• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

DoyenFox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما قیمت +Eten x600 ,m700,x500 و O2 Zinc و atom life,exec رو هم بگیرید ببینید چطوره.
البته Asus p535 هم اگه باشه خوبه.(الان بیشتر از این حضور ذهن ندارم):blush:
در ضمن بهتر دنبال گوشی هایی باشید که از زمان ریلیزشون یه 6 ماهی حداقل گذشته باشه که افت قیمت داشته باشن،مثل همینایی که گفتم.

نکرد نیست:(گشتم نبود:(

به p535 خیلی فکر کن واقعا یکی از استثنائت هست.

من باشم میخرم قیمت خوب .

موفق باشید:)
بچه ها ممنون از راهنماييتون.
نظرتون در مورد iPAQ rw6815-hp چيه؟

omid.h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بی زحمت قیمت TyTN II رو هم تو دبی بپرسید. من می خوام این گوشی رو بخرم ولی تهران خیلی گرون میدن.پایتخت 890 هزار تومان!!!
کسی جایی رو سراغ نداره که بشه Tytn II رو با قیمت ارزون خرید یا کسی این گوشی رو از دبی آورده باشه و بخواد بفروشه یا کسی قرار باشه بره دبی برای من هم بیاره؟

DoyenFox

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حامد جان ایکس 500 پلاس که دبی نیست اصلا. اگزک هم که ظاهرا دیگه تولید نمیشه. قیمت لایف کمترینش 2999 درهم و قیمت نمایندگیش 3100 درهمه(البته فکر کنم نمایندگیش یه سیم کارت اتصالات هم باش میده) .
ام 700 خیلی گوشیه مزخرفیه به نظر من ولی دبی زیاده. زینک که خوبه ولی دبی بالای 600 تومن در میادبه نظرم htc p3600 معمولی 3400 درهم گیر بیاد که واقعا به نسبت بقیه می ارزه. راستی p535 متاسفانه به سختی گیر میاد:(
پیشنهاد من واسه دستگاه های با قیمت مناسب: اول p535. دوم زینک و سوم p3600.
پ ن : در خصوص خرید پاکت پی سی به نظر من دوربین گزینه پنجم یا ششم بالاتر نباید محسوب بشه. واقعا بی مهری به پاکت پی سی هاست اگه مثلا ما 2 گزینه واسه خرید مد نظرمون باشه مثل سی پی یو و دوربین. من شخصا یکم به این مساله دوربین حساس شدم راستش.

اقا خيلي ممنوو.راستي برام مهمه كه تو دبي هم گير بياد.حالا ميشه حدود قيمت زينك و پي 535 در دبي رو بگيد .راستي او اچ پي كه گفتم به نظرتون چطوره؟
راستي من نفهميدم دوربين رو منظورتون با من بود يا نه ولي در كل من دوربين هم نباشه واسم مهم نيس.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اقا خيلي ممنوو.راستي برام مهمه كه تو دبي هم گير بياد.حالا ميشه حدود قيمت زينك و پي 535 در دبي رو بگيد .راستي او اچ پي كه گفتم به نظرتون چطوره؟
راستي من نفهميدم دوربين رو منظورتون با من بود يا نه ولي در كل من دوربين هم نباشه واسم مهم نيس.

قیمت P535 بین 2400 تا 2700 درهم متغییر هست.

bavaria1977

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت P535 بین 2400 تا 2700 درهم متغییر هست

جناب سیمپسون شما جایی را در دبی می شناسید که p525/p535 را داشته باشه
من چند روزه دارم به اکثر فروشنده های دبی زنگ می زنم ولی اثری از asus نیست

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

نه . این hp رو بیخیالش شو. البته hp 6818 , hp 6828 هم هستن که همون اتم خودمونن فقط 6818 وای فای نداره. اما اون 6815 رو حرفش رو هم نزن.
دوربین منظورم شما نبود. بیشتر منظورم کلی بود و تا حدی به خاطر معیار های خرید akhoond عزیز.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نه . این hp رو بیخیالش شو. البته hp 6818 , hp 6828 هم هستن که همون اتم خودمونن فقط 6818 وای فای نداره. اما اون 6815 رو حرفش رو هم نزن.
دوربین منظورم شما نبود. بیشتر منظورم کلی بود و تا حدی به خاطر معیار های خرید akhoond عزیز.
سیاوش جان پیرو صحبت های قبلمون ، این عکس رو میذارم ، اگه از قیافش خوشت نیومد بگو که بدونم بد سلیقه ای :D

gsmarena_002.jpg

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
جناب سیمپسون شما جایی را در دبی می شناسید که p525/p535 را داشته باشه
من چند روزه دارم به اکثر فروشنده های دبی زنگ می زنم ولی اثری از asus نیست

برای من آقا سیاوش از اینجا خریدند:
CompuMe L.L.C
Mall of the Emirates - Dubai - UAE
Tel: +971 4 3414442
Fax: +971 4 3402116
http://www.compume.com

ادیت:
با یکی از شعب Asus یه تماس بگیرید شاید یه فروشنده تو دوبی بهتون معرفی کردند:
http://ae.asus.com/aboutasus.aspx?show=3

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
برای من آقا سیاوش از اینجا خریدند:
CompuMe L.L.C
Mall of the Emirates - Dubai - UAE
Tel: +971 4 3414442
Fax: +971 4 3402116
http://www.compume.com

ادیت:
با یکی از شعب Asus یه تماس بگیرید شاید یه فروشنده تو دوبی بهتون معرفی کردند:
http://ae.asus.com/aboutasus.aspx?show=3

فرشید جان فقط مساله این بود که این compume که واقعا جای جالبی هم ایسوس واسه فروش نداشت خودش. همون فامیلمون که میدونی نمی دونم از کجا سفارش داد و چون خودش نبودش اون موقع و میخواست گارانتی هم بشه به قول خودش فرستاد پیش همین فروشگاه که گویا رفیقاش بودن. ولی انصافا قسمت پی دی ای که داشت از همه مراکز و نمایندگی ها کامل تر بود. تنها جایی بود که ایسوس پی 535 رو از این نمونه ویترینی هایی که تست فری هستند داشت. راستی یادم نبود گارانتیشو پیگیری کنم واست. اگه شد امروز فردا تماس میگیرم ببینم گارانتیشو رفیقم گرفته یا نه؟

پارسا جون دمت گرم. والا به نظر من قیافش خیلی هم خاصه این 6150 ولی اون پایینش رو مشکوک بودم که دیگه مهم نیست. ناقلا من فکر کردم واسه همین درازیش 8150 گرفتی ! حالا می بینم که...!

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سیاوش جان پیرو صحبت های قبلمون ، این عکس رو میذارم ، اگه از قیافش خوشت نیومد بگو که بدونم بد سلیقه ای :D

gsmarena_002.jpg

باشه خیل خوب . بد سلیقه شدیم دیگه:D ام تو عکس هاش واقعا بهتره . راستش رو بخوای از پشت ویترین که بد تو چش میزد. از عکس اما زیاد هم بد نیست . برای من نسبت سایز صفحه به دستگاه یه خورده عجیب و تو ذوق زنه ! البته حق میدم که خیلی ها ازش خوششون بیاد ولی وقتی من با اتم نازنینم مقایسه میکنم یا پی 535 یا تاچ یا فلیم یا هر گزینه ای که سرش به تنش بیارزه اصلا آلتیمیت ها رو به حساب نمیارم در دیزاین. بد سلیقه ایه دیگه:p

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
باشه خیل خوب . بد سلیقه شدیم دیگه:D ام تو عکس هاش واقعا بهتره . راستش رو بخوای از پشت ویترین که بد تو چش میزد. از عکس اما زیاد هم بد نیست . برای من نسبت سایز صفحه به دستگاه یه خورده عجیب و تو ذوق زنه ! البته حق میدم که خیلی ها ازش خوششون بیاد ولی وقتی من با اتم نازنینم مقایسه میکنم یا پی 535 یا تاچ یا فلیم یا هر گزینه ای که سرش به تنش بیارزه اصلا آلتیمیت ها رو به حساب نمیارم در دیزاین. بد سلیقه ایه دیگه:p

