• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اینجام سیاوش جان ...

ابعاد ِ جفتشون یکیه هاااا !!! 6150 خیلی از نزدیک خوشگله ... همه تعریف میکنن ...
دبی موجوده به طرزی که گل فروشی هم بری میتونی آلتیمیت بخری ...
در مورد بنچمارک ها ... ایندکس سی پی یوش از پی535 هم بیشتره ...
ایندکس فایلش 184 بود که خوبه ...
فقط گرافیکش پایینه ... و عمر باتری کمه که این 2 تا با رامی که اومدنش از اکسپنسیس تایید شده درست میشه ...
یه چیزی که خود آیمیت هم بهش اشاره نکرده بود ( شایدم نمیدونسته :D ) اینه که USB HOST هم داره ...
آره داداش !!! دستگاه واقعا" آلتیمیته :D

سلام پارسا. خوبی؟
گویا برد 2 تاشون یکیه واسه همین هم اندازه هستن. ولی به نظرم پایین 6150 بیش از حد درازه! بیقواره نیست؟؟؟
گرافیکش چه مایه ای هستش؟ به نظرت توی چه کاری گیر کنم باهاش؟؟؟؟

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
1-آره ،برا همه همینه

2-جفت اتم ها برا من داشتن اتم اگزک هم داشت

3-رنگ رفتگیش طبیعی هست

مرسی حسین جون،فقط میشه بگی جای اون برچسب دقیقاٌ کجاست؟فکر کنم مثله k-jam... یه دایره کوچیک نیست،نه؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام پارسا. خوبی؟
گویا برد 2 تاشون یکیه واسه همین هم اندازه هستن. ولی به نظرم پایین 6150 بیش از حد درازه! بیقواره نیست؟؟؟
گرافیکش چه مایه ای هستش؟ به نظرت توی چه کاری گیر کنم باهاش؟؟؟؟
سلام ، مخلصم
از ایکس800 که دراز تر به نظر نمیاد ... آره بردشونم یکیه که توی هاردور هم اسم جفتشون رو 8150 مینویسه ...
اگه رام جدیدش بیاد توی هیچی گیر نمیکنی ... این دستگاه با رام جدید خیلی گنده میشه ! گنده ی معنوی :D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مرسی حسین جون،فقط میشه بگی جای اون برچسب دقیقاٌ کجاست؟فکر کنم مثله k-jam... یه دایره کوچیک نیست،نه؟

حامد جان رو پیچ ها بر چسب خورده که روش نوشته void و همین طور از داخل (زیر باطری) یه لیبل نقره ای خورده به بدنه اصتیل و قاب پلاستیکی که اگر از هم جدا بشن....

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام ، مخلصم
از ایکس800 که دراز تر به نظر نمیاد ... آره بردشونم یکیه که توی هاردور هم اسم جفتشون رو 8150 مینویسه ...
اگه رام جدیدش بیاد توی هیچی گیر نمیکنی ... این دستگاه با رام جدید خیلی گنده میشه ! گنده ی معنوی :D

ای بابا چرا پای دکتر رو وسط میکشین:D
شما واقعا واسه چی 8150 رو رد کردی؟؟؟ (از نظر خود دستگاه میگم ها اگه مساله شخصی باشه که هیچ)
اگه به درازی عکس هاش نباشه که برم ببینم کی میره دبی واسم بگیره. ملاک انتخاب ما هم شده دراز نبودن دستگاه ها!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
شما واقعا واسه چی 8150 رو رد کردی؟؟؟ (از نظر خود دستگاه میگم ها اگه مساله شخصی باشه که هیچ)
اگه به درازی عکس هاش نباشه که برم ببینم کی میره دبی واسم بگیره. ملاک انتخاب ما هم شده دراز نبودن دستگاه ها!
1- من قدرش رو ندونستم
2- صفحه ی 2.6 خیلی کوچیکتر از 2.8 به نظر میومد
3- ویک آپش طول میکشید
4- فکر میکردم ویدیو اوتش فقط تصویر ثابته و نه متحرک ( اشتباه از من بود )
5- شنیده بودم باتریش زیاد مصرف میکنه ...

