100% مطمئن هستم. خودمم هم قيمتو نميدونم...:wacko:حامد جان مطمئنی؟ کسی دیده یا توی سایت ها دیدی؟؟؟ قیمت چطور؟؟؟؟
100% مطمئن هستم. خودمم هم قيمتو نميدونم...:wacko:حامد جان مطمئنی؟ کسی دیده یا توی سایت ها دیدی؟؟؟ قیمت چطور؟؟؟؟
ممنونم از اطلاعاتتونخب. این جی اسمارت آی رو که اصلا اسمش رو هم نیار. تازه به چه قیمتی. 450 تومن!!!!!!! به دوستت هم بگو خیلی با انصافی. این گوشی به نظرم 200 تومن هم نمی ارزه و اصلا از دنیای پاکت پی سی بیزارت می کنه.
در خصوص ایکس 500 برای بار هزارم در همین سه روز باید بگم که از نظر زیبایی واقعا کم نظیره به نظر من. ضمنا رام هم قاعدتا داره و مشکلی نیست. به این قیمت هم که واقعا می ارزه. شما به HTC P3600 هم فکر کن. بابا انصافتون رو شکر... اصلا جواب ها رو می خونید؟؟؟ یکم بیشتر دقت کنید لطفا. ضمنا دقیق مشخص کنید که می تونید از دبی بخرید یا نه؟
من اگر یک پاکت پی سی با قیمت مناسب و قابل قبول می خواستم از دبی بخرم حتما یا P3600 می خریدم یا ایکس 500. البته ایکس 500 به هر حال به دلیل ایتن بودن ساپورت و همراهی کمتری نسبت به اچ تی سی داره اما GPS قویتری داره و هر دو گوشی هم بسیار زیبا و خوشدست هستن و من هر دو روتست نموده ام. فقط بلندی صدای اسپیکر ایکس 500 رو یادم نیست چطور بود.
این X650 چه خفنه! ای کاش رم 128 داشت! کسی پرفورمانسشو خبر داره چه طوریاست؟
قیمتش؟
در ضمن میشه عیب های 8150 رو بگین! یا لینک بدین جایی که نوشته! (صفحه 2.6 و رزولوشن VGA واقعا یک جوریه اما!)
قیمت V900 چه حدودیاس؟
امروز حول و حوش میدون ونک یه جا تاچ رو دیدم. از نزدیک خیلی قشنگتره تا عکسایی که تو نت هست!
بنظر اساتید چجوریه؟ گوشی خوبیه؟ قیمتش رو هم میگفت 550 فکر کنم.
راستی یه نظر هم درباره ی P3350 و P3300 و P3470 هم میدید؟ P3470 ظاهرا تو همین ماه مارچ قراره ریلیز بشه که البته تا ایران بیاد طول میکشه.
در هر صورت درباره ی اینا اگه میشه توضیح بدید.
ممنون از همه ی بچه هایی که تو این تاپیک کمک میکنن.
راستش منم همونطور که گفته بودم قصد خرید ppc دارم. قصدم خرید تاچ کروز بود که با صحبتایی که دوستان و اساتید درباره ی سی پی یو ضعیف این ppc کردن از خریدش پشیمون شدم. هر چند که واقعا از دیزاین قشنگ این گوشی نمیتونم بگذرم ولی طبق نظر دوستان این قیمت (900هزار تومن) برای این گوشی ظاهرا زیاده.
سوالی که از اساتید داشتم اینه که با همین بودجه (تا 1میلیون تومن) چه گزینه هایی میتونم داشته باشم؟
مواردی هم که برام مهمه داشتن cpu قوی و البته دیزاین زیبا (در حد تاچ کروز یا گلوفیش) - صدای خوب و قوی.
اینا مهمترین اولویتها رو برام دارن. ولی واقعا دیزاین گوشی برام خیلی مهمه. مثلا گوشی ای مثل تاچ دوآل یا تایتن یا تاچ اصلا دیزاین جالبی (از نظر بنده) ندارن. ولی گوشیهایی مثل تاچ کروز یا گلوفیش ها یا آلتیمیتها واقعا قشنگن.
در هر صورت ممنون میشم راهنمایی کنید.
خب... پس شما میخوای یک پاکت پی سی گرون قیمت و high end داشته باشی و از طرفی هم تا حالا پاکت پی سی نداشتی.... چند حالت وجود داره... یه سری پاکت پی سی ها که سطح بالا هستن ولی تا حالا ریلیز نشدن مثل eten glofish v900 و از این قبیل.
