• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مورد اول رو نمیدونم ، ولی مورد دوم که مشکلی نیست ، میدی در و همسایه واست رجیستر کنن . بعدش اون کاغذی که به من و دکتر داد واسه پر کردن عمرا" قابلیت های اینچنین محدودیت هایی رو داشته باشه .

بای د ِ وی ، منم نگران کردی سیاوش ، دستگاه من هم کم کم بوی اومدنش میاد :D

سلام مجدد. والا حامد و پارسای عزیز من از هر دوی شما نگران تر شدم خودم! از یک طرف هم که خودم میخواستم آلتیمیت بگیرم حالا هم که اینجوری شده... اما من فوقش از ایرانسل استفاده می کنم و یک گوشی درپیت هم میذارم واسه سیم کارت دولت محترم... (هر چند که دو سه تا پاکت پی سی هم دم دستم هست ولی حمل 2 پاکت پی سی خیلی کار سخیفیه!) اما مساله اینه که از یه طرف هیچ سایتی چیزی در این مورد خبری ندادن و از یک طرف هم که این مغازه ها اجناسشون رو مرجوع کردن. من که گیج شدم حسابی.

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
دوستان من قسط خرید گوشی تاچ رو دارم.2 روز پیش در سایت www.digikala.com قیمت 558 تومان بود.روز بعد که تماس گرفتم برای سفارش شده بود 574.بنظر شما من چکار کنم؟صبر کنم بعد از عید گوشی بخرم؟یا این قیمت برای تاچ ارزش داره؟

bodybuilder2

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان من قسط خرید گوشی تاچ رو دارم.2 روز پیش در سایت www.digikala.com قیمت 558 تومان بود.روز بعد که تماس گرفتم برای سفارش شده بود 574.بنظر شما من چکار کنم؟صبر کنم بعد از عید گوشی بخرم؟یا این قیمت برای تاچ ارزش داره؟

من برج 7 ( مهر ماه ) از رمضانی به قیمت 520 تومن خریدم .

ضمناً تاچ 9 مدل داره که قبلاً هم در موردش صحبت شده - من انهنسد رو خریدم ( رم 128 و رام 256 مگ )

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان منم دیروز یه دونه touch معمولی رنگ نقره ای واسه تولد خواهرم گرفتم:blush:
البته دیروز ship کردنش, احتمالا تا آخر هفته میرسه.
خدا کنه cpu داغونش فقط ابروی PPC هارو نبره! چون یه عالمه مخ زدمو از WM تعریف کردم تا بالاخره رضایت رو جلب کردم(دعوا سر Motorola U9 بود و touch! فکر کن:rolleyes::D)
از Hp6315 هم به خاطر cpu عطیقش خیلی خاطره بدی داره.

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
دوستان منم دیروز یه دونه touch معمولی رنگ نقره ای واسه تولد خواهرم گرفتم:blush:
البته دیروز ship کردنش, احتمالا تا آخر هفته میرسه.
خدا کنه cpu داغونش فقط ابروی PPC هارو نبره! چون یه عالمه مخ زدمو از WM تعریف کردم تا بالاخره رضایت رو جلب کردم(دعوا سر Motorola U9 بود و touch! فکر کن:rolleyes::D)
از Hp6315 هم به خاطر cpu عطیقش خیلی خاطره بدی داره.

به به. مبارک باشه...
علی جان اون ورا یا تو سایتی جایی ایکس 650 رو ندیدی ؟ آماری ازش داری؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به به. مبارک باشه...
علی جان اون ورا یا تو سایتی جایی ایکس 650 رو ندیدی ؟ آماری ازش داری؟

مرسی سیاوش جان.
اون ویدیویی که تو Hi tech گزاشته بودمو دیدی؟! خیلی X650 جیگررررره:rolleyes: دل منو هم واقعا ربوده:f34r:
ولی هنوز ریلیز نشده. حتی تو ebay هم نیست.
الان که acer ایتن رو خریده حتما وضعیت گوشی هاش بهتر میشه, مخصوصا از نظر ساپورتهای نرم افزاری( که البته با وجود هکرهای روسی که علاقه بسیار بالایی یه eten دارن واقعا ساپورتی نیازی نداره!)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مرسی سیاوش جان.
اون ویدیویی که تو Hi tech گزاشته بودمو دیدی؟! خیلی X650 جیگررررره:rolleyes: دل منو هم واقعا ربوده:f34r:
ولی هنوز ریلیز نشده. حتی تو ebay هم نیست.
الان که acer ایتن رو خریده حتما وضعیت گوشی هاش بهتر میشه, مخصوصا از نظر ساپورتهای نرم افزاری( که البته با وجود هکرهای روسی که علاقه بسیار بالایی یه eten دارن واقعا ساپورتی نیازی نداره!)

