• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
من هنوز نتونستم ppc مناسبم رو پیدا کنم...!
دو تا سوال کلی:
1- آیا برنامه ها فقط روی رم نصب می شن یا می شه روی مموری کارت هم نصب کرد؟
2- آیا با wi-fi می تونم از اینترنت فایلهای بزرگ رو روی مموری کارت هم دانلود کنم یا محدود می شم به مقدار حافظه رم؟

1: میشه...
2: میتونید روی مموری کارت save as کنید.

در خصوص اتم هم همین جا رام wm6 واسش هست. اون مدل تاچی هم که گفتید بیشتر از اینها هزینه بر میداره... زیباتر هست ولی شما اگر بخوای بیشتر هزینه کنی گزینه های قوی تری از تاچ می تونید بگیرید به نظر من البته:cool:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
قربان ممنون که بنده رو حرفه ای خطاب کردین . فقط خواستم بگم بنده که حرفه ای نیستم . نهایتش 4 تا ماشین حساب و 4 تا دیکشنری و 6 تا ایبوک ریدر و آر اس اس و ... رو دستگاهمه. نه حوسله کندی استفاده از ویسبار رو دارم نه حوصله دردسر و قیافه های غیر عادی. عقده چند تا بازی هم هنوز که هنوزه رو دلم مونده!! از اون بدتر اون قدر دوست دارم که 1 دونه ایبوک باز کنم آهنگ گوش کنم دیکشنری وبسترم باز باشه جاهایی که لازم باشه هم ماشین حساب رو باز کنم . اما همیشه مرحله 3 وم یا چهارم یکیشون خود به خود بسته میشه!! اینا رو خواستم بگم که بدونی هیچ چیز کامل نیست (حتی جی 900 عزیز دل برادر) اما حقیقتا با شما موافقم که اتم و بخصوص اتم اگزک از سر یک کاربر تازه وارد هم زیادیست و بسیار مناسب برای شروع.

در مورد زینک یه خورده حق با شماست . رم افتضاحه (مثل اکثر پی پی سی ها) اما رام 37 همچینم بد نیست هر چند که با اتم 39 مگ رام دارم (و این رقم برای زینک عجیبه !! و با رام کوک شده قابل حل!!) . از مزایای زینک هم بگذارین قیافه ی کاملا سرترش به تایتن رو عنوان کنم (البته من یکی از منتقدان قیافه تایتن هستم!!)

در مورد سی ÷ی یو و توربو اگر اشتباه نکنم در این حالت دستگاه به 600 اسکیل میشه ! اتم لایف رو ببینین که با وجود داشتن سی ÷ی یو 600 2 روز باطریش دووم نمیاره چطور انتظار دارین دستگاه با سی ÷ی یو اورکلاک شده اینقدر دووم بیاره (معمولا به صورت تصاعدی سی ÷ی یو ها مصرفشون در اورکلاک بالا میره که به علت اینکه برنامه مخصوص برای زینک وجود داره به لطف ایسوس با تنظیم ولتاژ سی ÷ی یو میتونین حدود 1 روز از توربو استفاده کنین . اگر اتم داشتین 1 روز تبدیل میشد به نصف روز در بهترین حالت) . توصیه من حالت اتوماتیکه.

در مورد مقایسه میشه گفت مقایسه کاملی داشتین. منم نظرم رو میگم.
معایب زینک نسبت به تایتن:
رم 64 (که غیر قابل تحمله!!). آفیشیالی ویندوز موبال 5 بودن (که باز آفیشیالی قابل تغییره و مشکلی به حساب نمیاد) رام کمتر ، جی پی اس ، مصرف باطری بیشتر ، و البته کی برد سفت تر. دوربین ضعیف تر (از نظر اعداد !)
و به قول شما اسپیکر ضعیف تر
مزایا
سی پی یو به شدت قدرتمند تر (اصلا کوالکام رو من جزو سی پی یو ها تا وقتی اچ تی سی فکری به حالش نکرده به حساب نمیارم)، قابلیت اورلکلاک با برنامه (که بشدت کاربردیه) زیبا تر و شکیل تر. و ساپورت او2 .

