• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Hossein505

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
14
بعید میدونم 4 تا رو با هم الان پیدا کنی تو ایران . متاسفانه بدون سیم هم محدودیته برات. اگه 7-8 ماه پیش بود میشد گفت اکسیم ایکس 51 اما الان دیگه نوش پیدا نمیشه . من که هرچی فکر کردم نفهمیدم علت اصلی چیه . راه حل : میتونی اگه خودت توان وارد کردنش رو نداری به رمضانی یا تجارت الکترونیک بگی برات بیاره . بهترین قیمت ها رو اچ پی داره و بسته به نیازت وی جی ای کیو وی جی ای سیم خور نخور!! و ... داره . از 200$ تا 400$ حداکثر امکانات میتونی بخری . اگه نیازت هم شدید نیست مدل های جدید و خوبی با قیمت 250 دلار داره . اگه نامردی نکنه با توجه به اینکه این دستگاهها سیم خور نیست و هزینه گمرکی بالایی نداره نباید 20-30% بالاتر ازت بگیره . یعنی میتونی با 1-1.2 سر و تهش رو هم بیاری شاید هم بتونه 1 هفته ای بهت برسونه (البته مطمئن نیستم) اگه قیمت رو خیلی چرت و پرت گفت یه دفعه خواست 700-800 تومن سر این 4 تا دستگاه بخوره خودت میتونی یه سر بری دبی یا از اون طرف روسیه (برای اچ پی توصیه میشه):happy:

دستش شما درد نکنه خیلی ممنون
ولی کسی که به من سفارش داده گفت مهم نیست سیم داشته باشه یا نه چون نیاز ندارن
ولی اگر داشت هم که فبها
فقط میخوان برای کارشون یک دستگاهی باشه که سیستم عاملش wm باشه و با wifi بتونن تست اینترنت در محل بگیرن همین

من هم اصلا فعلا نمیتونم از اونور بخرم چون محدودیت زمان دارم در مورد قیمت هم چیزی به من نگفتن !
فقط گفتن بگیر
حالا مدل پیشنهاد بدین

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
عرض شود که ایکس 650 به نظر من خیلی جاگزین مناسبی برای ایکس 800 هست ، مشکل ش فکر کنم توزیع ش تنها در روسیه و آسیای جنوب شرقی باشه.

ما مخصلیم

به نظر شما در شرایط فعلی خرید X650 از مالزی به قیمت $700 کار درستیه؟ از اینجا قیمت را دیدم.

X650 را یه جا نوشته VGA و یک جا نوشته QVGA. کدومش درسته؟!

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نظر شما در شرایط فعلی خرید X650 از مالزی به قیمت $700 کار درستیه؟ از اینجا قیمت را دیدم.

X650 را یه جا نوشته VGA و یک جا نوشته QVGA. کدومش درسته؟!

مطمئناٌ pdadb معتبر تره!!
میدونید که تنها تفاوت X800 و X650 تنها 3g نبودن X650!!بنابراین با توجه به تفاوت قیمت فاحشی که دارن در خرید X650 شک نکنید(دکتر غیرتی نشه:D)
ولی قیمتای این لینکی که دادین کلاٌ بالاست،بهتر از جای دیگه ایی بگیرید!!

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سلام...
میگم این ایکس 650 هم با مشکل رم دست به گریبانه؟ مثل ایکس 800؟؟؟؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
دستش شما درد نکنه خیلی ممنون
ولی کسی که به من سفارش داده گفت مهم نیست سیم داشته باشه یا نه چون نیاز ندارن
ولی اگر داشت هم که فبها
فقط میخوان برای کارشون یک دستگاهی باشه که سیستم عاملش wm باشه و با wifi بتونن تست اینترنت در محل بگیرن همین

من هم اصلا فعلا نمیتونم از اونور بخرم چون محدودیت زمان دارم در مورد قیمت هم چیزی به من نگفتن !
فقط گفتن بگیر
حالا مدل پیشنهاد بدین

خوب پس تنها راهش اینه که بری 2-3 تا مغازه موجود در تهران که به شغل شریف پی پی سی فروشی (یا فرو کنی!) مشغولند سر بزنی ببینی پایین ترین قیمت پی پی سی ای که سرش به تنش بیارزه و ویندوز موبایل 5 یا 6 باشه و وای فای داشته باشه چیه! بعید میدونم به گزینه ای به غیر از اس 200 برسی . ولی فکر کنم یه تخفیف 30-40 تومنی رو هر دستگاه باید بگیری.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مطمئناٌ pdadb معتبر تره!!
میدونید که تنها تفاوت X800 و X650 تنها 3g نبودن X650!!بنابراین با توجه به تفاوت قیمت فاحشی که دارن در خرید X650 شک نکنید(دکتر غیرتی نشه:D)
ولی قیمتای این لینکی که دادین کلاٌ بالاست،بهتر از جای دیگه ایی بگیرید!!

سایت دیگه که تو مالزی یا سنگاپور بفروشه expansys هست که Pre-order ه.

وی جی ای قربان شک نکنید

از Eten V900 چه خبر؟ حامد(.net) میگفت یه مشکل خیلی بزرگ داره که یادش هم نبود اون مشکل چیه. میخواستم بدونم حقیقت داره یا نه؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
سایت دیگه که تو مالزی یا سنگاپور بفروشه expansys هست که Pre-order ه.

از Eten V900 چه خبر؟ حامد(.net) میگفت یه مشکل خیلی بزرگ داره که یادش هم نبود اون مشکل چیه. میخواستم بدونم حقیقت داره یا نه؟

مشکل رم پایینش هست دیگه حتما.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان یه سوالی واسه من پیش اومده... اگه من یک آلتیمیت از دبی بخرم بعد باید ببرم همون جا که دکتر و پارسا گوشی هاشون رو خریدن رجسترش کنم؟؟؟ یا نباید ببرم؟؟؟ مثلا پارسا فقط گوشی خودش رو رجستر کرده یا مثلا یه سریال هایی که مثلا از 1 تا 1000 رو هم رجستر کرده مخابرات؟؟؟ اگه نباید ببرم پس چرا اون ها بردن؟!!!
اصلا چرا باید بعضی دستگاه ها رو برد رجستر کرد؟ مثلا باید دستگاه های ساخت آریما رو رجستر کرد؟؟؟
مرسی

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام

لعنت به اين پارس آنلاين. 2هفته است منو گذاشته سركار... :wacko:
تا بيرون نياد اصلا روش حساب بار نكن... V900 فعلا روي كاغذ ديوايس خوبيه...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
دوستان یه سوالی واسه من پیش اومده... اگه من یک آلتیمیت از دبی بخرم بعد باید ببرم همون جا که دکتر و پارسا گوشی هاشون رو خریدن رجسترش کنم؟؟؟ یا نباید ببرم؟؟؟ مثلا پارسا فقط گوشی خودش رو رجستر کرده یا مثلا یه سریال هایی که مثلا از 1 تا 1000 رو هم رجستر کرده مخابرات؟؟؟ اگه نباید ببرم پس چرا اون ها بردن؟!!!
اصلا چرا باید بعضی دستگاه ها رو برد رجستر کرد؟ مثلا باید دستگاه های ساخت آریما رو رجستر کرد؟؟؟
مرسی
اگه رجیستر نباشه ( که فقط مربوط به گوشی های آریما نیست در واقع اینا به هم مربوط نیستن ) سریالشو بگو ، میرم پیش اسماعیلی رجیسترش میکنم برات ...

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
الان گوشی خوب و ارزون که numpad داشته باشه چی هست؟
ميخوايم يک گوشی بخرم اما ميخوام حتماً يک numpad مثل p525 داشته باشه.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
اگه رجیستر نباشه ( که فقط مربوط به گوشی های آریما نیست در واقع اینا به هم مربوط نیستن ) سریالشو بگو ، میرم پیش اسماعیلی رجیسترش میکنم برات ...

