• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
نمیدونم والا. من dual نگرفتم.
متاسفانه اپراتور Rogers که ما باهاش کار میکنیم فقط این نوع تاچ رو offer میده. اون انواع touch های دیگرو هم اصلا نمیتونه offer بده چون با GSM کار نمیکنن( اما Rogers سیستمش GSM هست).
قیمتی که من گرفتم 240$ هست که خوب البته lock هست اما قبلش با فرهاد تماس گرفتم گارانتی کرده که میتونه unlock کنش اگه یه روزی خواستم بیارمش ایران.
dual یه مشکل خیلی بزرگ دیگه هم که داره نداشتن WiFi هست که تحت هیچ شرایطی قابل قبول نیست واسه من
خیلی خوب گرفتی. مبارکه.
من نمیدونستم wifi نداره !

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
حسین جان ببخشید که پابرهنه می پرم وسط حرف
اما کوالکام ها ، مشکل عمده شون ، فعال نبودن شتاب دهنده گرافیکی شون در اچ تی سی هاست ، به نظر هم نمی اد که تا 6 ماه آینده خبری از تصحیح این مشکل باشه
مشکل دیگر هم ، متوسط بودن این سی پی یو در قیاس با 2440 سامسونگ یا 272 اینتل هست ( ببخشید مارول)

شاد باشید

پس در کل دنی جان شما هم این گوشی رو پیشنهاد نمیکنید؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
آقا با ديدن اين قسمت pocket pc و پيدا کردن يک دوست جديد که پاکت پي سي داره تازه فهميدم چقدر اين symbian محدود هست (البته قبلا هم برنامه خوردم براي گوشي بعدي يک touch screen دار بود که مثل اين که ديگه صبر جايز نيست و بايد زودتر دست به کار شد)

راستش من اصلا اطلاعات(خوبي)ي در مورد بازار اين پاکت پي سي ندارم.
الان يک N93 دارم.

مشخصات مورد نظر من:
1- bluetooth v 2
wlan wifi
cpu بيشتر از 400 (فکر نميکنم زياده خواهي باشه! درسته؟ )
windows mobie 6
اگر gps هم داشته باشد که خيلي عاليه.

حالا ميشه مدل روند بازار و قيمت بديد؟؟
يک چيزي که براي کسي که ميخواد اولينش رو تجربه کنه مناسب باشه.

در ضمن قابليت آپديت هاي بعدي رو هم داشته باشه.

راستي ميشه يک دستگاه که الان windows mobile 5 داره بگيرم و خودم wm6 روش بريزم؟ (آپديت) ميشه ؟؟

ممنون

سلام دوست عزیز. بله . اکثرا گوشی های wm5 قابلیت آپگرید به wm6 رو دارند(فعلا فقط فلیم از این مساله محرومه)
شما چقدر میخواید هزینه کنید؟؟؟؟
1: htc p3600i (آی) دارای cpu500 samsung و gps و رام 256 و رم 64 و اسکرین qvga . قیمت 2850 درهم امارات.
2: htc p3600 معمولی همون بالاییه فقط cpu 400 سامسونگ و رام 128. قیمت 2400 تا 2450 درهم.
3: o2 xda zinc . دارای cpu 520 intel و اسکرین qvga و کیبرد و رام 128 و رم 64. قیمت حدود 630 هزار تومن در امارات.
4: o2 xda atom life : دارای cpu 620 marvel و رم 64 و کیو وی جی ای و بدون جی پی اس. 2900 درهم.
5: eten glofish x500 معمولی قیمت 1900 درهم امارات. (فوق العاده مناسبه) اسکرین کیو وی جی ای و سی پی یو 400 سامسونگ و جی پی اس سیرف استار.
من واسه قیمت مناسب مورد 5 رو پیشنهاد می کنم که فوق العاده هم زیباست و جی پی اس عالی هم داره.
موارد دیگری هم هستند البته مثل تایتن 1 و 2 و فلیم و آلتیمیت ها و تاچ ها (که من خوشم نمیاد) و ...

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
این lock ها رو اگه بخریم و بعد unlock کنیم، بعد ها برای کسی که این گوشی رو از خارج خریده و در آنجا زندگی می کنه، مشکل حقوقی ایجاد نمی کنه؟

در ایران استفاده کنید مطمئنا مشکلی پیش نمیاد!

