• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون از شما و پارسا. راستش مساله اینه که فکر نکنم به این زودی ها مسیرم به دبی بخوره(چون پایه ای ندارم و تنها رفتن هم که حال نمیده!) واسه همین مجبورم به یکی سفارش بدم واسم بگیره. بدبختی اینه که اینجا هم دیده نمیشه که آدم تست کنه. ووسین جان منظورت از کیفیت بد بدنه چیه؟ مثلا مثل چه دستگاه هایی هست(مشابهی که ایران باشه) پارسا که از جنس بدنه چیزی نگفت. به نظر شما این قسمت پایین 6150 زیادی بیریخت نیست؟؟؟

اون اولا که اومده بود وقتی review میکردنش خیلی از کیفیت بد بدنه و رنگش صحبت میکردن.
اما گویا اون ورژن بتاش بوده, تو ورژن های اصلیش کیفیت بدنه و رنگش بهتر شده.

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .
آهـــــــــــا ، حالا فهمیدم ماجرا چیه :happy: اوکـــــــــــی
با این حساب این گزینه خیلی خوبی نمی تونه باشه ، درسته ؟ خب پس چرا این قدر هزینه اش بالاس ؟
من باز هم خودم یه سرچی تو گزینه هایی که فرمودید ، می کنم ، برمی گردم :blush:
دستتون درد نکنه . مرسی :blush:

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
:D
اون اولا که اومده بود وقتی review میکردنش خیلی از کیفیت بد بدنه و رنگش صحبت میکردن.
اما گویا اون ورژن بتاش بوده, تو ورژن های اصلیش کیفیت بدنه و رنگش بهتر شده.

اولا كه بعله خيلي افتضاح بود. اما اينم سليقه ايه . به نظر بنده كه نسبت به قيمت كيفيت و رنگ بدنه چيپ اومد. هر كسي بخواد بخره ميتونه بره تجارت الكترونيك دستگاه رو از نزديك ببينه و اگه گذاشت تو دست بگيرتش . خصوصيات دستگاه خيلي عاليه و چه بخواين چه نخواين بايد قبول كنيد كه اين دستگاه از نظر فيچر ها و دسترسي در ايران (يا دبي ) رو دست نداره. اما بنده به شخصه چون جي 900 رو دوست ميدارم:D به اين دستگاه خيلي علاقه اي نشون نميدم . شايد يه علت هم اين باشه كه خيلي تعصبي بهش نگاه مي كنم . و علت ديگه هم اين باشه كه دستگاههاي با رنگ زغالي رو مربوط به دوره ساسانيان و قبل از اون ميدونم:D .

omid.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا هرکی خواست این روزها بره دبی لطف کنه اعلام کنه هر کی هر گوشی سفارش داشت براش بیاره، یکی از سفارشها هم خود من میدم:D

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
بابا هرکی خواست این روزها بره دبی لطف کنه اعلام کنه هر کی هر گوشی سفارش داشت براش بیاره، یکی از سفارشها هم خود من میدم:D

اينم فكر خوبيه :D فقط من كه نميتونم واسه سربازي برم . هر كي ميتونه اعلام كنه:happy: از باطري پي پي سي تا خودش رو نيازمنديم:p. ديگه بحث جوون مردي و اين حرفا

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اينم فكر خوبيه :D فقط من كه نميتونم واسه سربازي برم . هر كي ميتونه اعلام كنه:happy: از باطري پي پي سي تا خودش رو نيازمنديم:p. ديگه بحث جوون مردي و اين حرفا

خوب که هست ولی هر کی بره واسه تفریح میره ... پی فوقش بتونه یکی 2 تا دستگاه بیاره واسه دوستی چیزی.
تازه یه مطلبی هم هست. شما وقتی بخوای چیزی رو بگیری باید کلی وقت بذاری و جابجایی در دبی هم یکم مشکله(به خاطر کندن خیابون ها واسه مترو!) و اعصابی که فقط این رفت و آمدش خورد میکنه غیر قابل تحمله. من توصیه می کنم قبل از رفتن گواهینامتون رو بین المللی کنید و اونجا ماشین بدون راننده بگیرید! یا یکی از مسافرکش های هموطن خودمون رو که قاچاقی کار می کنن پیدا کنید و با اون برین بگردین!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
خوب که هست ولی هر کی بره واسه تفریح میره ... پی فوقش بتونه یکی 2 تا دستگاه بیاره واسه دوستی چیزی.
تازه یه مطلبی هم هست. شما وقتی بخوای چیزی رو بگیری باید کلی وقت بذاری و جابجایی در دبی هم یکم مشکله(به خاطر کندن خیابون ها واسه مترو!) و اعصابی که فقط این رفت و آمدش خورد میکنه غیر قابل تحمله. من توصیه می کنم قبل از رفتن گواهینامتون رو بین المللی کنید و اونجا ماشین بدون راننده بگیرید! یا یکی از مسافرکش های هموطن خودمون رو که قاچاقی کار می کنن پیدا کنید و با اون برین بگردین!