پارسا جان ممنون از لطفت...
اما علت سوالم این بود که مثلا شما یک htc بیاری نیاز به رجستر نداری ولی تا حالا ایکس 800 دکتر و آلتیمیت شما احتیاج به ثبت سریال داشتن... علتش پس چی می تونه باشه؟؟؟؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اما علت سوالم این بود که مثلا شما یک htc بیاری نیاز به رجستر نداری ولی تا حالا ایکس 800 دکتر و آلتیمیت شما احتیاج به ثبت سریال داشتن... علتش پس چی می تونه باشه؟؟؟؟
من اچ تی سی ِ رجیستر لازم هم دیده م ... علتش رو نمیدونم سیاوش جان

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
الان گوشی خوب و ارزون که numpad داشته باشه چی هست؟
ميخوايم يک گوشی بخرم اما ميخوام حتماً يک numpad مثل p525 داشته باشه.

imate ultimate 8150
حرف نداره ، فقط قیمت ش یکم حرف داره

در قیمت های پایین تر هم ، به نظرم ، می تونی به همین 525 ایسوس فکر کنی.

یک سری دیگر هم هستند که توی ایران اصلا گیر نمی یان

پارسا ، روزبه رو بچسب التیمیت بگیره ، بعد یک رام کاستومایز بیرون می ده:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

مخابرات تنها دیوایس هایی که مشابه ش رو یک شرکت وارد کنه ، رجیستر کرده ، یعنی هر دیوایس که رمضانی بیاره ، احتمال قریب به یقین بی نیاز از رجیستره

موفق باشید

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مخابرات تنها دیوایس هایی که مشابه ش رو یک شرکت وارد کنه ، رجیستر کرده ، یعنی هر دیوایس که رمضانی بیاره ، احتمال قریب به یقین بی نیاز از رجیستره

موفق باشید

ممنون از راهنماییتون...

اما یه خبر بد...
امشب رفته بودم فروشگاه یکی از اقوام که به شغل شریف موبایل فروشی مشغوله! دیدم خیلی ناراحته وقتی علتش رو پرسیدم گفت که بار موبایلش رو به علت مشکل رجستر! مجبور شده به دبی مرجوع کنه و می گفت دوباره بحث رجیستری راه افتاده از دو روز پیش! دو سه تا مغازه اطرافش هم همین رو گفتن... اما نمیدونم چرا من زیاد نمی تونم باور کنم چون به هر حال خود مخابرات به علت مشکل فنی خودش این مسخره بازی رو تموم کرد.
حالا اگه دوستان خبری چیزی دیدن بگن ما هم بدونیم.

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از راهنماییتون...

اما یه خبر بد...
امشب رفته بودم فروشگاه یکی از اقوام که به شغل شریف موبایل فروشی مشغوله! دیدم خیلی ناراحته وقتی علتش رو پرسیدم گفت که بار موبایلش رو به علت مشکل رجستر! مجبور شده به دبی مرجوع کنه و می گفت دوباره بحث رجیستری راه افتاده از دو روز پیش! دو سه تا مغازه اطرافش هم همین رو گفتن... اما نمیدونم چرا من زیاد نمی تونم باور کنم چون به هر حال خود مخابرات به علت مشکل فنی خودش این مسخره بازی رو تموم کرد.
حالا اگه دوستان خبری چیزی دیدن بگن ما هم بدونیم.

پس الان دو تا بحث مطرح شده،یکی اینکه مخابرات باز رجیستر رو شروع کرده یا نه؟
و دوم اینکه آیا این قضیه رو اون قانونی که اجازه میده هر فردی در سال یکبار میتونه گوشی رو رجیستر کنه،تاثیر میذاره یا نه؟
سیاوش جون،منم نگران کردی:(،گوشیم قراره تو عید بیاد دستم.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پس الان دو تا بحث مطرح شده،یکی اینکه مخابرات باز رجیستر رو شروع کرده یا نه؟
و دوم اینکه آیا این قضیه رو اون قانونی که اجازه میده هر فردی در سال یکبار میتونه گوشی رو رجیستر کنه،تاثیر میذاره یا نه؟
سیاوش جون،منم نگران کردی:(،گوشیم قراره تو عید بیاد دستم.
مورد اول رو نمیدونم ، ولی مورد دوم که مشکلی نیست ، میدی در و همسایه واست رجیستر کنن . بعدش اون کاغذی که به من و دکتر داد واسه پر کردن عمرا" قابلیت های اینچنین محدودیت هایی رو داشته باشه .

بای د ِ وی ، منم نگران کردی سیاوش ، دستگاه من هم کم کم بوی اومدنش میاد :D

بالا