LordMMD

Registered User
لایک‌ها
52
ممنون سياوش جان.
راستش تازه ميخوام تصميم بگيرم و در باره قيمت نميدونم.
اين که شما قيمت دوبي را داديد يعني از اون ور بگيريم به صرفه تر هست؟ از نظرگارانتي چي؟ چقدر تفاوت ميکنه قيمت؟

در مورد آنلاک کردن چي؟ يعني تفاوت قيمت حدودي چقدر ميشه؟ ميشه يه کم توضيح بديد؟ در مورد مشکلات بعد از آنلاک کردن؟

راستي در حدود قيمت 700 تومن نظر شما در باره اين که منتظر experia x1 باشيم چيه؟

بعد اين که گفته (در مورد eten x500) که براي wm 5 طراحي شده ، اپديت به نسخه 6 ناسازگاري ايجاد ميکنه؟

در مورد رم و رام هم ميتونيد بگيد حد اقل ميزان مناسب براي داشتن يک سرعت خوب که کند نشه چه مقداريه؟
چون من الان N93 دارم و کند شده و بعد از چند تا عکس گرفتن ميگه "مموري فول" .

خيلي ممنون از توجهتون

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون سياوش جان.
راستش تازه ميخوام تصميم بگيرم و در باره قيمت نميدونم.
اين که شما قيمت دوبي را داديد يعني از اون ور بگيريم به صرفه تر هست؟ از نظرگارانتي چي؟ چقدر تفاوت ميکنه قيمت؟

در مورد آنلاک کردن چي؟ يعني تفاوت قيمت حدودي چقدر ميشه؟ ميشه يه کم توضيح بديد؟ در مورد مشکلات بعد از آنلاک کردن؟

بعد اين که گفته (در مورد eten x500) که براي wm 5 طراحي شده ، اپديت به نسخه 6 ناسازگاري ايجاد ميکنه؟

در مورد رم و رام هم ميتونيد بگيد حد اقل ميزان مناسب براي داشتن يک سرعت خوب که کند نشه چه مقداريه؟
چون من الان N93 دارم و کند شده و بعد از چند تا عکس گرفتن ميگه "مموري فول" .

خيلي ممنون از توجهتون

1- این چه سوالی عزیز رو جنس 700 تومنی شما راحت 200 تا صرفه اقتصادی میکنید اگر از اون ور بیارید:)
2-گوشی لاک شده با گوشی آنلاک شده تقریبا 50% اختلاف قیمت دارند ، اگر هم سرچ کنید میتونید چیزای خوبی رو درباره آنلاک کردن گوشی تو همین فروم گیر بیارید:)
3-از کجا معلوم x1 بیاد 700 قیمت بزارند روش؟؟ گوشی زپرتی w960 میاد اولش قیمتش نجومی هست چه برسه به .....
4-اتفاقا هر آپدید رام باک های گوشی رو میگیره(البته استثنا هم وجود داره)
5-تو پاکت پسی این قسمت به چیزهای زیاد مربوط میشه که رام و رم هم شامل میشه نمیشه کلی گفت

موفق باشید:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

این گوشی دقیق" 1 سال دیگه میادا ! خود سونی اعلام کرده !

5x32wm.jpg

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها نظرتون راجع به htc s710 چیه؟ برنامه های ویندوز موبایل پروفشنال رو هم ساپورت میکنه؟ در کل من یه چند وقتیه که می خواستم p990 ام رو بفروشم و n82 بگیرم ولی یه گوشه چشمی هم به ppc ها دارم. نظر شما چیه؟ چیکار کنم؟ (بودجه 500 تومن)
از s710 توی دبی هم قیمت دارید؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
بچه ها نظرتون راجع به htc s710 چیه؟ برنامه های ویندوز موبایل پروفشنال رو هم ساپورت میکنه؟ در کل من یه چند وقتیه که می خواستم p990 ام رو بفروشم و n82 بگیرم ولی یه گوشه چشمی هم به ppc ها دارم. نظر شما چیه؟ چیکار کنم؟ (بودجه 500 تومن)
از s710 توی دبی هم قیمت دارید؟

