بعید میدونم 4 تا رو با هم الان پیدا کنی تو ایران . متاسفانه بدون سیم هم محدودیته برات. اگه 7-8 ماه پیش بود میشد گفت اکسیم ایکس 51 اما الان دیگه نوش پیدا نمیشه . من که هرچی فکر کردم نفهمیدم علت اصلی چیه . راه حل : میتونی اگه خودت توان وارد کردنش رو نداری به رمضانی یا تجارت الکترونیک بگی برات بیاره . بهترین قیمت ها رو اچ پی داره و بسته به نیازت وی جی ای کیو وی جی ای سیم خور نخور!! و ... داره . از 200$ تا 400$ حداکثر امکانات میتونی بخری . اگه نیازت هم شدید نیست مدل های جدید و خوبی با قیمت 250 دلار داره . اگه نامردی نکنه با توجه به اینکه این دستگاهها سیم خور نیست و هزینه گمرکی بالایی نداره نباید 20-30% بالاتر ازت بگیره . یعنی میتونی با 1-1.2 سر و تهش رو هم بیاری شاید هم بتونه 1 هفته ای بهت برسونه (البته مطمئن نیستم) اگه قیمت رو خیلی چرت و پرت گفت یه دفعه خواست 700-800 تومن سر این 4 تا دستگاه بخوره خودت میتونی یه سر بری دبی یا از اون طرف روسیه (برای اچ پی توصیه میشه):happy:
دستش شما درد نکنه خیلی ممنون
ولی کسی که به من سفارش داده گفت مهم نیست سیم داشته باشه یا نه چون نیاز ندارن
ولی اگر داشت هم که فبها
فقط میخوان برای کارشون یک دستگاهی باشه که سیستم عاملش wm باشه و با wifi بتونن تست اینترنت در محل بگیرن همین
من هم اصلا فعلا نمیتونم از اونور بخرم چون محدودیت زمان دارم در مورد قیمت هم چیزی به من نگفتن !
فقط گفتن بگیر
حالا مدل پیشنهاد بدین