دوم : یه سری پاکت ها که تازه ریلیز شدن و هر جایی هم گیر نمیان مثل توشیبا جی 900 و یا eten glofish x650 که مثلا ایکس 650 ممکنه فقط در چین و تایوان و مالزی و روسیه گیر بیاد.
سوم: پاکت هایی که در دبی گیر میان که با این مشخصات فقط به آلتیمیت ها و احتمالا فلیم و ایکس800 محدود میشن.
(منظور پاکت پی سی های نسبتا قوی بود در این سه گروه)
حالا که شما از قیافه آلتیمیت ها بدت نمیاد پس روی خریدشون فکر کن. 8150 به پول ما 900 تومن و 6150 به پول ما 820 تومن. البته قیمت هایی که گفتم آپتودیت نیستن.
ولی یک نکته کلی در مورد پاکت پی سی ها اینه که ممکنه شما سطح بالاترین گوشی روی کاغذ رو بخری که با یک رام درپیت عرضه شده و رام جدیدی هم واسش ریلیز نشده باشه که در نتیجه باید مدت ها صبر کنی تا یک رام واسش بیاد و در این مدت گوشیت با انواع و اقسام باگ ها دست به گریبان باشه و هیچ کاری هم نمیشه کرد![]()
سلام به همه دوستان. من قبلا s200 داشتم. الانم اتم دارم. می خواستم پاکت پیسیمو عوض کنم دلیلشم نیاز به صفحه 3.5 اینچ یا بالاتره. با توجه به اینکه کتاب خوندن یکی از اولویتای اصلیمه می خواستم بدونم آیا صفحه بزرگتر کمک قابل توجهی در این مورد می کنه ؟و اینکهVGA یا Qvga بودن چقدر مهمه؟ سایر مواردیم که برم مهمه ایناست :
سیستم روون ( اتم به نظر من کاملا قابل تحمل بود ) و با حداقل مشکلات.
کیفیت فیلم و عکس خوب
کیفیت صدای مطلوب (مکالمه و مدیا)
نداشتن کیبرد
GPS هم برام چندان مهم نیست.
بودجه ای که در نظر گرفتم 800$ و امکان تهیه گوشیو از دبی یا آلمان هم دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید.
Imate PDA2K
آيا 350000 تومن مي ارزه؟ (دست دوم) ... درسته خيلي قديميه! محض اطلاع ميپرسم...
اگر روش رام ويندوز 6.1 نصب بشه. ميکشه؟ کند نميشه؟
راستي اين صفحه زيادي بزرگش خيلي تو ذوق ميزنه يا ميشه باهاش کنار اومد؟؟
HTC يا Eten
کدوم ساپورت بهتر و به روزتر و کار آمد تري دارن؟
(کلا کلاس کار از نظر کمي و کيفي کدوم بالاتره؟)
اين رم که براي
Eten glofiish X500
نوشته SDRAM
با اين که براي
HTC P3600
نوشته
Ram
چه فرقي با هم دارن؟؟
اگر نميشه روش وين موبايل 6 ريخت.به نظر من که اصلا نمی ارزه
تا جایی که میدونم صفحه اش qvga هست در سایز 3.5 که خیلی افت کیفیت داره
در ضمن نمیشه روش ویندوز 6 ریخت
دوست عزیز... تا جایی که من دیدم هیچ برندی از نظر ساپورت(البته با یکی دو ضعف در مورد گوفورس) به پای htc نمی رسه... مزخرف ترین ساپورت رو هم او2 داره! الان فلیم و زینک و لایف رو با هزار مشکل به امان خدا رها کرده... اما هکر ها هم بیکار نیستن. طبق فرمایشات دکتر ایتن ها به دلیل فعالیت هکر های روس معمولا ضعف شدید ایتن در ساپورت رو کم رنگ می کنن. اما در هر صورت جواب شما از نظر ساپورت htc هست و لاغیر...
در مورد رم فکر نمی کنم تفاوتی باشه. بهش فکر نکن.
فقط اضافه کنم که مز خرف ترین کیفیت قطعات رو همین HTC داره از نظر من:blush:
اگر نميشه روش وين موبايل 6 ريخت.
پس اين درباره چي هست؟
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=386
فقط اضافه کنم که مز خرف ترین کیفیت قطعات رو همین HTC داره از نظر من:blush: