالکام رو من جزو سی پی یو ها تا وقتی اچ تی سی فکری به حالش نکرده به حساب نمیارم)، قابلیت اورلکلاک با برنامه (که بشدت کاربردیه) زیبا تر و شکیل تر. و ساپورت او2 .

اگر به دنبال یه دستگاه همه کاره هستین تایتن2 گزینه ی عالی ایه (و تحمل اون پرفورمنس اجباری)
ولی اگر به دنبال پرفورمنس هستین تایتن 2 ارضاتون نمیکنه

omid.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

خیلی ممنون، ولی ویندوز این گوشی 5 هست، آیا می شه ویندوز 6 رو روش نصب کرد؟
خیلی ها به من HTC Touch Enhanced رو پیشنهاد کردن(البته سی پی یوش 200) ولی حداقل ویندوزش 6 و از قابلیت Touch هم استفاده می کنه. نظرتون چیه؟

omid.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هنوز نتونستم ppc مناسبم رو پیدا کنم...!
دو تا سوال کلی:
1- آیا برنامه ها فقط روی رم نصب می شن یا می شه روی مموری کارت هم نصب کرد؟
2- آیا با wi-fi می تونم از اینترنت فایلهای بزرگ رو روی مموری کارت هم دانلود کنم یا محدود می شم به مقدار حافظه رم؟

بالا