موارد 3و5 با رام جدید درست میشخ ... من پیشنهادم اینه که دوستان تا اومدن رام جدید که توی یه ماه آینده میاد صبر کنن

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

بزرگی دستگاه و رنگ دل نچسب و احساسی که از کیفیت بدنه میده رو باید ببینی. اکیدا بهت پیشنهاد میدم قبل از خرید در دست بگیریش . بنده که از پشت ویترین دیدمش بد جور خورد تو ذوقم . البته سلیقه ها کاملا متفاوته (ولی در حال حاظر دستگاه مشخصات بسیار عالی ای داره به جز گوفورسه لعنتی!)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بزرگی دستگاه و رنگ دل نچسب و احساسی که از کیفیت بدنه میده رو باید ببینی. اکیدا بهت پیشنهاد میدم قبل از خرید در دست بگیریش . بنده که از پشت ویترین دیدمش بد جور خورد تو ذوقم . البته سلیقه ها کاملا متفاوته (ولی در حال حاظر دستگاه مشخصات بسیار عالی ای داره به جز گوفورسه لعنتی!)
البته وسن 8150 رو دیده ... 6150 میگن خیلی زیباست

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

ممنون از شما و پارسا. راستش مساله اینه که فکر نکنم به این زودی ها مسیرم به دبی بخوره(چون پایه ای ندارم و تنها رفتن هم که حال نمیده!) واسه همین مجبورم به یکی سفارش بدم واسم بگیره. بدبختی اینه که اینجا هم دیده نمیشه که آدم تست کنه. ووسین جان منظورت از کیفیت بد بدنه چیه؟ مثلا مثل چه دستگاه هایی هست(مشابهی که ایران باشه) پارسا که از جنس بدنه چیزی نگفت. به نظر شما این قسمت پایین 6150 زیادی بیریخت نیست؟؟؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ممنون از شما و پارسا. راستش مساله اینه که فکر نکنم به این زودی ها مسیرم به دبی بخوره(چون پایه ای ندارم و تنها رفتن هم که حال نمیده!) واسه همین مجبورم به یکی سفارش بدم واسم بگیره. بدبختی اینه که اینجا هم دیده نمیشه که آدم تست کنه. ووسین جان منظورت از کیفیت بد بدنه چیه؟ مثلا مثل چه دستگاه هایی هست(مشابهی که ایران باشه) پارسا که از جنس بدنه چیزی نگفت. به نظر شما این قسمت پایین 6150 زیادی بیریخت نیست؟؟؟
راستش من که اصلا" حس بدی بهم دست نداد ، مخصوصا" که در باتریش فلزی بود

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام خدمت همه بروبچز :D
قبل از هر چیز ، یه مطلبی رو بگم
قبل از زدن پست در فروم پاکت پی سی اينجا را مطالعه کنید
خیلی خوب بود ، ولی بیشتر اگه سعی بشه که خلاصه تر بشه ، خیلی مفید تر می تونه باشه ، این نظر منه که می دونم اصلا هم مهم نیست :D
من برگشتم ( اگه یادتون باشه ، یه مدت برای آبجی ام دنبال ppc می گشتم ، دوباره یادش افتاده :happy:)
دوستان ، خواهرم خودش یه نیم نگاهی انداخت و تاچ کروز رو نشونم داد ، من هم یه دیدی تو این تاپیک ها زدم ، به نظرم گوشی غولی می آد :eek: همه چیش تکه ، خیلی باید چیزی خوبی از آب در اومده باشه ، نظر شما چیه ؟
( می دونم اولین سوال تون اینه ک خواهرم برای چی می خواد بگیره ، راستش دوست داره که فقط ppc داشته باشه ، با یه دوربین خوب ، به نظر خودم این بد نیومد )
ولی می مونه قمیت ، فوق فوق اش بتونه 700 بده ، شما default رو ببندید رو 600 تومان . ( البته فکر نکنم که این کمتر از 800 باشه )
خود تاچ رو هم دید ، اما به نظرش زشت می رسه ( دخترن دیگه :lol:)
راستی منظور از قیصر چیه ؟
دیگه عرضی نیست ، منتظرم نذارید ، مرسی
یا حق :cool:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