اگر به دنبال یه دستگاه همه کاره هستین تایتن2 گزینه ی عالی ایه (و تحمل اون پرفورمنس اجباری)
ولی اگر به دنبال پرفورمنس هستین تایتن 2 ارضاتون نمیکنه

اختیار دارید قربان(کپی رایت دکتر!) شما واقعا در زمینه رام و ... کلا پاکت پی سی فرد مطلع و صاحب نظری هستید.
ووسین عزیز من تایتن 1 رو مقایسه کردم با زینک و شما تایتن 2! چون خودم تایتن 1 دارم و ایسوس هم مدل مارس2 یا هین زینک رو واسه رقابت با تایتن 1 زده بود من هم 2 تاش در دسترسم هست ناخود آگاه همش در حال مقایسه هستم... در خصوص مصرف باتری حالت سی پی یو توربو رو مثال زدم وگرنه حتی در حالت پاور سیو هم مصرف باتری نا امید کننده هست. البته فکر کنم بعد از مدتی استفاده بهتر بشه. ظاهر زینک هم واقعا نسبت به همه تایتن ها خیلی سره! در خصوص رام کوک شده وقتی رام آفیشیال 6 باشه نصب رام کوک شده نمی تونه زیاد منطقی باشه. یا من اشتباه می کنم؟ در کل من شخصا با وجود کیبرد بسیار سفت و غیر ارگونومیکی که زینک داره و همچنین با توجه ب کیفیت ساخت بالا و سی پی یو اینتل (که بهش علاقمند شده ام!) به دوستان دیگه برای خرید پیشنهاد میدم. ضمنا اسکرینش هم به نظرم شارپ تر از تایتن هست.

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
اختیار دارید قربان(کپی رایت دکتر!) شما واقعا در زمینه رام و ... کلا پاکت پی سی فرد مطلع و صاحب نظری هستید.
ووسین عزیز من تایتن 1 رو مقایسه کردم با زینک و شما تایتن 2! چون خودم تایتن 1 دارم و ایسوس هم مدل مارس2 یا هین زینک رو واسه رقابت با تایتن 1 زده بود من هم 2 تاش در دسترسم هست ناخود آگاه همش در حال مقایسه هستم... در خصوص مصرف باتری حالت سی پی یو توربو رو مثال زدم وگرنه حتی در حالت پاور سیو هم مصرف باتری نا امید کننده هست. البته فکر کنم بعد از مدتی استفاده بهتر بشه. ظاهر زینک هم واقعا نسبت به همه تایتن ها خیلی سره! در خصوص رام کوک شده وقتی رام آفیشیال 6 باشه نصب رام کوک شده نمی تونه زیاد منطقی باشه. یا من اشتباه می کنم؟ در کل من شخصا با وجود کیبرد بسیار سفت و غیر ارگونومیکی که زینک داره و همچنین با توجه ب کیفیت ساخت بالا و سی پی یو اینتل (که بهش علاقمند شده ام!) به دوستان دیگه برای خرید پیشنهاد میدم. ضمنا اسکرینش هم به نظرم شارپ تر از تایتن هست.

لطف دارين سياوش جان. مثل اينكه زيادي اشتباه كردم:D

در همه موارد حرف هاتون رو قبول دارم . اما در مورد نصب رام كوك شده . بنده به شخصه اون زمان كه ويندوز موبايل 6 نيومده بود رام كوك شده ويندوز موبايل 5 رو استفاده ميكردم. علتش هم افزايش سرعت دستگاه ، رم بالاتر ، رام بسيار بالاتر و حذف بسياري از برنامه ها و سرويس هاي زايد از دستگاه بود. باطري هم بهبود قابل توجهي پيدا كرده بود جالب بدونين كه بنچ مارك گرافيك اتم كه 194 بود به 220 ارتقا پيدا كرده بود و رم از 27 به 35!!! باطري هم 30% بهبود و البته اي تو دي پي و رم اس دي اچ سي هم فعال شده بودن. شما بگين آيا تعويض رام اگر همچين قدرت هايي رو اضافه كنه نمي صرفه؟ (هنوزم دلم واسه رامم تنگه!!) البته اينترنت شيرينگ هم مشكل داشت.
به نظر بنده كه خيلي وقتها ميشه بين امكانات و مشكلات سبك وسنگين كرد و امكانات رو انتخاب كرد. البته نظر شخصيه منه . مطمئنم خيلي ها دنبال دردسر نيستند. :happy:

omid.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1: میشه...
2: میتونید روی مموری کارت save as کنید.