علی جان همون رو دیدم که این جوری عاشق شدم دیگه! فقط نمیدونم ایکس 650 هم با مشکل رم ایکس 800 دست به گریبان هست یا نه؟؟؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
علیرضا Touch Dual چقدر اختلاف قیمت با تاچ معمولی مگه داره ؟ تا اونجایی که یادمه cpu قویتری داشت ؟

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها امروز رفته بودم پایتخت چند جا تاچ کروز رو گذاشته بود.

واقعا گوشی قشنگیه. من که خیلی منتظر بودم ایران بیاد.

فقط میگفت 910 تومن تازه گارانتی هم نداشت!! میگفت 1 هفته ست اومده و هنوز گارانتی نداره.

و اینکه یه مغازه بود که خودش تاچ کروز نداشت ولی گفت که اینا هیچکدوم رجیستر نیستن و نخر و از این حرفا. میخوام ببینم راست گفته یا اینکه چون خودش نداشته اینطوری گفته؟!

بنظرتون بگیرمش؟!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه ها امروز رفته بودم پایتخت چند جا تاچ کروز رو گذاشته بود.

واقعا گوشی قشنگیه. من که خیلی منتظر بودم ایران بیاد.

فقط میگفت 910 تومن تازه گارانتی هم نداشت!! میگفت 1 هفته ست اومده و هنوز گارانتی نداره.

و اینکه یه مغازه بود که خودش تاچ کروز نداشت ولی گفت که اینا هیچکدوم رجیستر نیستن و نخر و از این حرفا. میخوام ببینم راست گفته یا اینکه چون خودش نداشته اینطوری گفته؟!

بنظرتون بگیرمش؟!

دوره این حرفا گذشته دوست عزیز

بچه های همین بخش مثل (دکتر ) این مشگل رو داشتن به راحتی مشگلشون حل شد چیز مهمی هم نیست، مخابرات اینکار رو میکنه

ولی راستش من به خود انتخاب گوشی حرف دارم شما فکر کن با این پول چیا میتونی بگیری:blush:

موفق باشید:)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
علی جان همون رو دیدم که این جوری عاشق شدم دیگه! فقط نمیدونم ایکس 650 هم با مشکل رم ایکس 800 دست به گریبان هست یا نه؟؟؟
دقیقا نمیدونم سیاوش جان. به هر حال تا یه ریویو درست حسابی ازش بیرون نیاد نمیشه تصمیم نهایی رو گرفت. ولی یه کاندید خیلی عالیه.

علیرضا Touch Dual چقدر اختلاف قیمت با تاچ معمولی مگه داره ؟ تا اونجایی که یادمه cpu قویتری داشت ؟

نمیدونم والا. من dual نگرفتم.
متاسفانه اپراتور Rogers که ما باهاش کار میکنیم فقط این نوع تاچ رو offer میده. اون انواع touch های دیگرو هم اصلا نمیتونه offer بده چون با GSM کار نمیکنن( اما Rogers سیستمش GSM هست).
قیمتی که من گرفتم 240$ هست که خوب البته lock هست اما قبلش با فرهاد تماس گرفتم گارانتی کرده که میتونه unlock کنش اگه یه روزی خواستم بیارمش ایران.
dual یه مشکل خیلی بزرگ دیگه هم که داره نداشتن WiFi هست که تحت هیچ شرایطی قابل قبول نیست واسه من:hmm:

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوره این حرفا گذشته دوست عزیز

بچه های همین بخش مثل (دکتر ) این مشگل رو داشتن به راحتی مشگلشون حل شد چیز مهمی هم نیست، مخابرات اینکار رو میکنه

ولی راستش من به خود انتخاب گوشی حرف دارم شما فکر کن با این پول چیا میتونی بگیری:blush:

آخه تا اونجا که من تو تاپیک معرفی این گوشی هم دیده بودم (تو همین انجمن) خیلیا ازش تعریف کرده بودن.

حتی خود GSMarena هم این گوشی رو جزو بهترین پاکت پیسی ها معرفی کرده.

حالا 2 تا سوال دارم از خدمتتون:

1- اون موضوع گارانتی که گفتم بنظر شما مشکلی نداره؟

2- اینی که شما میگی با این پول چیزای دیگه هم میشه خرید میشه بهتریناش رو مثال بزنی؟ فقط خواهشا TyTN II نباشه چون خیلی درباره ش بحث کردیم. و اینکه مشکل این تاچ کروز از نظر شما چیه که پیشنهادش نمیکنید؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آخه تا اونجا که من تو تاپیک معرفی این گوشی هم دیده بودم (تو همین انجمن) خیلیا ازش تعریف کرده بودن.