خیلی خوب بود ، ولی بیشتر اگه سعی بشه که خلاصه تر بشه ، خیلی مفید تر می تونه باشه ، این نظر منه که می دونم اصلا هم مهم نیست :D
من برگشتم ( اگه یادتون باشه ، یه مدت برای آبجی ام دنبال ppc می گشتم ، دوباره یادش افتاده :happy:)
دوستان ، خواهرم خودش یه نیم نگاهی انداخت و تاچ کروز رو نشونم داد ، من هم یه دیدی تو این تاپیک ها زدم ، به نظرم گوشی غولی می آد :eek: همه چیش تکه ، خیلی باید چیزی خوبی از آب در اومده باشه ، نظر شما چیه ؟
( می دونم اولین سوال تون اینه ک خواهرم برای چی می خواد بگیره ، راستش دوست داره که فقط ppc داشته باشه ، با یه دوربین خوب ، به نظر خودم این بد نیومد )
ولی می مونه قمیت ، فوق فوق اش بتونه 700 بده ، شما default رو ببندید رو 600 تومان . ( البته فکر نکنم که این کمتر از 800 باشه )

عزیز دل برادر من به شما سریع پاسخ میدم که معطل نشید:)

اول از همه اون چیزی که کوت کردید کاریش نمیشه کرد:blush:

و اما تاچ کروز و اقعا دستگاه با عشقی هست از نظر من حقیر و شدیدا دوست داشتنی ولی موضوع اینه که شما از کجا میخواین گیر بیارید:rolleyes:

در باره قیصر یا tytn2 شما میتونید به اینجا رجوع کنید:)
http://forum.persiantools.com/t91227.html

اینها یادم رفت بنویسم از بس مخ تعطیل

مشگلات از نظر من حقیر

1-Qualcomm® MSM7200™, 400MHz انشاالله درست شود
2-VGA
3-امان از باطری های 1350 میلی آمپ روی ویندوز6
اینها به نظر من یه نمه مشگل دار هست

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

خوب،به نظر میاد اطلاعات کلی دارید.اما در مورد قیمت فکر کنم بیشتر از این حرفا باشه!!وقتی TyTN II میدن 850 دیگه کروز جای خود دارد،تازه اگه بتونید گیر بیارید.
به نظر من شما به همراه خواهرتون یه سری به پاساژ پایتخت بزنید و گوشی هایی که خوششون اومد رو اینجا بگید که ببینیم کدوم بهتره.البته چون ظاهر گوشی براشون در اولویت این حرفو زدم وگرنه این نوع انتخاب زیاد منطقی نیست!!
ضمناٌ اگه میتونید از خارج خرید کنید گزینه های زیادتری خواهید داشت!
راستی یادم رفت بگم که قیصر همون TyTN II:cool:

ادیت:حسین جون،شما که از من زودتر جواب دادی:blush:

omid.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان،
الان زنگ زدم فروشگاه تجارت الکترونیک :
تایتن 2 - 890000 Toman
تاچ 580000 با گارانتی
تاچ کروز 1.050.000!!!

اتم هم نداشت.