درسته سياوش جان . فكر كنم از اون همه اسمايلي منظور و قصد بنده كه مزاح بود به خوبي مشخص بود:happy: ما رو كه دبي هم نميطلبه:( ايشالا شما برين بهتون خوش بگذره:happy:

DoyenFox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها بين jama101 و htc 3400 و htc 3600 شما كدومو تاييد ميكنيد.
لطفا دليل انتخابتونم بگيد.
در ضمن من برام سرعت و كارايي گوشي از صدا و قيافه و دوربين مهمتره.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
بچه ها بين jama101 و htc 3400 و htc 3600 شما كدومو تاييد ميكنيد.
لطفا دليل انتخابتونم بگيد.
در ضمن من برام سرعت و كارايي گوشي از صدا و قيافه و دوربين مهمتره.

دوست عزیز اصلا فکر کردن هم نداره... جواب شما p3600 یا همون ترینیتی هستش. 2 مدل داره... مدل معمولی و مدل آی. که مدل آی سی پس یو سامسونگ 500 داره و مدل معمولی 400 مگاهرتز.
مزایا : سی پی یو خوب. GPS . صدا و دوربین خوب( البته گفته بودید واستون مهم نیست) .ظاهر بسیار زیبا از نزدیک و بسیار خوش دست. کلا دستگاه متوسط و بسیار خوبی هست و من هم خیلی دوستش دارم.
به اون مدل های دیگه که گفتین اصلا فکر هم نکنید به نظر من.

DoyenFox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اصلا فکر کردن هم نداره... جواب شما p3600 یا همون ترینیتی هستش. 2 مدل داره... مدل معمولی و مدل آی. که مدل آی سی پس یو سامسونگ 500 داره و مدل معمولی 400 مگاهرتز.
مزایا : سی پی یو خوب. GPS . صدا و دوربین خوب( البته گفته بودید واستون مهم نیست) .ظاهر بسیار زیبا از نزدیک و بسیار خوش دست. کلا دستگاه متوسط و بسیار خوبی هست و من هم خیلی دوستش دارم.
به اون مدل های دیگه که گفتین اصلا فکر هم نکنید به نظر من.

اگه احيانا بدليل مشكلات مالي نشد به جز 3600 كدوم گزينه رو توصيه ميكنيد؟

DoyenFox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه احيانا بدليل مشكلات مالي نشد به جز 3600 كدوم گزينه رو توصيه ميكنيد؟

دوباره سلام دوستان.
من كه از بس اين تاپيكها رو خوندذم گيج شدم.
همگي ميگن سي پي يو 200 ضعيفه؟
حالا اين ضعف كجا ها خودشو نشون ميده؟
در كار با برنامه ها ،نصبشون؟
من كلا بازي نصب نميكنم و بازي برام مهم نيست.
دوربين و صداي اسپيكر هم اصلا برام مهم نيست.
تا 500 تومان چه پيشنهاد ميكنيد.
من واقعا گيج شدم.
تا يه ساعت پيش رسيده بودم به 4350 اما انقده دوستان از سي پي يوش ايراد گرفتن من موندم چه كنم.:(
ممنون.

omid.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سلام دوستان.
من واقعا گيج شدم.
تا يه ساعت پيش رسيده بودم به 4350 اما انقده دوستان از سي پي يوش ايراد گرفتن من موندم چه كنم.:(
ممنون.

دوست عزیز، به قول یکی از دوستان نباید تو خرید ppc عجله کرد، من خودم هم تازه واردم ولی از وقتی که تصمیم به خرید ppc گرفتم 2 ماه میگذره ، باور کنید همون روز اول تصمیم داشتم یکی بخرم، یه ذره تحقیق کردم به نتیجه ای نرسیدم ، شد روز دوم ، سوم ، چهارم و ... حالا حدود 2 ماه میگذره ، به نتیجه نرسیدم ، یکی از بزرگترین مشکلات قیمت اونهاست که به طور خیلی نامعقول توی ایران بالاست. بعد از کلی تحقیقات الان فکر می کنم یه ppc توی مایه های TyTN II یا تاچ کروز از نظر کارایی مناسب باشه ولی قیمتشاون توی ایران (و فقط توی ایران) خیلی گرونه. اولی حدود 890 تومان و دومی رو یکی دو روز پیش قیمت کردم یک میلیون و پنجاه هزار تومان!!! در صورتی که من حداکثر می تونم 600 هزار تومان بابتش بپردازم. همچنان در حال صبر کردن هستم!