در خصوص اتم هم همین جا رام wm6 واسش هست. اون مدل تاچی هم که گفتید بیشتر از اینها هزینه بر میداره... زیباتر هست ولی شما اگر بخوای بیشتر هزینه کنی گزینه های قوی تری از تاچ می تونید بگیرید به نظر من البته:cool:

از جوابهاتون خیلی خیلی ممنون،

اگه اشتباه نکنم قیمت تاچ ورژن 2 توی همین حدود یعتی 520-530 تومن باید باشه، البته خودم قیمت نکردم توی همین فرومها خوندم.
ولی بهرحال اگه بشه روی اتم wm6 نصب کرد و قیمتش هم همین حدود باشه(می خوام فردا برم پایتخت بپرسم) به نظرم بهتر از تاچ باشه مخصوصا با سی پی یوی خیلی قویتر. قیمت اتم رو می دونید الان چنده ، و از کجا تهیه کنم که کلاه سرم نزارن؟

در ضمن o2 zinc بهتره یا این اتم که شما می گید؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
از جوابهاتون خیلی خیلی ممنون،

اگه اشتباه نکنم قیمت تاچ ورژن 2 توی همین حدود یعتی 520-530 تومن باید باشه، البته خودم قیمت نکردم توی همین فرومها خوندم.
ولی بهرحال اگه بشه روی اتم wm6 نصب کرد و قیمتش هم همین حدود باشه(می خوام فردا برم پایتخت بپرسم) به نظرم بهتر از تاچ باشه مخصوصا با سی پی یوی خیلی قویتر. قیمت اتم رو می دونید الان چنده ، و از کجا تهیه کنم که کلاه سرم نزارن؟

در ضمن o2 zinc بهتره یا این اتم که شما می گید؟

اتم نوش نيست. اگر هم گير بياري بعيد ميدونم زير 650 باشه!
زينك 100% از اتم قويتره (اصلا سئوال نداره شك نكن) اما اونم زير 750 گيرت نبايد بياد. اگه از اون طرف كسي رو داري قيمت وحشتناك مناسبه

omid.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتم نوش نيست. اگر هم گير بياري بعيد ميدونم زير 650 باشه!
زينك 100% از اتم قويتره (اصلا سئوال نداره شك نكن) اما اونم زير 750 گيرت نبايد بياد.

پس چی بگیرم با 550؟ رسیدم سر خط اول که؟!!!!:(

اگه از اون طرف كسي رو داري قيمت وحشتناك مناسبه
نه، متاسفانه کسی رو اونور ندارم یا کسی رو سراغ ندارم که بخواد بره دبی.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

.

من کسی رو دوست داشته باشم و برادرانه بخوام بهش پیشنهاد بدم با پول کم حتما گزینه اولم اتم اگزگ هست و بعد اتم معمولی اگر بگردید حتما گیر میارید :)

من خودم 2 تا اتم دارم شاید (تاکید میکنم)شاید بخوام یکی رو بدم بره:)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نظر بنده كه خيلي وقتها ميشه بين امكانات و مشكلات سبك وسنگين كرد و امكانات رو انتخاب كرد. البته نظر شخصيه منه . مطمئنم خيلي ها دنبال دردسر نيستند. :happy:

آقا شما حرفت سنده واسه ما. من که میرم دنبال یک رام کوک شده توپ بگردم.( هر چند واقعا واسم عذاب آوره چون اینترنت پر سرعت در اختیار ندارم) . فقط اشکالش اینه این دستگاه ها مثل htc ها نیستن که رام زیاد گیر بیاد واسشون. فکر کنم یکم طول بکشه یه رام خوب پیدا کنم:(
راستی در خصوص اتم... ووسین جان(البته اسمتون رو میدونم ها ولی چون ناشناس حال می کنی نمی گم:cool:)
مهرماه یکی از دوستان نزدیکم یک اتم بلک آک از اهواز گرفت 540. شاید الان که کمتر گیر میاد خیلی گرون شده باشه(مثلا همون 650) اما متاسفانه چون طرف کلاس پاکت پی سی نداشت بعد از یک ماه برد با nokia n95 عوض کرد ! تازه سر هم داد (اسمایلی تاسف ) وقتی فهمیدم میخواستم خودم رو بکشم.اگه میدونستم میخواد بفروشه با وجود اینکه خودم گوشی دارم میخریدمش... فقط جای تعجب اینه که کلا در خوزستان (من خودم آبادانیم ها کسی بهش بر نخوره یه وقت) کمتر کسی گیر میاد که به پاکت پی سی نگه آیمیت و اتم یک پاکت پی سی خاص هست حالا چطوره که هم یک اتم گیر اومده که این دوست نالایق ما (البته نالایق واسه ppc ) بره بخره و هم این که p535 که من خودم رو کشتم تا دبی یک دونه اش رو گیر بیارم پشت ویترین یک موبایل فروشی معمولی دیده شده واقعا جای تعجب داره واسم!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

نه، متاسفانه کسی رو اونور ندارم یا کسی رو سراغ ندارم که بخواد بره دبی.

دوست عزیز در زمینه پاکت پی سی اولین مساله نا امید نشدن و عجله نکردن هست... شما چند روز بیا در بحث ها شرکت کن و اگه میتونی همون طوری که حسین آقا گفتن برو بگرد با حوصله اگر هم دست دوم خواستی که شاید همین جا آقا مجتبی و یا حسین آقا بتونن واست یه کارایی بکنن...:cool: بعد هم این قدر نگو کسی رو اون ور ندارم... هم کاری همکلاسی چیزی ... تازه می تونید با یکی از موبایل فروش ها که معمولا با دبی ارتباط دارن و زیاد هم کلاه بردار نباشن بری صحبت کنی مثلا با باری که واسش میاد یک ppc هم واسه شما بفرستن و وووو ....
فکر کنم اکثر کسایی که اینجا هستن با مصیبت دستگاه هاشون رو خریده باشن... بد بختی اینجاست که اگر ایران پول هم بخوای زیاد خرج کنی باز هم معلوم نیست که بتونی دستگاه مورد نظرت رو گیر بیاری... من خودم حاضرم 2 برابر قیمت توشیبا ( تا سرو کله حامد و ووسین پیدا نشده در برم!) بدم ولی کو؟؟؟؟؟؟؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
آقا شما حرفت سنده واسه ما. من که میرم دنبال یک رام کوک شده توپ بگردم.( هر چند واقعا واسم عذاب آوره چون اینترنت پر سرعت در اختیار ندارم) . فقط اشکالش اینه این دستگاه ها مثل htc ها نیستن که رام زیاد گیر بیاد واسشون. فکر کنم یکم طول بکشه یه رام خوب پیدا کنم:(
راستی در خصوص اتم... ووسین جان(البته اسمتون رو میدونم ها ولی چون ناشناس حال می کنی نمی گم:cool:)
مهرماه یکی از دوستان نزدیکم یک اتم بلک آک از اهواز گرفت 540. شاید الان که کمتر گیر میاد خیلی گرون شده باشه(مثلا همون 650) اما متاسفانه چون طرف کلاس پاکت پی سی نداشت بعد از یک ماه برد با nokia n95 عوض کرد ! تازه سر هم داد (اسمایلی تاسف ) وقتی فهمیدم میخواستم خودم رو بکشم.اگه میدونستم میخواد بفروشه با وجود اینکه خودم گوشی دارم میخریدمش... فقط جای تعجب اینه که کلا در خوزستان (من خودم آبادانیم ها کسی بهش بر نخوره یه وقت) کمتر کسی گیر میاد که به پاکت پی سی نگه آیمیت و اتم یک پاکت پی سی خاص هست حالا چطوره که هم یک اتم گیر اومده که این دوست نالایق ما (البته نالایق واسه ppc ) بره بخره و هم این که p535 که من خودم رو کشتم تا دبی یک دونه اش رو گیر بیارم پشت ویترین یک موبایل فروشی معمولی دیده شده واقعا جای تعجب داره واسم!

والا موندم چی بگم. اولین باره این قیمت رو تو ایران میشنوم. آخرین باری که در ویترین رمضانی رویت شد 650 بود! اگزک هم آخرین بار 680!!

امروز رفتم علائدین تاچ انهنسد رو رمضانی 650 میداد!! قیمتا خیلی بالاستها:blink:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
والا موندم چی بگم. اولین باره این قیمت رو تو ایران میشنوم. آخرین باری که در ویترین رمضانی رویت شد 650 بود! اگزک هم آخرین بار 680!!

آره دیگه... من تابستون اتم اگزک 800 و ایسوس 525 رو 900 هم دیدم.حالا این رفیق ما ارزون تر خریده دلیل بر ارزون بودن در همه جا نیست. تاچ انهنسد 650 !!!! چه خبره با اون سی پی یوش؟؟؟ راستی دیگه چی داشت این رمضانی غیر از این تاچ های رنگارنگ؟

ادیت: الان به رفیقم زنگ زدم گفت اتم رو 575 گرفته بود نه 540. پس قیمت 575 صحیح بود.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

اگر اختلاف قیمت اتم اگزک و اتم معمولی تنها 30 هزار تومن هست،به هیچ عنوان نباید در خرید اتم اگزک شک کرد،ضمن اینکه الان قیمت به کف خودشون رسیده و پایین اومدن بیشتر قیمت اونها دیگه پیش بینی نمی شه؛

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست عزیز در زمینه پاکت پی سی اولین مساله نا امید نشدن و عجله نکردن هست... شما چند روز بیا در بحث ها شرکت کن و اگه میتونی همون طوری که حسین آقا گفتن برو بگرد با حوصله اگر هم دست دوم خواستی که شاید همین جا آقا مجتبی و یا حسین آقا بتونن واست یه کارایی بکنن...:cool: بعد هم این قدر نگو کسی رو اون ور ندارم... هم کاری همکلاسی چیزی ... تازه می تونید با یکی از موبایل فروش ها که معمولا با دبی ارتباط دارن و زیاد هم کلاه بردار نباشن بری صحبت کنی مثلا با باری که واسش میاد یک ppc هم واسه شما بفرستن و وووو ....
فکر کنم اکثر کسایی که اینجا هستن با مصیبت دستگاه هاشون رو خریده باشن... بد بختی اینجاست که اگر ایران پول هم بخوای زیاد خرج کنی باز هم معلوم نیست که بتونی دستگاه مورد نظرت رو گیر بیاری... من خودم حاضرم 2 برابر قیمت توشیبا ( تا سرو کله حامد و ووسین پیدا نشده در برم!) بدم ولی کو؟؟؟؟؟؟؟

ضمن تایید حرفهای سیاوش جان؛باید بگم مساله خرید پاکت پی سی به دلایل متعدد؛خرید سهل و آسان نیست؛وقتی که برای شناسایی کارکردهای دستگاه؛تطبیق اون با نیازهاتون و اینکه آیا واقعا" نیازهای شما رو برآورده می کنه و در نهایت انتخاب دستگاه مناسب می گذارید؛ نسبتا" طولانی است به خصوص اگر برای بار اول هست که قصد خرید دارید؛
یادش به خیر خود بنده بیش از یک سال اینجا عضو بودم و بعد از این مدت و سوال و جوابهای متعدد تونستم انتخابم رو بکنم و خیلی هم راضی هستم؛
بنابراین مهمترین نکته طی فرآیندهای خرید هست تا خدایی نکرده دچار پشیمونی نشید؛
موفق باشید.

omid.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
چهارشنبه رفتم پایتتخت(فروشگاه تجارت الکترونیک) ، HTC Touch رو تموم کرده بود گفت شنبه میارم. می گفت تاچ رو 480 می داده! در ضمن تاچ کروز رو هم آورده بود! ولی گفت چون هنوز قیمتش معلوم نیست نمی فروشم. اتم هم نداشت.

پنجشنبه رفتم علاءالدین، رمضانی تاچ رو 650 میداد!!! اتم اگزگ نداشت ولی اتم لایف رو حدود 900 گفت!!! دیگه از خرید از رمضانی ناامید شدم. بقیه فروشگاهها هم خیلی بی سوادن، اصلا نمیشه باهاشون حرف زد، همینجور چرت و پرت راجع به تاچ و غیره می گن که اگه من مدتی راجع به پی پی سی تحقیق نکرده بودم باور می کردم.

بنابراین تنها گزینه برای من مجتمع پایتخت ، فروشگاه تجارت الکترونیکه چون فروشندش نسبت به فروشنده های جمهوری اطلاعات بیشتری داشت.

MohsenID

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام،
چهارشنبه رفتم پایتتخت(فروشگاه تجارت الکترونیک) ، HTC Touch رو تموم کرده بود گفت شنبه میارم. می گفت تاچ رو 480 می داده! در ضمن تاچ کروز رو هم آورده بود! ولی گفت چون هنوز قیمتش معلوم نیست نمی فروشم. اتم هم نداشت.

پنجشنبه رفتم علاءالدین، رمضانی تاچ رو 650 میداد!!! اتم اگزگ نداشت ولی اتم لایف رو حدود 900 گفت!!! دیگه از خرید از رمضانی ناامید شدم. بقیه فروشگاهها هم خیلی بی سوادن، اصلا نمیشه باهاشون حرف زد، همینجور چرت و پرت راجع به تاچ و غیره می گن که اگه من مدتی راجع به پی پی سی تحقیق نکرده بودم باور می کردم.

بنابراین تنها گزینه برای من مجتمع پایتخت ، فروشگاه تجارت الکترونیکه چون فروشندش نسبت به فروشنده های جمهوری اطلاعات بیشتری داشت.

100% با شما موافقم،متاسفانه یکی از اصلی ترین فروشنده های پاکت پیسی که همون رمضانی باشه با اینکه این همه مدته که به فروش پاکت پی سی مشغوله ولی متاسفانه کوچکترین اطلاعاتی از پاکت پی سی ندارن و فقط فروشنده هستن .به نظر من هم فروشگاه تجارت الکترونیک بهترین جایی هست که بشه پاکت پی سی رو تهیه کرد چون واقعاً قیمتهاش مناسبه البته نسبت به جاهای دیگه.:happy:​

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

100% با شما موافقم،متاسفانه یکی از اصلی ترین فروشنده های پاکت پیسی که همون رمضانی باشه با اینکه این همه مدته که به فروش پاکت پی سی مشغوله ولی متاسفانه کوچکترین اطلاعاتی از پاکت پی سی ندارن و فقط فروشنده هستن .به نظر من هم فروشگاه تجارت الکترونیک بهترین جایی هست که بشه پاکت پی سی رو تهیه کرد چون واقعاً قیمتهاش مناسبه البته نسبت به جاهای دیگه.:happy:​

قيمت هاي بعضي از كالاهاش خوبه اما بعضي ها هم واقعا چرته!! آي ميت مانوئل كه 1.500 بود!!‌ يا خودم كارم بهش افتاد يه قاب اريجينال اتم ميخواستم . با تعويض 75!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (قابل توجه كه 25 دلاره!!) نميشه تعصبي برخورد كرد . ما كه 2-3 مغازه پي پي سي بيشتر نداريم . خيلي راحت ميشه قيمت ها رو ازش درآورد.

راستي رمضاني هم برهوته برهوت بود اون موقع كه رفتم 1 دونه فليم . يه دونه لايف 1 دونه تايتن (نه 2!) و چند تا چرت و پرت كه حتي دقت هم بهشون نكردم .
يه استند اس 200 ديدم گفتم ببينم شايد به اتم بخوره پرسيدم كه تو همين حين هم يه بابايي اومد تاچ رو پرسيد. قيمت رو از اونجا فهميدم. مگرنه اين روزا با ايران رادياتور كي ميره تو غار!! (اين همه پي پي سي چرا اومپ 200!؟!!)

آها داشت يادم ميرفت . بهش ميگم اين استند اس 200 به اتم مي خوره (اسپيكر هم داشت جاي هدفون و يو اس بي هم تقريبا همونجا بود) گفت نه واسه اتم اينو دارم. بعدش در كمال تعجب رفت كيف و كي برد آورد(من مونده بودم چه ربطي داره:lol:)

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اساتید،به خصوص کسایی که اتم کارن!!
یه اتم دست2 دیدم که واسه یکی از دوستام میخوام بگیرمش،اما چند تا سوال داشتم:

1-رو باطریش و زیرش(یعنی رو خود گوشی) زده بود made in china!!همه ی اتم ها چینیند؟؟

2-از کجا میتونم بفهمم باز شدست یا نه؟؟اتم مثل k-jam یا TyTN که وقتی در باطری رو باز میکنیم یه جا یه برچسب کوچیک هست و اگه گوشی باز شده باشه مشخص میشه،نداره انگار!

3-طرف میگه گوشی رو 7،8 ماهی هست که داره،ولی رنگ دکمه هاش تا حدی رفته بود و سیاه شده بود!!واسه شما هم اینجوری شده؟؟
ضمناٌ اگه نکته ی خاصی هست که واسه خرید اتم باید بهش دقت کنم،بگید لطفاٌ.ممنون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اساتید،به خصوص کسایی که اتم کارن!!
یه اتم دست2 دیدم که واسه یکی از دوستام میخوام بگیرمش،اما چند تا سوال داشتم:

1-رو باطریش و زیرش(یعنی رو خود گوشی) زده بود made in china!!همه ی اتم ها چینیند؟؟

2-از کجا میتونم بفهمم باز شدست یا نه؟؟اتم مثل k-jam یا TyTN که وقتی در باطری رو باز میکنیم یه جا یه برچسب کوچیک هست و اگه گوشی باز شده باشه مشخص میشه،نداره انگار!

3-طرف میگه گوشی رو 7،8 ماهی هست که داره،ولی رنگ دکمه هاش تا حدی رفته بود و سیاه شده بود!!واسه شما هم اینجوری شده؟؟
ضمناٌ اگه نکته ی خاصی هست که واسه خرید اتم باید بهش دقت کنم،بگید لطفاٌ.ممنون

1-آره ،برا همه همینه

2-جفت اتم ها برا من داشتن اتم اگزک هم داشت

3-رنگ رفتگیش طبیعی هست

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
درود....
دوستان وضعیت آلتیمیت ها الان چطوره؟؟؟ دبی راحت گیر میان؟ کجا ها ؟راستش از یک طرف از پاکت پی سی هایی که کیبرد نیومریک (کیپد) دارن مثل 8150 خوشم نمیاد چون مثل موبایل هستند و از یک طرف هم این 6150 خیلی گویا درازه! چه کنم؟؟؟ بنچ مارک ها رو کسی داره؟ پارسا کجایی؟؟؟:blush:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
درود....
دوستان وضعیت آلتیمیت ها الان چطوره؟؟؟ دبی راحت گیر میان؟ کجا ها ؟راستش از یک طرف از پاکت پی سی هایی که کیبرد نیومریک (کیپد) دارن مثل 8150 خوشم نمیاد چون مثل موبایل هستند و از یک طرف هم این 6150 خیلی گویا درازه! چه کنم؟؟؟ بنچ مارک ها رو کسی داره؟ پارسا کجایی؟؟؟:blush:
اینجام سیاوش جان ...

ابعاد ِ جفتشون یکیه هاااا !!! 6150 خیلی از نزدیک خوشگله ... همه تعریف میکنن ...
دبی موجوده به طرزی که گل فروشی هم بری میتونی آلتیمیت بخری ...
در مورد بنچمارک ها ... ایندکس سی پی یوش از پی535 هم بیشتره ...
ایندکس فایلش 184 بود که خوبه ...
فقط گرافیکش پایینه ... و عمر باتری کمه که این 2 تا با رامی که اومدنش از اکسپنسیس تایید شده درست میشه ...
یه چیزی که خود آیمیت هم بهش اشاره نکرده بود ( شایدم نمیدونسته :D ) اینه که USB HOST هم داره ...
آره داداش !!! دستگاه واقعا" آلتیمیته :D

بالا