حتی خود GSMarena هم این گوشی رو جزو بهترین پاکت پیسی ها معرفی کرده.

حالا 2 تا سوال دارم از خدمتتون:

1- اون موضوع گارانتی که گفتم بنظر شما مشکلی نداره؟

2- اینی که شما میگی با این پول چیزای دیگه هم میشه خرید میشه بهتریناش رو مثال بزنی؟ فقط خواهشا TyTN II نباشه چون خیلی درباره ش بحث کردیم. و اینکه مشکل این تاچ کروز از نظر شما چیه که پیشنهادش نمیکنید؟

من منکر خوب بودن این گوشی نیستم

در ضمن من اگر بخوام کسی رو بدبخت کنم این tytn2 رو معرفی میکنم:blush:

موضوع گارانتی که تو ایران به معنی واقعی هیچ پوینتی نداره ، یه چیز توهمی هست رفیق

اما در مورد تاچ گروز من چند تا سوال میپرسم شما جواب بدید ببینید به چه نتیجه ای میرسید

آیا تاچ کروز با این قیمت که داره دارای صفحه VGA هست؟؟ x800 با 200 تا ارزون تر این خصوصیت رو داره

آیا تاچ کروز با داشتن سی پی یو Qualcomm مشکل نخواهد داشت؟؟؟مثل تایتن2

آیا با داشتن باطری 1350 mAh گزینه مناسبی هست؟؟؟

ودر کل با قیمت که داره من میتونم همین الان گوشیهای مثل x800,asusp535,flame,حتی سری التیمت معرفی کنم که هم از این ارزون تر هستن و هم کامل تر

دیکه نظر ، نظر شماست استاد:)

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من منکر خوب بودن این گوشی نیستم

در ضمن من اگر بخوام کسی رو بدبخت کنم این tytn2 رو معرفی میکنم:blush:

موضوع گارانتی که تو ایران به معنی واقعی هیچ پوینتی نداره ، یه چیز توهمی هست رفیق

اما در مورد تاچ گروز من چند تا سوال میپرسم شما جواب بدید ببینید به چه نتیجه ای میرسید

آیا تاچ کروز با این قیمت که داره دارای صفحه VGA هست؟؟ x800 با 200 تا ارزون تر این خصوصیت رو داره

آیا تاچ کروز با داشتن سی پی یو Qualcomm مشکل نخواهد داشت؟؟؟مثل تایتن2

آیا با داشتن باطری 1350 mAh گزینه مناسبی هست؟؟؟

ودر کل با قیمت که داره من میتونم همین الان گوشیهای مثل x800,asusp535,flame,حتی سری التیمت معرفی کنم که هم از این ارزون تر هستن و هم کامل تر

دیکه نظر ، نظر شماست استاد:)

ممنون بابت جواب سریعت.

بله در مورد گارانتی حق با شماست و انتظار همین جواب رو هم داشتم! ;)

مشکل من اینجاست که متاسفانه یا خوشبختانه در این گونه موارد یه سری شرایط خاص خودم رو در نظر میگیرم و شاید بیش از اندازه هم بعضی اوقات حساسیت بخرج میدم. ولی واقعا یکی از مواردی که واسه ی من تو خرید پاکت پیسی مهمه شکل ظاهری اونه. از نظر من شکل ظاهری x800 اصلا به پای تاچ کروز نمیرسه. حتی تاچ دوآل و تاچ هم به پای تاچ کروز نمیرسن! واقعا دیزاین این گوشی همون چیزی هست که من تو فکرم بود.

البته من دوست داشتم پاکت پیسی ای که میگیرم کیبورد QWERTY هم داشته باشه ولی بخاطر شکل ظاهری این گوشی از خیرش گذشتم.

تا اونجا هم که یادمه این گوشی وقتی وارد بازار شده بود قیمتش حدود 1.5 میلیون بود! و الان شده 910 تومن. البته بازم بنظر من جای پایین اومدن تو بازار ایران رو داره.

درباره ی سی پی یو Qualcomm هم میشه یکمی توضیح بدید؟ مشکلات چیه بنظر شما؟ البته تا اونجایی که میدونم سی پی یو های سامسونگ باید بهترین باشن ولی میشه یه مقایسه بین این 2 سی پی یو انجام بدید؟

راستی نمیدونم شما Review کامل این گوشی رو حتما باید دیده باشید:
http://www.gsmarena.com/htc_touch_cruise-review-211.php

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون بابت جواب سریعت.

مشکل من اینجاست که متاسفانه یا خوشبختانه در این گونه موارد یه سری شرایط خاص خودم رو در نظر میگیرم و شاید بیش از اندازه هم بعضی اوقات حساسیت بخرج میدم. ولی واقعا یکی از مواردی که واسه ی من تو خرید پاکت پیسی مهمه شکل ظاهری اونه. از نظر من شکل ظاهری x800 اصلا به پای تاچ کروز نمیرسه. حتی تاچ دوآل و تاچ هم به پای تاچ کروز نمیرسن! واقعا دیزاین این گوشی همون چیزی هست که من تو فکرم بود.

البته من دوست داشتم پاکت پیسی ای که میگیرم کیبورد QWERTY هم داشته باشه ولی بخاطر شکل ظاهری این گوشی از خیرش گذشتم.

تا اونجا هم که یادمه این گوشی وقتی وارد بازار شده بود قیمتش حدود 1.5 میلیون بود! و الان شده 910 تومن. البته بازم بنظر من جای پایین اومدن تو بازار ایران رو داره.

درباره ی سی پی یو Qualcomm هم میشه یکمی توضیح بدید؟ مشکلات چیه بنظر شما؟ البته تا اونجایی که میدونم سی پی یو های سامسونگ باید بهترین باشن ولی میشه یه مقایسه بین این 2 سی پی یو انجام بدید؟

خواهش میکنم ، وظیفه ست

درباره اینکه قیافه و انتخاب کاملا سلیقه ای وشخصی هست من حرفی ندارم

اما در باره این مدل سی پی یو شما تردد های تک و همین تایتن 2 رو بخونید کامل میفهمید مشگل این مدل سی پی یو چی هست

در کل امیدوارم که انتخاب خوبی داشته باشید دوست عزیز:)

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
سلام

صفحه VGA با کیبورد Qwerty بجز m800 و توشیبا g900 چی پیشنهاد میکنید ؟
مهم نیست اینجا باشه یا نباشه.
ممنون

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
آقا با ديدن اين قسمت pocket pc و پيدا کردن يک دوست جديد که پاکت پي سي داره تازه فهميدم چقدر اين symbian محدود هست (البته قبلا هم برنامه خوردم براي گوشي بعدي يک touch screen دار بود که مثل اين که ديگه صبر جايز نيست و بايد زودتر دست به کار شد)

راستش من اصلا اطلاعات(خوبي)ي در مورد بازار اين پاکت پي سي ندارم.
الان يک N93 دارم.

مشخصات مورد نظر من:
1- bluetooth v 2
wlan wifi
cpu بيشتر از 400 (فکر نميکنم زياده خواهي باشه! درسته؟ )
windows mobie 6
اگر gps هم داشته باشد که خيلي عاليه.

حالا ميشه مدل روند بازار و قيمت بديد؟؟
يک چيزي که براي کسي که ميخواد اولينش رو تجربه کنه مناسب باشه.

در ضمن قابليت آپديت هاي بعدي رو هم داشته باشه.

راستي ميشه يک دستگاه که الان windows mobile 5 داره بگيرم و خودم wm6 روش بريزم؟ (آپديت) ميشه ؟؟

ممنون

gba

Registered User
لایک‌ها
25
نمیدونم والا. من dual نگرفتم.
متاسفانه اپراتور Rogers که ما باهاش کار میکنیم فقط این نوع تاچ رو offer میده. اون انواع touch های دیگرو هم اصلا نمیتونه offer بده چون با GSM کار نمیکنن( اما Rogers سیستمش GSM هست).
قیمتی که من گرفتم 240$ هست که خوب البته lock هست اما قبلش با فرهاد تماس گرفتم گارانتی کرده که میتونه unlock کنش اگه یه روزی خواستم بیارمش ایران.
dual یه مشکل خیلی بزرگ دیگه هم که داره نداشتن WiFi هست که تحت هیچ شرایطی قابل قبول نیست واسه من:hmm:

این lock ها رو اگه بخریم و بعد unlock کنیم، بعد ها برای کسی که این گوشی رو از خارج خریده و در آنجا زندگی می کنه، مشکل حقوقی ایجاد نمی کنه؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
ممنون بابت جواب سریعت.

حسین جان ببخشید که پابرهنه می پرم وسط حرف
اما کوالکام ها ، مشکل عمده شون ، فعال نبودن شتاب دهنده گرافیکی شون در اچ تی سی هاست ، به نظر هم نمی اد که تا 6 ماه آینده خبری از تصحیح این مشکل باشه
مشکل دیگر هم ، متوسط بودن این سی پی یو در قیاس با 2440 سامسونگ یا 272 اینتل هست ( ببخشید مارول)

شاد باشید

بالا