دوست عزیز تو چند کلام بشه این گوشی رو خلاصه کرد اینجوری میشه گفت که یکی گوشی با cpu ضعیف ، طراحی خوب ، داری کیبورد کارا و خلاصه که یه پاکت پسی جمع جور

اما در باره خرید n82 خیالتون رو راحت کنم که 100% قید دوربین و صدا رو بزنید نسبت به n82 و بعد این گوشی htc s710 بخرید،میتونم بهتون مژده بدم که با خرید این گوشی وارد دنیای جذاب و زیبای WM میشید:)

موفق باشید

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز تو چند کلام بشه این گوشی رو خلاصه کرد اینجوری میشه گفت که یکی گوشی با cpu ضعیف ، طراحی خوب ، داری کیبورد کارا و خلاصه که یه پاکت پسی جمع جور

اما در باره خرید n82 خیالتون رو راحت کنم که 100% قید دوربین و صدا رو بزنید نسبت به n82 و بعد این گوشی htc s710 بخرید،میتونم بهتون مژده بدم که با خرید این گوشی وارد دنیای جذاب و زیبای WM میشید:)

موفق باشید
ممنون از راهنمایتون
دوربین خیلی برام مهم نیست و کیفیت صدا رو به بلندی ترجیح می دم
ولی راستش چون تا حالا با ppc کار نکردم نمی دونم جذابیت محیطش بعد یه مدت کار کردن نسبت به سیمبین در چه حد هست!
راستی نگفتید نرم افزارهای wm professional هم روش نصب میشه؟ محدودیت هاش نصبت به wm pro چیه؟
و s730 هم پیدا میشه؟ قیمت دارید از s730؟
و HTC Touch Dual چطور؟ قیمت؟
در کل بین این سه تا کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ اگه هیچ کدوم نظرتون چیه؟ راستش قیافه هم یکمی مهمه واسم, نمی خوام خیلی گنده باشه یا یه جورایی قناس بزنه!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنون از راهنمایتون
دوربین خیلی برام مهم نیست و کیفیت صدا رو به بلندی ترجیح می دم
ولی راستش چون تا حالا با ppc کار نکردم نمی دونم جذابیت محیطش بعد یه مدت کار کردن نسبت به سیمبین در چه حد هست!
راستی نگفتید نرم افزارهای wm professional هم روش نصب میشه؟ محدودیت هاش نصبت به wm pro چیه؟
و s730 هم پیدا میشه؟ قیمت دارید از s730؟

از نظر جذابیت و تعداد برنامه ها که اصلا قابل قیاس نیست:blush:مثل اینه که شما pc رو با موبایل مقایسه کنید:rolleyes:

من هنوز منظور از wm professional رو نگرفتم ها شما منظورنون wm6.1 هست؟؟ یا فوتون یا....؟؟

ولی بدونید تقریبا پاکت پسی ها مثل پی سی هستند یعنی مشگل چندا نی ندارند فقط باید رامشون کوک(هک ) بشه که معمولا میشه:)

موفق باشید

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
از نظر جذابیت و تعداد برنامه ها که اصلا قابل قیاس نیست:blush:مثل اینه که شما pc رو با موبایل مقایسه کنید:rolleyes:

من هنوز منظور از wm professional رو نگرفتم ها شما منظورنون wm6.1 هست؟؟ یا فوتون یا....؟؟

ولی بدونید تقریبا پاکت پسی ها مثل پی سی هستند یعنی مشگل چندا نی ندارند فقط باید رامشون کوک(هک ) بشه که معمولا میشه:)

موفق باشید
من که اطلاعات زیادی از wm ندارم ولی مگه wm ها دو نوع standard و profesional نیستند؟ و s710 s730 هم wm standard دارن
مثلا تو سایت gsmarena مال s730 رو زده Microsoft Windows Mobile 6.0 Standard و مال Touch Cruise رو زده Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional
حالا من میگم نرم افزارهای pro به standard هم میخوره؟!
یه سوال دیگه هم داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید:
s730 هم پیدا میشه؟ قیمت دارید از s730؟
در کل بین این دو تا کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ اگه هیچ کدوم نظرتون چیه؟