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
باز هم سلام .
بابا روم رو کم کردید تو جواب دادن . . :blink:
شماها بیکارید ، نشستید تا یکی پست زد ، جواب بدید ؟ ( شوخی کردم ، خیلی حال دادید :D )
اینها یادم رفت بنویسم از بس مخ تعطیل
دور از جون . . . :blush:
مشگلات از نظر من حقیر
1-Qualcomm® MSM7200™, 400MHz انشاالله درست شود
2-VGA
3-امان از باطری های 1350 میلی آمپ روی ویندوز
این ها چیه ؟ معایب کروز ؟ بی خیال ، یا چشمای من آلبالو گیلاس می چینه ، یا یه چیزی رو نفهمیدم ... مگه 3 مگ نیست دوربینش ؟ مگه الآن 400 مگ کمه ؟ Qualcomm® MSM7200™, 400MHz چشه ؟ ( یه توضیحی بفرمایید :blink:)
خوب،به نظر میاد اطلاعات کلی دارید.اما در مورد قیمت فکر کنم بیشتر از این حرفا باشه!!وقتی TyTN II میدن 850 دیگه کروز جای خود دارد،تازه اگه بتونید گیر بیارید.
به نظر من شما به همراه خواهرتون یه سری به پاساژ پایتخت بزنید و گوشی هایی که خوششون اومد رو اینجا بگید که ببینیم کدوم بهتره.البته چون ظاهر گوشی براشون در اولویت این حرفو زدم وگرنه این نوع انتخاب زیاد منطقی نیست!!
ضمناٌ اگه میتونید از خارج خرید کنید گزینه های زیادتری خواهید داشت!
آقا می خوایید یه کاری کنیم :
اینها الویت هستند ، سی پی یو خوب ( اون که از سی پی یو خوب چیزی نمی فهمه ، ولی من که می فهمم :D)
دوربین خوب ، خوشگلیش رو هم شما فاکتور بگیرید ، هر کدوم خوشگل تر بود خودش می دونه با اون :D
بیس رو هم ببندید رو 600 تومان ،
راستی یه سوال ، توی مارک های PPC اول از همه چی پیشنهاد میشه ؟ HTC ؟
راستی مسافر از آمریکا هست ، ان شاالله می آن ، چطور مگه ؟

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان،
الان زنگ زدم فروشگاه تجارت الکترونیک :
تایتن 2 - 890000 Toman
تاچ 580000 با گارانتی
تاچ کروز 1.050.000!!!

اتم هم نداشت.

اووووووووووووووووه
تازه الآن این پست رو دیدم ، بی خــــــــــــــــــــــــــــیال
1 تومانه این کره خر ، آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ
آقا تا کی می اد پایین ، تازه اگه شما دوستان پیشنهادتون برام همین کروز هست :wacko:
1میلیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون ، تومان ؟ :blink:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اووووووووووووووووه
تازه الآن این پست رو دیدم ، بی خــــــــــــــــــــــــــــیال
1 تومانه این کره خر ، آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ
آقا تا کی می اد پایین ، تازه اگه شما دوستان پیشنهادتون برام همین کروز هست :wacko:
1میلیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون ، تومان ؟ :blink:

سلام.
در خصوص تاچ کروز... هیچ وقت قیمتش به زیر 700 نخواهد رسید. وقتی الان در ایران تایتن 1 زیر 750 گیر نمیاد و در دبی هم قیمتش 2690 درهم هست (که تازه یک ساله در دسترسه) در نتیجه قیمت تاچ کروز به حالت عادی زیر این ها نمیرسه. در هر صورت شما میتونید مثلا 4 ماه دیگه بالای 800 حساب کنید به نظر من.
اما مزایای کروز... رم ورام 128 و 256
gps (البته با چیپ ست ضعیف تر از سیرف استار)
ظاهر؟؟؟؟ (سلیقه ایه)
معایب : سی پی یو کوالکام 400 مگاهرتز اصلا خوب از آب در نیومده. اگه بنچ مارک ها رو بدست بیارید بد نیست)
اسکرین qvga : البته این هنوز واسه اسکرین های 2.8 اینچی یک ضعف بزرگ حساب نمیشه.