Akhoond

Registered User
لایک‌ها
1
سلام .
آقا ما یه گشتی زدیم ، هر کاری کردم ، چیزی پیدا نکردم که هم دوربین اش 3 باشه ، هم سی پی یو اش کوآلکام نباشه .
فقط تونستم O2 XDA Comet رو پیدا کنم که سی پی یو اش مال اینتله ، دوربینش هم 2 مگ ، تازه اتو فوکوس نداره ،
شما چیزی سراغ ندارید که هم سی پی یو اش خوب باشه ، هم دوربین اش 3 باشه ( با اتو فوکوس و فلاش ) ؟
ضمنا ، آقا من اگه بگم خاله ام بیاره ، چه تضمینی داره که اینجا با سیستم اینجا بخونه ، یه بار شوهر خاله ام گفت که نمی خونن . . .
راستی p535 مال یه قرن پیشه ، چیز جدید تو این مایه ها نیست ؟
منتظرم

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوباره سلام دوستان.
من واقعا گيج شدم.
ممنون.

ببینید،شما با این بودجه اگه دنبال پاکت پیسی نو هستید طبیعتاٌ انتخابتون محدود میشه،اما اگه میتونید از خارج تهیه کنید بگید که بیشتر راهنماییتون کنیم.
ضمناٌ سی پی یوی 4350 همونطور که میدونید OMAP 850 که ضعیفه و اگه میخواید برنامه های زیادی نصب کنید و.. دچار مشکل میشید.
من به شما هیوندایی َA200 پیشنهاد میکنم،اگه با ظاهرش مشکلی ندارید گوشیه مناسبیه.
موفق باشید.

DoyenFox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز، به قول یکی از دوستان نباید تو خرید ppc عجله کرد، من خودم هم تازه واردم ولی از وقتی که تصمیم به خرید ppc گرفتم 2 ماه میگذره ، باور کنید همون روز اول تصمیم داشتم یکی بخرم، یه ذره تحقیق کردم به نتیجه ای نرسیدم ، شد روز دوم ، سوم ، چهارم و ... حالا حدود 2 ماه میگذره ، به نتیجه نرسیدم ، یکی از بزرگترین مشکلات قیمت اونهاست که به طور خیلی نامعقول توی ایران بالاست. بعد از کلی تحقیقات الان فکر می کنم یه ppc توی مایه های TyTN II یا تاچ کروز از نظر کارایی مناسب باشه ولی قیمتشاون توی ایران (و فقط توی ایران) خیلی گرونه. اولی حدود 890 تومان و دومی رو یکی دو روز پیش قیمت کردم یک میلیون و پنجاه هزار تومان!!! در صورتی که من حداکثر می تونم 600 هزار تومان بابتش بپردازم. همچنان در حال صبر کردن هستم!
ممنون.منم عجله ندارم ولي بالاخره بايد بدونم چي بگيرم!؟

ببینید،شما با این بودجه اگه دنبال پاکت پیسی نو هستید طبیعتاٌ انتخابتون محدود میشه،اما اگه میتونید از خارج تهیه کنید بگید که بیشتر راهنماییتون کنیم.
ضمناٌ سی پی یوی 4350 همونطور که میدونید OMAP 850 که ضعیفه و اگه میخواید برنامه های زیادی نصب کنید و.. دچار مشکل میشید.
من به شما هیوندایی َA200 پیشنهاد میکنم،اگه با ظاهرش مشکلی ندارید گوشیه مناسبیه.
موفق باشید.

ممنون قراره برام از دبي بيارن.
قيمتهايي كه ديشب گرفتم :
3400-1200 در هم
تاچ-1800
جاما 101-1300
تاچ دوال-2400
هر درهم گفت 258 تومان.
خب تو اينا من نهايتا ميتونم از نظر مالي تاچ رو بگيرم اما تاچ رو هم ميگن ضعيفه.
با اين شرح حال و اين مقدار پوا از دبي چي ميشه گرفت؟

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون قراره برام از دبي بيارن.
قيمتهايي كه ديشب گرفتم :
3400-1200 در هم
تاچ-1800
جاما 101-1300
تاچ دوال-2400
هر درهم گفت 258 تومان.
خب تو اينا من نهايتا ميتونم از نظر مالي تاچ رو بگيرم اما تاچ رو هم ميگن ضعيفه.
با اين شرح حال و اين مقدار پوا از دبي چي ميشه گرفت؟

شما قیمت +Eten x600 ,m700,x500 و O2 Zinc و atom life,exec رو هم بگیرید ببینید چطوره.
البته Asus p535 هم اگه باشه خوبه.(الان بیشتر از این حضور ذهن ندارم):blush:
در ضمن بهتر دنبال گوشی هایی باشید که از زمان ریلیزشون یه 6 ماهی حداقل گذشته باشه که افت قیمت داشته باشن،مثل همینایی که گفتم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام .
آقا ما یه گشتی زدیم ، هر کاری کردم ، چیزی پیدا نکردم که هم دوربین اش 3 باشه ، هم سی پی یو اش کوآلکام نباشه .
فقط تونستم O2 XDA Comet رو پیدا کنم که سی پی یو اش مال اینتله ، دوربینش هم 2 مگ ، تازه اتو فوکوس نداره ،
شما چیزی سراغ ندارید که هم سی پی یو اش خوب باشه ، هم دوربین اش 3 باشه ( با اتو فوکوس و فلاش ) ؟
ضمنا ، آقا من اگه بگم خاله ام بیاره ، چه تضمینی داره که اینجا با سیستم اینجا بخونه ، یه بار شوهر خاله ام گفت که نمی خونن . . .
منتظرم

نکرد نیست:(گشتم نبود:(

به p535 خیلی فکر کن واقعا یکی از استثنائت هست.

من باشم میخرم قیمت خوب .

موفق باشید:)

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام .
منتظرم

درسته پی 535 واسه یه قرنه پیشه ولی همچنان دستگاهها با سی پی یو 500 ارائه میشن و البته این دستگاه بنچ مارک های عالی ای داره.

در مورد xda comet این دستگاه همون اتم لایف خودمونه که در اروپا و آمریکا اسمش comet هستش و این طرف آسیا و استرالیا اتم لایف! هیچ تفاوتی وجود نداره !

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام .
منتظرم

اگه با QVGA LCD مشکلی نداشته باشید P535 انتخاب خیلی خوبیه، البته اگه گیرتون بیاد.
از نکات مثبتش میشه به: 30MB رم قابل استفاده + CPU 520 + 170MB available ROM + دوربین عالی + design زیبا + GPS قدرتمند با چیپست SiRF Star III + آپگرید های فراوان که خود تولید کننده بیرون داده + ساپورت SDHC
همه ی اینها رو تو کمتر دیوایسی میتونید پیدا کنید.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
شما قیمت +Eten x600 ,m700,x500 و O2 Zinc و atom life,exec رو هم بگیرید ببینید چطوره.
البته Asus p535 هم اگه باشه خوبه.(الان بیشتر از این حضور ذهن ندارم):blush:
در ضمن بهتر دنبال گوشی هایی باشید که از زمان ریلیزشون یه 6 ماهی حداقل گذشته باشه که افت قیمت داشته باشن،مثل همینایی که گفتم.

حامد جان ایکس 500 پلاس که دبی نیست اصلا. اگزک هم که ظاهرا دیگه تولید نمیشه. قیمت لایف کمترینش 2999 درهم و قیمت نمایندگیش 3100 درهمه(البته فکر کنم نمایندگیش یه سیم کارت اتصالات هم باش میده) .
ام 700 خیلی گوشیه مزخرفیه به نظر من ولی دبی زیاده. زینک که خوبه ولی دبی بالای 600 تومن در میادبه نظرم htc p3600 معمولی 3400 درهم گیر بیاد که واقعا به نسبت بقیه می ارزه. راستی p535 متاسفانه به سختی گیر میاد:(
پیشنهاد من واسه دستگاه های با قیمت مناسب: اول p535. دوم زینک و سوم p3600.
پ ن : در خصوص خرید پاکت پی سی به نظر من دوربین گزینه پنجم یا ششم بالاتر نباید محسوب بشه. واقعا بی مهری به پاکت پی سی هاست اگه مثلا ما 2 گزینه واسه خرید مد نظرمون باشه مثل سی پی یو و دوربین. من شخصا یکم به این مساله دوربین حساس شدم راستش.

بالا