اگه شما بگن بدسلیقه دیگه به من چی میگن
آخه کجای طراحی این گوشی چشمگیره ؟
واقعا imate کلمه افتضاح رو به معنای دقیق کلمه صرف کرده

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اگه شما بگن بدسلیقه دیگه به من چی میگن
آخه کجای طراحی این گوشی چشمگیره ؟
واقعا imate کلمه افتضاح رو به معنای دقیق کلمه صرف کرده

ای دادو بیداد... باز که حملات شروع شد! بابا ما تازه داشتیم مخ خودمونو میزدیم بگیریمش ها!
ووسین جان اونی که شما دیدی 8150 بود یا 6150؟؟؟ البته طول هر 2 دستگاه یکیه ولی 6150 اسکرین 2.6 اینچی داره و 6150 اسکرین 2.8 اینچی. این رو پرسیدم خواستم ببینم اون نسبت اسکرین به کل گوشی رو در مورد هر دو میگی؟؟؟ راستش سوال من هم و اصلا تنها مشکلم همین بوده که پایین گوشی به نظرم درازه.
اما یک دستگاه وی جی ای بدون کیبرد که سرش به تنش بیرزه (به جز فلیم که کلا از چشمم افتاده فعلا) کسی سراغ داشت که گیر هم بیاد من اون رو میخرم به جای این.

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرشید جان فقط مساله این بود که این compume که واقعا جای جالبی هم ایسوس واسه فروش نداشت خودش. همون فامیلمون که میدونی نمی دونم از کجا سفارش داد و چون خودش نبودش اون موقع و میخواست گارانتی هم بشه به قول خودش فرستاد پیش همین فروشگاه که گویا رفیقاش بودن. ولی انصافا قسمت پی دی ای که داشت از همه مراکز و نمایندگی ها کامل تر بود. تنها جایی بود که ایسوس پی 535 رو از این نمونه ویترینی هایی که تست فری هستند داشت. راستی یادم نبود گارانتیشو پیگیری کنم واست. اگه شد امروز فردا تماس میگیرم ببینم گارانتیشو رفیقم گرفته یا نه؟

پارسا جون دمت گرم. والا به نظر من قیافش خیلی هم خاصه این 6150 ولی اون پایینش رو مشکوک بودم که دیگه مهم نیست. ناقلا من فکر کردم واسه همین درازیش 8150 گرفتی ! حالا می بینم که...!

سیاوش جان گارانتی را بیخیال;)
من یه قاب سفید میخوام بندازم روش و از گارانتی درمیاد میگه.
ممنون بابت پیگیریت.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
:(
سیاوش جان گارانتی را بیخیال;)
من یه قاب سفید میخوام بندازم روش و از گارانتی درمیاد میگه.
ممنون بابت پیگیریت.[/QUOTE

ای دادو بیداد! فرشید جان جون هر چی مرده بیخیال این برنامت بشو! (خداییش عجب قسمی دادمت ها!) بابا این گوشی به این نازی رو واسه چی میخوای بزنی داغون کنی؟ این خط و این نشون اگه نیومدی بگی کار اشتباهی کردی از ما گفتن....
راستی از برو بچ کسی آمار p735 رو نداره؟؟؟؟

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

هر چقدر با خودم کلنجار رفتم که یکم خوش سلیقه باشم نشد که نشد!
فک کنم منم بد سلیقه ام!
به قول عماد از پشت ویترین که واقعا زشت نشون میده
البته به نظرم عکسشم زیاد توفیری با واقعیتش نداره :hmm:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ای دادو بیداد... باز که حملات شروع شد! بابا ما تازه داشتیم مخ خودمونو میزدیم بگیریمش ها!
ووسین جان اونی که شما دیدی 8150 بود یا 6150؟؟؟ البته طول هر 2 دستگاه یکیه ولی 6150 اسکرین 2.6 اینچی داره و 6150 اسکرین 2.8 اینچی. این رو پرسیدم خواستم ببینم اون نسبت اسکرین به کل گوشی رو در مورد هر دو میگی؟؟؟ راستش سوال من هم و اصلا تنها مشکلم همین بوده که پایین گوشی به نظرم درازه.
اما یک دستگاه وی جی ای بدون کیبرد که سرش به تنش بیرزه (به جز فلیم که کلا از چشمم افتاده فعلا) کسی سراغ داشت که گیر هم بیاد من اون رو میخرم به جای این.

