سلام به عزیزان
بخش پی پی سی چقدر عجیبه!!
من رفتم راهنمای king dani رو خوندم!برای مشاوره پیپیسی به اینجا لینک شدم!!
اما اینجا که اسمش PDA هست!PDA که یه چیز دیگه بود
!
یه بخش مشاوره برای pocket pc هم هست!چندتا دونه سوال داره!!
اینجا خیلی ترسناکه!پست زده نزده هم کارت های رنگارنگ داده میشه!:دی
در کل!من میخوام بدونم با 500 یا 600 چیزی می تونم بگیرم یا نه؟!!
با سپاس
سلام
چرا عجیبه؟:blink:
خوب وقتی خود دنی به اینجا لینک داده یعنی همینجا می تونید برای خرید پاکت پی سی مشورت کنید
؛پی دی ای گسترده تر هست و پاکت پی سی رو هم در بر می گیره؛حالا واجب شد ترد کامپلیت رو در بخش نرم افزار بخونید:f34r::lol:
اینجا ترسناکه؟حالا برای اینکه ترستون بریزه؛یه کارت زرد بهتون می دم
؛اگر ترستون برطرف نشد بگین تا بنتون کنم:evil:
-------------------------------------------------------------------
ببخشید شوخی بود؛
در رابطه با خرید پاکت پی سی چند نکته هست که باید مد نظرتون قرار بگیره؛
1- هدف شما از خرید پاکت پی سی چی هست؛در حقیقت چه نیازی رو حس کردید ک قصد خرید دارید؛این مورد رو حتما" بیان کنید تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی تون کنن؛
2-چه فاکتورها و فیچرهایی در پاکت پی سی براتون مهمه؟چه مواردی در خرید براتون مهمه؟شما فقط رنج قیمتی رو مشخص کردید؛البته کار سختی نیست و پاسخش چند گزینه که تعدادش از انگشتان دست هم کمتره؛هست؛اما شما باید بگید که چه فیچرها و امکاناتی در پاکت پی سی برای شما مهم هست؟نکته مهم اینه که شما باید بخش های تک رو هم بخونید تا اگر با پاکت پی سی ها آشنایی ندارید؛با اونها آشنا بشید و بتونید بهتر تصمیم بگیرید؛
3-در نهایت اینکه ممکنه با توجه به پاسخ شما به دو سوال قبلی؛اصلا" پاکت پی سی مناسب شما نباشه؛بسیار افرادی بودند که بعد از خرید پاکت پی سی؛از تصمیم خرید پشیمون شدن؛و برخی دیگر مثل دوستانی که اینجا هستن هم بودن که بعد از خرید دیگه نمی تونن از دنیای پاکت پی سی دل بکنن؛
برای اینکه پاسخ سوال شما رو هم داده باشم چند مدلی که تو ذهنم هست رو خدمتتون عرض می کنم؛امیدوارم که در بازار باشن؛
اتم؛اتم اگزک؛کیوتک اس 200؛هیوندای آ 200؛اچ تی سی تاچ و چند مدل دیگه از برند اچ تی سی(دوستان میان و کامل می کنن
)؛چند مدل از ایتن مثل ام 600 و جی 500 و همینور پلاس های این مدلها و ....
از دید من بهتره که اول پاسخ سوالات رو برای خودتون مشخص کنید و بعد اینجا مطرح کنید تا با کمک دوستان بتونیم در خدمتتون باشیم؛:happy:
موفق باشید.