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من که اطلاعات زیادی از wm ندارم ولی مگه wm ها دو نوع standard و profesional نیستند؟ و s710 s730 هم wm standard دارن
مثلا تو سایت gsmarena مال s730 رو زده Microsoft Windows Mobile 6.0 Standard و مال Touch Cruise رو زده Microsoft Windows Mobile 6.0 Professional
حالا من میگم نرم افزارهای pro به standard هم میخوره؟!
یه سوال دیگه هم داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید:
s730 هم پیدا میشه؟ قیمت دارید از s730؟
در کل بین این دو تا کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ اگه هیچ کدوم نظرتون چیه؟

عرض شود دیوایس هایی که کی پَد QWERTY یا نامریک دارن و از نعمت تاچ اسکرین بی بهره هستند با عنوان وین مبایل استاندارد یاد میشن
برنامه های نوشته شده برای اونها خیلی کمتر و ناچیز تر از وین پروفشینال هستش و اینتر فیس زیاد جالبی هم ندارن

بزارین یه نصحیتی بهتون بکنم
این نصحیت از اساتید قدیمی اینجا به ارث گذاشته شده و وظیفه ای ماست که اونو به شما منتقل کنیم
هیچوقت پاکت پی سی ها رو با سل فونها (مخصوصا سری N نوکیا یا سایبر شاتها و واکمنهای سونی اریکسون) مقایسه نکنین چون موارد قیاس شما مطمئنا به کیفیت دوربین و بلندی صدا و دیزاین زیبای این گوشی ها ختم خواهد شد
و این باعث میشه قدرت و عظمت وین مبایل رو نادیده بگیرین و حتی ممکنه بعد از خرید شما رو از خریدتون پشیمان بکنه

=-=-=

اس 730 اچ تی سی اصلا توصیه نمیشه

=-=-=

در رابطه با سئوال آخرتون عرض شود که خیر تو تهران یا بهتر بگم توی ایران رویت نشده
و شما با بودجه 500 تومنی که در نظر گرفتین گزینه های بهتری میتونین بدست بیارین
لطفا انتظارهاتونو از یه پاکت پی سی به ترتیب اولویتها بنویسن
مثلا : سی پی یو - کیبورد - دوربین و یا صدا - دیزاین - ج پی اس و ...

BasetGhz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه پاکت پیسی خوب میخام و اطلاعات کافی ندارم !! اگه شما جای من بودین تو این رنج قیمت چی میگرفتین و چرا ؟! و اینکه اگه از کویت بیارم ارزونتره ؟ چیزی که به پول ایران 600 700 تومن بشه از اونجا چی بیارم ؟!

برا من بلندیه صدا اصلا مهم نیست ! و دوربین هم از 2 پایین تر نباشه !! کلا دوست دارم چیزی که میگیرم بعد یه مدت خستم نکنه ! و برنامه و بازی و امکاناتش منو بسازه !!! مرسی:D

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
عرض شود دیوایس هایی که کی پَد QWERTY یا نامریک دارن و از نعمت تاچ اسکرین بی بهره هستند با عنوان وین مبایل استاندارد یاد میشن
برنامه های نوشته شده برای اونها خیلی کمتر و ناچیز تر از وین پروفشینال هستش و اینتر فیس زیاد جالبی هم ندارن

بزارین یه نصحیتی بهتون بکنم
این نصحیت از اساتید قدیمی اینجا به ارث گذاشته شده و وظیفه ای ماست که اونو به شما منتقل کنیم
هیچوقت پاکت پی سی ها رو با سل فونها (مخصوصا سری N نوکیا یا سایبر شاتها و واکمنهای سونی اریکسون) مقایسه نکنین چون موارد قیاس شما مطمئنا به کیفیت دوربین و بلندی صدا و دیزاین زیبای این گوشی ها ختم خواهد شد
و این باعث میشه قدرت و عظمت وین مبایل رو نادیده بگیرین و حتی ممکنه بعد از خرید شما رو از خریدتون پشیمان بکنه