وسن همون 8150ِ ِ من رو دیده توی تجارت ...

وسن جان شما که 8150 رو دیدی ، چرا معامله رو سر 6150 بهم میزنی

من اونو فقط به 2 علت خریدم ...
1- پشت فرمون بتونم اس ام اس بدم
2- من هر شب مدت زیادی میدوئم ، اون موقع هم بتونم راحت شماره بگیرم یا اس ام اس بدم
الان فقط 6150 همچین دستگاهیه ! بنچ مارک سی پی یوش از فلیم هم بیشتره !
اما 4 ماه دیگه نه !

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
هر چقدر با خودم کلنجار رفتم که یکم خوش سلیقه باشم نشد که نشد!
فک کنم منم بد سلیقه ام!
به قول عماد از پشت ویترین که واقعا زشت نشون میده
البته به نظرم عکسشم زیاد توفیری با واقعیتش نداره :hmm:
کم کم متوجه شدم که شدیدا" بد سلیقه هستم ... :(

اینجانب پارسا ، ملقب به مانوئل ، اعتراف مینُمایم بسیار بد سلیقه میباشم ... ولی خودائیش دستگاه مردونه ست ...

( آخییییش ، یه نکته ی مثبت توش گیر اومد :D )

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

اینجانب پارسا ، ملقب به مانوئل ، اعتراف مینُمایم بسیار بد سلیقه میباشم ... ولی خودائیش دستگاه مردونه ست ...

رنگه مشكيش اصلا جالب نيست.
سفيدش قشنگتره:
imate6150.jpg

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

خب مثله اینکه همه توی فروم پاکت پی سی بد سلیقه شدند . ما رو باش دلمون رو خوش کرده بودیم که تو یکی خوش سلیقه ای:happy:

اما جدای از شوخی این دستگاه یه دستگاه ایده آله . کافیه به تاپیک پی دی ای های تک یه سر بزنین دو سه ماه پیش که دستگاه میخواست بیاد رو یه چک کنید ببینین چه هیجانی موج میزد . الانه که با ایکس وان و ایکس 800 و وی 900 همچین هم دستگاه خفنی نشون نمیده . ولی هنوز به مشخصات که نگاه میکنی صفحه وی جی ای رم 128 سی پی یو 520 مارول اینا کم چیزی نیست .

بنده با دیزاین مشکل دارم علتش هم اینه که تو این دنیای فانی پی پی سی هایی که میبینم همه سکسی و معروفند و پا به پای جیمز باند و بقیه ماموران مخفی در فیلم های جاسوسی و سکسی و اکشن شرکت میکنند . وقتی قیافه چند تا از این دستگاهها هر روز جلو چشمت باشه دیگه نه تنها آلتیمیت بلکه اسمارت فون ها هم برات رنگ و لعابی ندارند . حقیقتش رو بخواین اون مدل های نوکیا که واقعا باعث چندش من میشه ! دیگه سامسونگ و ال جیش که بماند!!

اما در کل دستگاه مردانه ای هستش و دستگاه مردانه لازم نیست زیبایی منحصر بفردی داشته باشه ولی باید قدرتمند باشه (مثل مردها:cool:) همین علت باعث شده بنده عاشق جی 900 بشم (که خداییش به نظرم آلتیمیت ها ازش در زیبایی سر هستند)
بنده به شدت به همه توصیه میکنم اگر توانایی کنار اومدن با این دستگاه رو دارن به سرعت ابتیاعش کنن تا بیات نشده:happy:

بالا