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
معایب : سی پی یو کوالکام 400 مگاهرتز اصلا خوب از آب در نیومده. اگه بنچ مارک ها رو بدست بیارید بد نیست)
اسکرین qvga : البته این هنوز واسه اسکرین های 2.8 اینچی یک ضعف بزرگ حساب نمیشه.
سلام .
این رو یه توضیحی بدید زیر دیپلم ، من هم می فهمم . :D
خاله ام داره بعد از عید ان شاالله می آد ایران ( از آمریکا ) فکر می کنید بتونه از اونجا بیاره ؟ ( البته باز هم اگه شما توصیه تون همین باشه )

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام .
این رو یه توضیحی بدید زیر دیپلم ، من هم می فهمم . :D
خاله ام داره بعد از عید ان شاالله می آد ایران ( از آمریکا ) فکر می کنید بتونه از اونجا بیاره ؟ ( البته باز هم اگه شما توصیه تون همین باشه )

برادر قبلا بی نهایت راجع بهش بحث شده . پی پی سی ها پیجیده تر از این حرفها هستند که با یه فرکانس از هم تمایزشون بدی.
متاسفانه سی پی یو های کوالکام به دلیل اینکه ویدیو اکسلریشنون غیر فعاله حدودا از 50 تا 60% قدرتشون میشه استفاده کرد. یعنی درسته که 400 نوشته ولی به هیچ وجه با یه 400 pxa27x رقابت نمیکنه . سامسونگ و pxa 33x که دیگه بماند.
شما تصور میکنی که ایول دستگاه 400 مگاهرتزه و سرعت خوبه و میخری دستت میمونه توی پوست گردو و میبینی که یه ویدیوی با کیفیت رو هم لگی پخش میکنه . اونوقت افسرده میشی رفیق بد گولت میزنه میری معتاد میشی خدای نکرده:happy:

اگه مسافر آمریکا داری حتما بگو از اون ور برات بیاره . توصیه بنده بسته به نیاز خواهر شما داره . از پی 535 گرفته تا اتم لایف و البته زینک و حتی قیصر .

زیر 500 فکر کنم زینک و اگه کمی خوش شانس باشی و خوب تو سایتا بگردی لایف رو بتونی بگیری . یه خورده هم سر کیسه رو شل کنی پی 535 اما به شدت این مدل توصیه میشه ! اما برای دوربین 3 مجبوری این سی پی یو های کوالکام رو تحمل کنی که اصلا توصیه نمیشه (و البته دوربین هاشون هم چنگی به دل نمیزنه)

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باز هم سلام .
بابا روم رو کم کردید تو جواب دادن . . :blink:
شماها بیکارید ، نشستید تا یکی پست زد ، جواب بدید ؟ ( شوخی کردم ، خیلی حال دادید :D )

دور از جون . . . :blush:

این ها چیه ؟ معایب کروز ؟ بی خیال ، یا چشمای من آلبالو گیلاس می چینه ، یا یه چیزی رو نفهمیدم ... مگه 3 مگ نیست دوربینش ؟ مگه الآن 400 مگ کمه ؟ Qualcomm® MSM7200™, 400MHz چشه ؟ ( یه توضیحی بفرمایید :blink:)

آقا می خوایید یه کاری کنیم :
اینها الویت هستند ، سی پی یو خوب ( اون که از سی پی یو خوب چیزی نمی فهمه ، ولی من که می فهمم :D)
دوربین خوب ، خوشگلیش رو هم شما فاکتور بگیرید ، هر کدوم خوشگل تر بود خودش می دونه با اون :D
بیس رو هم ببندید رو 600 تومان ،
راستی یه سوال ، توی مارک های PPC اول از همه چی پیشنهاد میشه ؟ HTC ؟
راستی مسافر از آمریکا هست ، ان شاالله می آن ، چطور مگه ؟

خوب دوستان توضیحات کامل و وافر دادن!!
فقط اگه از امریکا میتونید بخرید که عالیه،یه سر به اینجا بزنید ببینید با پولتون چه گزینه های خوبی دارید:
X800,Life,X600,P535...

بالا