=-=-=

اس 730 اچ تی سی اصلا توصیه نمیشه

=-=-=

در رابطه با سئوال آخرتون عرض شود که خیر تو تهران یا بهتر بگم توی ایران رویت نشده
و شما با بودجه 500 تومنی که در نظر گرفتین گزینه های بهتری میتونین بدست بیارین
لطفا انتظارهاتونو از یه پاکت پی سی به ترتیب اولویتها بنویسن
سی پی یو در حد متوسط (برای یک مبتدی که قراره ppc رو حداقل 1 2 سال نگه داره فکر کنم 400 خوبه :دی), کیبورد اصلا مهم نیست ولی دیزاین بجاش زیادی مهمه!, دوربین و صدا هم در حد همین که نبودش احساس نشه کافیه! جی پی اس هم اگه داشته باشه خیلی خوبه همینطور wifi و اگر هم بصورت دیفالت wm6 داشته باشه بهتره. حالا حدود 500 تومن چیزی گیر میاد؟! مثلا eten glofish x500 خوبه ولی نمی دونم چرا از دیزاینش خوشم نمیاد
راستی این سری ultimate آیمت بلاخره اومد؟ قیمت دارید؟

ممنون

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
خوب با توجه به این آیتمها برای خرید
یعنی هزینه ای 500 تومنی /دیزاین زیبا / و کم اهمیت بودن سی پی یو و کیبورد
بنده تاچ اچ تی سی رو بهتون پیشنهاد میکنم
که در عین زیبایی برای فردی که تازه میخاد با دنیای وین مبایل آشنا بشه عالی هست
البته ایکس 500 واقعا عالی هستش و از هر لحاظ نسبت به تاچ سروری میکنه ولی منوط به سلیقه ای شماست
=-=-=-=

فکر آلتیمتها رو از سرتون بیرون کنین
فی آلتیمتها بالاتر از یک و دویست هستش

pezhman32

Registered User
لایک‌ها
0
خوب با توجه به این آیتمها برای خرید
یعنی هزینه ای 500 تومنی /دیزاین زیبا / و کم اهمیت بودن سی پی یو و کیبورد
بنده تاچ اچ تی سی رو بهتون پیشنهاد میکنم
که در عین زیبایی برای فردی که تازه میخاد با دنیای وین مبایل آشنا بشه عالی هست
البته ایکس 500 واقعا عالی هستش و از هر لحاظ نسبت به تاچ سروری میکنه ولی منوط به سلیقه ای شماست
=-=-=-=

فکر آلتیمتها رو از سرتون بیرون کنین
فی آلتیمتها بالاتر از یک و دویست هستش
این اچ تی سی تاچ که خیلی خوشگله اما حق با شماست ایکس 500 واقعا از هر لحاظ بهتره, وقتی جفتشون تقریبا هم قیمتن نمیشه از سی پی یو 400 و gps گزشت...
پس نظر شما ایکس 500 ؟ m700 چنده؟ خوبه؟
میشه قیمت همشون رو بدید؟
رستی میشه قیمت از HTC P4350 و HTC TyTN II بهمراه نظرتون بدید؟
بسیار ممنون

سوال جدید:
من همین الان تاپیک htc touch v رو خوندم. از اونجا که مدل معمولی اون رمش کم هست میشه بگید مثلا چند تا app نچندان سنگین رو می تونه با هم اجرا کنه؟ و اینکه تفاوتش با مدل انهنسد ش فقط توی رمش هست؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

موفق باشید

داش حسین حواست کجاست رفیق؟ وین موبایل 6 دارای دو نسخه هستش. یکی استاندارد ادیشن که تاچ اسکرین رو ساپورت نمی کنه و یکی پروفشنال که تاچ اسکرین رو ساپورت می کنه و پاکت پی سی محسوب میشه...
ضمن تایید فرمایشات داش جواد عرض می کنم که s710 , s730 و امثالهم اسمارت فون محسوب میشوند و اصلا پاکت پی سی نیستند و با خرید امثال این ها به دنیای پاکت پی سی خوش نیامده اید!:p
زیبایی کاملا سلیقه ای هستش ولی من به عنوان کسی که ایکس 500 رو تست کردم باید بگم از این نظر فوق العاده هست به نظرم.

بالا